Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Mette Sejrbo

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Ulfhedin-sagaen 1
  af Mette Sejrbo
  188,95 kr.

  Emilie vil helst bare være helt normal. Men uforklarlige hændelser sker omkring hendes attenårsfødselsdag, og snart bliver hun hvirvlet ind i en overnaturlig verden, som er skjult for alle andre. En verden befolket af vølver, varulve og vampyrer.Emilie bliver tvunget til at vælge, om hun vil fortsætte sit liv som helt almindelig teenager med halvdårlige karakterer og kærestesorger, eller om hun vil følge kaldet som vølve og blive en del af en tusindårig kamp mod ondskab og forbandelse. Et valg, som har uoverskuelige konsekvenser, ikke blot for Emilie selv, men også for hendes familie og venner.Heksens kald er første bind i Ulfhedin-sagaen, en mytologisk fantasyserie for voksne.

 • - Ulfhedin-sagaen 2
  af Mette Sejrbo
  144,95 kr.

  Emilie må sande, at hendes værste frygt er blevet til virkelighed, præcis som runerne spåede. Vølverne kastes ud i en dramatisk jagt på den mand, hun lukkede ind i sit hjerte. Men kan Emilie gøre, hvad kaldet kræver af hende? Kan hun dræbe ham, når de står ansigt til ansigt?Samtidig kæmper Jonas en indædt kamp om sin egen krop. Ulven lokker med et ukompliceret liv uden smerte og skyldfølelse, mens hans menneskelige side nægter at glemme kvinden, han elsker. Vred og desperat følger han et spor, der måske kan ophæve forbandelsen og sætte hans familie fri.Men ikke alt er sort og hvidt, og mens vølvernes jagt på varulvene spidser til, sniger den mørke sig tættere på sin udvalgte pige end nogensinde før.Varulvens forbandelse er andet bind i Ulfhedin-sagaen, en mytologisk fantasyserie for voksne.

 • af Mette Sejrbo
  255,95 kr.

  Før kaldet, Forbandelsen og Pagten var der Vølven! I år 670 vokser drømme om storhed blandt Nordens mange småriger, og forbund bliver indgået. Midt i magtens centrum står på den ene side Tordis Valgardsdatter, datter af den mægtige Granvikvølve. Hende, som skal binde alliancen mellem Götalands jarler. På den anden side står Hallvidh Sigmundsøn. Han er søn af en ambitiøs småkonge og egentlig alt for langt væk fra storkongens trone i Svitjod. Hvad han blot ikke ved er, at nogen har en skjult dagsorden, som potentielt kan sætter ham allerøverst på højsædet i hele Norden. Ved Odinsblótet i Uppsala mødes de to unge og forelsker sig. Men foreningen er umulig, og fjenderne mange. For det er ikke kun mennesker, der drømmer om at herske i Midgård. De mørke kommer! Vølvens æt er den længe ventede fortælling, om hvordan Emilies stammoder kastede forbandelsen over de hamramme. Nye læsere kan sagtens springe på her og rejse med ind i en fortryllende blanding af kærlighed, folketro og verdenshistorie, som den mytologiske spændingsserie Ulfhedin-sagaen er kendt og elsket for. Om forfatteren: Mette Sejrbo er forfatteren til den mytologiske spændingsserie Ulfhedin-sagaen. Hun er født og opvokset i Frederikssund, hvor vikingetiden er en væsentlig del af byens kulturliv. Det var derfor oplagt for at tage udgangspunkt i den nordiske mytologi, da hun fik ideen til Ulfhedin-sagaen. Mette er uddannet dyreadfærdsterapeut med speciale i hunde- og katteadfærd. Tilsammen med en mangeårig interesse for plantemedicin, mytologi, verdenshistorie og religion formes den gennemførte World Building der kendetegner Ulfhedin-sagaen.

 • af Mette Sejrbo
  88,95 kr.

