Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bøger af Maja Lunde

Maja Lunde er en norsk manuskript og skønlitterær forfatter. Hun fastslog sig selv som en af de mest succesfulde norske forfattere på den internationale forfatterscene med sin debut "Biernes historie". Bogen blev den bedstsælgende bog I Tyskland I 2017 og er solgt til 32 lande. Det var også den første debut, der nogensinde har modtaget den prestigefyldte Bokhandlerprisen. Lunde has skrevet flere bøger, og nu er hun aktuel med den rørende og smukke julebog "Snesøsteren", som består af 24 kapitler – ét til hver dag i december frem til jul. Du finder selvfølgelig den talentfulde forfatters populære bøger her.
Show more
Filter
Filter
Genre
 • (10)
 • (5)
 • (4)
 • (1)
Type
 • (21)
 • (8)
 • (6)
Format
 • (12)
 • (9)
 • (8)
 • (6)
 • (1)
 • (1)
Sprog
 • (11)
 • (12)
 • (1)
 • (2)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
Serie
 • (1)
Tag
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sorter efterSorter
 • af Maja Lunde
  45,95 - 116,95 kr.

  Stærk og medrivende fortælling om biernes død – en global roman om en verden hvor klimaet ændrer sig, om menneskets sårbarhed og om forældre og børn. William er en melankolsk biolog og frøhandler i England i 1852. Han sætter sig for at konstruere en helt ny type bikube, som skal give ham og hans børn ære og berømmelse. George er biavler i USA i 2007, forretningen går skidt, men han håber på, at sønnen kan blive gårdens redning. Tao arbejder med håndbestøvning i et fremtidigt Kina, hvor bierne er forsvundet. Hun ønsker mere end noget andet, at sønnen skal få en uddannelse og et bedre liv end hende selv. En storslået roman om menneskenes første spæde forsøg på at holde bier, over dagens industrielle landbrug og til en fremtid, hvor bierne er forsvundet. Pressen skriver: »En altopslugende roman.« ****** – Julia, Femina »Maja Lunde har fat i det mindste, men hun har så sandelig også fat i det største. […] Læs, læs, mens bierne endnu kan summe om dit hoved. Bliv klog, bliv rig, bliv bange. På en honningbund af brandgod underholdning.« – Liselotte Weimer, Weekendavisen »Der er noget elegant i den lethed, hvormed hun kombinerer det tætte fokus på kernefamiliens processer med det store overblik over menneskets forhold til naturen […] Det er en håndværksmæssig kraftpræstation at få en så kompliceret konstruktion til at virke let og ligetil.« ***** – Jon Helt Haarder, Jyllands-Posten »Biernes historie er en god roman. Sporene er flettet sammen med episk flair […] Som debutant er Lundes idérigdom og eksekvering fuld af løfter, og den lette uro efter at have læst Biernes historie bliver siddende. For så galt går det vel ikke, at floraen må håndbestøves og alt bryder sammen? Eller gør det?« **** – Jeppe Krogsgaard Christensen, Berlingske »Har man altså en lille David Attenborough-naturfreak indeni, er det dødspændende med dette kig ind i en verden, der fungerer tavst ved siden af os mennesker - og som i dette dyrs tilfælde er grundlaget for, at vi kan spise, leve og trække vejret […] især afsnittene om biernes liv – er virkelig smukt og behændigt skrevet.« – Iben Tandgaard, Kristeligt Dagblad

 • af Maja Lunde
  116,95 - 240,95 kr.

  Hvis du leder efter årets største juleeventyr, så er det Snesøsteren, du skal lægge i indkøbskurven. I 24 rørende kapitler får vi fortællingen om Julian, som har fødselsdag juleaften. Julian plejer at elske juleaften, men tabet af hans søster Juni har sat sine spor, og det føles slet ikke som om, at det rigtigt kan blive jul. Men så dukker Hedwig op. Der er noget mystisk og magisk over Hedvig. Det er nærmest som om, hun bringer et strejf af varm kakao og brunkager med sig hvor end hun går. Snesøsteren er en rørende fortælling om venskab, familie og sorg. Den giver håb og lægger op til eftertænksomhed og dybe snakke hos både store og små. Den er illustreret med de smukkeste, julede tegninger, som vækker hyggen og julestemningen – den er simpelthen årets julekalenderbog og meget velegnet til højtlæsning.

 • af Maja Lunde
  116,95 - 240,95 kr.

