Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Bøger af Nick Clausen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Nick Clausen
  72,95 kr.

  Da kongen over Vesten dør i et attentat, ser Cassian chancen for at forlade sin plads på slottet og vende hjem til Østen, hvor han oprindeligt stammer fra.Men han husker meget lidt om sin barndom og hvorfor hans familie sendte ham væk. Derfor ved han heller ikke hvad der venter ham efter så mange år på den anden side af havet.Rejsen hjem bliver en rejse til fortiden – en fortid, der ikke længere findes. For intet er, som han husker. Østen er præget af blodige magtkampe, og hadet og jalousien rækker helt ind i Cassians familie.Medierne skriver:⭐️⭐️⭐️⭐️“Ørkenblod er en vellykket roman. Den er kategoriseret som fantasy, men er ikke klassisk fantasy i den forstand, at vi møder meget af det overnaturlige eller magiske. I stedet præsenteres vi for en fiktiv verden med et Vesten og et Østen inspireret af virkeligheden, men med sine egne religioner og egen historie.”litteraterne.wordpress.com.⭐️⭐️⭐️⭐️“super velskrevet, havde stærke karakterer, var rigtig spændende og indeholdt en del overraskelser. Jeg nød til fulde at læse den.”Bookeater.dk“Det er en velskrevet, spændende og lidt barsk fortælling.” … “Man bliver helt opslugt af Cassians søgen efter sin tågede fortid og sin oprindelige identitet.”DBC, lektørudtalelse.

 • af Nick Clausen
  87,95 - 88,95 kr.

  "Adam fik pludselig øje på drengen der stod med ryggen til, midt ude på græsplænen.Selv om det var mørkt og regnen silede ned, kunne Adam tydeligt se at han havde bukket nakken, som om han stirrede på sine fødder.„Hej, du der!“ kaldte Adam tøvende og gik nærmere. „Hvem er du?“Først nu opdagede han at drengen på mystisk vis ikke var blevet det mindste våd ...For at finde ud af om der virkelig eksisterer spøgelser, beslutter Adam og Troels sig for at tilbringe weekenden i en gammel jagthytte, som efter sigende er hjemsøgt af to døde brødre.";

 • af Nick Clausen
  87,95 - 88,95 kr.

  Alexander gispede. „Shit! Se der, Charli ...“ Jeg kiggede ud ad forruden. Frem af tågen dukkede en dreng. Han havde hverken sko eller strømper på, og tøjet hang i trevlede laser. Han holdt en arm frem med tommelfingeren opad. Alexander standsede bilen. „Der er sket noget frygteligt,“ hviskede han og skubbede døren op ... Charlotte og Alexanders planer om en uge i sydens sol bliver brat ændret den aften hvor de på vej til lufthavnen kører ind i et øde hedeområde.

 • af Nick Clausen
  87,95 - 88,95 kr.

  Rune hev op i mandens uldne sweater så det blege bryst kom til syne. Martin kom hen med en sten, og Rune tog imod den. Han placerede spyddets spids i solar plexus på den livløse mand. "Hjertet sidder højere oppe," hviskede Martin. "Det skal være lige i hjertet." "Jeg kan ikke banke igennem ribbenene," mumlede Rune og følte sig svimmel. "Jeg blive nødt til at slå det skråt opad." Rune bed hårdt sammen, lukkede øjnene og hævede stenen til slag ... Da Rune og Martin en nat besøger rigmanden Arthur for at finde ud af om han virkelig er vampyr, bliver de sammen med Randi viklet ind i et levende mareridt med mord, krucifikser, og blodhungrende nattevæsner.

 • af Nick Clausen
  87,95 - 88,95 kr.

  17-årige Jennie og lillebroren Markus besøger deres mormor i Jylland. De finder snart ud af, at landsbyen gemmer på en tragisk hændelse og stærke heksekræfter, som kan få livsfarlige konsekvenser

 • af Nick Clausen
  72,95 kr.

