Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Maja Lunde

Maja Lunde er en norsk manuskript og skønlitterær forfatter. Hun fastslog sig selv som en af de mest succesfulde norske forfattere på den internationale forfatterscene med sin debut "Biernes historie". Bogen blev den bedstsælgende bog I Tyskland I 2017 og er solgt til 32 lande. Det var også den første debut, der nogensinde har modtaget den prestigefyldte Bokhandlerprisen. Lunde has skrevet flere bøger, og nu er hun aktuel med den rørende og smukke julebog "Snesøsteren", som består af 24 kapitler – ét til hver dag i december frem til jul. Du finder selvfølgelig den talentfulde forfatters populære bøger her.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Maja Lunde
  118,95 - 237,95 kr.

  Hvis du leder efter årets største juleeventyr, så er det Snesøsteren, du skal lægge i indkøbskurven. I 24 rørende kapitler får vi fortællingen om Julian, som har fødselsdag juleaften. Julian plejer at elske juleaften, men tabet af hans søster Juni har sat sine spor, og det føles slet ikke som om, at det rigtigt kan blive jul. Men så dukker Hedwig op. Der er noget mystisk og magisk over Hedvig. Det er nærmest som om, hun bringer et strejf af varm kakao og brunkager med sig hvor end hun går. Snesøsteren er en rørende fortælling om venskab, familie og sorg. Den giver håb og lægger op til eftertænksomhed og dybe snakke hos både store og små. Den er illustreret med de smukkeste, julede tegninger, som vækker hyggen og julestemningen – den er simpelthen årets julekalenderbog og meget velegnet til højtlæsning.

 • af Maja Lunde
  195,95 - 227,95 kr.

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dagbladet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VG Den sidste af de vilde heste er en fortælling hen over århundreder om både arternes overlevelse og deres menneskeskabte udryddelse, men også om, at ét enkelt menneske kan gøre en forskel. 1882. Da Mikhail betragter vildhestens kranium i sin hånd, er ligheden med en uddød art slående, kan det mon tænkes, at verdens ældste hesterace fra Mongoliets højland stadig findes? Dén, som nomaderne på sletterne beretter om. Dén, som er et levn fra vores fortid. 1992. Drevet af en stærk forbundethed til vildhestene, etablerer Karin Hustai-reservatet i Mongoliet, for at give hestene, der nu kun lever i fangenskab, et sted at vende tilbage til. Men kan hestene, der længe ikke har levet vildt og frit, overleve her? 2064. I en nedlagt norsk naturpark gør Eva, hvad hun kan, for at redde de sidste vildheste og sig selv, mens naturen omkring hende hensygner under klimaforandringer, regnbølger, mangel og afsavn. Den sidste af de vilde heste er tre skæbnefortællinger om tre menneskers ukuelige kamp for naturen – med en lille hest fra det mongolske højland som symbol på naturens skrøbelighed OG et håb, der aldrig må slukkes. Maja Lunde er verdensberømt for sine romaner om mennesket og naturen.Efter sin internationale succes, Biernes historie, oversat til 40 sprog og vinder af den prestigefyldte norske Bokhandlerpris, er hun med Den sidste af de vilde heste tilbage med en storslået og varm fortælling om vores og verdens sårbarhed. Maja Lunde (f. 1975) er en af Norges mest succesfulde nulevende forfattere. Hun er uddannet medieforsker fra Universitetet i Oslo. Maja Lunde fik i 2015 sit store gennembrud med romanen, Biernes historie, som er den første uafhængige roman i Maja Lundes planlagte KLIMAKVARTET. Biernes historie modtog den prestigefyldte norske Bokhandlerpris og blev en international sensation. Efterfølgeren Blå udkom i 2017, og de to bøger er solgt til over 40 lande. Det sidste bind i klimakvartetten, Drømmen om et træ, udkommer på dansk i 2023.Maja Lundes børnebog Snesøsteren fra 2018 blev den mest solgte bog i Norge i flere årtier.

 • af Maja Lunde
  157,95 - 297,95 kr.