  Lilja har et vagt minde om solen, men verden, som hun kender den, er altid regnfuld og mørk. Intet kan vokse i den våde jord, og hele landsbyen sulter. Lilja bor sammen med sin bedstefar, som forsyner landsbyen med grøntsager fra sit drivhus, men der er aldrig mad nok til at mætte alle. En dag glemmer han sin madpakke, og da Lilja vil finde ham og give ham maden, opdager hun noget, der vil forandre alt. Lilja ser nemlig en hemmelig sti ind i skoven, hvor ingen børn må komme, fordi alverdens farer lurer derinde. Men Liljas nysgerrighed vinder, og hun træder ind i den forbudte skov. Blandt de mørke stammer dukker snart en blomstrende verden op, hun aldrig havde troet fandtes. En verden, der giver hende et håb om, at tingene kan blive anderledes for landsbyen. Men ikke alle er enige i, at solen igen skal skinne over landsbyen, og Lilja må overvinde sin egen frygt og sætte livet på spil, hvis det skal lykkes for hende at bringe foråret tilbage...

 • - Sceneskræk
  af Maja Lunde
  133,95 kr.

  ”Der findes mennesker, som bare ER cool. For eksempel Markus. Han har smilehul i venstre kind og skolens bedste højrefod. Eller Cornelia, der har silkehår og bevæger sig, som om hun stod på en scene, selv når hun bare skal ud at tisse. Og så findes der nogle, der er endnu coolere. Sådan nogle som os. Helena, Alfred, Ivan og mig. Vi er så cool, at ingen har opdaget det endnu! Men det er kun et spørgsmål om tid. Det siger Helena i hvert fald …” Verdens cooleste klike er en sjov, sød og velfortalt historie om stillepigen Bjørg, som hader sit navn, og som ikke har nogen venner. Det ændrer sig brat, da den bombastiske Helena begynder i klassen. Helena har et selvværd på størrelse med Mount Everest, lader det til, og hun ser ikke problemer, kun muligheder. Hendes mål er at skabe verdens cooleste klike – og Bjørg skal være med! De skæve og sjove situationer, der opstår undervejs, er illustreret med enkle, men udtryksfulde tegninger. Verdens cooleste klike er en bog om at være udenfor, men også om at vælge at være ligeglad. Og selvfølgelig om nye venskaber, der kan opstå, hvor man mindst venter dem. Bogen er skrevet af norske Maja Lunde, der skriver til både børn og voksne. I 2015 vandt hun den prestigefylde norske pris Bokhandlerprisen for romanen ”Biernes historie”.

 • af Maja Lunde
  326,95 kr.

  Smuk og stemningsfuld bog, der er den perfekte gave til dåb, navnefest, barselsbesøg og alle børn, der undrer sig over, hvordan de har fået netop deres navn. ”Næsten ingen har hørt om Navnebringeren. Det er ikke, fordi han ikke er vigtig, for det er han. Lige så vigtig som Julemanden, Tandfeen og Påskeharen.” Den norske forfatter Maja Lunde har skrevet en fin og underfundig bog om en skikkelse, som det nok ikke er mange børn eller voksne, der har hørt om før. Hr. Nome, hedder han – og det har han selvfølgelig selv bestemt. Han bor i en sprække mellem havet og himlen, og her passer han på navneplanterne, hvorfra navnene i rette tid springer ud som gyldent skinnende og florlette navneblomster, som skal fanges med et net og transporteres hen til de rigtige børn. Nome er virkelig dygtig til sit job. Han bruger mange timer hver dag på at øve sig i de forskellige discipliner, som kræves af ham. Men en dag løber tiden alligevel fra ham, så da han først kommer af sted med navnet til en baby, er forældrene allerede tæt på at komme til at vælge et helt forkert navn til deres barn! Det rigtige navn opfører sig ovenikøbet helt umuligt på rejsen, og dét bringer den generte Nome i yderligere knibe. Nome siger normalt aldrig en lyd, men nu bliver han nødt til at trodse sin generthed og hæve stemmen, for at få navnet til at makke ret.

 • af Maja Lunde
  133,95 kr.

