Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ole Sørensen

Filter
Filter
Genre
 • (1)
 • (1)
 • (2)
 • (3)
Type
 • (5)
 • (2)
 • (2)
Format
 • (4)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Sprog
 • (7)
Pris
DKK
Serie
 • (2)
 • (1)
Tag
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • - en praktisk tilgang
  af Ole Sørensen
  447,95 kr.

  Regnskabsanalyse og værdiansættelse lærer studerende at betragte en virksomhed gennem årsrapportens finansielle opgørelser – samt at udføre en passende regnskabsanalyse til at værdiansætte en virksomheds egenkapital.Bogen er anvendelsesorienteret: Hvert af bogens kapitler afsluttes med en liste over kapitlets væsentligste begreber, efterfulgt af en række tjekspørgsmål, der tydeliggør vigtige pointer og endelig en række opgaver, hvor den studerende skal anvende de metoder, som kapitlet har introduceret.Ud over at være en lærebog for økonomistuderende på de højere læreanstalter henvender bogen sig til alle, der ønsker en faglig ajourføring i den internationale udvikling inden for regnskabsanalyse og værdiansættelse.

 • af Ole Sørensen
  249,95 kr.

  Trilogien bind 1 Sydhavnen 'Københavns Havnefront & Holmene'Værket er først og fremmest en hyldest til moderne dansk arkitektur, dens bygherre, arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører, mfl. der har været med til at muliggøre havnens forvandling fra industrihavn til en moderne metropol for private og erhvervslivet i form af arbejdspladser og boliger langs havnefronten.Jeg har med dette værk visualiseret alle bygningsværker, som er opført i perioden fra år 2000 langs havnefronten fra Nordhavn i nord til Sluseholmen i syd. Med smukke billeder og relevante tekster har jeg tegnet et indgående billede af de enkelte bygningsværker og dermed også af den arkitektoniske mangfoldighed, som har udfoldet sig i Københavns Havn siden årtusindskiftet. I bogen vises Kalvebod Brygge, samtlige billeder af Havneholmens bygninger, fremtidens Enghave Brygges -, samt Frederiks Brygges Havnefront, Teglværkshavnen, Teglholmen, Sluseholmens øer med de spektakulære facader, de smukke byrum der indrammes af de enkelte karreer og anden etape af Sluseholmen og afslutningsvis via Bryggebroen til Islands Brygges Havnestad, med husene langs kajkanten, der afslutter bogen. Der er indendørs optagelser fra Nykredits Glaskuben & Krystallen SEB Bank & Pension, Allerhuset på Havneholmen og Kuben i Teglværkshavnen. Det er billeder der ’aldrig er blevet set før’ med undtagelse af de personer og arkitekter, der har været på netop det projekt og selvfølgelig af dem, som har deres daglige gang i bygningerne. Bogen er opdelt for hvert bygningsværk: Projektet, - Arkitekturen, - Konstruktionen - Byrummet, -Arkitekturen indenfor. Bogen er trykt af Narayana Press som er kendt for deres meget høje kvalitets-og kunsttryk. Der er 240 sider, formatet 24*30 cm, rigt illustreret med ca. 300 billeder, panoramabilleder over 2 sider, papir typen er Active volume White 150 g. (stor opacitet) Jeg bidrager med et stort et projekt om den nye arkitektur ved Københavns Havnefront, som er særdeles aktuel på nuværende tidspunkt og håber på, at læserne vil nyde bøgerne. Jeg er sikker på, at trilogien også vil blive et vidnesbyrd for eftertiden.

 • af Ole Sørensen
  357,95 kr.

