Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Lene Dyrvig Nielsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Spis dig til en smuk og sund hud - fri for rynker, psoriasis og akne
  af Lene Dyrvig Nielsen
  192,95 kr.

  Ønsker du en smuk og strålende hud, skal du arbejde dér, hvor cremer ikke kan trænge ned. I KOSTmetologisk ernæring er løsningen at spise en kost, der giver sunde hudceller og en smuk hud – på kun 28 dage.Få en grundlæggende viden om hudens opbygning og nedbrydning, samt hvilke faktorer der har betydning for vores hud og sundhed i forhold til anti-age, psoriasis og akne. I KOSTmetologisk ernæring beskrives de forskellige kostformer ved hvert enkelt hudproblem. Bliv klogere på hormonernes betydning og tarmens indflydelse på huden, samt de forskellige næringsstoffer, vitaminer og mineraler i forhold til at spise sig fri for rynker, psoriasis og akne. Opskrifterne i bogen er inspirerende, farverige og nemme at tilberede. Det er KOSTmetologiske retter, der mætter og holder dit blodsukker stabilt igennem hele dagen. Som bonus giver maden ikke kun en smuk hud, men også en flad talje og øget sundhed. Til hvert hudproblem gives der bud på en ugeplan, indeholdende opskrifter til alle dagens hovedmåltider, samt forslag til mellemmåltider og motion, der passer til hvert hudproblem. Om forfatterenLene Dyrvig Nielsen er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling og er desuden lægeeksamineret kosmetolog. I bogen har hun kombineret viden og erfaringer fra begge fagområder i konceptet ’KOSTmetologisk ernæring’, hvor problematiske hudtilstande afhjælpes via kosten. Lene arbejder ud fra en evidensbaseret tilgang og vejleder klienter i sin klinik og via nettet som Danmarks første online-kosmetolog.

 • - Spis dig til en smuk og sund hud – fri for rynker, psoriasis og akne
  af Lene Dyrvig Nielsen
  167,95 kr.

  Ønsker du en smuk og strålende hud, skal du arbejde dér, hvor cremer ikke kan trænge ned. I KOSTmetologisk ernæring er løsningen at spise en kost, der giver sunde hudceller og en smuk hud – på kun 28 dage.Få en grundlæggende viden om hudens opbygning og nedbrydning, samt hvilke faktorer der har betydning for vores hud og sundhed i forhold til anti-age, psoriasis og akne.I KOSTmetologisk ernæring beskrives de forskellige kostformer ved hvert enkelt hudproblem. Bliv klogere på hormonernes betydning og tarmens indflydelse på huden, samt de forskellige næringsstoffer, vitaminer og mineraler i forhold til at spise sig fri for rynker, psoriasis og akne.Opskrifterne i bogen er inspirerende, farverige og nemme at tilberede. Det er KOSTmetologiske retter, der mætter og holder dit blodsukker stabilt igennem hele dagen. Som bonus giver maden ikke kun en smuk hud, men også en slankere talje og øget sundhed.Til hvert hudproblem gives der bud på en ugeplan indeholdende opskrifter til alle dagens hovedmåltider, samt forslag til mellemmåltider og motion, der passer til hvert hudproblem.Om forfatterLene Dyrvig Nielsen er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling og er desuden lægeeksamineret kosmetolog. I bogen har hun kombineret viden og erfaringer fra begge fagområder i konceptet ’KOSTmetologisk ernæring’, hvor problematiske hudtilstande afhjælpes via kosten.Lene arbejder ud fra en evidensbaseret tilgang og vejleder klienter i sin klinik og via nettet som Danmarks første online-kosmetolog.E-bogen er lavet i fixed format.

 • af Lene Dyrvig Nielsen
  46,95 kr.

  Ønsker du en smuk og strålende hud, skal du arbejde dér, hvor cremer ikke kan trænge ned. Løsningen er KOSTmetologisk ernæring: At spise en kost, der giver sunde hudceller og en smuk hud.Lene Dyrvig Nielsen, kosmetolog og prof.bach. i ernæring og sundhed, giver grundlæggende viden om hudens opbygning og nedbrydning, samt hvilke faktorer der har betydning for vores hud og sundhed i forhold til tre hudproblemer: anti-age, psoriasis og akne.I beskrivelsen af de forskellige kostformer gennemgås hormonernes betydning og tarmens indflydelse på huden, samt de forskellige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, der skal til for at spise sig fri for rynker, psoriasis og akne.Lene Dyrvig Nielsen er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling og er desuden lægeeksamineret kosmetolog. I bogen "KOSTmetologisk ernæring" kombinerer hun viden og erfaringer fra begge fagområder. Lene arbejder ud fra en evidensbaseret tilgang og vejleder klienter i sin klinik og via nettet som Danmarks første online-kosmetolog.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.