  Lilja har et vagt minde om solen, men verden, som hun kender den, er altid regnfuld og mørk. Intet kan vokse i den våde jord, og hele landsbyen sulter. Lilja bor sammen med sin bedstefar, som forsyner landsbyen med grøntsager fra sit drivhus, men der er aldrig mad nok til at mætte alle. En dag glemmer han sin madpakke, og da Lilja vil finde ham og give ham maden, opdager hun noget, der vil forandre alt. Lilja ser nemlig en hemmelig sti ind i skoven, hvor ingen børn må komme, fordi alverdens farer lurer derinde. Men Liljas nysgerrighed vinder, og hun træder ind i den forbudte skov. Blandt de mørke stammer dukker snart en blomstrende verden op, hun aldrig havde troet fandtes. En verden, der giver hende et håb om, at tingene kan blive anderledes for landsbyen. Men ikke alle er enige i, at solen igen skal skinne over landsbyen, og Lilja må overvinde sin egen frygt og sætte livet på spil, hvis det skal lykkes for hende at bringe foråret tilbage...

 • af Maja Lunde
  117,95 - 235,95 kr.

  Maja Lunde tog verden med storm med Biernes historie, som udkom i 32 lande og blev solgt i mere end 500.000 eksemplarer alene i Tyskland, hvor den har tilbragt 64 uger på bestsellerlisten. Nu følger forfatteren succesen op med en dystopisk fortælling om kærlighed og sårbarhed, både vores og naturens. Denne gang står kampen om det mest livsnødvendige, som findes: vand. 2017: Signe er miljøaktivist og nærmer sig de 70, men hun lader sig ikke skræmme af havet. Helt alene stævner ud fra barndomsbygden i Vestlandet og sætter kursen mod syd for at konfrontere den mand, hun engang elskede. Med sig har hun en ganske særlig last. 2041: David føler sig for ung til at være far, men er blevet alene med sin lille datter. De to er på flugt gennem et tørkeramt Sydeuropa i en tid, hvor landene i nord har lukket grænserne mod Vandlandene i syd, og der ikke længere findes vand nok til alle. Men en dag opdager de en sejlbåd i en forladt have langt inde i landet – og alt forandres. Pressen skriver: »Romanens sprog er klart beskrivende uden dikkedarer, effektivt, med god fremdrift…« – Weekendavisen

 • af Maja Lunde
  95,95 kr.

  In the spirit of Station Eleven and Never Let Me Go, this dazzling and ambitious literary debut follows three generations of beekeepers from the past, present, and future, weaving a spellbinding story of their relationship to the bees - and to their children and one another-against the backdrop of an urgent, global crisis.

 • - God, bedre, bedst
  af Maja Lunde
  147,95 kr.

  God, bedre, bedst er den tredje bog om Verdens cooleste klike! Den ustoppelige Helena. Den smukke, men ret så dumme Ivan. Übernørden Alfred. Og fortælleren Bjørg, som selv synes, hun er det kedeligste af det kedelige. Klassen skal samle penge ind til fattige børn. En ædel sag, men for konkurrencemennesket Helena handler det om langt mere. Nemlig om at samle flere penge ind end de evigt og uudholdeligt gode Markus og Cornelia, som tilmed har perfekte smil og synger himmelsk. Sammen med sin klike sætter hun gang i en vanvittig plan, som skal flytte fokus fra Markus og Cornelia, så Verdens cooleste klike får flest penge i bøssen. Men ak, som altid, når Helena udtænker geniale planer, ender det værre end skidt … Bøgerne om Helena, Ivan, Alfred og Bjørg er usandsynligt underholdende. De fire venner er ufatteligt kiksede på den skønneste måde, og der findes næppe en læser, som kan modstå deres ukuelighed og charme.

 • - Sceneskræk
  af Maja Lunde
  147,95 kr.

  ”Der findes mennesker, som bare ER cool. For eksempel Markus. Han har smilehul i venstre kind og skolens bedste højrefod. Eller Cornelia, der har silkehår og bevæger sig, som om hun stod på en scene, selv når hun bare skal ud at tisse.Og så findes der nogle, der er endnu coolere. Sådan nogle som os. Helena, Alfred, Ivan og mig. Vi er så cool, at ingen har opdaget det endnu! Men det er kun et spørgsmål om tid. Det siger Helena i hvert fald …” Verdens cooleste klike er en sjov, sød og velfortalt historie om stillepigen Bjørg, som hader sit navn, og som ikke har nogen venner. Det ændrer sig brat, da den bombastiske Helena begynder i klassen. Helena har et selvværd på størrelse med Mount Everest, lader det til, og hun ser ikke problemer, kun muligheder. Hendes mål er at skabe verdens cooleste klike – og Bjørg skal være med!De skæve og sjove situationer, der opstår undervejs, er illustreret med enkle, men udtryksfulde tegninger. Verdens cooleste klike er en bog om at være udenfor, men også om at vælge at være ligeglad. Og selvfølgelig om nye venskaber, der kan opstå, hvor man mindst venter dem.Bogen er skrevet af norske Maja Lunde, der skriver til både børn og voksne. I 2015 vandt hun den prestigefylde norske pris Bokhandlerprisen for romanen ”Biernes historie”.

