Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Lene Langkow Saaek

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Knuds historie
  af Lene Langkow Saaek
  198,94 kr.

  Knud Langkow var manden bag Satankulten på Anholt, sataniske mønter, et utal af mystiske breve og mange andre mystiske ting, der har rystet, undret og trukket tråde gennem mange årtier. Knuds virke er blevet vendt og drejet, beskrevet og filmatiseret mange gange genne tiden, og denne bog er blot endnu en lille brik i puslespillet. En bog, der også beskriver Knuds baggrund og opvækst − det, der har formet og skabt denne bemærkelsesværdige mand. Uddrag af bogen De svage lyde, der først havde været en slags vibrerende nynnen som ensomme humlebiers sagte summen i den bløde majnat, tog til i styrke og samlede sig til en messen, der steg mod himmelen over Anholt. Langsomt bevægede en skare kutteklædte skikkelser sig gennem ørkenen fra offersted til offersted. Stemmerne blev igen svagere og mere intense. En for en knælede de kutteklædte, og under mystiske besværgelser anbragte de med sitrende omhu deres medbragte offergaver på det udvalgte sted. Nu steg stemmerne atter til et kor af besværgelser. En slags trosbekendelse til det onde, og natsorte lys blev tændt til ære for mørkets fyrste. Skaren af mørkefolk tilbad deres satan, som andre deres gode gud. Det var en sort tro. En middelalderlig grumhed, der samlede sine tilhængere. Om forfatteren Lene Langkow Saaek har tidligere ud over nogle noveller udgivet børnemusicals og børnehistorier. Som niece til Knud Langkow er denne bog hendes lille brik til det billede, andre har forsøgt at tegne. En slags biografi, der fortæller om Knuds familie og opvækst − det, der skabte manden bag Satankulten på Anholt.

 • af Lene Langkow Saaek
  147,95 kr.

  Søs og Pelle og nissen på loftet handler om to forældreløse børn, der er i pleje på en gård, hvor deres eneste trøst er den gamle ko, Kornblomst. Herluf er søn på gården og en doven, forkælet dreng og børnenes plageånd både hjemme og i skolen. En dag sker der noget usædvanligt. Herluf løber væk fra skolen, og Søs og Pelle oplever nogle mystiske og dramatiske ting. Og hvem er det så, der har en finger med i spillet? Nissen på loftet, selvfølgelig! Historien ender, som den slags historier tit gør, men har alligevel en overraskende slutning. Uddrag af bogen ”Herluf!” skreg børnene. ”Herluf, Herluf, vågn op og sig du ikke er død!” Men Herluf bevægede sig ikke. Han lå helt stille med lukkede øjne og blåfrosne læber. I det samme mærkede de Kornblomst bløde mule mod deres kolde kinder. Kornblomst lagde sig på knæ og virrede med sit store hoved. Og Søs og Pelle vidste nu, hvad hun ville have dem til. De tog fat i Herluf. Han var slap og tung og hans stivfrosne tøj skar ind i deres fingre. Med besvær fik de ham bakset op over Kornblomsts ryg. Kornblomst rejste sig møjsommeligt med sin tunge last, og begyndte at traske tilbage over den usikre is. Søs og Pelle fulgte efter. Om forfatteren Lene Langkow Saaek, født i 1951, mor til tre og bedstemor til syv. Som ung blev jeg uddannet porcelænsmaler og læste senere til socialpædagog. Skrevet har jeg altid, men i mit daglige arbejde på en skole er det mest den spontane fortælling, hvor børnene er med til at finde på, jeg beskæftiger mig med, men jeg har blandt meget andet også lavet en del sange, ligesom jeg maler og tegner lidt. Tidligere har jeg fået udgivet en lille bog og flere musicals for børn, men har en masse andre skriverier på bedding.

 • af Lene Langkow Saaek
  93,95 kr.

  I sommeren 2018 blev der gjort et bemærkelsesværdigt fund i byen Bath i det sydvestlige England – to kobbermønter med påskriften CIVITAS DIABOLI på den ene side og ’Anholt, 13. maj 1973, på den anden.Den mystiske sag om Satankulten på Anholt trækker tråde gennem næsten et halvt århundrede. Bag kulten stod den tilsyneladende helt almindelige og temmelig anonyme mand, Knud Langkow. I denne bog fortæller hans niece Lene Langkow Saaek den underlige og ufuldstændige historie om en mand og hans livsværk.Lene Langkow Saaek er forfatter og niece til Knud Langkow, manden bag Satankulten på Anholt. Hun har tidligere udgivet noveller, børnemusicals og børnebøger.

 • af Lene Langkow Saaek
  157,95 kr.