  Bind 1 Sydhavnen & bind 2 Inderhavnen i trilogien 'Købenavns Havnefront & Holmene' Bind 1 SydhavnenJeg har jeg visualiseret alle bygningsværker, som er opført fra år i 2000 langs Københavns havnefront. Med husene langs Kalvebod Brygge, samtlige billeder af Havneholmens bygninger, fremtidens Enghave Brygges -, samt Frederiks Brygges Havnefront, Teglværkshavnen, Teglholmen, Sluseholmens øer med de spektakulære facader, de smukke byrum der indrammes af de enkelte karreer og afslutningsvis via Bryggebroen til Islandsbrygges Havnestad, med husene langs kajkanten. Bind 2 InderhavnenBLOX træder frem langs havnefronten, 'Den Sorte Diamant’ med sin karatariske hældning mod havneløbet. Havnegade er det Bjarke's bud på fremtidens ny kollegie boliger som har fået navnet 'Urban Rigger', Kvæsthuspladsen & Skuespilhuset myldrer det med turister og københavnere, når solen bryder frem og giver havnefronten liv. Inderhavnsbroen der går fra Havnegade til Christianshavn, Christians bro og Cirkelbroen. I den nordlige retning ses Krøyers Plads med 'Pakhusene' og den folkelige plads som strækker sig helt ned til boldværket, videre til Christiansholm med Hallerne af Cobe arkitekterne, til Holmen med de renoverede Masteskuer, Kanonbåde husene og Torpedohallen med sit rå 'look' og Operaen & Pavillonen. Der er indendørs optagelser fra Nykredits Glaskuben & Krystallen, SEB Bank & Pension, Allerhuset på Havneholmen, Kuben i Teglværkshavnen og BLOX med de 22 penthouse lejligheder, man kommer også bag scenen i Skuespilhuset, Operaen og ‘Den Sorte Diamant'. Der er billeder der ’aldrig er blevet set før’ med undtagelse af de personer og arkitekter, der har været på netop det projekt og selvfølgelig af dem, som har deres daglige gang i bygningerne. Bogen er trykt af Narayana Press som er kendt for deres meget høje kvalitets-og kunsttryk. Der er 240 sider, formatet 24*30 cm, rigt illustreret med ca. 300 billeder, panoramabilleder over 2 sider, papir typen er Active volume White 150 g. (stor opacitet)Jeg bidrager med et stort et projekt om den nye arkitektur ved Københavns Havnefront, som er særdeles aktuel på nuværende tidspunkt og håber på, at læserne vil nyde bøgerne. Jeg er sikker på, at trilogien også vil blive et vidnesbyrd for eftertiden.

 • - Et liv i socialpsykiatrien på Langeland
  af Ole Sørensen & Marianne Vestergaard Nielsen
  92,95 - 188,95 kr.

  ”Rebellen fra Langeland” bor på Sydfyn og er oprindeligt fra Kronjylland. Ole Sørensen hedder han, og selv synes han, det skørt at blive kaldt ”rebel” for at behandle andre mennesker ordentligt. I skolegården gik han i kødet på dem, der var efter de små. I arbejdslivet har han passet på de mest udsatte i samfundet, og derhjemme har han givet plejebørn og hjemløse unge samme vilkår som sine egne to sønner. Ole Sørensen er de svageste borgeres sidste chance, og han trives bedst i sidste øjeblik. Når alle muligheder er udtømt, insisterer han på at finde nye. Han har opgivet planerne om efterløn, for hvis han indstiller kampen mod systemets spændetrøje og kassetænkning, vil det være forræderi. Et forræderi mod hans menneskesyn og mod ham selv.

 • af Ole Sørensen
  249,95 kr.