 • - A Novel
  af Maja Lunde
  117,95 kr.

  From the author of the number-one international bestseller The History of Bees, a captivating story of the power of nature and the human spirit that explores the threat of a devastating worldwide drought, witnessed through the lives of a father, a daughter, and a woman who will risk her life to save the future.In 2019, seventy-year-old Signe sets sail alone on a hazardous voyage across the ocean in a sailboat. On board, a cargo that can change lives.Signe is haunted by memories of the love of her life, whom shell meet again soon. In 2041, David and his young daughter, Lou, flee from a drought-stricken Southern Europe that has been ravaged by thirst and war. Separated from the rest of their family and desperate to find them, they discover an ancient sailboat in a dried-out garden, miles away from the nearest shore. Signes sailboat. As David and Lou discover Signes personal effects, her long ago journey becomes inexorably linked to their own. An evocative tale of the search for love and connection, The End of the Ocean is a profoundly moving father daughter story of survivaland a clarion call for climate action.

 • af Maja Lunde
  347,95 kr.

  Smuk og stemningsfuld bog, der er den perfekte gave til dåb, navnefest, barselsbesøg og alle børn, der undrer sig over, hvordan de har fået netop deres navn.”Næsten ingen har hørt om Navnebringeren. Det er ikke, fordi han ikke er vigtig, for det er han. Lige så vigtig som Julemanden, Tandfeen og Påskeharen.”Den norske forfatter Maja Lunde har skrevet en fin og underfundig bog om en skikkelse, som det nok ikke er mange børn eller voksne, der har hørt om før. Hr. Nome, hedder han – og det har han selvfølgelig selv bestemt. Han bor i en sprække mellem havet og himlen, og her passer han på navneplanterne, hvorfra navnene i rette tid springer ud som gyldent skinnende og florlette navneblomster, som skal fanges med et net og transporteres hen til de rigtige børn.Nome er virkelig dygtig til sit job. Han bruger mange timer hver dag på at øve sig i de forskellige discipliner, som kræves af ham.Men en dag løber tiden alligevel fra ham, så da han først kommer af sted med navnet til en baby, er forældrene allerede tæt på at komme til at vælge et helt forkert navn til deres barn!Det rigtige navn opfører sig ovenikøbet helt umuligt på rejsen, og dét bringer den generte Nome i yderligere knibe. Nome siger normalt aldrig en lyd, men nu bliver han nødt til at trodse sin generthed og hæve stemmen, for at få navnet til at makke ret.

 • af Maja Lunde
  147,95 kr.

  Det længe ventede julebal er lige om hjørnet. Bjørg og hendes venner, Helena, Alfred og Ivan, kan næsten ikke snakke om andet end kjoler, fyrværkeri og musik.Men lige inden festen sker der noget, der tager fokus helt fra den store fest. Tvillingerne Tom og Trine begynder i deres klasse: De er smukke som engle, og alle gør sig til for at blive deres nye bedste venner – selvfølgelig også Verdens cooleste klike.Tom og Trine lader dog ikke til at være særlig interesserede i at få nye venner. Det standser som sædvanlig ikke den ihærdige Helena, og mod alle odds lykkes det faktisk kliken at blive venner med de yndige tvillinger. Men er de lige så smukke indeni, som de er udenpå? Og er det overhovedet en fordel at være venner med dem?Dette er 5. bog i serien om Verdens cooleste klike. Om forfatteren: Maja Lunde er forfatter og manuskriptforfatter, og hun skriver til både børn, unge og voksne, herunder børnebogsserien Verdens cooleste klike. I 2015 modtog hun Bokhandlerprisen for romanen Biernes historie.

 • - Halløj på lejrskolen
  af Maja Lunde
  147,95 kr.

