Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jennifer Armentrout

Jennifer Armentrout er en international bestseller-forfatter fra USA, som bor i Charles Town, West Virginia. Hun er kendt for at skrive YA, science fiction, fantasy og store kærlighedshistorier. Hun har vundet flere priser for sine bøger, blandt andet “Reviewers Choice Award” og “Editor’s Pick”. Forfatteren har også udgivet flere bøger under pseudonymet J. Lynn, selvom hun i dag ville ønske, at alle hendes bøger var skrevet i hendes eget navn. Hun bliver ofte refereret til som en hybridforfatter, fordi hun både samarbejder med store og små forlag, og har sågar haft selvudgivet nogle af sine bøger.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jennifer Armentrout
  94,95 kr.

  Anden bog i den hotte og romantiske new adult-serie WAIT FOR YOU.Teresa Hamilton har det svært. Hun er forelsket i sin storebrors bedste ven Jase, men efter at have kysset hinanden taler han ikke længere med hende. Desuden er hun lige kommet ud af et dårligt forhold, og nu truer en skade med at gøre en ende på hendes dansekarriere. Heldigvis skal hun snart starte på college og tænke på noget andet.Jase Winstead har en dyb hemmelighed, som han ikke kan fortælle til nogen. Især ikke til sin bedste vens smukke søster. Da han kyssede med Teresa, var det hedt og fantastisk som aldrig før, og selv om han ikke kan holde op med at tænke på det, ved han bare, at det ikke går. Han har andre forpligtelser og ikke tid til et forhold.I sidste ende kan Jase og Teresa ikke ignorere de stærke følelser, de har for hinanden. Men da en tragedie rammer må det forelskede par beslutte, hvad de er villige til at gøre for at blive sammen, og hvad de risikerer at miste, hvis de går hvert til sit.

 • af Jennifer Armentrout
  145,95 kr.

  For 21-årige Sydney er det ikke noget nyt at være forelsket i Kyler, det har hun været i årevis. De har været bedste venner, lige siden han skubbede til hende på legepladsen, og hun tvang ham til at spise en mudderkage. På et eller andet tidspunkt faldt hun for ham, voldsomt og uafviseligt. Det umulige ved situationen er, at Kyler nærmest er definitionen på et engangsknald. Syd ved, at et forhold alligevel ikke kan blive til noget, og hun vil ikke risikere at sætte deres venskab over styr ved at indrømme sine følelser for ham ... For Kyler har Syd altid været uopnåelig. For ham er hun perfekt, og han har aldrig helt forstået, hvorfor hun overhovedet ville være venner med ham. Men han har altid skjult de følelser, han har for hende, og i stedet kastet sig ud i en endeløs række af ligegyldige og meget korte forhold. Kyler vil, trods alt, altid være den fattige dreng fra den forkerte del af byen, og Syd vil altid være den pige, han aldrig kan få. Men da de sner inde i Kylers families hytte, slår det gnister mellem dem på trods af kulden. Strømmen går, og de mister forbindelsen til omverdenen – men stormen er ikke det eneste, der truer. For ude i snevejret holder nogen øje med dem ... Jennifer L. Armentrout er en af de største romanceforfattere på den internationale scene. Hun skriver både romance-, fantasy- og New Adult-bøger. Dette er for evigt er en friends-to-lovers-romance og den første bog i serien I følelsernes vold, to sexede og fristende fortællinger om kærlighed mellem unge voksne.

 • - A De Vincent Novel
  af Jennifer Armentrout
  82,95 kr.

  The de Vincent brothers are back-and so is the intrigue that surrounds them-in New York Times bestselling author Jennifer L. It's where her parents work, where Nikki grew up . he sees a smart, talented, and heartbreakingly beautiful woman .

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.