  Da Jorden var ung, levede folket i dalen i perfekt harmoni. De kendte ikke til frygt, men freden endte, da de mørke herrer kom. Dalen blev til et fængsel for folket. Om dagen var de fanget, om natten blev de høstet som druer på stilke. Alle fremkommelige veje var spærret af Hrazgouls, tjenerne. Novellen er den perfekte introduktion til Heksens kald, første bind i Mette Sejrbos Ulfhedin-saga.

 • af Mette Sejrbo
  172,95 - 187,95 kr.

  Før kaldet, Forbandelsen og Pagten var der Vølven! I år 670 vokser drømme om storhed blandt Nordens mange småriger, og forbund bliver indgået. Midt i magtens centrum står på den ene side Tordis Valgardsdatter, datter af den mægtige Granvikvølve. Hende, som skal binde alliancen mellem Götalands jarler. På den anden side står Hallvidh Sigmundsøn. Han er søn af en ambitiøs småkonge og egentlig alt for langt væk fra storkongens trone i Svitjod. Hvad han blot ikke ved er, at nogen har en skjult dagsorden, som potentielt kan sætter ham allerøverst på højsædet i hele Norden. Ved Odinsblótet i Uppsala mødes de to unge og forelsker sig. Men foreningen er umulig, og fjenderne mange. For det er ikke kun mennesker, der drømmer om at herske i Midgård. De mørke kommer! Vølvens æt er den længe ventede fortælling, om hvordan Emilies stammoder kastede forbandelsen over de hamramme. Nye læsere kan sagtens springe på her og rejse med ind i en fortryllende blanding af kærlighed, folketro og verdenshistorie, som den mytologiske spændingsserie Ulfhedin-sagaen er kendt og elsket for.

 • af Mette Sejrbo
  72,95 kr.

  Sara tager hvert år med familien til Klitmøller for at surfe. Der er bølger om dagen og bålfester om aftenen - og Sara elsker det. Men forholdet til hendes søster, Tenna, er ikke længere det samme, og det bliver ikke bedre, da Sara en nat er sammen med Tennas ex. Oplevelsen er langt fra det, hun drømte om, og bagefter vil han intet have med hende at gøre. Saras problemer er dog kun lige begyndt, og snart tvinges hun til at tage en meget alvorlig beslutning.

 • - PinkErotica – erotiske lydbøger til en fræk aften, alene eller sammen med din partner.
  af Mette Sejrbo
  17,95 kr.

  Marlene er træt af modne mennesker på sin egen alder. Hun har modvilligt ladet sig lokke med til en singlefest for 50+, og det går hurtigt galt, men da hun mere eller mindre flygter fra stedet, ender hun på et lille, hyggeligt værtshus, hvor et band spiller blød jazz. Den unge saxofonist vækker noget i hende, som hun ikke er forberedt på, men snart tager tingene fart, og et lille frækt eventyr begynder. PinkErotica – erotiske lydbøger til en fræk aften, alene eller sammen med din partner. Korte nok til formålet, lange nok til at rumme liv, personer og optakt.

 • af Mette Sejrbo
  177,95 kr.

  Sara tager hvert år med familien til Klitmøller for at surfe. Der er bølger om dagen og bålfester om aftenen - og Sara elsker det. Men forholdet til hendes søster, Tenna, er ikke længere det samme, og det bliver ikke bedre, da Sara en nat er sammen med Tennas ex. Oplevelsen er langt fra det, hun drømte om, og bagefter vil han intet have med hende at gøre. Saras problemer er dog kun lige begyndt, og snart tvinges hun til at tage en meget alvorlig beslutning. Om forfatteren: Mette Sejrbo er forfatteren til den mytologiske spændingsserie Ulfhedin-sagaen. Sara er hendes første bog uden for fantasy-genren

 • af Mette Sejrbo
  144,95 kr.