  Det længe ventede julebal er lige om hjørnet. Bjørg og hendes venner, Helena, Alfred og Ivan, kan næsten ikke snakke om andet end kjoler, fyrværkeri og musik. Men lige inden festen sker der noget, der tager fokus helt fra den store fest. Tvillingerne Tom og Trine begynder i deres klasse: De er smukke som engle, og alle gør sig til for at blive deres nye bedste venner – selvfølgelig også Verdens cooleste klike. Tom og Trine lader dog ikke til at være særlig interesserede i at få nye venner. Det standser som sædvanlig ikke den ihærdige Helena, og mod alle odds lykkes det faktisk kliken at blive venner med de yndige tvillinger. Men er de lige så smukke indeni, som de er udenpå? Og er det overhovedet en fordel at være venner med dem? Dette er 5. bog i serien om Verdens cooleste klike. Om forfatteren: Maja Lunde er forfatter og manuskriptforfatter, og hun skriver til både børn, unge og voksne, herunder børnebogsserien Verdens cooleste klike. I 2015 modtog hun Bokhandlerprisen for romanen Biernes historie.

 • - God, bedre, bedst
  af Maja Lunde
  133,95 kr.

  God, bedre, bedst er den tredje bog om Verdens cooleste klike! Den ustoppelige Helena. Den smukke, men ret så dumme Ivan. Übernørden Alfred. Og fortælleren Bjørg, som selv synes, hun er det kedeligste af det kedelige. Klassen skal samle penge ind til fattige børn. En ædel sag, men for konkurrencemennesket Helena handler det om langt mere. Nemlig om at samle flere penge ind end de evigt og uudholdeligt gode Markus og Cornelia, som tilmed har perfekte smil og synger himmelsk. Sammen med sin klike sætter hun gang i en vanvittig plan, som skal flytte fokus fra Markus og Cornelia, så Verdens cooleste klike får flest penge i bøssen. Men ak, som altid, når Helena udtænker geniale planer, ender det værre end skidt … Bøgerne om Helena, Ivan, Alfred og Bjørg er usandsynligt underholdende. De fire venner er ufatteligt kiksede på den skønneste måde, og der findes næppe en læser, som kan modstå deres ukuelighed og charme.

 • - Halløj på lejrskolen
  af Maja Lunde
  133,95 kr.

  Halløj på lejrskolen er den fjerde bog om Verdens cooleste klike! Den ustoppelige Helena. Den smukke, men ret så dumme Ivan. Übernørden Alfred. Og fortælleren Bjørg, som selv synes, hun er det kedeligste af det kedelige. ENDELIG! Klassen skal på den længe ventede lejrskole med bjergbestigning, ridning og rafting. På lejrskolen skal de være sammen med en anden klasse, og Helena øjner muligheden for at skaffe sig nogle nye venner. Og det skal selvfølgelig være de mest populære fra den anden klasse. For sådan nogle er der jo i enhver klasse. Men som altid, når Helena lægger en plan, går det hele skævt. Skal det endelig lykkes den lille klike at komme ind i varmen hos de populære? Bøgerne om Helena, Ivan, Alfred og Bjørg er usandsynligt underholdende. De fire venner er ufatteligt kiksede på den skønneste måde, og der findes næppe en læser, som kan modstå deres ukuelighed og charme.

 • af Maja Lunde
  91,95 kr.

  In the spirit of Station Eleven and Never Let Me Go, this dazzling and ambitious literary debut follows three generations of beekeepers from the past, present, and future, weaving a spellbinding story of their relationship to the bees - and to their children and one another-against the backdrop of an urgent, global crisis.

 • af Maja Lunde
  132,95 - 173,95 kr.

 • af Maja Lunde
  101,95 kr.

 • af Maja Lunde
  132,95 kr.

 • - A Novel
  af Maja Lunde
  194,95 kr.

 • - A Novel
  af Maja Lunde
  93,95 kr.

  From the author of the number-one international bestseller The History of Bees, a captivating story of the power of nature and the human spirit that explores the threat of a devastating worldwide drought, witnessed through the lives of a father, a daughter, and a woman who will risk her life to save the future.In 2019, seventy-year-old Signe sets sail alone on a hazardous voyage across the ocean in a sailboat. On board, a cargo that can change lives.Signe is haunted by memories of the love of her life, whom shell meet again soon. In 2041, David and his young daughter, Lou, flee from a drought-stricken Southern Europe that has been ravaged by thirst and war. Separated from the rest of their family and desperate to find them, they discover an ancient sailboat in a dried-out garden, miles away from the nearest shore. Signes sailboat. As David and Lou discover Signes personal effects, her long ago journey becomes inexorably linked to their own. An evocative tale of the search for love and connection, The End of the Ocean is a profoundly moving father daughter story of survivaland a clarion call for climate action.

