Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Mikael Wulff

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anders Morgenthaler & Mikael Wulff
  130,95 kr.

  Endnu engang giver Wulffmorgenthaler os danskere en hjælpende hånd til at få styr på vores liv og et dagligt grin med deres kalender for 2024.Når du bor i Danmark, føles det, som om du sjosker rundt i ét langt efterår. Dag efter dag kan du konstatere, at det regner og blæser, ligesom det gjorde i går. Og i sidste uge. Og ugen før den. Måneden, folk kalder maj, føles præcis som den, de omtaler som oktober, og før du ved af det, er der nogen, der skyder fyrværkeri af midt i regnen og insisterer på at hoppe ned fra bordene og råbe ”GODT NYTÅR”.Hvis du er et menneske, der drømmer om at kunne skelne disse regnvåde måneder fra hinanden og tilmed langt om længe få styr på semivigtige mærkedage, f.eks. dine børns fødselsdage og 2. påskedag, kan vi anbefale Wulffmorgenthalers kalender, der som en god ven tager dig i hånden og guider dig gennem det herrens år 2024 – og måske ligefrem får dig til at smile igen.

 • - En kamp mod den syge ost
  af Anders Morgenthaler & Mikael Wulff
  77,95 - 132,95 kr.

  De komplet identiske og helt igennem vanvittige femlinger Allan, Allan, Allan, Allan og Allan bor på Düsseldorf Allé, hvor de nyder livet og hver dag finder på mindst 1.000 påhit, som intet menneske tidligere har udtænkt.Men en dag flytter familien Nikolajsen ind i nummer 16 med en ekstremt klam ost, der stinker så fælt, at den hurtigt ødelægger humøret for alle beboerne på den ellers så farverige og glade villavej. Femlingerne beslutter sig for, at familien Nikolajsen og osten må drives væk fra kvarteret, så alt igen kan blive normalt vanvittigt. Men det er ikke nemt, for osten er så klam, at den næsten bliver levende og truer med at tilintetgøre Düsseldorf Allé, som var den en altødelæggende biokemisk bombe.

 • af Anders Morgenthaler & Mikael Wulff
  77,95 kr.

  Truth Facts 3 er din guide til tilværelsen ved hjælp af de sandeste sandheder og de faktuelleste fakta, og dit bedste og eneste redskab til at få serveret en kompleks verden i letafkodelige infografikker.Efter idé af Mikael Wulff har Truth Facts siden 2011 forklaret dig verden, som den er, bedre end alle de andre mennesker, som påstår at kunne fortælle dig, hvordan verden er, som den er. Derfor bliver striberne også oversat til fire forskellige sprog og udkommer både i USA og flere steder i Europa. I Danmark kommer nu 3. hæfte i serien Truth Facts – med endnu flere sandheder, og så endnu flere kan leve et bedre og mere problemfrit liv.

 • af Anders Morgenthaler & Mikael Wulff
  135,95 kr.

  Femlingerne har indtaget både Fredagstamtam og rigtig mange børneværelser. Nu får vi endnu mere af de populære Femlinger – denne gang i billedbogsformat.I Femlingerne møder dinoen Leif nægter femlingerne at være ligesom gennemsnittet. Da alle andre børn i Basserup får et lille sødt kæledyr, beslutter de sig for at overgå alle ved at få det vildeste, nemlig en kæmpestor dinosaurus. Der er dog det lille problem, at der ikke findes nogle levende dinoer. Det holder dog ikke 5 x Allan tilbage. De VIL have en TRex! Først stjæler de et dinoskelet fra et museum og samler knoglerne i deres baghave. Men hvordan får man det til at blive levende? En forrygende underholdende billedbog om de fem brødre og deres mission for at få det største og sejeste kæledyr, nogen børn nogen sinde har haft!Femlingerne er kendt fra filmene ’Mugge og vejfesten’, ’Mugge og hans mærkelige hjerne’ og deres egen serie på DR.

 • af Anders Morgenthaler & Mikael Wulff
  135,95 kr.

