Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

SMAGEN AF HONNING - Karin Gutfelt - Bog

Bag om SMAGEN AF HONNING

Ny titel i vor serie af små hvide bøger med stort indhold. Honning besidder en rigdom af variation i smag, duft og aroma og befinder sig i et univers, som kan sammenlignes med de komplekse smagsverdener, der omgiver vin, øl og chokolade. Det er en råvare, som har fortjent at rykke op i madhierakiets rækker, hvor valget ikke bare er et glas honning, men et udvalgt glas honning. ’Smagen af honning’ tager et skridt ind i honningens komplekse verden og fortæller om vejen fra nektar til honning, om honningtyper og ikke mindst om smag. Halvdelen af bogen består af opskrifter, hvor honning udgør en væsentlig del af retterne, og hvor der anvendes en helt bestemt slags honning for at opnå den bedst mulige smag. Karin Gutfelt Jensen er biolog og biavler og producerer honning med fokus på mangfoldighed og smagsoplevelser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791583230
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 96
  • Udgivet:
  • 26. marts 2013
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 129x172x15 mm.
  • Vægt:
  • 218 g.
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 21. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan leveres inden jul

Beskrivelse af SMAGEN AF HONNING

Ny titel i vor serie af små hvide bøger med stort indhold.
Honning besidder en rigdom af variation i smag, duft og aroma og befinder sig i et univers, som kan sammenlignes med de komplekse smagsverdener, der omgiver vin, øl og chokolade. Det er en råvare, som har fortjent at rykke op i madhierakiets rækker, hvor valget ikke bare er et glas honning, men et udvalgt glas honning.
’Smagen af honning’ tager et skridt ind i honningens komplekse verden og fortæller om vejen fra nektar til honning, om honningtyper og ikke mindst om smag. Halvdelen af bogen består af opskrifter, hvor honning udgør en væsentlig del af retterne, og hvor der anvendes en helt bestemt slags honning for at opnå den bedst mulige smag.
Karin Gutfelt Jensen er biolog og biavler og producerer honning med fokus på mangfoldighed og smagsoplevelser.

Brugerbedømmelser af SMAGEN AF HONNING



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.