 • af Maja Lunde
  91,95 - 213,95 kr.

  In the spirit of Station Eleven and Never Let Me Go, this is a dazzling and ambitious literary novel from the author of The History of Bees.

 • af Maja Lunde
  116,95 - 218,95 kr.

  Maja Lunde tog verden med storm med Biernes historie, som udkom i 32 lande og blev solgt i mere end 500.000 eksemplarer alene i Tyskland, hvor den har tilbragt 64 uger på bestsellerlisten. Nu følger forfatteren succesen op med en dystopisk fortælling om kærlighed og sårbarhed, både vores og naturens. Denne gang står kampen om det mest livsnødvendige, som findes: vand. 2017: Signe er miljøaktivist og nærmer sig de 70, men hun lader sig ikke skræmme af havet. Helt alene stævner ud fra barndomsbygden i Vestlandet og sætter kursen mod syd for at konfrontere den mand, hun engang elskede. Med sig har hun en ganske særlig last. 2041: David føler sig for ung til at være far, men er blevet alene med sin lille datter. De to er på flugt gennem et tørkeramt Sydeuropa i en tid, hvor landene i nord har lukket grænserne mod Vandlandene i syd, og der ikke længere findes vand nok til alle. Men en dag opdager de en sejlbåd i en forladt have langt inde i landet – og alt forandres. Pressen skriver: »Romanens sprog er klart beskrivende uden dikkedarer, effektivt, med god fremdrift…« – Weekendavisen

 • af Maja Lunde
  70,95 kr.

  When Nina's best friend, Choco, moves away, Nina is convinced that life will never be the same again. But then a mysterious envelope arrives in the mail from Choco, filled with five brown beans. Is Choco trying to send Nina a message from the other side of the world and, if so, what will Nina do about it?

 • af Maja Lunde
  173,95 kr.

 • af Maja Lunde
  337,95 kr.

  Amalie er pigen, der har alt: udseende, penge, en lækker kæreste og et stort dansetalent. Men en dag styrter hendes verden i grus, og hun tvinges til at flytte fra alt, hun kender. Livet er vendt på hovedet, og alligevel prøver Amalie at lade, som om ingenting er sket. Men en dag møder hun Mikael. Mikael, som danser hiphop, som er vildt god til at battle, og som er helt anderledes end alle andre, hun kender. For første gang i sit liv er Amalie nødt til virkelig at turde stole på sine egne følelser, bryde reglerne og vise, hvem hun i virkeligheden er. Battle er en roman om dobbeltliv, dans og kærlighed. Om at finde sig selv som et ungt menneske, både i forhold til sine forældre og sin omgangskreds. Om forfatteren:Maja Lunde er forfatter og manuskriptforfatter, og hun skriver til både børn, unge og voksne, herunder børnebogsserien Verdens cooleste klike og bestseller-julebogen “Snesøsteren". I 2015 modtog hun Bokhandlerprisen for romanen Biernes historie. Battle er desuden blevet filmatiseret med Lisa Teige (“Eva" fra Skam) i hovedrollen.

 • af Maja Lunde
  91,95 kr.

 • - Kokkekaos
  af Maja Lunde
  133,95 kr.

  Keld-Charlie er kok, men ligner en slags rockstjerne. Han har halvlangt hår og langt, sejt skæg og kører rundt i landet på en fed motorcykel og stopper de underligste, små steder. Hvert sted invaderer han skolens skolekøkken, hvor tre hold, der består af elever fra skolen, konkurrerer om at lave det bedste måltid ud fra hans opskrifter. Dem, der laver det bedste måltid, vinder konkurrencen og går videre til finalen … I Verdens cooleste klike: Kokkekaos møder læseren endnu en gang den stille Bjørg, som atter får prøvet sine grænser af i de meste vanvittige oplevelser med sin nye klike, drevet af den bombastiske og spotlight-elskende Helena. Helena står nemlig ikke tilbage for noget. Og hun har besluttet, at kliken skal lære at lave mad – og selvfølgelig komme på tv og vinde det hele! Om serien: Verdens cooleste klike-serien er fuld af spænding, venskab og følelser. Hovedpersonen er den introverte Bjørg, som egentlig har haft det fint med at læse tykke bøger, tegne og få så lidt opmærksomhed som muligt. Mødet med Helena åbner dog hendes verden, og hun oplever pludselig glæden ved at være en del af et fællesskab. Bøgerne er skrevet med masser af humor, så man griner sig gennem de mange skøre situationer, som oven i købet er illustreret med enkle, men udtryksfulde tegninger. Verdens cooleste klike er skrevet af norske Maja Lunde, der skriver til både børn og voksne. I 2015 vandt hun den prestigefylde norske pris Bokhandlerprisen for romanen ”Biernes historie”.