  Noget er helt galt med Karlo. Han har i hemmelighed stjålet Spiffs armbåndscomputer og er rejst til fængslet, hvor krabatalossen sidder indespærret. Han vil hjælpe den med at flygte.Spiff forsøger at forhindre det, men ender med at afsløre den sande fjende: en frygtindgydende, hævntørstig mutant, som kalder sig selv Hummerkongen.Samtidig begynder smittede væsner at dukke op på hospitaler overalt i De Kendte Universer. Snart går det op for vores helte, at hele fremtiden står på spil …Pressen skriver:““Hummerkongens hævn 2” er en spændende, god og sjov bog, fyldt med aktion, humor, venskab, kærlighed og hævngerrighed. Den fik mig til at le flere gange, samtidig med at de mange cliffhangers, som de fleste kapitler endte med, holdt mig fanget og fik mig til at vende side efter side.Adventures of a booknerd.

 • af Nick Clausen
  73,95 kr.

  Historier som lusker – historier som rusker.Historier som støder – historier som bløder.Historier som snerrer – historier som skærer.Syv historier, som giver dig både Mareridt & Myrekryb.Nick Clausen (f. 1988) er forfatter til en lang række børne- og ungdomsbøger i gysergenren.

 • af Nick Clausen
  127,95 kr.

  I februar 2017 fandt en række mystiske hændelser sted i en lille by i Danmark. Der er stadig ikke fundet en naturlig forklaring på hvad der skete. Nu offentliggøres der for første gang skriftligt bevismateriale fra det, der i medierne blev kendt som ’Terstved-sagen’, men som blandt politiets efterforskere har fået det mere farverige kaldenavn ’Menneskekød’.

 • af Nick Clausen
  72,95 kr.

  Jonatan er til sin kusines konfirmation, da han finder ud af, at hans fætter har fundet en portal i et skab. Ved et uheld forsvinder Jonatans lillebror, Karlo, til en ukendt destination.Kort efter dukker en sær skikkelse ved navn Spiff op. Han er fra Det Interuniversielle Ordenskorps og har ordrer om at lukke portalen, før der sker uheld.Jonatan får sammen med nabopigen Cecilie overtalt Spiff til at finde Karlo først. Men det viser sig at være lettere sagt end gjort. Karlo er nemlig røget hele vejen uden for De Kendte Universer. Og derude lurer ubegribelige farer …Hummerkongens hævn 1 er første bog i science fiction-serien Hummerkongens hævn.Medierne skriver:“Det er ikke til at forudse, hvad der sker på næste side, og bogens slutning gør det helt tydeligt, at der er flere katastrofer i vente i trilogiens andet bind. For hvordan overbeviser man lige sine forældre om, at ens lillebror er blevet væk i en intergalaktisk portal?”Weekendavisen.“Jeg er ret glad for Nick Clausens bøger, og denne var ingen undtagelse.” … “Plottet er godt skruet sammen, og der er en del overraskende twists undervejs.”laesehestmedfantasy.blogspot.dk.“… god og fængende historie”bogoplevelsen.dk.“Bogen er spændende, sjov og fantasifuld, og læseren holdes fanget fra start til slut.” … “Bogen kan absolut anbefales til biblioteker af alle størrelser”Fra DBCs lektørudtalelse.

 • af Nick Clausen
  73,95 kr.

  Mareridt og myrekryb er garanteret enhver, der læser Nick Clausens syv gysernoveller. En lærer, der på uhyggelig vis ligner et rumvæsen, computerspil, der bliver til virkelighed om natten, en gammel mand, der har evnen til at styre tusindvis af krabber – unikke gyserhistorier til dem, der ellers ikke er sådan at skræmme.Den danske forfatter Nick Clausen er kendt og elsket for sine mange gysere og fantasyromaner for børn og unge. Hans serie af gysernoveller "Mareridt & myrekryb" garanterer gåsehud og onde drømme uanset alder.

 • af Nick Clausen
  147,95 kr.

  Det skulle bare være en fredelig weekend i et hyggeligt sommerhus i det øde kystområde. Men de fire unge aner ikke, hvad de er gået ind til. For hvad de ikke ved er, at der foregår noget mærkeligt ude i havet, noget som har hjemsøgt egnen i årevis, men som kun kommer ind på land om natten sammen med tidevandet…Den danske forfatter Nick Clausen er kendt og elsket for sine mange gysere og fantasyromaner for børn og unge. Hans serie af gysernoveller "Mareridt & myrekryb" garanterer gåsehud og onde drømme uanset alder.

