Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Peter Nordahl

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  116,95 kr.

  Her er en hund der hedder Ib. Han slukker brandmanden, hjælper en and og speeder motoren op.Ib slukker brandmandenIb hjælper en andIb speeder motoren op

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  130,95 kr.

  Ib er de mindste børns heltemodige hundeven, som oplever lidt af hvert, der også vil få de voksne til at klukke. Der findes faktisk ikke det problem, Ib ikke kan finde en løsning på, og det ender altid med nogle rimeligt gode historier. Læs med i denne bog, og du vil se, at selv en lille hund kan tænke sig rigtig godt om og finde på mange finurligheder …I bogen er der også en Hunden Ib godnatsang.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Hunden Ib holder øje med en and, der ligger på æg i sin rede, og så kommer der en kat ... Ib må hjælpe anden! Hunden Ib er både bøger, apps, e-bøger, og en dukketeaterforestilling.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib vil gerne med bussen, men buschaufføren siger: "Hunde kun ifølge med mennesker." Så må Ib gå ud af bussen igen. Bag ham står en dame med en stor indkøbstaske på hjul. Hun må heller ikke komme med bussen, hendes billet er for gammel. Ib får en ide. Damen stiger op i tasken, og Ib triller af sted med hende.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib har opdaget noget røg. Der er ild i en container og en brandmand er ved at slukke ilden. Men nu er der ved at gå ild i brandmandens bukser! Ib ser det og sprøjter vand på brandmanden, så ilden går ud.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Hunden Ib er i Zoologisk Have. Dyrepasseren tror, at Ib vil fodre myreslugeren, og det må man ikke. Men Ib fodrer ikke myreslugeren, han fodrer myrerne, han er nemlig myrepasser.Hunden Ib er både bøger, apps, e-bøger, og en dukketeaterforestilling.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib ligger og sover, men vågner ved at der er noget udenfor, som blinker. Med en banan i tasken går Ib ud og ser, at det er fyrtårnet, der blinker. I en båd tæt ved sidder der en abe, som er stukket af fra zoologisk have. Aben skal til Afrika og som den søde hund, han er, giver Ib bananen til aben og ønsker ham en god rejse. Til højtlæsning for børn på 2-4 år.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib skal hjælpe en mand med at grave ud til en kloak, så det er godt, at han har sin skovl og sin trillebør. Men han er næsten ved at græde af glæde, da manden læsser lidt jord op i Ibs trillebør. Og det bliver endnu bedre, da han selv får lov til at sidde i rendegraveren og betjene styrestængerne.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib vågner ved en hylende lyd. Der går en zombie rundt i haven, og den er sulten ...Men heldigvis spiser zombier ikke hunde.Hunden Ib er både bøger, apps, e-bøger, og en dukketeaterforestilling. Og en tv-serie på Ramasjang.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib kan ikke sove, for musen snorker. Ib går ud og lægger sig i haven. Men ude i haven er der alt for stille. Der er så stille, at Ib kan høre en muldvarp nede under jorden, og en bille, der kravler på noget bark. Til sidst må Ib gå ind og lægge sig i kurven sammen med musen igen. Det er alligevel bedre med den gode gamle snorkelyd.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib har slået sit telt op og skal til at gå i seng, men udenfor er der en skygge. Ib tager sin forsvarspind og lyner teltet op, men skygger viser sig at være en lille gris, der er blevet væk fra sin mor. Som den søde hund, han er, tilbyder Ib, at grisen kan sove i teltet ,og så skal Ib nok holde vagt udenfor, så grisen kan sove trygt.Til højtlæsning for børn på 2-4 år.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib og musen leger gemmeleg. Ib leder og leder og tænker sig om og leder igen. Men han finder ikke musen. Til sidst lægger han sig i sin kurv. - Og nu er der en lille stemme, der siger 'Av' ...

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  130,95 kr.

