Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Mogens Rubinstein

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Stig Andersen & Mogens Rubinstein
  347,95 kr.

  "Bogen om Bøje Nielsen" går i dybden med den excentriske forretningsmand, der var hovedpersonen i et af det 20. århundredes største erhvervsdramaer. Bogen fortæller historien om Bøje Nielsen helt fra barnsben, til han voksede op og pludselig begyndte at tjene styrtende med penge.Men over denne historie om den ambitiøse ener hænger det altafgørende spørgsmål: Hvad skete der egentlig den dag i 1982, da Bøje Nielsen blev erklæret konkurs?idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlMogens Rubinstein (f. 1948), dansk journalist, forfatter og foredragsholder. Rubinstein har arbejdet for DR siden 1978 og blev i 2003 valgt ind i DR’s bestyrelse som medarbejderrepræsentant. I sit forfattervirke er han primært kendt for sine biografier, heriblandt "Bogen om Bøje Nielsen", som blev skrevet i samarbejde med Stig Andersen.Stig Andersen (f. 1949), dansk forfatter og journalist. Andersen har blandt andet skrevet for Politiken og produceret dokumentarprogrammer for DR. I sin forfatterkarriere er han kendt for sine dybdegående biografier om markante personligheder.

 • af Stig Andersen & Mogens Rubinstein
  63,94 - 73,95 kr.

  "Bogen om Bøje Nielsen" går i dybden med den excentriske forretningsmand, der var hovedpersonen i et af det 20. århundredes største erhvervsdramaer. Bogen fortæller historien om Bøje Nielsen helt fra barnsben, til han voksede op og pludselig begyndte at tjene styrtende med penge.Men over denne historie om den ambitiøse ener hænger det altafgørende spørgsmål: Hvad skete der egentlig den dag i 1982, da Bøje Nielsen blev erklæret konkurs?Mogens Rubinstein (f. 1948), dansk journalist, forfatter og foredragsholder. Rubinstein har arbejdet for DR siden 1978 og blev i 2003 valgt ind i DR‘s bestyrelse som medarbejderrepræsentant. I sit forfattervirke er han primært kendt for sine biografier, heriblandt "Bogen om Bøje Nielsen", som blev skrevet i samarbejde med Stig Andersen.Stig Andersen (f. 1949), dansk forfatter og journalist. Andersen har blandt andet skrevet for Politiken og produceret dokumentarprogrammer for DR. I sin forfatterkarriere er han kendt for sine dybdegående biografier om markante personligheder.

 • af Mogens Rubinstein
  93,95 kr.

  I anledning af dronning Margrethes 25 års jubilæum som regent udgav Mogens Rubinstein i 1996 en bog om hele Danmarks dronning. Bogen kommer helt tæt på hendes hverdag på slottet, de komplicerede regler omkring apanage, tronfølge og statsret, dronningens forhold til Færøerne og Grønland, hendes diplomatiske arbejde på Danmarks vegne rundt omkring i verden og balancegangen mellem kongehusets officielle pligter og vigtigheden i at være apolitisk.Bogen giver et spændende indtryk af dronningen som person, hendes familie og det store ansvar, der følger med kronen.Mogens Rubinstein (f. 1948) er en dansk journalist, tv-vært, forfatter og foredragsholder.Han startede sin journalistkarriere som praktikant hos Børsen i 1970’erne. Herefter blev han ansat hos DR, hvor han igennem tiden arbejdede med både radio og tv.Som forfatter har Rubinstein blandt andet skrevet bogen "Dronning Magrethe II: 25 år som regent". Til sine foredrag er hans hovedtema hans mangeårige erfaring inden for den danske presse.

 • af Mogens Rubinstein
  73,95 - 92,95 kr.

  I "Zobels liv" går Mogens Rubinstein, igennem interviews med de allernærmeste, tæt på Peter Zobels familieforhold og privatsfæren.Mogens Rubinstein (f. 1948) er en dansk journalist, tv-vært, forfatter og foredragsholder.Han startede sin journalistkarriere som praktikant hos Børsen i 1970‘erne. Herefter blev han ansat hos DR, hvor han igennem tiden arbejdede med både radio og tv.Som forfatter har Rubienstein – foruden portrættet af Peter Zobel – skrevet bogen "Dronning Magrethe II: 25 år som regent". Til sine foredrag er hans hovedtema hans mangeårige erfaring indenfor den danske presse.

 • af Mogens Rubinstein
  347,95 kr.

  I "Zobels liv" går Mogens Rubinstein, igennem interviews med de allernærmeste, tæt på Peter Zobels familieforhold og privatsfæren.idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlMogens Rubinstein (f. 1948) er en dansk journalist, tv-vært, forfatter og foredragsholder.Han startede sin journalistkarriere som praktikant hos Børsen i 1970’erne. Herefter blev han ansat hos DR, hvor han igennem tiden arbejdede med både radio og tv.Som forfatter har Rubienstein – foruden portrættet af Peter Zobel – skrevet bogen "Dronning Magrethe II: 25 år som regent". Til sine foredrag er hans hovedtema hans mangeårige erfaring indenfor den danske presse.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.