 • af Nick Clausen
  73,95 kr.

  "Jack skæver tilbage. Spøgelseshesten står og kigger efter dem. De går mellem æbletræerne. Ned til bunden af haven. "Dér! hvisker Kim og peger. "I rosenbedet!" Jack får øje på karlen. Han står midt mellem roserne. Flere af dem er trampet ned. Drengene sniger sig om bag en busk. Herfra kan de holde øje. "Hold kæft, mormor slår ham ihjel," hvisker Kim."Han er allerede død," svarer Jack".Spøgelset graver ihærdigt. Men det er svært for ham at holde balancen og styre skovlen på samme tid. Det er selvfølgelig svært at gøre noget som helst uden sit hoved".Mareridt og myrekryb er garanteret enhver, der læser Nick Clausens syv gysernoveller. Spøgelser, vampyrer, hjemsøgte huse, blodtørstige fugle – det er de klassiske skræmmesymboler, men med et overraskende tvist.Den danske forfatter Nick Clausen er kendt og elsket for sine mange gysere og fantasyromaner for børn og unge. Hans serie af gysernoveller "Mareridt & Myrekryb" garanterer gåsehud og onde drømme uanset alder.

 • af Nick Clausen
  87,95 - 88,95 kr.

  Troldene og menneskene har sluttet fred, og Kian og Ashanti er trygt hjemme i Palindria.Men skyerne fortsætter med at lægge verden i mørke, og det uundgåelige opgør kommer nærmere.Ondskabens indflydelse rækker helt til vores verden, og Kian indser at hans gamle liv måske nok er fortid, men slet ikke glemt.

 • af Nick Clausen
  87,95 - 88,95 kr.

  Den største udfordring i Kians liv venter forude.Sammen med trolden Rax drager han mod nord til bjergkløften Tarak, hvor prinsessen holdes fanget i valkrypernes hjem.Undervejs knytter de to et særpræget venskab, der bliver afgørende for deres overlevelse i en verden hvor ting sjældent er hvad de giver sig ud for, og hvor farerne lurer for hvert skridt.

 • af Nick Clausen
  87,95 - 88,95 kr.

  Kian på 16 år er en ganske almindelig teenager med et dødkedeligt liv.Men en dag dukker en mystisk mand op og fortæller om en fremmed verden, hvor befolkningen trues af de kødædende valkryper.Kun Kian har evnerne til at stoppe dem – han er nemlig den sidste overlevende fra en oldgammel slægt.

 • af Sonja Kjeldsmark, Nick Clausen, Teddy Vork, mfl.
  88,95 kr.

  Horrorgenren er ældgammel. Menneskets lange udviklingshistorie som jaget vildt har sat dybe spor i vores inderste væsen: vi er stadig ængstelige pattedyr og forskræmte primater. Det vil 13 forfattere i denne bog minde dig om, på hver sin måde. Historierne bør nok læses i bidder, for hvis du stirrer for længe i afgrunden, begynder den som bekendt at stirre tilbage. Velkommen til dybet.

 • af Nick Clausen
  87,95 - 88,95 kr.

  Leas liv ændres drastisk da en menneskelignende skygge begynder at forfølge hende. Hun kæmper fysisk for at holde væsenet fra livet, og tvinges ud i en indædt kamp for at bevare sin forstand. ”En skygge er et meget klassisk symbol. Den repræsenterer det onde i mennesket, vores skyggeside. Den er vores bagage, vores undertrykte følelser. Ting vi ikke vil se i øjnene, som vi frygter så inderligt at vi foretrækker at fortrænge dem. Den opfører sig præcis som en fysisk skygge: Vi har den altid med os, vi kan ikke undslippe eller styre den, og den tegner altid et forvrænget billede af os selv.” Peter Holm Ernst, cand. med., speciallæge i psykiatri

 • - A Zombie Apocalypse Thriller
  af Nick Clausen
  148,95 kr.

