Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Lara Prescott

Bøger af Lara Prescott

Da Lara Prescott debuterede med ALT HVAD VI VAR, kom bogen med det samme på New York Times' bestsellerliste.
Nu er den oversat til 30 forskellige sprog. Hun har arbejdet i som politisk kampagnestrateg i Washington og bor i dag i Austin (texas) med sin mand.

Hendes roman Alt hvad vi var er en virkelig spændende roman der handler om hvordan en af 1900-tallets store kærlighedsromaner blev brugt i et politisk krigsspil.

Foto: Trevor Paulhus
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lara Prescott
  87,95 - 218,94 kr.

  Alt hvad vi var er den dramatiske fortælling om hvordan kærlighed og kunst kan forandre verdenen. Den stærke fortælling med afsæt i historiske begivenheder, danner grundlag for skæbnefortællinger med stærke kvinder i centrum.I Sovjetunionen i 1949 bliver den berømte forfatter Boris Pasternak stemplet af myndighederne som systemkritisk og senere ekskluderet, inden hans manuskript om den nye kærlighedsroman Doktor Zjivago, når at blive udgivet. Olga Ivinskaja, der er en nær ven og elskerinde til forfatteren Boris Pasternak, bliver herefter sendt i arbejdslejr. Forfatterens manuskript bliver smuglet ud af landet, og romanen formår at blive en verdenssensation. CIA planlægger i 1956 at bruge den verdenskendte roman som et våben i Den Kolde Krig, hvor de to agenter som bliver bragt i spil, ikke er som de fleste andre. Her står den erfarne og charmerende spion Sally og den lovende nybegynder Irina over for deres livs udfordring. Opgaven er skræmmende svær, da de skal smugle den meget omtalte roman tilbage ind i Sovjetunionen, koste hvad det vil.

 • - A novel
  af Lara Prescott
  132,95 kr.

 • af Lara Prescott
  95,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.