Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Så skal der leves - Karen Thisted - E-bog

Bag om Så skal der leves

BID LIVET I LÅRET! er et af Karen Thisteds mottoer. Det er et citat af Danmarks store digter Benny Andersen, som sammen med Johannes Møllehave ændrede Karens liv. I 2003 blev hun lukket ind i de to herrers forunderlige verden, hvilket resulterede i bestselleren Det skal mærkes at vi lever. Hvis man kunne lide den bog, vil man også finde glæde i Karen Thisteds erindringsglimt. Siden hun begyndte som journalistelev på Lise Nørgaards gamle plads på Dagbladet i Roskilde i 1967 har hun beskrevet Danmark. Kærlighed, skilsmisser og tab af nære venner, blev en del af hendes eget ofte fortumlede liv, hvor arbejdet var den helt store glæde. Det har været festlige år, men Karen Thisteds fortælling er ikke kun sjov og ballade, bl.a. blev hun ramt af en dyb depression, som hun også beskriver i al sin gru. SÅ SKAL DER LEVES! er en bog, der vil give læserne lyst til selv at bide livet i låret.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740012347
  • Udgivet:
  • 5. November 2013
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Så skal der leves

BID LIVET I LÅRET! er et af Karen Thisteds mottoer. Det er et citat af
Danmarks store digter Benny Andersen, som sammen med Johannes Møllehave ændrede Karens liv. I 2003 blev hun lukket ind i de to herrers
forunderlige verden, hvilket resulterede i bestselleren Det skal mærkes at vi lever.
Hvis man kunne lide den bog, vil man også finde glæde i Karen Thisteds erindringsglimt. Siden hun begyndte som journalistelev på Lise Nørgaards gamle plads på Dagbladet i Roskilde i 1967 har hun beskrevet Danmark. Kærlighed, skilsmisser og tab af nære venner, blev en del af hendes eget ofte fortumlede liv, hvor arbejdet var den helt store glæde. Det har været festlige år, men Karen Thisteds fortælling er ikke kun sjov og ballade, bl.a. blev hun ramt af en dyb depression, som hun også beskriver i al sin gru.

SÅ SKAL DER LEVES! er en bog, der vil give læserne lyst til selv at bide
livet i låret.

Brugerbedømmelser af Så skal der levesFind lignende bøger
Bogen Så skal der leves findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.