 • af Maja Lunde
  42,65 kr.

  From the author of the number oneinternational bestseller The History of Bees, a captivating new novel about the threat of a worldwide water shortage as seen through the eyes of a father and daughter. The story of a present-day Norwegian eco-campaigner alternates with that of a French family in the overheated future. They are in a camp for refugees from eco-disaster but it's not all doom and gloom. They find friendship, love and an unexpected gift from the pastWendy Holden,Daily Mail2019:seventy-year-old Signe sets out on a hazardous voyage to cross an entire ocean in only a sailboat. She is haunted by the loss of the love of her life, and is driven by a singular and all-consuming mission to make it back to him.2041:David flees with his young daughter, Lou, from a war-torn Southern Europe plagued by drought. They are on a desperate search to reunite with their family when they find Signe's abandoned sailboat in a parched French garden, miles away from the nearest shore.As David and Lou discover personal effects from Signe's travels, their journey of survival and hope weaves together with Signe's, forming a heartbreaking, inspiring story about the power of nature and the human spirit. Praise for The History of Bees: ';Fans of Cloud Atlas and Never Let Me Go will love The History of Bees' Good Housekeeping ';Dystopian and electric, this book is set to blow minds everywhere Stylist Haunting and poignant ... an important and wonderful book Dave Goulson, bestselling author of Bee Quest ';Spectacular and deeply moving. Lunde has elegantly woven together a tale of science and science fiction, dystopia and hope, and the trials of the individual and the strengths of family' Lisa See, New York Times bestselling author ';Such is the genius of debut novelist Maja Lunde that her tale of three eras... is strung on the fragile hope of the survival of bees' Jacquelyn Mitchard, New York Times bestselling author ';As a lover of honeybees and a fan of speculative fiction, I was doubly smitten by The History of Bees. Maja Lunde's novel is an urgent reminder of how much our survival depends on those remarkable insects. It is also a gripping account of howdespite the cruelest losseshumanity may abide and individual families can heal' Jean Hegland, author of Into the Forest ';By turns devastating and hopeful, The History of Beesresonates powerfully with our most pressing environmental concerns' Bryn Greenwood, New York Times bestselling author';Here is a story that is sweeping in scope but intimate in detail' Laura McBride, author of We Are Called to Rise

 • af Maja Lunde
  99,92 kr.

  Amelie hat alles: eine Clique, einen netten Freund, Geld, groes Talent als Tanzerin und dazu Flei und Ehrgeiz. Doch der Konkurs ihres Vaters lasst ihre Welt plotzlich kopfstehen: Uber Nacht ziehen siein eine Osloer Trabantenstadt und haben kaum Geld fr das Ntigste. Aber Amelie vertraut sich ihrer Clique nicht an. - Wie lange wird die Lgen-Fassade halten? Wird Amelie die Kraft haben, ihr neues Leben zu akzeptieren und in den Griff zu bekommen?Inmitten der Vorstadttristesse entdeckt Amelie schlielich etwas, das sie fasziniert: Mikael, der Breakdance tanzt und als Favorit fr den nchsten Battle gilt; Mikael, der so ganz anders ist als sie selbst oder alle, die sie kennt. Zum ersten Mal in ihrem Leben muss sie wagen, ihren Gefhlen zu vertrauen, Regeln zu brechen und der Welt zu zeigen, wer sie wirklich ist. Maja Lundes Geschichte erzhlt gekonnt von Authentizitt, Selbstfindung, Cliquendruck und der elektrisierenden Welt des Tanzes. "e;Battle"e; wurde von der schwedischen Regisseurin Katarina Launing verfilmt und luft ab dem 1. Dezember 2018 beim Streaming-Anbieter Netflix.

 • af Maja Lunde
  99,92 kr.

