Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Det er alt andet end kedeligt, når Hella Joof og Karen Thisted taler om livet og verden i én lang samtale hen over sommeren. I denne hjertevarme bog taler de to kvinder om alt det svære, men også om alt det fantastiske, sjove, essentielle og finurlige i tilværelsen. Allerede ved bogens begyndelse får de to kvinder fastlagt, at der vanter en samtale mellem Super-Carla (Hella) og Pippi Langstrømpe (Karen). Med kærlighed og humor præsenterer de det genkendelige og vækker forståelsen af, at man ikke er alene med sine tårer, grin, vrede og iver efter livet og gode stunder.
BID LIVET I LÅRET! er et af Karen Thisteds mottoer. Det er et citat afDanmarks store digter Benny Andersen, som sammen med Johannes Møllehave ændrede Karens liv. I 2003 blev hun lukket ind i de to herrersforunderlige verden, hvilket resulterede i bestselleren Det skal mærkes at vi lever. Hvis man kunne lide den bog, vil man også finde glæde i Karen Thisteds erindringsglimt. Siden hun begyndte som journalistelev på Lise Nørgaards gamle plads på Dagbladet i Roskilde i 1967 har hun beskrevet Danmark. Kærlighed, skilsmisser og tab af nære venner, blev en del af hendes eget ofte fortumlede liv, hvor arbejdet var den helt store glæde. Det har været festlige år, men Karen Thisteds fortælling er ikke kun sjov og ballade, bl.a. blev hun ramt af en dyb depression, som hun også beskriver i al sin gru.SÅ SKAL DER LEVES! er en bog, der vil give læserne lyst til selv at bidelivet i låret.
Karen Thisted drømte en nat, at hun døde. Hun var alene i sit sommerhus, hvor et maleri af hendes tipoldefar, pastor Thisted, hænger over sengen. I drømmen talte hun muntert med pastoren, som bød hende velkommen på den anden side. ”Det glædelige er, at jeg ikke var spor ked af at dø, og jeg ved hvorfor. Det skyldes, at jeg har levet livet så fuldt og helt og med så megen kærlighed, som selvfølgelig også har gjort ondt, men som jeg ikke ville have undværet for nogen pris,” fortæller den folkekære journalist og forfatter. I Hvis jeg døde nu, døde jeg lykkelig beretter hun åbenhjertigt om sit livs op- og nedture; om hvordan Lise Nørgaard beordrede hende til at blive skilt, om at tisse i Møllehaves møntsamling og om at møde op til redaktionsmøde på Ekstra Bladet vind og skæv efter et besøg på Christiania. Hun fortæller også om at blive dus med Prins Henrik, være i lære som bordelmutter og mange andre rørende, livskloge og stærkt underholdende historier fra et rigt liv. Om forfatteren: KAREN THISTED, f. 1946, er journalist og forfatter. Hun startede bl.a. Go#morgen Danmark på TV 2 sammen med Michael Meyerheim, var chef for Danmarks længst producerede underholdningsprogram Eleva2ren, og senest har hun og Suzanne Bjerrehuus vundet priser for fornyelse af tv-genren med Mormors Bordel. Hun har desuden skrevet en del bøger bl.a.bestsellerne Det skal mærkes at vi lever (Politikens Forlag, 2003), der blev købt af flere end 275.000 danskere og Du har rørt ved mit hjerte (Politikens Forlag, 2005).
Digteren Benny Andersen og præsten og forfatteren Johannes Møllehave vil gerne hjælpe alle os andre på vej. Om nogen ved de to gamle venner noget om livet, døden, kærligheden, sorgen, smerten, forelskelsen, H.C. Andersen, Søren Kierkegaard, poesi, venskaber, trøst, alkohol og livsglæde. Dit liv er ikke det samme efter at have læst de to kloge åbenhjertige mænds samtaler om alt det væsentlige i livet.
Momolydbog skuespiller Sonja Oppenhagen læser Gun-Britts personlige historie, som er beretningen om den grimme ælling,der blev til en smuk svane.Hun har gået grueligt meget igennem-ordblindhed,kræft og en ungdomskæreste,der blev morder.
Portrætbog af filminstruktøren Erik Balling, manden bag 38 spillefilm og flere tv-serier, og om hans mangeårige samarbejde med Henning Bahs og om arbejdet i Nordisk Films studier i Valby.I 1954 fik Erik Balling en ledende rolle i Nordisk Film, hvorfra han var med til at forny stilen i den populære danske film. Hans største sammenhængende indsats er serien af film om Olsen-banden, 13 film fra 1968-81. Serien blev en af dansk films største succeser og kendt over hele verden. Forfatteren tager os hele vejen rundt om Erik Ballings liv og arbejdet med filmene og skuespillerne bag de populære tv-klassikere og film.OM FORFATTERENKaren Thisted er født 1946. Journalist, tidl. redaktionschef på Ekstra Bladet og forfatter til flere biografier om blandt andre Lise Nørgaard, Jane Aamund, Erik Balling og Lisbeth Dahl, og "Det skal mærkes at vi lever" solgt i 240.000 oplag - og dermed den mest og hurtigst solgte danske bog i nyere tid.
To af Danmarks mest åndfulde formidlere og fortolkere af ord og billeder og livets mangfoldige følelser – sorg, glæde, lykke og ulykke – harigennem et halvt år mødtes og talt. Og når de ikke var rundt på museer i Danmark, hvor Hans Edvard Nørregård-Nielsen kender hvert et maleri, har de siddet sammen på Langeland og læst digte og noveller af Steen Steensen Blicher, Johannes V. Jensen eller Frank Jæger, blot for at nævne nogle af alle de smukke tekster, man kan stifte bekendtskab med via dette samvær med to store kulturpersonligheder.
Mads Christensen og Suzanne Bjerrehuus er en eksplosiv cocktail. De er kendt i offentligheden for deres tv-optræden, foredrag, bøger og ikke mindst som det populære og bramfrie makkerpar i P3’s Mads og Monopolet. Hjemme hos Suzanne har de gennem et halvt år taget livet – hele livet, inklusiv underlivet – under kærlig behandling. I Blærerøv og Bjerrehuus deler de i en veloplagt tone ud af deres egne erfaringer og tager vores værdier og livsstil under debat. Alt fra børneopdragelse og venskab til religion og kærlighed – blandet med en god sjat selvironi. Mads som livsstilseksperten, storcharmøren, der så ofte som muligt velplacerer sig på sit Louis Vuitton-beklædte motorcykelsæde med et Rolex på hver arm. Suzanne som menneskekenderen, tur- retur Hellerup-Tisvilde, og med turbo på gennem mændene, kærligheden og karrieren. At der er meget mere end image, får man ord for i Blærerøv og Bjerrehuus. Med et skarpt blik for tidens trends afklæder de os vores sociale og moralske maskespil i en tankevækkende og humoristisk bog.
Samtaler med hjertet som omdrejningspunkt mellem forfatteren og præsten Johannes Møllehave og hjertekirurgen Gösta Pettersson om alt det dybe i livet, venskab, tro, håb og kærlighed.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.