Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Socialdemokratisk samfund - Klaus Petersen - E-bog

Bag om Socialdemokratisk samfund

Den socialdemokratiske velfærdspolitik og politik i al almindelighed er ikke bare resultatet af ideologiske og taktiske overvejelser, men også resultatet af interne diskussioner og magtkampe om, hvad der skal være den socialdemokratiske linje. I denne bog går forfatter Klaus Petersen i dybden med at undersøge socialdemokratiets historiske og politiske udvikling og anskuer partiet som den uhomogene størrelse, det også er. Klaus Petersen (f. 1965) er en dansk historiker og professor og leder for Center for velfærdsstatsforskning ved Syddansk Universitet. Han er uddannet ved Københavns Universitet, hvor han også skrev en ph.d-afhandling om forholdet mellem velfærdsstaten og socialdemokratiet i efterkrigstiden. Som forfatter har han bidraget til en række bøger og forskningsartikler, herunder "Dansk velfærdshistorie - Hvor glider vi hen?", "Warfare and Welfare: Military Conflict and Welfare State Development in Western Countries" og "Museums and Social Change: Challenging the Unhelpful Museum".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726000511
  • Udgivet:
  • 8. Juli 2021
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Socialdemokratisk samfund

Den socialdemokratiske velfærdspolitik og politik i al almindelighed er ikke bare resultatet af ideologiske og taktiske overvejelser, men også resultatet af interne diskussioner og magtkampe om, hvad der skal være den socialdemokratiske linje. I denne bog går forfatter Klaus Petersen i dybden med at undersøge socialdemokratiets historiske og politiske udvikling og anskuer partiet som den uhomogene størrelse, det også er.

Klaus Petersen (f. 1965) er en dansk historiker og professor og leder for Center for velfærdsstatsforskning ved Syddansk Universitet. Han er uddannet ved Københavns Universitet, hvor han også skrev en ph.d-afhandling om forholdet mellem velfærdsstaten og socialdemokratiet i efterkrigstiden. Som forfatter har han bidraget til en række bøger og forskningsartikler, herunder "Dansk velfærdshistorie - Hvor glider vi hen?", "Warfare and Welfare: Military Conflict and Welfare State Development in Western Countries" og "Museums and Social Change: Challenging the Unhelpful Museum".

Brugerbedømmelser af Socialdemokratisk samfundGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.