Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
En klassiker om danske designmøbler, deres priser på auktion, markedstendenser og historie - gennemillustreret med mere end 400 suveræne fotos. Bogen er skrevet af de to største kapaciteter på området, og er uundværlig for enhver, der vil vide, hvad man skal betale for de danske møbelklassikere - eller hvilken pris, man kan opnå, hvis man selv vil sælge. Bogen indeholder tre dele: Alt om tendenserne på auktionsmarkedet for designmøbler - hvad går op og hvad går ned. Gennemgang af de 300 bedste danske designmøbler solgt på auktion gennem de seneste tre år - og det er det konkret solgte, designmøbel, der afbildes. I teksten til hvert møbel får vi præcis information om designer, år, materiale og den individuelle historie bag hvert møbel. Der er også noteres referencepriser på hammerslagspriser på det tilsvarende møbel på auktioner i udlandet. Hver designer har sit kapitel: Arne Jacobsen, Poul Kjærholm, Finn Juhl, Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Kaare Klint, Nanna Ditzel og mange flere. I et særskilt kapitel præsenteres den nye generation af danske designere og deres møbler, som f.eks.: Louise Campell og Kasper Salto. Historien om dansk møbeldesign fra 1930 til 1970 med perspektiver til i dag. En overskuelig designhistorie illustreret med samtidige billeder og fyldt med informationer for såvel den alment designinteresserede som for samleren.
En præsentation af danske designmøbler og kunsthåndværk skabt af de arkitekter og designere, som har møbleret danske hjem i generationer. Der er både verdenskendte klassikere og mindre kendte designperler. Bogens afsnit omhandler forskellige møbeltyper: Spisebordsstole og spiseborde, sofaer og sofaborde, lænestole og armstole, kunsthåndværk etc. Derfor er den velegnet at medbringe, når man besøger loppemarkeder, auktioner etc. For hvert møbel angives arkitekt/designer, producent, prisleje, evt. mærkning og supplerende oplysninger om fx lignede møbler fra samme designer. Bogen har også biografier om de store designere og gode råd om at købe i klassikerbutikker, på nettet og på auktioner.
Den socialdemokratiske velfærdspolitik og politik i al almindelighed er ikke bare resultatet af ideologiske og taktiske overvejelser, men også resultatet af interne diskussioner og magtkampe om, hvad der skal være den socialdemokratiske linje. I denne bog går forfatter Klaus Petersen i dybden med at undersøge socialdemokratiets historiske og politiske udvikling og anskuer partiet som den uhomogene størrelse, det også er.Klaus Petersen (f. 1965) er en dansk historiker og professor og leder for Center for velfærdsstatsforskning ved Syddansk Universitet. Han er uddannet ved Københavns Universitet, hvor han også skrev en ph.d-afhandling om forholdet mellem velfærdsstaten og socialdemokratiet i efterkrigstiden. Som forfatter har han bidraget til en række bøger og forskningsartikler, herunder "Dansk velfærdshistorie - Hvor glider vi hen?", "Warfare and Welfare: Military Conflict and Welfare State Development in Western Countries" og "Museums and Social Change: Challenging the Unhelpful Museum".
Essays on the literature of Central Europe and the influence of National Socialism and Marxism.
Socially organized activity cannot occur without censorship. Going beyond ideological arguments, this collections of essays explores the extent of censorship in Canada today, the forms censorship takes, and the interests it serves.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.