Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Kan man smide en hornfisk i en hotdog? En skrubbe i en burger eller en ørred i en forårsrulle? Det kan man i dén grad, og med stor succes!Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn giver i denne bog masser af inspiration og vejledning til håndtering og tilberedning af 13 dejlige spisefisk fanget i Danmark. Gennem 40 skønne opskrifter bliver din nyfangede fisk løftet til et højere niveau, så det ikke altid ender med kartofler og persillesovs. Og skulle du være en af dem, som fanger fisk hos fiskehandleren, er opskrifterne stadig mindst lige så gode.
Jesper Rais er ivrig bruger af naturen både som fotograf og som friluftentusiast. På sine ture er han optaget af at tage smukke billeder og nyde samværet med sin familie og sine venner, gerne samlet omkring et måltid.Det er ikke altid, at vejret eller tiden er til at lave mad over bål, hvorfor Jesper har taget initiativ til denne kogebog, der præsenterer 30 opskrifter, som alle kan laves på et stormkøkken.Det giver frihed til at pakke let på den længere tur ud i vildmarken, men også muligheden for blot en eftermiddag at tage familien med ud i naturen og spise for at samles om måltidet på en anden måde end i hjemmet.Ud over bogens mange opskrifter er der også forslag til apps, der kan være givende at have på sin telefon, samt en oversigt over de væsentligste regler for færdsel i naturen.God appetit.
Kan man servere løg med vafler og æbleskiver? Lave dumplings med svampe eller pesto med grønkål? Hvad med fritter af skorzonerrødder? Det kan man i dén grad, og grønt har aldrig smagt bedre!Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn, duoen bag Lystfiskerens kogebog og Skaldyr – Opskrifter du kan bunde i, har denne gang fundet de grønne råvarer frem; såsom græskar, kål, asparges og mange flere. Eller sagt med én betegnelse, GRØNTSAGER. I bogen inspirerer Rais & Rafn med mere end 40 opskrifter, hvor de skønne grøntsager har indtaget hovedrollen. Opskrifterne er udviklet med respekt for den enkelte grøntsags karakteristika og sæson, og der er fokus på tilberedning, smag og tekstur, hvad de forskellige grøntsager går godt i sammenspil med, og hvordan du får det optimale ud af hver af dem.Velbekomme!
Kan man putte hummerhale på en vaffel? Lave cheese sticks med kongekrabbe eller fransk fastfood med knivmuslinger? Det kan man i dén grad, og det smager godt!Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn, duoen bag Lystfiskerens kogebog, har denne gang kastet sig over den lidt mere ekstravagante ende af havets rigdomme, nemlig hummer, muslinger, østers med mere. Eller kort sagt SKALDYR. I bogen inspirerer Rais & Rafn med mere end 40 opskrifter til nye og kreative løsninger – med respekt og forståelse for den enkelte råvarers gastronomiske egenskab. Opskrifterne er fyldt med smag, friskhed og finesse, og der er fokus på retter med lettilgængelige og gode råvarer, som ikke kræver et hjemmekøkken fyldt med professionelt køkkengrej.Velbekomme!
”At rejse er at leve,” sagde en højtelsket nationalforfatter engang, og hvor havde han ret! Findes der noget bedre end at opleve verden, andre kulturer og lære om deres unikke historie og levevej? Og er der nogen bedre måde at gøre det på end gennem mad?Ønsker du et drys af madeventyr i din hverdag, vil jeg her tage dig med på en bæredygtig rejse rundt om jordkloden direkte fra dit eget køkken! Smag på det vietnamesiske gadekøkken, tag en bid af Cubas mere end 500 år gamle nationalret, nyd en omgang spicy piri piri kylling fra Mozambique, eller sæt tænderne i en meat pie fra Down Under. Som en ægte Phileas Fogg fra den klassiske fortælling af Jules Verne tager denne kogebog dig med på en jordomrejse gennem mere end 50 lande, og introducerer dig for 80 smagsrige retter, der med garanti vil transportere dig til nye kulinariske steder og udvide din horisont. Velbekomme!
Kan man lave lækker aftensmad til hele familien for 20 kr. per person?Spar mig! er kogebogen til dig, der gerne vil lave appetitvækkende og varieret mad til familien, uden at hverdagsbudgettet skal komme i vejen – derfor er alle opskrifter i denne kogebog baseret på behovet for at lave aftensmad til en familie på fem for kun 100 kr. om dagen.Bogen indeholder 60 lette opskrifter, der tilbyder lækre og forfriskende fortolkninger af nogle af hjemmekøkkenets mest elskede hovedingredienser som kartoffel-, pasta-, ris- og supperetter (inklusive andre velkendte favoritter).Skrevet med øje for sparetider er Spar mig! udtryk for fotograf og madelsker Jesper Rais’ ønske om at imødekomme behovet for god og billig mad i en tid, hvor mange af os mærker et øget tryk på pengepungen.Spar mig! er Jespers fjerde kogebog.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.