  Efter kampen mod den mørke er Emilie og Jonas genforenet, og deres bånd atter knyttet. Siden opgøret har de samlet beviser, som kan bringe vampyren Van der Maas i alvorlige problemer med Matelli-klanen.Men selvom de begge nyder deres forening, er de er ikke længere de to sorgløse unge, der forelskede sig.Emilie må sammen med sine søstre ruste hele vølvesamfundet, nu hvor det står klart, at den mørke blot er en lille brik i et større spil.Jonas og hans familie, der hele deres liv har hadet heksene, skal ligeledes omstille sig til at se dem som deres allierede imod en større fjende.Vampyren må slås for sin eksistens på grund af hans piges afsløring. Et gammelt had til Rådet bliver udfordret, da hemmeligheder om deres ophav, om Loven og om den strid, der hærger internt, bliver blotlagt bid for bid.Vampyrens pagt er tredje bind i Ulfhedin-sagaen, en mytologisk fantasyserie for voksne.

 • - Ulfhedin-sagaen 3
  af Mette Sejrbo
  238,94 kr.

  Efter kampen mod den mørke er Emilie og Jonas genforenet, og deres bånd atter knyttet. Siden opgøret har de samlet beviser, som kan bringe vampyren Van der Maas i alvorlige problemer med Matelli-klanen. Men selvom de begge nyder deres forening, er de er ikke længere de to sorgløse unge, der forelskede sig. Emilie må sammen med sine søstre ruste hele vølvesamfundet, nu hvor det står klart, at den mørke blot er en lille brik i et større spil. Jonas og hans familie, der hele deres liv har hadet heksene, skal ligeledes omstille sig til at se dem som deres allierede imod en større fjende. Vampyren må slås for sin eksistens på grund af hans piges afsløring. Et gammelt had til Rådet bliver udfordret, da hemmeligheder om deres ophav, om Loven og om den strid, der hærger internt, bliver blotlagt bid for bid. Vampyrens pagt er tredje bind i Ulfhedin-sagaen, en mytologisk fantasyserie for voksne.

 • af Mette Sejrbo
  144,95 kr.

  Emilie vil helst bare være helt normal. Men uforklarlige hændelser sker omkring hendes attenårsfødselsdag, og snart bliver hun hvirvlet ind i en overnaturlig verden, som er skjult for alle andre. En verden befolket af vølver, varulve og vampyrer.Emilie bliver tvunget til at vælge, om hun vil fortsætte sit liv som helt almindelig teenager med halvdårlige karakterer og kærestesorger, eller om hun vil følge kaldet som vølve og blive en del af en tusindårig kamp mod ondskab og forbandelse. Et valg, som har uoverskuelige konsekvenser, ikke blot for Emilie selv, men også for hendes familie og venner.Heksens kald er første bind i Ulfhedin-sagaen, en mytologisk fantasyserie for voksne.

 • - Ulfhedin-sagaen 2
  af Mette Sejrbo
  229,95 kr.

  Emilie må sande, at hendes værste frygt er blevet til virkelighed, præcis som runerne spåede. Vølverne kastes ud i en dramatisk jagt på den mand, hun lukkede ind i sit hjerte. Men kan Emilie gøre, hvad kaldet kræver af hende? Kan hun dræbe ham, når de står ansigt til ansigt?Samtidig kæmper Jonas en indædt kamp om sin egen krop. Ulven lokker med et ukompliceret liv uden smerte og skyldfølelse, mens hans menneskelige side nægter at glemme kvinden, han elsker. Vred og desperat følger han et spor, der måske kan ophæve forbandelsen og sætte hans familie fri.Men ikke alt er sort og hvidt, og mens vølvernes jagt på varulvene spidser til, sniger den mørke sig tættere på sin udvalgte pige end nogensinde før.Varulvens forbandelse er andet bind i Ulfhedin-sagaen, en mytologisk fantasyserie for voksne.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.