  I denne store gavebog er der samlet fire bøger om Hunden Ib: Ib er forsvundet væk, Ib er ret sur, Ib gynger højt og Ib køber to fiskefrikadeller - og allerbagest i bogen er der en godnatsang med titlen: To lune fiskefrikadeller.I denne bog kan du hører om:Ib der køber to fiskefrikadeller for en tyver, og deler dem med havmågen.Ib der er forsvundet helt væk og gør mus "lidt" bange.Ib der er ret sur, men heldivis hjælper mus ham til at blive glad igen.Ib der gynger meget højt og snurrer rundt om overlæggeren - og kommer ud at flyve.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib tager den skarpe sav for at fælde træet, så han kan få fat i sin bold, der har sat sig fast. Men solsorten synes, det er synd for træet ...Hunden Ib er en bogserie for de mindste om en lille, hvid og nysgerrig hund med mod på livet, skrevet af Peter Nordahl og tegnet af Rasmus Bregnhøi.Ib er klog og selvsikker som et barn – og lige så modig. Han er også en oprigtig og omsorgsfuld lille fyr, der er god til at finde på. Han tager alt meget bogstaveligt, men bliver også opslugt af sin løbske fantasi.I Ib-bøgerne møder vi også Musen, som er Ibs gode ven. Den er sig selv, men også katalysator for Ibs selvbevidsthed. Vi møder også Rotterne, Katten, en abe, en gris, en solsort, en brandmand og mange flere.Ib-bøgerne er underholdning, som både børn og voksne kan nyde sammen. Med Ib oplever man både store og små historier om lykkelige uheld. Historierne kredser om temaer og udfordringer uden endegyldige løsninger.Ib er både trykte bøger, digitale lyt&læs-bøger, tegnefilm, apps og endda en dukketeaterforestlling. Ib-universet spejler børnenes egen leg. Ved at stimulere fantasi og facilitere fællesskabet, er oplevelser med Ib også oplevelser, der lever videre, når skærmene er slukkede og bøgerne lukkede.Ib har familiære bånd med Peter Plys og Mis med de blå øjne, som han deler en livsfilosofisk nerve med.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib og musen fejrer lillejuleaften. De har en lille gave til hinanden. Derfor beslutter de sig for at vente med at åbne dem til storejuleaften.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Hunden Ib kører om kap med en rotte i sin racerbil. Rotten kalder Ibs bil for en legetøjsbil. Det er bestemt ikke en legetøjsbil, for den har skivebremser, forklarer Ib. Og bremser er gode at have, når vejen pludselig drejer og der står et træ … Til højtlæsning for børn på 2-4 år.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Hvem er stor og hvem er lille? Musen er i hvert fald lille, når den kører med støttehjul. Er Ib lille, fordi han kører på trehjulet? Og er det egentlig bedre at være stor end at være lille?Hunden Ib fås både som bog, app-spil, lyt&læs-e-bog - og der er endda lavet en dukketeaterforestilling med Hunden Ib.

 • af Peter Nordahl
  38,95 kr.

  Sukella Ib-koiran sydäntälämmittäviin seikkailuihin!Ib on on pieni valkoinen koira, joka on täynnä vastustamatonta uteliaisuutta ja elämäniloa! Tämä tarinakokoelma sisältää viisi ihanaa tarinaa, joissa Ib ostaa kalakakkuja, saa erityisen lahjan ja tutkii visaista tapausta.Liity Ibin seuraan ja kuuntele mukaansatempaavia kertomuksia seikkailuista ja ystävyydestä. Täydellinen tarinakokoelma lapsille ja lapsenmielisille! TV-sarjasta tutun Ib-koiran seikkailuja vauhdittaa sarjan alkuperäinen musiikki ja ääniefektit!Peter Nordahl on luonut monia vangitsevia tarinoita eri genreissä. Pienille lukijoille suunnattu sarja Koira nimeltä Ib on hieno osoitus hänen mielikuvituksellisesta tarinankerronnastaan.

 • af Peter Nordahl
  38,95 kr.

