Bag om Skønne grønne sager
Kan man servere løg med vafler og æbleskiver? Lave dumplings med svampe eller pesto med grønkål? Hvad med fritter af skorzonerrødder? Det kan man i dén grad, og grønt har aldrig smagt bedre!
Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn, duoen bag Lystfiskerens kogebog og Skaldyr – Opskrifter du kan bunde i, har denne gang fundet de grønne råvarer frem; såsom græskar, kål, asparges og mange flere. Eller sagt med én betegnelse, GRØNTSAGER. I bogen inspirerer Rais & Rafn med mere end 40 opskrifter, hvor de skønne grøntsager har indtaget hovedrollen. Opskrifterne er udviklet med respekt for den enkelte grøntsags karakteristika og sæson, og der er fokus på tilberedning, smag og tekstur, hvad de forskellige grøntsager går godt i sammenspil med, og hvordan du får det optimale ud af hver af dem.
Velbekomme!
Vis mere