Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jørn H. Sværen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Tidsskrift for naturkritik
  af Joseph Roth, August Strindberg, Aksel Haaning, mfl.
  162,95 kr.

  Ny Jord – Tidsskrift for naturkritik er et multidisciplinært tidsskrift, der orienterer sig på tværs af århundreder og landegrænser og bringer videnskab, litteratur og kunst side om side i ønsket om at bidrage til en kvalificeret samtale om naturen i en tid, hvor vores forestillinger og idéer om den ændres markant.

 • af Jørn H. Sværen
  55,95 kr.

  Andreas Vermehren Holms kortfattede poetik om bevægelsen som det store utænkte i vore sprog. "Det ødelagte værks skønhed." – Jørn H. Sværen

 • af Jørn H. Sværen
  88,95 kr.

 • af Jørn H. Sværen
  147,95 kr.

  Den norske forfatter, oversætter og forlægger Jørn H. Sværens kritikerroste debut fra 2011 i ny smuk indbinding fra Forlaget Virkelig.

 • af Jørn H. Sværen
  58,95 kr.

 • af Jørn H. Sværen
  162,95 kr.

  Med 'Britisk museum' fortsætter Jørn H. Sværen arbejdet med at samle sine tekster til et større hele, sådan som han sidst gjorde i 'Dronning af England' (2011; da. 2013). Flere af motiverne videreføres her, og nye motiver kommer til – her er løver, bier, skjolde og sværd, kors og boghistorie, i digt og fragmenter, prosastykker, breve og billeder. Sproget er konsist og ladet. Teksterne er klare og hårde, gribende og dybt menneskelige.

 • af Jørn H. Sværen
  75,95 kr.

  Hvidt og sort er et kortfattet stykke om bryllup og begravelser, om sortmalede sørgesider i litteraturen, og om at følge tankens spring fra billede til billede. Teksten blev offentliggjort i tidsskriftet Vagant sidste år og foreligger her for første gang i selvstændig bogform.»Det er påske og floden er åben, isen ligger fortsat langs bredderne, og den er bred nok og tyk nok til at man kan gå på den, langt. (...)«

 • af Jørn H. Sværen
  71,95 kr.

  Jørn H. Sværen, født 1974 og bosat i Oslo, er en ledende skikkelse inden for nordisk eksperimenterende poesi og litteratur. Han har tidligere udgivet digtsamlingen Dronning af England i dansk oversættelse, samt flere andre mindre bøger, bl.a. Vi er tiggere. Han underviser på en række forfatterskoler i Norden, og har gendigtet fransk og amerikansk samtidspoesi til norsk. Tidligere har han drevet forlaget H Press, og han er også medlem af bandet Ulver.

 • af Jørn H. Sværen
  52,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.