Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dronning Margrethe II. 25 år som regent - Mogens Rubinstein - E-bog

Bag om Dronning Margrethe II. 25 år som regent

I anledning af dronning Margrethes 25 års jubilæum som regent udgav Mogens Rubinstein i 1996 en bog om hele Danmarks dronning. Bogen kommer helt tæt på hendes hverdag på slottet, de komplicerede regler omkring apanage, tronfølge og statsret, dronningens forhold til Færøerne og Grønland, hendes diplomatiske arbejde på Danmarks vegne rundt omkring i verden og balancegangen mellem kongehusets officielle pligter og vigtigheden i at være apolitisk. Bogen giver et spændende indtryk af dronningen som person, hendes familie og det store ansvar, der følger med kronen. Mogens Rubinstein (f. 1948) er en dansk journalist, tv-vært, forfatter og foredragsholder. Han startede sin journalistkarriere som praktikant hos Børsen i 1970’erne. Herefter blev han ansat hos DR, hvor han igennem tiden arbejdede med både radio og tv. Som forfatter har Rubinstein blandt andet skrevet bogen "Dronning Magrethe II: 25 år som regent". Til sine foredrag er hans hovedtema hans mangeårige erfaring inden for den danske presse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726565690
  • Udgivet:
  • 12. Februar 2021
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Dronning Margrethe II. 25 år som regent

I anledning af dronning Margrethes 25 års jubilæum som regent udgav Mogens Rubinstein i 1996 en bog om hele Danmarks dronning. Bogen kommer helt tæt på hendes hverdag på slottet, de komplicerede regler omkring apanage, tronfølge og statsret, dronningens forhold til Færøerne og Grønland, hendes diplomatiske arbejde på Danmarks vegne rundt omkring i verden og balancegangen mellem kongehusets officielle pligter og vigtigheden i at være apolitisk.

Bogen giver et spændende indtryk af dronningen som person, hendes familie og det store ansvar, der følger med kronen.

Mogens Rubinstein (f. 1948) er en dansk journalist, tv-vært, forfatter og foredragsholder.
Han startede sin journalistkarriere som praktikant hos Børsen i 1970’erne. Herefter blev han ansat hos DR, hvor han igennem tiden arbejdede med både radio og tv.
Som forfatter har Rubinstein blandt andet skrevet bogen "Dronning Magrethe II: 25 år som regent". Til sine foredrag er hans hovedtema hans mangeårige erfaring inden for den danske presse.

Brugerbedømmelser af Dronning Margrethe II. 25 år som regentFind lignende bøger
Bogen Dronning Margrethe II. 25 år som regent findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.