  From bestselling author of Dead Meat comes a new, fast-paced, unpredictable and brutal zombie series with a fresh take on the genre. "The best zombie series on Amazon. Period." Two teenagers find a frozen corpse in the middle of the woods and decide to bring it back to town. They have no idea they just sparked the zombie apocalypse. In the morgue below the hospital, the dead begin waking up and attacking the living. The infection spreads rapidly, turning the place into a slaughterhouse as those inside fight to survive against the undead. As the situation escalates, authorities are forced to seal off the building in an attempt to contain the spread of the virus. But it may already be too late ... Fans of Mark Tufo, Bobby Adair, Mike Evans and Camille Picott will devour this action-packed zombie series. And if you liked Slow Burn, Dead State or The End of Everything, you'll love Cadaver.Readers are saying: ★★★★★ "super exciting, totally entertaining and innovative zombie series"★★★★★ "you won't be able to stop reading until the last page"★★★★★ "terrifying, nightmare-inducing, impossible to put down"

 • - A Zombie Apocalypse Thriller
  af Nick Clausen
  157,95 kr.

  From bestselling author of Dead Meat comes a new, fast-paced, unpredictable and brutal zombie series with a fresh take on the genre. "The best zombie series on Amazon. Period." Two teenagers find a frozen corpse in the middle of the woods and decide to bring it back to town. They have no idea they just sparked the zombie apocalypse. In the morgue below the hospital, the dead begin waking up and attacking the living. The infection spreads rapidly, turning the place into a slaughterhouse as those inside fight to survive against the undead. As the situation escalates, authorities are forced to seal off the building in an attempt to contain the spread of the virus. But it may already be too late ... Fans of Mark Tufo, Bobby Adair, Mike Evans and Camille Picott will devour this action-packed zombie series. And if you liked Slow Burn, Dead State or The End of Everything, you'll love Cadaver.Readers are saying: ★★★★★ "super exciting, totally entertaining and innovative zombie series"★★★★★ "you won't be able to stop reading until the last page"★★★★★ "terrifying, nightmare-inducing, impossible to put down"

 • - Day 4
  af Nick Clausen
  156,95 kr.

  The dead have awakened.Driven by insatiable hunger.In eternal search of fresh meat.The infection spreads like the plague.Nothing stands between the undead and humanity.Is it too late to save the world from disaster? The end of the world one day at a time In this new apocalyptic zombie series from the author of They Come at Night and Human Flesh, we follow events day for day as the world slowly decends into mayhem and the zombies take over. Don't miss the thrilling ride!For fans of The Walking Dead and The Orphan Books. Day 4 of the zombie apocalypse The story picks up from Day 3. Dorte, a young doctor, desperately tries to find a cure for her sister, who got scratched by one of the infected. It's a race against time, and it's only the beginning of another day in hell.By Day 4, the infection begins to spread across nation borders, and it looks like none of the governments will be able to contain it. Is it too late to save the world?★★★★★ "Definitely the best day yet!"★★★★★ "This series just gets more and more exciting"★★★★★ "had me hooked from the first page"ExcerptHenrik has turned away to go back inside the bedroom and pack a fresh set of clothes, when Kirsten screams.He spins around and sees Finn come lunging out from Jennie's old room, throwing himself at Kirsten, who backs away into the wall in a vain attempt to get out of reach. But it's too late, and Finn bites down hard on her neck.Kirsten's scream turns even higher and more piercing.Oh, Jesus Christ!Henrik runs down the hallway and grabs Kirsten's flailing arm. He begins tugging hard to get her away from Finn, but Finn acts like a predator who just caught his breakfast and isn't intent at all on letting it go. He bears down harder with his teeth, growling and blowing bubbles in the blood from Kirsten's throat. He also reaches up and grabs her by the grey hair, yanking her head sideways.Kirsten screams again, very high-pitched, but a little weaker than before, and for an awful moment, she looks like a piece of toy torn between two big kids, as Henrik pulls her one way, while Finn pulls her the other."Let go of her!" Henrik shouts, and then, without thinking, he lets go of Kirsten with one hand in order to throw a punch at Finn. His knuckles connect with the old guy's temple, and his jaw pops open for a moment, as he blinks his dead eyes and staggers backwards, loosening his grip on Kirsten's hair and allowing Henrik to pull her free. She almost collapses into his arms, and Henrik half drags, half lifts her backwards down the hallway, away from Finn.But the neighbor quickly regains his bearings and comes waddling after them, arms stretched out, the lower part of his face smothered in blood ...

 • - Day 6
  af Nick Clausen
  158,95 kr.

