Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Har du lyst til at holde bier, men mangler nogle gode, grundlæggende praktiske råd om anskaffelse, pasning, sygdomme, regler m.m.?I denne bog fortælles om det daglige arbejde med bier i villahaven eller byhaven, om gode og mindre gode oplevelser, om forberedelse til vintersæsonen, gode biplanter og meget andet. Forfatteren er professionel honningavler og har tidligere skrevet SMAGEN AF HONNING.Fra 2. oplag 2019 uddybende omtale af varroa-midden og bekæmpelse af denne.Illustreret med fotos af Torben Overgaard m.fl. og gamle og nye tegninger, indbundet i dutchbind.
Ny titel i vor serie af små hvide bøger med stort indhold.Honning besidder en rigdom af variation i smag, duft og aroma og befinder sig i et univers, som kan sammenlignes med de komplekse smagsverdener, der omgiver vin, øl og chokolade. Det er en råvare, som har fortjent at rykke op i madhierakiets rækker, hvor valget ikke bare er et glas honning, men et udvalgt glas honning.’Smagen af honning’ tager et skridt ind i honningens komplekse verden og fortæller om vejen fra nektar til honning, om honningtyper og ikke mindst om smag. Halvdelen af bogen består af opskrifter, hvor honning udgør en væsentlig del af retterne, og hvor der anvendes en helt bestemt slags honning for at opnå den bedst mulige smag.Karin Gutfelt Jensen er biolog og biavler og producerer honning med fokus på mangfoldighed og smagsoplevelser.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.