Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Joyce Carol Oates

Filter
Filter
Genre
 • (11)
 • (2)
Type
 • (7)
 • (6)
 • (5)
Format
 • (7)
 • (6)
 • (4)
 • (1)
Sprog
 • (8)
 • (2)
 • (1)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (0)
 • (1)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
Tag
 • (5)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • af Joyce Carol Oates
  188,95 kr.

  Hvilket valg er mest rigtigt: loyalitet over for familien eller loyalitet over for sandheden? Mit liv som rotte følger Violet Rue Kerrigan, en ung kvinde, der ser tilbage på sit liv i eksil fra sin familie, efter at hun i en alder af tolv har aflagt vidnesbyrd om et racerelateret mord på en sort, amerikansk dreng begået af hendes ældre brødre.Med uhyggelig præcision opruller Mit liv som rotte et liv i eksil – forvist fra forældre, søskende og kirken; et liv der tvinger Violet til at opbygge sin egen identitet, til at bryde ud af den tryghed og fortryllelse som dét at være en del af en familie giver. Kan Violet finde vej ud af sit livslange eksil som ”rotten” og komme helskindet ud på den anden side?Mit liv som rotte er en tankevækkende roman om familie, loyalitet, racisme, identitet, seksualitet og svigt.

 • af Joyce Carol Oates
  65,95 - 278,95 kr.

  "Foxfire" er de fiktive erindringer fortalt af Madeleine, eller Maddy, som hun kaldes, der i sine unge dage var med i pigebanden Foxfire. Gruppens leder er den karismatiske og idealistiske Margaret, der er god til at sætte gang i gaden. Nogle gange lidt for god. Pigerne bor sammen i et hus, men har svært ved at skaffe penge til dagen og vejen. Margaret kommer imidlertid på en lusket plan, hvor de skal bortføre en lokal rigmand. Men bortførelsen går ikke som planlagt, og pludselig står gruppen uden en leder.Joyce Carole Oats (f.1938) er en amerikansk forfatter, digter, dramatiker, litteraturanmelder og redaktør. Joyce Carole Oats har et stort og velrenommeret forfatterskab bag sig med over 100 titler i bagagen. Joyce Carole Oats er især kendt for sin skildring af det amerikanske samfund og den vold, der eksisterer mellem de forskellige sociale og etniske grupper og mellem kønnene. Hun er siden sin debut i 1963 blevet hædret med flere priser og norminereringer. Blandt andet har hun vundet The National Book Award og været normineret til en Pulitzer Prize hele fem gange.

 • af Joyce Carol Oates
  232,00 kr.

  Natten. Søvnen. Døden. Stjernerne. er en gribende skildring af det moderne Amerika set gennem en familietragedies prisme. Whitey McClaren er tidligere borgmester og en respekteret mand i det samfund, hvor han bor. Da han en dag standser bilen for at stoppe to politimænd, der brutalt mishandler en mand, ender han med selv at blive angrebet. Den korte tid, han efterfølgende har tilbage af sit liv, tilbringer han på hospitalet, omgivet af sin kone Jessalyn og deres fem voksne børn. I Natten. Søvnen. Døden. Stjernerne. giver Joyce Carol Oates os historien om, hvordan en familie bliver testet som følge af en tragedie, hvordan båndene mellem familiemedlemmer påvirkes, og hvordan alle reagerer på deres egen måde - mere eller mindre uventet – men den sørgende enke måske på den mest forbavsende måde af alle. Joyce Carol Oates er siden sin debut i 1963 blevet hædret med et væld af priser og nomineringer. Blandt andet har hun vundet The National Book Award, og hun har været nomineret til Pulitzer-prisen hele fem gange. Senest er hun også blevet tildelt the Jerusalem Prize, som gives til en forfatter, der giver stemme til en vision om menneskelig frihed. Denne pris er tidligere givet til forfattere som Don DeLillo, Susan Sontag og J. M. Coetzee. Joyce Carol Oates er Roger S. Berlind Distinguished Professor på det humanistiske fakultet på Princeton University i USA. På HarperCollins er tidligere udkommet romanen Mit liv som rotte i 2019.

 • af Joyce Carol Oates
  49,95 kr.

  Ein historischer Roman über eine schwierige Liebesgeschichte aus den amerikanischen Südstaaten: Die in ihrem Dorf als exzentrisch abgestempelte Edith Margaret Freilicht, die 1890 geboren wurde, bleibt selbst ihrem eigenen Mann und ihren Kindern ein Rätsel. Erst als der Wassersucher Tyrell Thompson ins Dorf kommt, öffnet sich die schöne Rothaarige ihm gegenüber, und entgegen allen Konventionen der damaligen Zeit beginnt eine leidenschaftliche Beziehung zwischen dem auf den ersten Blick so ungleichen Paar.Joyce Carol Oates, geboren 1938, ist eine US-amerikanische Schriftstellerin, die zu den bedeutendsten Autorinnen der amerikanischen Gegenwartsliteratur gezählt wird und mehrfach ausgezeichnet wurde. Sie hat bisher gut 300 Erzählungen und 60 Romane veröffentlicht, jedoch zählen zu ihrem Werk auch Dramen, Lyrik sowie Biographisches. Sie widmet sich in ihren Texten sehr unterschiedlichen Sujets: Während „Jene" und „Foxfire" eher realistisch-sozialkritische Themen behandeln geht es z.B. in „Bellefleur" um fantastische Begebenheiten und in ihren Jugendbüchern wie „Unter Verdacht" ums Erwachsenwerden und Identität.