  Halløj på lejrskolen er den fjerde bog om Verdens cooleste klike! Den ustoppelige Helena. Den smukke, men ret så dumme Ivan. Übernørden Alfred. Og fortælleren Bjørg, som selv synes, hun er det kedeligste af det kedelige.ENDELIG! Klassen skal på den længe ventede lejrskole med bjergbestigning, ridning og rafting. På lejrskolen skal de være sammen med en anden klasse, og Helena øjner muligheden for at skaffe sig nogle nye venner. Og det skal selvfølgelig være de mest populære fra den anden klasse. For sådan nogle er der jo i enhver klasse. Men som altid, når Helena lægger en plan, går det hele skævt. Skal det endelig lykkes den lille klike at komme ind i varmen hos de populære? Bøgerne om Helena, Ivan, Alfred og Bjørg er usandsynligt underholdende. De fire venner er ufatteligt kiksede på den skønneste måde, og der findes næppe en læser, som kan modstå deres ukuelighed og charme.

 • - Kokkekaos
  af Maja Lunde
  147,95 kr.

  Keld-Charlie er kok, men ligner en slags rockstjerne. Han har halvlangt hår og langt, sejt skæg og kører rundt i landet på en fed motorcykel og stopper de underligste, små steder. Hvert sted invaderer han skolens skolekøkken, hvor tre hold, der består af elever fra skolen, konkurrerer om at lave det bedste måltid ud fra hans opskrifter.Dem, der laver det bedste måltid, vinder konkurrencen og går videre til finalen …I Verdens cooleste klike: Kokkekaos møder læseren endnu en gang den stille Bjørg, som atter får prøvet sine grænser af i de meste vanvittige oplevelser med sin nye klike, drevet af den bombastiske og spotlight-elskende Helena. Helena står nemlig ikke tilbage for noget. Og hun har besluttet, at kliken skal lære at lave mad – og selvfølgelig komme på tv og vinde det hele!Om serien:Verdens cooleste klike-serien er fuld af spænding, venskab og følelser. Hovedpersonen er den introverte Bjørg, som egentlig har haft det fint med at læse tykke bøger, tegne og få så lidt opmærksomhed som muligt. Mødet med Helena åbner dog hendes verden, og hun oplever pludselig glæden ved at være en del af et fællesskab. Bøgerne er skrevet med masser af humor, så man griner sig gennem de mange skøre situationer, som oven i købet er illustreret med enkle, men udtryksfulde tegninger. Verdens cooleste klike er skrevet af norske Maja Lunde, der skriver til både børn og voksne. I 2015 vandt hun den prestigefylde norske pris Bokhandlerprisen for romanen ”Biernes historie”.

 • af Maja Lunde
  87,95 - 127,95 kr.

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Femina⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ Jyllands-Posten#1 international bestsellerEngland, 1852: Den fattige biolog William er fast besluttet på at opfinde en ny type bikube, som både vil revolutionere den nyetablerede biavl og sikre ham og hans familie en bedre fremtid.I 2007 i delstaten Georgia slider biavleren George ustandseligt for at få forretningen til at løbe rundt. Han håber, at sønnen vil følge i hans fodspor og redde familieforetagendet. Men bierne har svære kår i det moderne landbrug.I fremtidens Kina arbejder Tao med håndbestøvning af frugttræer, en opgave menneskene har overtaget, efter bierne uddøde. Efter en ulykke forsvinder hendes lille søn, og hendes søgen efter ham tvinger hende ind i en dystopisk storby.BIERNES HISTORIE er en smuk og foruroligende roman om det lille insekt, vi ikke kan leve uden. Men også om forældre og børn, lidenskab og arbejde. Maja Lunde fletter elegant de tre delfortællinger ind i hinanden, og til sammen tegner de et nuanceret og kritisk portræt af menneskets forhold til naturen.Maja Lunde (f. 1975) er en af Norges største nulevende forfattere. Hun er uddannet medieforsker fra Universitetet i Oslo. i 2015 fik Lunde sit romangennembrud med Biernes historie, som er første bind i en kvartet om mennesket og naturen. Serien blev en sensation og er oversat til mere end 40 sprog.

 • af Maja Lunde
  218,95 kr.