  Femlingerne har indtaget både Fredagstamtam og rigtig mange børneværelser. Nu får vi endnu mere af de populære Femlinger – denne gang i billedbogsformat.I Femlingerne – Kagedej ude af kontrol har femlingerne besluttet sig for at lave Düsseldorf Allé om til et polarområde. Det kræver tusindvis af kummefrysere. For at skaffe dem, omprogrammerer de deres fars ko pimaskine til at kopiere objekter. Da det lykkes, vil alle naboer have ting kopieret. Stole, badetøfler, legoklod ser, sovsekander, sumpskildpadder - alt muligt! Men en lille klump dej bliver kopieret så mange gange, at den til sidst bliver til en kæmpestor kugle af dej, der begynder at trille gennem Basserup og smadre alt på sin vej. Kagedejen er ude af kontrol! Hvad gør femlingerne?En forholdsvis vanvittig historie om, hvad der sker, når man får for meget af noget godt!Femlingerne er kendt fra filmene ’Mugge og vejfesten’, ’Mugge og hans mærkelige hjerne’ og deres egen serie på DR.

 • af Anders Morgenthaler & Mikael Wulff
  173,95 kr.

  Tæl ned til juleaften med årets sjoveste julebog, hvor de bindegale femlinger over 24 kapitler kommer rundt om alle julens traditioner. Julen bliver aldrig den samme igen.Femlingernes far, iværksættergalningen Henrik Skovlykke, får en ny personlig coach, som motiverer ham til at få kontrol over alt i sit liv. Det betyder, at han også skal have styr på fem gange Allan. Ungerne skal lære ansvar! Femlingerne får derfor en opgave. Det er jul, og de skal sørge for juletræet. Først nægter de, men indser så, at det er chancen for at skabe en revolution og vise alle, hvordan julen virkelig skal være! Ingen har nogensinde set et så vildt juletræ, som det femlingerne sætter sig for at skabe!Femlingerne pynter juletræ er en sjov og hæsblæsende julehistorie i 24 kapitler, hvor femlingerne kommer rundt om alle juletraditioner: klippe julehjerter, lave julekonfekt og bage vaniljekranse, møde julemanden og hans rensdyr, lave gløgg, gå lucia-optog, håbe på en hvid jul og selvfølgelig: en meget alternativ fældning af et juletræ og en endnu mere alternativ pynt til det juletræ!Femlingerne er kendt fra filmene ’Mugge og vejfesten’, ’Mugge og hans mærkelige hjerne’ og deres egen serie på DR.

 • af Anders Morgenthaler & Mikael Wulff
  143,95 kr.

  I en verden, hvor vejret ofte føles som en endeløs strøm af regn og blæst, er der brug for noget at grine af. Lad derfor Wulffmorgenthaler kalenderen være din følgesvend gennem 2025.Når hver dag føles som en gentagelse af det foregående i det evige danske efterår, er det godt at have noget at se frem til.Wulffmorgenthaler kalender 2025 er den perfekte måde at navigere gennem årets vigtigste datoer, mærkedage og fødselsdage på, og måske vil du endda se det danske efterår med nye, humoristiske øjne hele året rundt.

 • af Anders Morgenthaler, Mikael Wulff & Pernille Bønløkke Toustrup
  147,95 - 153,95 kr.

  Luk vinduerne! Lås dørene! Gem dine elskede kæledyr og værdifulde ejedele! Her kommer endnu et eventyr med de bindegale, ekstatiske, evigt sitrende femlinger!En dag da Allan, Allan, Allan, Allan og Allan er i gang med at samle ingredienser til en smoothie, der kan udløse akut forældreallergi, kommer de til at kidnappe en meget gammel dame ved navn Hjørdis. Hun ligner ved første øjekast en helt almindelig pensionist, der elsker fyldte chokolader og billedalbum med nuttede børnebørn, men det viser sig hurtigt, at Hjørdis ikke er en hvilken som helst olding. Før femlingerne har set sig om, har den gamle dame både startet et rockerslagsmål, smadret et advokatkontor og næstne savet en udskyldig teenager midtover.Allanerne finder ud af at de kun kan lokke Hjørdis ned i deres smoothie, hvis de hjælper hende med at finde en gammel ven ved navn Inger. Men hvem er denne Inger, og hvad laver hun i Zoologisk Have?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.