Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jacob Riising

Jacob Riising (f. 1978) er en dansk skuespiller, tv-vært og forfatteresamt ægtemand til Louise og far til børnene Carlo, Marvin og Lykke.
Jacob Riising er primært kendt for sine mange fantastiske aktiviteter for og med børn, men har også været vært på en række tv-programmer for voksne. Jacob Riising er altså hele familien Danmarks yndlings-entertainer.
Jacob Riising startede sin karriere med et ubetalt fritidsjob på en af landets TV-stationer. Men det var ikke nok. For hver gang Jacob Riising havde fri først på eftermiddagen og havde rundet hjemme for en kort stund, cyklede han hurtigt tilbage til TV-stationen og socialiserede med de øvrige ansatte og hjalp med et hav af praktiske opgaver. Det førte til, at han løbende fik flere og flere, og større og større opgaver på TV-stationen og the rest is history, som man siger, og heldigvis for det! Det betyder nemlig, at vi i dag også har utallige bøger forfattet til børn, af Jacob Riising. Flere af dem er både anmelderoste og prisvindende.
Du finder naturligvis alle bøger af Jacob Riising her.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anne-Marie Donslund, Kim Fupz Aakeson, Gitte Løkkegaard, mfl.
  94,95 - 170,95 kr.

  Godnathistorier, der får børn til at smile i søvne Drengen med verdens største numse. Pigen, der fandt en statsminister i baghaven og forklaringen på, hvorfor man prutter. Her er 11 mosomme historier til børn på 6+, der med garanti kommer til at smile i søvne. Til børn fra cirka 6 år.

 • af Jacob Riising
  97,95 kr.

  Niller er en dreng på 11 år, der gerne vil redde Skovlunde Bytorv. Der er nemlig en komet på vej. En komet, der ikke bekymrer andre end ham. En komet, der lige nøjagtig kun vil udrydde Skovlunde Bytorv. Og borgmesteren er lykkelig, fordi den baner vej for hans pakeringskælder. Og de forretningsdrivende er ligeglade, for der er alligevel aldrig nogle kunder. Men Niller er ikke ligeglad, for det er der, han har levet alle sine 11 år, og det er der, han har hygget sig allermest, når der var torvedage. Men Niller er også en dreng, der ikke tør så meget, lige indtil hans bedste ven Tykke losser ham bagi og siger, at han skal være superhelten Karmaboy. Men kan gode gerninger stoppe en komet?

 • af Jacob Riising
  97,95 kr.

  Igen er den gal på Skovlunde Bytorv. Borgmesterens frue vil omdanne torvets til landets bedste hundetoilet. Torvet er ikke til at redde ... med mindre at man kan hoste op med en million danske kroner. Og det viser sig, at torvets pizzamand, Erkan, kender til et kamelræs i hans tyrkiske hjemby Dillermann, hvor præmien netop er én million kroner. Fra 8 år. Sultanen af Dillermann er anden bog i serien Karmaboy.

 • af Jacob Riising
  144,95 - 153,95 kr.

  I Verdens bedste ideer og et par sygt dårlige bliver du klogere på, hvem der opfandt toiletpapiret, hører om Robert, der tog verdens første selfie, møder danske Louis, der lavede verdens første burger og Ignaz fra Ungarn, der fik den fremragende ide, at læger skal huske at vaske hænder imellem to operationer på hospitalet. Robert, Louis og Ignaz er bare nogle af de mange mennesker, der gennem verdenshistorien har fundet på masser af ideer eller opfundet ting, vi efterfølgende har taget for givet. I en lang række sjove og ikke mindst sande historier fortæller Jacob Riising om, hvordan ideerne er blevet til. En af dem er historien om Bertha Benz, der uden sin mands viden stjal og viste hele verden hans ”hesteløse køretøj”. Uden Bertha havde vi måske aldrig opdaget, at hendes mand havde opfundet bilen. Du kan også læse historien om den engelske dronnings gudsøn, der som straf ikke måtte forlade sit hus i syv år og derfor opfandt lokummet. Det er naturligvis ikke alle ideer, der er lige geniale. Riising vil faktisk gå så langt som til at kalde nogle af dem sygt dårlige, og flere af dem har da også fundet vej til bogen. F.eks. guldfiskelufteren, der skulle gøre det muligt at gå tur med sine fisk, atombomben, der slog over 200.000 uskyldige ihjel – og ikke mindst lektier, der blev opfundet af en sadistisk skolelærer fra Venedig. Det utrolige ved alle historierne er, at det ikke engang er løgn.

 • af Jacob Riising
  86,95 kr.

  Femte bind i Jacob Riisings populære serie om Karmaboy. Helse Else har forladt torvet. Hun er taget på kvindelejr og har truet med aldrig at vende tilbage. Derfor skal Niller i gang. Som superhelten Karmaboy skal han overtale far, Erkan og Kopi-Kaj til at tage af sted, for at redde Helse Elses butik fra at blive jævnet med jorden. Der er bare lige en udfordring: man skal være kvinde for at blive lukket ind. Ind skal de. Det viser sig dog, at lederen af kvindelejren har bagtanker. Hun er en ensom gemyt og vil gerne isolere alle på øen. Holdet kan ikke komme hjem. Uret tikker. Når de det ikke inden kl. 12.00, vil kommunen overtage Helse Elses butik.     Latterkrampegaranti til hele familien.

