dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag
Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm

Bøger af Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm

Kirsten Birgit er en fiktiv person, der er bedst kendt fra Den Korte radioavis på Radio24syv og Den2Radioavis på Den2Radio. Kirsten bliver spillet af Frederik Cilius Jørgensen, som er en dansk satiriker, skuespiller og uddannet klarinettist. Hun fik sit folkelige gennembrud i Danmark som seniorkorrespondent og nyhedsoplæser på Radio24syv. Kirsten har med egne ord påtaget sig en opdragende rolle i samfundet. Hun er langt fra for fin til at pege fingre af de mange danskere, der er nedværdige overfor kunsten med deres tilstedeværelse. Kirsten står altid ved hendes egne holdninger, her har hun f. Eks afslået at være telefonindsamler i indsamlingsshowet Knæk Cancer, da det ikke var muligt at ryge under indsamlingen.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm & Rasmus Bruun
  167,95 - 235,95 kr.

  ‘Det har jeg altid sagt’ er endelig en realitet efter så mange mislykkedes forsøg. Bogen er en selvbiografi, der indeholder alt det, som der er interessant at vide om stjernejournalisten og legenden Kirsten Birgit Kretz Hørsholm. Du kommer på en rejse med Kirsten Hørsholm, der ærligt deler ud af alle sine op- og nedture, hun har oplevet igennem sit hårde liv. Her kommer du tættere på, hvordan det er at vokse op med en enlig far, når ens mor er død i barselssengen. Kirsten deler åbenhjertigt ud af hende oplevelser med selv at dødføde et barn på d’Angleterre. Hvordan er det at have en banan med i skole første gang? Hvordan føles det at have været deprimeret i tyve år, før man endelig onanerer sig tilbage til livet? Alle disse spørgsmål og meget mere får du svar på, når hendes tidligere kollega Rasmus Bruun rejser til Birgitø for at interviewe sin legendariske kollega, men når alt kommer til alt, går interview ikke efter hans plan. Læs det lange, hjertegribende, livskloge og stærkt underholdende portræt af Kirsten Birgit. 

 • - Om ytringsfrihedens og satirens grænser
  af Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm
  58,94 - 132,95 kr.

  Satiren er et spejl for samfundet, satiren er demokratiets salt og hofnarren, der giver et rids i magthavernes maske. Satiren er den lille dreng, der peger på kejseren og siger ”hov, han har jo slet ikke noget tøj på!” Men hvor går grænsen for satire? Det er et vanvittigt interessant spørgsmål, som slet ikke bliver diskuteret nok i dagens Danmark, et spørgsmål der ubesvaret efterlader folk i en grænseløs og urolig tilstand. Det vil din veninde, grevinde, gudinde og heltinde, seniorkorrespondent på Den Korte Radioavis på Radio24syv og prisvindende satiriker, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, ikke ha’! På en rejse gennem satirens mystiske og farefulde landskab leder hun efter svaret, så du aldrig mere skal være i tvivl om hvornår satiregrænsekontrollen går hertil – og ikke længere!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.