Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  

Bøger af Knud Romer Jørgensen

Forfatter Knud Voll Romer Jørgensen er født 21. oktober 1960 i Nykøbing Falster. Knud Romer er uddannet i litteraturvidenskab og fik i 1998 sin forfatterdebut som medredaktør af antologien Din store idiot og udgav i 2000 Guide til Københavns offentlige toiletter.
I 2006 fik han sin romandebut med Den som blinker er bange for døden. Romanen beskriver forfatterens opvækst i Nykøbing Falster med en dansk far og tysk mor, Hildegard Voll, hvis nationalitet gav anledning til chikane og til mobning af sønnen.
Knud Romer har både vundet Danske Banks Debutantpris samt den betydningsfulde pris “ De Gyldne Laurbær” I 2006 for “ Den som blinker er bange for døden”.
Udover at leve som forfatter er Knud Romer også kendt som kulturanmelder i tv-magasinet Smagsdommerne på DR2 og som vært på radioprogrammet Romerriget, der sendes på Radio24syv.
Han har også yderligere spillet med I Lars Von Triers film “ Idioterne” hvor han spiller reklamemand.

Private er Knud Romer gift med violinisten Andrea Rebekka Alsted
Nykøbing Mors.

Vi har markedets laveste priser på alle bøger af Knud Romer samt yderligere 7 mio. bøger, e-bøger og lydbøger.

Vis mere
Filter
Filter
Genre
  • (1)
  • (1)
Type
  • (1)
Format
  • (1)
Sprog
  • (1)
Pris
DKK
Sorter efterSorter Populære
  • af Knud Romer Jørgensen
    139,95 kr.

    "Kort over paradis" tager os ind det totale illusionsbrud fra barndomslandet på Falster til 90’ernes glittede reklameverden med hurtige penge og kokain.Vi møder bandeordenes mester! Det parisiske kloaksystem! Hemmelige biblioteker - og Knuds magiske, amerikanske ven, der vokser op på fronten af den kolde krig i Mellemøsten som søn af en CIA spion. Ingen når hjem.12 år efter den prisbelønnede debut "Den som blinker er bange for døden" er Knud Romer tilbage med en omvendt dannelsesroman, og "Kort over Paradis" viser vejen til helvedet.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.