  The dead have awakened. The world is ending. Can the disaster still be stopped? The group of survivors head for the Faroe Islands in the hopes of reaching safety. But their journey won't be easy, as the dead are following them every step of the way, and not everyone is destined to make it. This is Day 6 of the zombie apocalypse. Fans of Mark Tufo, TW Piperbrook, Bobby Adair and Camille Picott will devour this action-packed zombie book. And if you liked The Orphans, Dead State or The End of Everything, you'll love Dead Meat. What readers are saying about Dead Meat: ★★★★★ "like reading an episode of The Walking Dead" - Amazon review ★★★★★ "I've read a lot of zombie series, and this is the best" - Amazon review ★★★★★ "terrifying, nightmare-inducing, impossible to put down" - Amazon review

 • - Day 8
  af Nick Clausen
  156,95 kr.

  The end is getting closer and the last hope for humanity is dying. The hours tick by with lightning speed as our last survivors grasp for one more desperate attempt at stopping the pandemic before it can turn the entire world's population into flesh eating corpses.

 • - Skrifterne fra Safirhavet 2
  af Nick Clausen
  43,94 - 72,95 kr.

  2. del af Skrifter fra Safirhavet. En historisk fantasy-serie i tre dele om en stormagt i forfald.Alexia og hendes bror er fremragende bueskytter, men Alexia er jo kun en pige, så det er Alexius, som bliver den udvalgte, da der sammensættes et hold, som skal stoppe despoten og kejseren. Men Alexius bliver hårdt såret, da mazuranerne hærger i Lubrina, så pludselig befinder Alexia sig på vej mod kejserens palads.1. del af serien er Cirinos fortælling.

 • - Skrifterne fra Safirhavet 1
  af Nick Clausen
  72,95 - 156,95 kr.

  En fantastisk fortælling af Aalborg-forfatter Nick Clausen. "Cirinos fortælling" foregår i et Middelhavslignende område i Mazuranernes storrige. I et lille fredeligt hjørne, i Rigan, bor Cirino sammen med sin lillebror Fabius og deres mor. De to brødre ernærer sig som safirfiskere og er derfor langt væk hjemmefra, da Cirino bliver bortført og solgt som slave. Han er riganer og frihedshungrende, men riganere er også berømte for deres udholdenhed og slagstyrke, så efter et mislykket flugtforsøg beslutter hans slaveejer sig for at lade Cirino kæmpe i arenaer. På sigt kan det ende med et luksusliv som duellator - men i Cirino er frihedstrangen stærkere..."Cirinos fortælling" er en medrivende, spændende og bevægende historie om menneskers evne til at overleve under miserable forhold, om venskaber på trods, og om spirende kærlighed.Pressen skrev:»Denne bog fangede mig fra allerførste side!! Bogen er skrevet i et fængende sprog, og har en handling jeg ikke er stødt på før.«8/10 – Boggnasker.dk »Nick Clausen … har skabt sig et fantastisk univers til denne fortælling og han har virkelig levet sig ind i rollen. Som læser føler man næsten at Cirino sidder ved siden af en selv og fortæller historien. Handlingens tempo går op og ned igennem bogen og den er svær at lægge fra sig, når man først er kommet ind i handlingen.«***** - Bogrummet.dk »Det er en medrivende og actionfyldt fantasy med et fængende plot og en hovedperson, der interesserer og indfanger læseren fra starten. Fortsætter serien i samme flotte stil, vil den helt sikkert få mange læsere.«- Vera Hollerup, Lektør»Jeg har længe glædet mig til at læse Cirinos fortælling og jeg blev bestemt ikke skuffet. Nick Clausen leverer en skøn historie med paralleller til vores egen historie … Jeg elsker bogens start og hvordan vi lærer Cirinos historie at kende … Jeg er imponeret og nød hele historien og kan på det kraftigste anbefale den.«***** - Bøger på tværs.dk »Clausen har formået at overraske mig denne gang, jeg synes der er meget mere bid på denne historie i forhold til de andre, der er så mange fede detaljer og beskrivelser, og siderne vendte nærmest sig selv.«***** - Sabrinas blog»Her er regulær, fantastisk spænding med øglekaravaner igennem ørkenen, gladiatorkampe, sammenhold, vovemod og den farefulde flugt. Der er lagt op til en god og solid underholdningsserie, hvor man ikke skal vente længe på den næste kamp, storm eller blot en lurende øgle i luften … Serien om Cirino er stort slået op - og tegner stort. Der bliver kæmpet igennem hele vejen. Det er, som om ' Hunger Games'-konceptet har sat en standard for den slags fortællinger. Cirinos motto er også: ' Hellere død end slave!'.«**** - Steffen Larsen, Politiken»Historien en velskrevet og meget spændende […] Man ser frem til at læse, hvordan det vil gå ham senere i næste bind af serien.«- Kirsten Aggerholm, Børn & Bøger