  Norwegen unter deutscher Besatzung 1942. Der zehnjahrige Daniel und seine kleine Schwester Sarah sind Juden und mussen uber die Grenzenach Schweden fliehen, wo ihr Vater wartet. Doch die Fluchthelfer werden verhaftet, und zwei norwegische Kinder springen ein: die zehnjhrigeGerda, die gerade die "e;Die drei Musketiere"e; gelesen hat und zu jedem Abenteuer bereit ist - und ihr Bruder Otto. Es wird fr die vier Kinder einAbenteuer auf Leben und Tod. Maja Lunde stellt die vier Kinder lebendig und authentisch dar: in geschwisterlichem Streit, in Trotz, Leichtsinn, Spieltrieb und Abenteuerlust. Inbeeindruckender Weise bringt sie so das wichtige Thema auch jngeren Kindern nahe.

 • af Maja Lunde
  168,95 kr.

  ';Imagine The Leftovers, but with honey' (Elle), and in the spirit of Station Eleven and Never Let Me Go, this ';spectacular and deeply moving' (Lisa See, New York Times bestselling author) novel follows three generations of beekeepers from the past, present, and future, weaving a spellbinding story of their relationship to the beesand to their children and one anotheragainst the backdrop of an urgent, global crisis.England, 1852. William is a biologist and seed merchant, who sets out to build a new type of beehiveone that will give both him and his children honor and fame. United States, 2007. George is a beekeeper fighting an uphill battle against modern farming, but hopes that his son can be their salvation. China, 2098. Tao hand paints pollen onto the fruit trees now that the bees have long since disappeared. When Tao's young son is taken away by the authorities after a tragic accident, she sets out on a grueling journey to find out what happened to him. Haunting, illuminating, and deftly written, The History of Bees joins ';the past, the present, and a terrifying future in a riveting story as complex as a honeycomb' (New York Times bestselling author Bryn Greenwood) that is just as much about the powerful bond between children and parents as it is about our very relationship to nature and humanity.

 • af Maja Lunde
  42,65 kr.

  ***THE NUMBER ONE INTERNATIONAL BESTSELLER*** ';Fans of Cloud Atlas and Never Let Me Go will love The History of Bees' Good Housekeeping';Dystopian and electric, this book is set to blow minds everywhere StylistHaunting and poignant ... an important and wonderful book Dave Goulson, bestselling author of Bee Quest In the spirit of Station Eleven and Never Let Me Go, this dazzling and ambitious literary debut follows three generations of beekeepers from the past, present, and future, weaving a spellbinding story of their relationship to the bees and to their children and one another against the backdrop of an urgent, global crisis.England, 1851. William is a biologist and seed merchant, who sets out to build a new type of beehiveone that will give both him and his children honour and fame.United States, 2007. George is a beekeeper and fights an uphill battle against modern farming, but hopes that his son can be their salvation.China, 2098. Tao hand paints pollen onto the fruit trees now that the bees have long since disappeared. When Tao's young son is taken away by the authorities after a tragic accidentand is kept in the dark about his whereabouts and conditionshe sets out on a grueling journey to find out what happened to him.Haunting, illuminating, and deftly written, The History of Bees joins these three very different narratives into one gripping and thought provoking story that is just as much about the powerful relationships between children and parents as it is about our very relationship to nature and humanity. ';Haunting and poignant an important and wonderful book' Dave Goulson, author of Bee Quest ';Spectacular and deeply moving. Lunde has elegantly woven together a tale of science and science fiction, dystopia and hope, and the trials of the individual and the strengths of family' Lisa See, New York Times bestselling author ';Such is the genius of debut novelist Maja Lunde that her tale of three erasthe long past, the tenuous present and the biologically damned futureis strung on the fragile hope of the survival of bees' Jacquelyn Mitchard, New York Times bestselling author ';As a lover of honeybees and a fan of speculative fiction, I was doubly smitten by THE HISTORY OF BEES. Maja Lunde's novel is an urgent reminder of how much our survival depends on those remarkable insects. It is also a gripping account of howdespite the cruelest losseshumanity may abide and individual families can heal' Jean Hegland, author of Into the Forest ';By turns devastating and hopeful, The History of Bees resonates powerfully with our most pressing environmental concerns. Following three separate but interconnected timelines, Lunde shows us the past, the present, and a terrifying future in a riveting story as complex as a honeycomb'Bryn Greenwood, New York Times bestselling author ';Here is a story that is sweeping in scope but intimate in detail' Laura McBride, author of We Are Called to Rise

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.