Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Mette Louise Graah Rasmussen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - din vej ind i gymnasiet
  af Mette Louise Graah Rasmussen & Ronja Billum Skovsbøl
  197,95 kr.

  Har eleverne på din skole knækket gymnasiekoden?Mangler din skole inspiration til grundforløbet og elevernes arbejde med studieteknik?Sætter din skole også fokus på løfteevne?KODEKNÆKKEREN - din vej ind i gymnasiet er en ny bog der skal hjælpe eleverne til at knække gymnasiekoden og skolens redskab til at understøtte løfteevnen i gymnasiet.Bogen kan anvendes af eleverne i grundforløbet og løbende som opslagsværk. Den er en indføring i den akademiske verden og er skrevet i et sprog der henvender sig direkte til eleverne.KODEKNÆKKEREN indeholder 8 letforståelige kapitler der omhandler alt fra abstrakte aspekter som taksonomi, metodisk bevidsthed og mindset til mere konkrete elementer som tekstbearbejdning, notetagning og skriftlighed.Kapitlerne præsenterer begrebsforklaringer, anvendelige sprogbilleder og helt konkrete værktøjer til at understøtte nye elevers vej ind i gymnasiet.Bogen er oplagt som en del af elevernes egenbetalingspakke.Om forfatterne: Mette Louise Graah Rasmussen er uddannet cand.mag. og gymnasielærer. Ronja Billum Skovsbøl er uddannet cand.pæd.psych. med en baggrund som lærer.

 • - Klar til forandring?
  af Marianne Jørgensen, Sofie Hyldig Remick, Maiken Baltzer Løsmar & mfl.
  144,95 kr.

  For langt de fleste stille elever er det især frygten for at være på, der forhindrer dem i at komme på banen i timerne. Og som lærer anvender man typisk en eller flere af følgende metoder: Man lader dem være, man harpunerer dem, eller man siger: “Kom mere på banen – du kan jo godt!”Den stille elev vil gerne mere på banen. Men de ved hverken, hvordan de skal omsætte deres ønske til konkret handling, eller hvordan de skal komme deres frygt til livs.“Stille elever – klar til forandring?” er bogen til dig, der som lærer eller vejleder vil støtte eleverne i at deltage mere aktivt i undervisningen, men som mangler redskaber til det. Med denne bog får du inspiration til, hvordan du kan støtte dem i at ændre deres stille-adfærd ved hjælp af konkrete øvelser og redskaber. Bogen illustrerer, hvordan man med relativt enkle metoder kan få flere stille elever til at deltage i undervisningen.Bogens fire forfattere er alle gymnasielærere på Aarhus Katedralskole og afholder desuden kurser for lærere, undervisere og vejledere om de stille elever.

 • - Klar til forandring?
  af Marianne Jørgensen, Sofie Hyldig Remick, Maiken Baltzer Løsmar & mfl.
  187,95 kr.

  STILLE ELEVER – klar til forandring er bogen til dig, der som lærer eller vejleder vil støtte eleverne i at deltage mere aktivt i undervisningen, men som mangler redskaber til det. Med denne bog får du inspiration til, hvordan du kan støtte dem i at ændre deres stille-adfærd ved hjælp af konkrete øvelser og redskaber. Alle øvelser og redskaber kan hentes på bogens hjemmeside: www.tubineforlaget.dk (søg på bogens titel). Bogen illustrerer, hvordan man med relativt enkle metoder kan få flere stille elever til at deltage i undervisningen. Forfatterne er alle gymnasielærere på Aarhus Katedralskole og afholder desuden kurser for lærere, undervisere og vejledere om de stille elever. Af: Sofie Hyldig Reimick, Maiken Baltzer Løsmar, Mette Louise Graah Rasmussen og Marianne Jørgensen

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.