  Knud Langkow var manden bag Satankulten på Anholt, sataniske mønter, et utal af mystiske breve og mange andre mystiske ting, der har rystet, undret og trukket tråde gennem mange årtier. Knuds virke er blevet vendt og drejet, beskrevet og filmatiseret mange gange genne tiden, og denne bog er blot endnu en lille brik i puslespillet. En bog, der også beskriver Knuds baggrund og opvækst − det, der har formet og skabt denne bemærkelsesværdige mand. Uddrag af bogenDe svage lyde der først havde været en slags vibrerende nynnen som ensomme humlebiers sagte summen i den bløde majnat tog til i styrke og samlede sig til en messen, der steg mod himmelen over Anholt.Langsomt bevægede en skare kutteklædte skikkelser sig gennem ørkenen fra offersted til offersted.Stemmerne blev igen svagere og mere intense.En for en knælede de kutteklædte, og under mystiske besværgelser anbragte de med sitrende omhu deres medbragte offergaver på det udvalgte sted.Nu steg stemmerne atter til et kor af besværgelser. En slags trosbekendelse til det onde, og natsorte lys blev tændt til ære for mørkets fyrste.Skaren af mørkefolk tilbad deres satan, som andre deres gode gud.Det var en sort tro. En middelalderlig grumhed, der samlede sine tilhængere. Om forfatterenLene Langkow Saaek har tidligere ud over nogle noveller udgivet børnemusicals og børnehistorier.Som niece til Knud Langkow er denne bog hendes lille brik til det billede, andre har forsøgt at tegne. En slags biografi, der fortæller om Knuds familie og opvækst − det, der skabte manden bag Satankulten på Anholt.

 • af Lene Langkow Saaek
  147,95 kr.

  Der er udklædningsfest, og Prisse vil klæde sig ud som heks.Hun finder en flaske med heksehårfarve og farver håret.Det bliver bare ikke sort, som hun troede, det ville blive, men en mystisk grøn-gul farve.Pyt, tænker Prisse: Når der ikke findes hekse i virkeligheden, er der vel heller ikke nogen, der ved, hvordan de ser ud.Men lige i nærheden bor der tre rare hekse.De har lavet en komite, hvis formål er at opspore en ægte hekseprinsesse med den helt rigtige hårfarve.Desværre har de to galsindede sorteskovshekse samme planer, men det har de en fæl og ondsindet grund til.Prisse møder heksene, der tror, hun er hekseprinsessen, og hun oplever både gode og grumme ting og redder en kat eller syv.I historien ønsker sorteskovsheksene noget ganske bestemt.Det er godt nok nogle fjollede ønsker, men hvis du er meget opmærksom – og det er du helt sikkert – kan du sagtens finde svarene. Om forfatterenLene Langkow Saaek, født i 1951, mor til tre og bedstemor til syv.Som ung blev jeg uddannet porcelænsmaler og læste senere til socialpædagog.Skrevet har jeg altid, men i mit daglige arbejde på en skole er det mest den spontane fortælling, hvor børnene er med til at finde på, jeg beskæftiger mig med, men jeg har blandt meget andet også lavet en del sange, ligesom jeg maler og tegner lidt.

 • af Lene Langkow Saaek
  96,95 kr.

  I år er det Anna, der skal være Luciabrud og gå forrest med lyskrans i håret.Hendes veninde Mia er misundelig.Mia driller Anna med, at hun har fået lus, og Anna løber væk fra sfo’en.Hjemme forsøger Anna at få lusene væk, men da hun hører uhyggelige lyde i huset, skynder hun sig ud og løber af sted ind i den mørke skov. Uddrag af bogenAnna ligger helt stille.Hun trækker næsten ikke vejret.Mon det er en tyv?Anna lytter og lytter.Hun kan mærke hjertet dunke højt.Jo, det er helt sikkert en tyv!Han er nok kravlet ind gennem det vindue, hun har slået i stykker.Nu er Anna helt stiv af skræk.Tænk, hvis tyven finder hende!Tænk, hvis han gør hende noget!Tænk, hvis han har en kniv med eller en pistol!Forsigtigt sætter Anna sig op.Bare tyven ikke hører hende.Hvad skal hun dog gøre? Om forfatterenLene Langkow Saaek, født i 1951, mor til tre og bedstemor til syv.Som ung blev jeg uddannet porcelænsmaler og læste senere til socialpædagog.Skrevet har jeg altid, men i mit daglige arbejde på en skole er det mest den spontane fortælling, hvor børnene er med til at finde på, jeg beskæftiger mig med, men jeg har blandt meget andet også lavet en del sange, ligesom jeg maler og tegner lidt.Tidligere har jeg fået udgivet en lille bog og flere musicals for børn, men har en masse andre skriverier på bedding.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.