  Fjerde og sidste bind i serien, der blev en international sensation. Norske Maja Lunde afslutter sit storværk om klimakrise, udnyttelse, naturbeskyttelse og kærlighed.”Imponerende klima-finale! Romanen er gennemarbejdet og velskrevet. Det er en arbejdsmæssig og litterær bedrift at fuldføre kvartetten med sådan en finale.” – VG”Lunde leverer en perfekt blanding af gribende menneskeportrætter, historie, videnskab og spekulative elementer.” – Publisher’s WeeklyTommy vokser op i 2110 i det brutale landskab på Svalbard med sin bedstemor og to brødre, som han vil gøre alt for. Deres lille samfund har afbrudt kontakten med andre lande for mange år siden og lever i harmoni med naturen. Da katastrofen rammer, er Tommy, hans brødre og hans bedstemor blandt de få overlevende – en håndfuld ensomme mennesker i besiddelse af en skat, som verden troede var forsvundet for altid.I mellemtiden lever Tao langt borte med minderne om sin søn Wei-Wen, som hun mistede for tolv år siden. Hun sulter ligesom resten af befolkningen i et barskt og forarmet miljø, hvor mange arter er forsvundet. Men alt ændrer sig den dag, Tao bliver bedt om at lede en ekspedition mod nord, mod Svalbard.Med Drømmen om et træ afslutter Maja Lunde at af de største romanværker i nyere skandinavisk litteratur. Hun skriver om forældre og børn, om bånd mellem mennesker og kærligheden til naturen. Fortid, nutid og fremtiden flettes elegant sammen, og fortællingerne stiller store spørgsmål: Bør mennesket være herre over naturen? Er vi selv ved at blive en truet art?Maja Lunde (f. 1975) er en af Norges største nulevende forfattere. Uddannet medieforsker fra Universitetet i Oslo. Lunde slog i 2015 igennem med romanen Biernes historie, som er første bind i en kvartet om mennesket og naturen. De tre foreløbige bøger i serien har tryllebundet læsere verden over og er oversat til mere end 40 sprog. På dansk ved Sara Koch.

 • af Maja Lunde
  207,95 kr.

  Translated into 36 languages, winner of the Norwegian Bookseller's Prize, and the most successful Norwegian author of her generation, Maja Lunde returns with a heart-wrenching tale, set in the distant past and the dystopian future, about extinction and survival, family and hope.Mikhail lives in Russia in 1881. When a skeleton of a rare wild horse is brought to him, the zoologist plans an expedition to Mongolia to find the fabled Przewalski horse, a journey that tests not only his physicality, but his heart.In 1992, Karin, alongside her troubled son Mathias and several Przewalski horses, travels to Mongolia to re-introduce the magnificent horses to their native land. The veterinarian has dedicated her life to saving the breed from extinction, prioritizing the wild horses, even over her own son. Europe's future is uncertain in 2064, but Eva is willing to sacrifice nearly everything to hold onto her family's farm. Her teenage daughter implores Eva to leave the farm and Norway, but a pregnant wild mare Eva is tending is about to foal. Then, a young woman named Louise unexpectedly arrives on the farm, with mysterious intentions that will either bring them all together, or devastate them one by one.Spanning continents and centuries, The Last Wild Horses is a powerful tale of survival and connection--of humans, animals, and the indestructible bonds that unite us all. Translated from the Norwegian by Diane Oatley

 • af Maja Lunde
  356,95 kr.

  I denne bog har mesterfortæller Maja Lunde genskabt et af Norges smukkeste eventyr, ”Kvitebjørn kong Valemon”, i tegneserieform, flot udformet af den populære illustrator Hans Jørgen Sandnes.Eventyrlystne Liv er endnu en gang stukket af fra arbejdet på gården for at være sammen med sine dyrevenner i skoven. Pludselig rasler det i buskene og knage i grenene, og før Liv kan gøre noget, står en stor hvid bjørn foran hende. Samtidig, langt borte, hersker en ulykkelig dronning over et svindende rige. Hun har kastet en forbandelse over Hvidbjørn og naturen. Da Liv og Hvidbjørn mødes, kommer ondskaben tættere på, og Liv må kæmpe en hård kamp for at redde både Hvidbjørn, kærligheden og verden. Hvidbjørn er en spændende og storslået fortælling om grådighed, had, venskab og kærlighed.Maja Lunde er en af Norges mest læste forfattere af bøger for voksne såvel som børn og unge. Hun tog verden med storm med sin første voksenroman Biernes historie, som hun fulgte op med Blå og Przewalskis hest. Derudover har hun skrevet kæmpesuccesen Snesøsteren, som Lisa Aisato illustrerede. Solvogteren er en uafhængig efterfølger til den. Hans Jørgen Sandnes er illustrator, animator og tegnefilmsskaber. Sammen med Jørn Lier Horst har han lavet de populære bøger i serien Detektivbureau Nr 2. Han er kreativ leder i studioet Sandnes Media, hvor han har skabt billeduniverset til Hvidbjørn sammen med Ann-Kristin Lie, Jon Løvaas, Lars Thorsen og Janne Magnussen.