 • af Jacob Riising
  93,95 - 94,95 kr.

  Fra Elvis til Einstein, fra Mozart til Moder Teresa. Jacob Riising fortæller vilde og sjove historier om 98 mennesker og 1 hest, der har gjort verden til et bedre og sjovere sted. Til sidst er en side med plads til at man selv kan tegne og fortælle om et sejt menneske. Vidste du, at der var en læge, som frarådede Messi at spille fodbold, da han var dreng? Og vidste du, at Einsteins øjne blev brugt som model til Yoda fra Stjernekrigen, for at han skulle se klog ud? Bliv klog på den sjove og platte måde med Jacob Riising"De 100 sejeste mennesker i verden" rummer kendte og mindre personligheder inden for bl.a. musik, sport, videnskab, rumfart og politik. Hver personlighed præsenteres med bedrift, foto, data og sjove historier i Jacob Riisings tone, for så sidder tingene bedre fast. Jacob Riising er kendt fra DRs Ramasjang, som vært for børnenes MGP og som forfatter til børnebogen "Karmaboy - Kometen og den onde numsekløe".Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

 • af Jacob Riising
  77,95 - 94,95 kr.

  Niller er en dreng på 11 år, der gerne vil redde Skovlunde Bytorv. Der er nemlig en komet på vej. En komet, der ikke bekymrer andre end ham. En komet, der lige nøjagtig kun vil udrydde Skovlunde Bytorv. Og borgmesteren er lykkelig, fordi den baner vej for hans parkeringskælder. Og de forretningsdrivende er ligeglade, for der er alligevel aldrig nogle kunder. Men Niller er ikke ligeglad, for det er der, han har levet alle sine 11 år, og det er der, han har hygget sig allermest, når der var torvedage. Men Niller er også en dreng, der ikke tør så meget, lige indtil hans bedste ven Tykke losser ham bagi og siger, at han skal være superhelten Karmaboy.Men kan gode gerninger stoppe en komet?

 • af Jacob Riising
  117,95 kr.

  Skovlunde Bytorv er igen i fare. Denne gang skal det jævnes med jorden, så kommunen kan bygge Danmarks største hundetoilet til en million kroner. Så hvis torvet skal overleve, skal pengene skaffes. Heldigvis kommer Erkan, torvets behårede pizzamand, i tanke om sultanen fra hans hjemby Dalaman (som han udtaler Dillermand) og noget om et kamelræs. Karmaboy må trække i tøjet igen.Jacob Riising er kendt fra Ramasjang, Ultra og DR som tv-vært og dette er hans første bog som fiktionsforfatter

 • af Jacob Riising
  117,95 kr.

  En dag får drengen Theo en magisk bog af den gamle damen i opgangen. Alt hvad han skriver i den, bliver til virkelighed. Endelig kan han få noget federe tøj, et bedre sted at bo, og hvis han lige arrangerer den fedeste fest, kan det være, at Sandra fra klassen dukker op.Et helt nyt liv venter på Theo. Alt går efter planen. Theo bliver en anden dreng og er slet ikke til at kende. Ikke engang hans allerbedste ven Holger fra opgangen kan kende ham. Men hvad er så vigtigst? Sandra fra klassen eller Holger fra opgangen?En roman om at finde ud af, at man er god nok, som den man er, selvom man bor i det gule højhus. Fra ca. 10 år

 • af Jacob Riising
  92,95 kr.

  Theo bor i en alt for lille lejlighed med sin mor og lillesøster, som han deler værelse med. I skolen har han konstant Timmo fra 8. klasse efter sig, og hans dansklærer piner ham med lektier, der både skal skrives og læses. Det eneste fantastiske i Theos liv er Sandra. Problemet er bare, at Sandra nærmest ikke ved, at han eksisterer – I det hele taget kunne Theo Fladmoses liv godt trænge til at blive en hel del federe.En dag får han en magisk notesbog. Alt, hvad han skriver i den, bliver til virkelighed. Et helt nyt liv venter forude ...

 • af Jacob Riising
  136,95 kr.

  Skovlunde Bytorv er igen i fare. Denne gang skal det jævnes med jorden, så kommunen kan bygge Danmarks største hundetoilet til en million kroner. Så hvis torvet skal overleve, skal pengene skaffes. Heldigvis kommer Erkan, torvets behårede pizzamand, i tanke om sultanen fra hans hjemby Dalaman (som han udtaler Dillermand) og noget om et kamelræs. Karmaboy må trække i tøjet igen.Niller er en dreng på 11 år, der gerne vil redde Skovlunde Bytorv. Der er nemlig en komet på vej. Men Niller tør ikke så meget, lige indtil hans bedste ven Tykke losser ham bagi og siger, at han skal være superhelten KARMABOY.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.