 • - A Zombie Apocalypse Thriller
  af Nick Clausen
  150,95 kr.

 • - Du er hovedpersonen – Hvis du tør?
  af Nick Clausen
  117,95 kr.

  I denne historie er det dig, der er hovedpersonen.Du vågner op på et hospital uden at kunne huske, hvordan du er havnet der.Sygeplejersken fortæller, at du har været i en ulykke og har fået en slem hjernerystelse. Men noget virker helt forkert – og du finder snart ud af, at du er i livsfare!Du må nu løse mysteriet og redde dit liv.Du er helten … hvis du tør?

 • - Du er hovedpersonen ... hvis du tør?
  af Nick Clausen
  247,95 kr.

  Blod på tandenI denne historie er det dig, der er hovedpersonen.Du vågner op på et hospital uden at kunne huske, hvordan du er havnet der.Sygeplejersken fortæller, at du har været i en ulykke og har fået en slem hjernerystelse. Men noget virker helt forkert - og du finder snart ud af, at du er i livsfare! Du må nu løse mysteriet og redde dit liv.Du er helten ... hvis du tør?

 • af Nick Clausen
  177,95 - 227,95 kr.

  En dag forsvinder en ung pige ved navn Rebecca sporløst. Politiet er på bar bund. Forældrene er sønderknust.Andy, Rebeccas storebror, får kontakt med en død pige igennem bøgerne på biblioteket. Samtidig begynder han at lede efter Rebecca på egen hånd. Han finder snart ud af at et overnaturligt væsen har bortført Rebecca; et væsen, som langsomt suger livskraften ud af sine ofre.Med hjælp fra den døde pige i bøgerne kommer Andy langsomt på sporet af sin lillesøster. Men kan han nå at finde Rebecca i tide? Og har væsnet, som holder hende fanget, bare tænkt sig at overgive hende uden kamp?Pigen som ikke var der er en overnaturlig thriller for teenagere med hang til gys, mystisk og monstre.

 • af Nick Clausen
  57,95 - 117,95 kr.

  De døde er vågnet.Drevet af umættelig sult.På evig jagt efter frisk kød.Smitten spreder sig som pesten.Intet står imellem de udøde og menneskeheden.Er det for sent at redde verden fra katastrofen?Dag 1 følger det første døgn i historien om Dødt kød.Pressen skriver:“Uhyggen forplanter sig ud i hele kroppen, og når det først går zombieamok, bliver man revet med og kan ikke slippe bogen, før sidste side er vendt.”Emil Blichfeldt, Weekendavisen.“super spændende, totalt underholdende og nytænkt zombieroman” … “Det bliver pludselig forståeligt, hvordan én enkelt smittet med en smule uheld kan ende som en verdensomspændende pandemi.”Jette Holst, Gyseren.“god og spændende bog, fyldt med action, blod og fart over feltet.”Amalie F. Worch, Adventures of a booknerd.“en virkelig god bog, som drenge og piger fra 11 års alderen vil være vilde med!”Sabrina Glud, Sabrinas blog.“oplagt læsning for de ældste tweens og de yngste teenagere, hvor der er meget aktion på et vældigt læsevenligt niveau.”Mette Sofie Kirkedal, Bogoplevelsen.“Ikke så mange, lange forklaringer og introduktioner – bare direkte ind i zombieland.”Julie Mørup, Julie The Book Cat.

 • - Syv uhyggelige historier
  af Nick Clausen
  57,95 kr.

  Historier som lusker – historier som rusker. Historier som støder – historier som bløder. Historier som snerrer – historier som skærer. Syv historier, som giver dig både Mareridt & Myrekryb.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.