 • af Maja Lunde
  175,95 kr.

  "Imagine The Leftovers, but with honey" (Elle), and in the spirit of Station Eleven and Never Let Me Go, this "spectacular and deeply moving" (Lisa See, New York Times bestselling author) novel follows three generations of beekeepers from the past, present, and future, weaving a spellbinding story of their relationship to the bees?and to their children and one another?against the backdrop of an urgent, global crisis.England, 1852. William is a biologist and seed merchant, who sets out to build a new type of beehive?one that will give both him and his children honor and fame. United States, 2007. George is a beekeeper fighting an uphill battle against modern farming, but hopes that his son can be their salvation. China, 2098. Tao hand paints pollen onto the fruit trees now that the bees have long since disappeared. When Tao's young son is taken away by the authorities after a tragic accident, she sets out on a grueling journey to find out what happened to him. Haunting, illuminating, and deftly written, The History of Bees joins "the past, the present, and a terrifying future in a riveting story as complex as a honeycomb" (New York Times bestselling author Bryn Greenwood) that is just as much about the powerful bond between children and parents as it is about our very relationship to nature and humanity.

 • af Maja Lunde
  175,95 kr.

  Translated into 40 languages, winner of the Norwegian Bookseller's Prize, and the most successful Norwegian author of her generation, Maja Lunde returns with a heart-wrenching tale, set in the distant past and the dystopian future, about extinction and survival, family and hope.Mikhail lives in Russia in 1881. When a skeleton of a rare wild horse is brought to him, the zoologist plans an expedition to Mongolia to find the fabled Przewalski horse, a journey that tests not only his physicality, but his heart.In 1992, Karin, alongside her troubled son Mathias and several Przewalski horses, travels to Mongolia to re-introduce the magnificent horses to their native land. The veterinarian has dedicated her life to saving the breed from extinction, prioritizing the wild horses, even over her own son. Europe's future is uncertain in 2064, but Eva is willing to sacrifice nearly everything to hold onto her family's farm. Her teenage daughter implores Eva to leave the farm and Norway, but a pregnant wild mare Eva is tending is about to foal. Then, a young woman named Louise unexpectedly arrives on the farm, with mysterious intentions that will either bring them all together, or devastate them one by one.Spanning continents and centuries, The Last Wild Horses is a powerful tale of survival and connection?of humans, animals, and the indestructible bonds that unite us all. Translated from the Norwegian by Diane Oatley

 • af Maja Lunde
  95,95 - 127,95 kr.

 • af Maja Lunde
  95,95 kr.

  In the spirit of Station Eleven and Never Let Me Go, this is a dazzling and ambitious literary novel from the author of The History of Bees.

 • af Maja Lunde
  82,95 kr.

  When Nina's best friend, Choco, moves away, Nina is convinced that life will never be the same again. But then a mysterious envelope arrives in the mail from Choco, filled with five brown beans. Is Choco trying to send Nina a message from the other side of the world and, if so, what will Nina do about it?

 • af Maja Lunde
  98,95 kr.

 • af Maja Lunde
  127,95 kr.

 • af Maja Lunde
  167,95 kr.

 • af Maja Lunde
  367,95 kr.

  Amalie er pigen, der har alt: udseende, penge, en lækker kæreste og et stort dansetalent. Men en dag styrter hendes verden i grus, og hun tvinges til at flytte fra alt, hun kender. Livet er vendt på hovedet, og alligevel prøver Amalie at lade, som om ingenting er sket. Men en dag møder hun Mikael. Mikael, som danser hiphop, som er vildt god til at battle, og som er helt anderledes end alle andre, hun kender.For første gang i sit liv er Amalie nødt til virkelig at turde stole på sine egne følelser, bryde reglerne og vise, hvem hun i virkeligheden er.Battle er en roman om dobbeltliv, dans og kærlighed. Om at finde sig selv som et ungt menneske, både i forhold til sine forældre og sin omgangskreds.Om forfatteren:Maja Lunde er forfatter og manuskriptforfatter, og hun skriver til både børn, unge og voksne, herunder børnebogsserien Verdens cooleste klike og bestseller-julebogen “Snesøsteren". I 2015 modtog hun Bokhandlerprisen for romanen Biernes historie. Battle er desuden blevet filmatiseret med Lisa Teige (“Eva" fra Skam) i hovedrollen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.