  Trilogien bind 2 Inderhavnen 'Københavns Havnefront & Holmene'Inderhavnen er udkommet og fortsætter beskrivelse fra første bog i trilogien #1 Sydhavnen af en helt unik arkitekturhistorisk periode fra år 2000, Inderhavnen er betegnelsen for det havneområde, der strækker sig fra Langebro i syd til Nordre Toldbod i nord. Bogen tager start ved Langebro i syd og her møder vi først BLOX, som er tegnet af den verdensberømte hollandske arkitekt Rem Koolhaas & Office for Metropolitan Architecture BLOX træder frem langs havnefronten med sin karakteristiske form og grønne facade. Fra de åbne terrasser kan man opleve den smukkeste udsigt over indre København. BLOX huser også Dansk Arkitektur Center. Længere henne af havnefronten møder man 'Den Sorte Diamant’ med sin karatariske hældning mod havnefronten, og sit imponerende atrium, som kan opleves oplyst når mørket falder på. Skuespilhuset & Kvæsthuspladsen, myldrer med turister og københavnerne, når solen bryder frem og giver havnefronten liv. Inderhavnsbroen er blevet havnens varetegn og går fra Havnegade til Christianshavn, Christiansbro og Cirkelbroen. I nordlige retning beskrives Krøyers Plads med 'Pakhusene' og den folkelige plads helt ned til boldværket, videre til Christiansholm hvor Cobe arkitekterne med deres projekt 'Hallerne' skal erstatte Papirøens ”Street food ' og videre til Holmen med de renoverede Masteskuer, Kanonbåde Husene og Torpedohallen med sit rå 'look'. Der er indendørs optagelser af BLOX og i bogen kommer man bag scenen i Skuespilhuset, Operaen og ‘Den Sorte Diamant'.

 • - en praktisk tilgang, 6. udgave
  af Ole Sørensen
  308,95 kr.

  Denne bog lærer studerende at betragte en virksomhed gennem årsrapportens finansielle opgørelser samt udføre en vel tilrettelagt regnskabsanalyse til at værdiansætte en virksomheds egenkapital/aktier. Bogen arbejder ud fra en begrebsmæssig referenceramme, der hjælper læseren med at forstå, hvorledes en virksomhed skaber værdi, og hvorledes den skabte værdi kommer til syne i de finansielle opgørelser. Historiske årsregnskaber måler den historiske værdiskabelse og er udgangspunkt for budgettering af fremtidige finansielle opgørelser. Disse ’proforma-opgørelser’ danner herefter basis for værdiansættelse af virksomheder og aktier.Denne 6. udgave er forsynet med to nye appendikser, der omhandler estimering af kapitalomkostninger i private virksomheder samt udarbejdelse af proforma-opgørelser, hvor der arbejdes med en pay-out ratio. Bryggerivirksomheden Royal Unibrew er fortsat den gennemgående case-virksomhed, og alle tal er opdateret. Endvidere er bogen opdateret ud fra de seneste ændringer i gældende regnskabsstandarder. Ligesom tidligere udgaver er også denne suppleret med ressourcesider for undervisere samt studerende, der kan findes på gad.dk/regnskabsanalyseUd over at være lærebog for økonomistuderende på de højere læreanstalter henvender bogen sig til alle, der ønsker en faglig ajourføring i den internationale udvikling inden for regnskabsanalyse og værdiansættelse.

 • af Ole Sørensen, Bodil Hjorth, Rikke-Lise Andersson & mfl.
  48,95 kr.

  Afspænding giver balance mellem dit ydre og dit indre liv. Når du er stresset, er det på tide med en aktiv pause. Afspænding er en aktiv proces, som har større effekt end afslapning. Du holder opmærksomheden på sanserne og lytter nøje til kropppen og dens signaler. Under afspænding slipper du spænding i muskler og væv. Opmærksomheden er vendt indad, og du mærker, hvordan det står til i din krop og i dit indre. Afspænding kan give bedre balance mellem dit ydre og dit indre liv.Når du bruger "Fri for stress med afspænding" opnår du: Nedsat muskeltonus - Bedre blodcirkulation - Forbedret fordøjelse - Aflastning af hjertet - Langsommere og dybere åndedræt - Indre ro - Kontakt til kroppens og følelsernes intelligens. Tekst og speak: Bodil Hjorth, Linda Marquort Jørgensen, Ole Sørensen, og Rikke-Lise Andersson."Fri for stress med afspænding" er en autoriseret udgave af Danske Psykomotoriske Terapeuters Forlag.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.