 • af Joyce Carol Oates
  49,95 kr.

  Perturbadora novela, ganadora del Premio Bram Stoker a mejor novela de terror en 1995, en la que nos adentramos en la psique de un asesino en serie obsesionado con crear su propio zombi. Un viaje tan lisérgico como aterrador al corazón de alguien capaz de matar para satisfacer sus fantasías.Este audiolibro está narrado en castellano.Joyce Carol Oates es una autora estadounidense nacida en Lockporck (Nueva York) em 1938. Se la considera una de las narradoras más destacadas y versátiles de su generación. Ha cultivado tanto el drama social como el género gótico, el thriller y el terror. Sus obras muestran siempre una fascinación por el lado oscuro del alma humana. En ella abundan las bajas pasiones y sus consecuencias, con una maestría y un conocimiento de la psicología de los personajes que le han valido un lugar destacado en el panorama literario a nivel mundial.

 • af Joyce Carol Oates
  145,95 - 163,95 kr.

  Mit liv som rotte Hvilket valg er mest rigtigt: loyalitet over for familien eller loyalitet over for sandheden?    Mit liv som rotte følger Violet Rue Kerrigan, en ung kvinde, der ser tilbage på sit liv i eksil fra sin familie, efter at hun i en alder af tolv har aflagt vidnesbyrd om et racerelateret mord på en sort, amerikansk dreng begået af hendes ældre brødre.   Med uhyggelig præcision opruller Mit liv som rotte et liv i eksil – forvist fra forældre, søskende og kirken; et liv der tvinger Violet til at opbygge sin egen identitet, til at bryde ud af den tryghed og fortryllelse som dét at være en del af en familie giver. Kan Violet finde vej ud af sit livslange eksil som ”rotten” og komme helskindet ud på den anden side?   Mit liv som rotte er en tankevækkende roman om familie, loyalitet, racisme, identitet, seksualitet og svigt. ”Denne roman vil glæde Oates’ trofaste fans og sikre hende nye.” - Publishers Weekly Joyce Carol Oates er siden sin debut i 1963 blevet hædret med et væld af priser og nomineringer. Blandt andet har hun vundet The National Book Award, og hun har været nomineret til Pulitzer-prisen hele fem gange. Senest er hun også blevet tildelt the Jerusalem Prize, som gives til en forfatter, som giver stemme til en vision om menneskelig frihed. Denne pris er tidligere givet til forfattere som Don DeLillo, Susan Sontag og J. M. Coetzee. Joyce Carol Oates er Roger S. Berlind Distinguished Professor på det humanistiske fakultet på Princeton University i USA.  

 • af Joyce Carol Oates
  65,95 - 278,95 kr.

  "You must remember this" foregår i 1950‘ernes USA, under Korea-krigen, i McCarthy-periodens hysteri med kommunistforskrækkelse og –angivelser. Handlingen er koncentreret omkring familien Stevick.I bogens centrum tegner sig det lidenskabelige forhold mellem familiens yngste, skolepigen Enid Maria, og hendes fars yngre bror, Felix. Han er en rastløs, kynisk charmør og tidligere bokser, nu ejendomsspekulant, der færdes i de mere tvivlsomme miljøer.Det, der for Enid Maria og Felix begynder som en leg, udvikler sig hurtigt til et umætteligt sexbehov, en næsten skæbnesvanger besættelse, som får afløb i hurtige biler, snuskede moteller og åndeløse møder.Deres incestuøse forhold er i virkeligheden tidløst. "You must remember this" er en uforglemmelig analyse af den livsvilje, der bryder konformiteten i sin stræben efter lykken, fuldbyrdelsen – livet selv. Romanen er en hyldest til menneskets ufattelig evne til overlevelse.Joyce Carol Oates (f.1938) er en amerikansk forfatter, digter, dramatiker, litteraturanmelder og redaktør. Joyce Carol Oates har et stort og velrenommeret forfatterskab bag sig med over 100 titler i bagagen. Joyce Carol Oates er især kendt for sin skildring af det amerikanske samfund og den vold, der eksisterer mellem de forskellige sociale og etniske grupper og mellem kønnene. Hun er siden sin debut i 1963 blevet hædret med flere priser og nomineringer. Blandt andet har hun vundet The National Book Award og været nomineret til en Pulitzer Prize hele fem gange.

 • af Joyce Carol Oates
  65,95 - 278,95 kr.

  Blandt venner og bekendte er Ian og Glynnis McCullough et elsket og beundret par. Efter 26 års ægteskab kan de med rette betragte sig selv som højdepunktet af den amerikanske drøm om succes.Men nu, da Ian nærmer sig de 50, begynder ægteskabet så småt at krakelere – akkurat som den amerikanske drøm. Den succes, som før var målet, bliver nu selve problemet: alle planerne og drømmene er ført ud i livet og gået i opfyldelse – tilbage er ambitionerne, som imidlertid ikke længere har noget reelt indhold.Glynnis lever en tid i lykkelig uvidenhed om, hvad der er ved at ske. Hun taler stolt og selvsikkert om "mit ægteskab", "mit hjem", "min mand" og "mit liv". – Indtil situationen en dag eksploderer i blind vold – en katastrofe i det lille idylliske samfund, hvor kun gode ting kan ske.Skandale og tragedie, begær, jalousi og vold er hovedingredienserne i denne Joyce Carol Oates‘ hidtil mest provokerende roman.Joyce Carol Oates (f.1938) er en amerikansk forfatter, digter, dramatiker, litteraturanmelder og redaktør. Joyce Carol Oates har et stort og velrenommeret forfatterskab bag sig med over 100 titler i bagagen. Joyce Carol Oates er især kendt for sin skildring af det amerikanske samfund og den vold, der eksisterer mellem de forskellige sociale og etniske grupper og mellem kønnene. Hun er siden sin debut i 1963 blevet hædret med flere priser og nomineringer. Blandt andet har hun vundet The National Book Award og været nomineret til en Pulitzer Prize hele fem gange.

 • af Joyce Carol Oates
  0,00 - 278,95 kr.

  "Marya" er en intens, virkelighedsnær skildring af en moderne kvinde, der konstant søger en dybere forståelse af sig selv for at opnå det ultimative mål, selvrealisering. Det er måske den mest personlige og mest fascinerende af Joyce Carol Oates‘ romaner.Vi følger Marya Knauer på forskellige trin i hendes udvikling, fra den tidligste barndom præget af vold og fattigdom til hun midt i trediverne som berømt kritiker og intellektuel kommentator tilsyneladende allerede har nået tinderne. Hele tiden betages man af hendes person, og hendes livsforløb synes lige så uforudsigeligt og – i tilbageblik – lige så uundgåeligt som livet selv.Joyce Carol Oates (f.1938) er en amerikansk forfatter, digter, dramatiker, litteraturanmelder og redaktør. Joyce Carol Oates har et stort og velrenommeret forfatterskab bag sig med over 100 titler i bagagen. Joyce Carol Oates er især kendt for sin skildring af det amerikanske samfund og den vold, der eksisterer mellem de forskellige sociale og etniske grupper og mellem kønnene. Hun er siden sin debut i 1963 blevet hædret med flere priser og nomineringer. Blandt andet har hun vundet The National Book Award og været nomineret til en Pulitzer Prize hele fem gange.

 • af Joyce Carol Oates
  266,95 kr.

  Princeton, New Jersey, 1905: tilsyneladende et roligt sted at lade sine børn vokse op; en tryg by for blide sjæle.Men noget mørkt og ildevarslende lurer i byen, noget der korrumperer og inficerer dens indbyggere. Mareridt hjemsøger de uskyldige, mens de sover. En stærk forbandelse rammer Princetons elitefamilier; deres døtre begynder at forsvinde. En ung brud forføres og bortføres ved alteret af en farlig, dragende mand – en uhåndgribelig figur, måske en europæisk prins, måske endda djævelen selv, som spreder sin forbandelse over byens privilegerede, hvide familier.Da brudens bror imod alle odds beslutter sig for at finde sin søster, krydser han veje med nogle af Princetons største personligheder, fra den kommende amerikanske præsident Woodrow Wilson, den unge socialistiske idealist Upton Sinclair, den karismatiske Jack London til tidens mest berømte forfatter Mark Twain. Alle plages de af skæbnesvangre syner. De forbandede er en monumental historisk roman af en af Amerikas helt store litterære stemmer. En alarmerende fortælling om besættelse, magt og nederlag i det tidlige 20. århundredes Princeton – skillevej for de magtfulde og de fortabte.

 • af Joyce Carol Oates
  139,96 kr.

  Genie und Wahnsinn: ein Thriller auf höchstem Niveau von Amerikas Literatur-Ikone Joyce Carol OatesUnter dem Pseudonym `Pik-Bube´ verfasst der renommierte Schriftsteller Andrew Rush düster-verstörende Thriller. So leicht ihm das Schreiben dieser rauschhaften Gewaltfantasien weit nach Mitternacht von der Hand geht, so verschwommen ist später seine Erinnerung an den Inhalt. Als ein Plagiatsvorwurf Rushs guten Ruf – und damit seine Existenz und seine Familie – bedroht, ist plötzlich `Pik-Bube´ mit hinterhältigen Ratschlägen zur Stelle. Und fast gegen seinen Willen beginnt Rush ihnen zu folgen ...`Nur wenige Autoren leuchten die dunkelsten Winkel des menschlichen Geistes derart gekonnt aus.´ Seattle Times

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.