  Sukella Ib-koiran sydäntälämmittäviin seikkailuihin!Ib on on pieni valkoinen koira, joka on täynnä vastustamatonta uteliaisuutta ja elämäniloa! Tämä tarinakokoelma sisältää viisi ihanaa tarinaa, joissa Ib muun muassa sanoo hyvää yötä possulle, ruokkii muurahaisia ja auttaa ankkaa. Liity Ibin seuraan ja kuuntele mukaansatempaavia kertomuksia seikkailuista ja ystävyydestä. Täydellinen tarinakokoelma lapsille ja lapsenmielisille! TV-sarjasta tutun Ib-koiran seikkailuja vauhdittaa sarjan alkuperäinen musiikki ja ääniefektit!Peter Nordahl on luonut monia vangitsevia tarinoita eri genreissä. Pienille lukijoille suunnattu sarja Koira nimeltä Ib on hieno osoitus hänen mielikuvituksellisesta tarinankerronnastaan.

 • af Peter Nordahl
  38,95 kr.

  Sukella Ib-koiran sydäntälämmittäviin seikkailuihin!Ib on on pieni valkoinen koira, joka on täynnä vastustamatonta uteliaisuutta ja elämäniloa! Tämä tarinakokoelma sisältää viisi ihanaa tarinaa, joissa Ib löytää helmen, potkii palloa ja on aika äreä.Liity Ibin seuraan ja kuuntele mukaansatempaavia kertomuksia seikkailuista ja ystävyydestä. Täydellinen tarinakokoelma lapsille ja lapsenmielisille! TV-sarjasta tutun Ib-koiran seikkailuja vauhdittaa sarjan alkuperäinen musiikki ja ääniefektit!Peter Nordahl on luonut monia vangitsevia tarinoita eri genreissä. Pienille lukijoille suunnattu sarja Koira nimeltä Ib on hieno osoitus hänen mielikuvituksellisesta tarinankerronnastaan.

 • af Peter Nordahl
  38,95 kr.

  Sukella Ib-koiran sydäntälämmittäviin seikkailuihin!Ib on on pieni valkoinen koira, joka on täynnä vastustamatonta uteliaisuutta ja elämäniloa! Tämä tarinakokoelma sisältää viisi ihanaa tarinaa. Kuuntele kuinka Ib auttaa palomiestä ja pyöräilee ensimmäistä kertaa ilman apupyöriä.Liity Ibin seuraan ja kuuntele mukaansatempaavia kertomuksia seikkailuista ja ystävyydestä. Täydellinen tarinakokoelma lapsille ja lapsenmielisille! TV-sarjasta tutun Ib-koiran seikkailuja vauhdittaa sarjan alkuperäinen musiikki ja ääniefektit!Peter Nordahl on luonut monia vangitsevia tarinoita eri genreissä. Pienille lukijoille suunnattu sarja Koira nimeltä Ib on hieno osoitus hänen mielikuvituksellisesta tarinankerronnastaan.

 • af Peter Nordahl
  38,95 kr.

  Sukella Ib-koiran sydäntälämmittäviin seikkailuihin!Ib on on pieni valkoinen koira, joka on täynnä vastustamatonta uteliaisuutta ja elämäniloa! Tämä tarinakokoelma sisältää viisi ihanaa tarinaa, joissa Ib heittää lassoa, matkustaa bussilla ja tapaa zombeja. Liity Ibin seuraan ja kuuntele mukaansatempaavia kertomuksia seikkailuista ja ystävyydestä. Täydellinen tarinakokoelma lapsille ja lapsenmielisille! TV-sarjasta tutun Ib-koiran seikkailuja vauhdittaa sarjan alkuperäinen musiikki ja ääniefektit!Peter Nordahl on luonut monia vangitsevia tarinoita eri genreissä. Pienille lukijoille suunnattu sarja Koira nimeltä Ib on hieno osoitus hänen mielikuvituksellisesta tarinankerronnastaan.

 • af Peter Nordahl
  46,95 kr.

  Dyk ned i de hjertevarme eventyr med Hunden Ib, den lille hvide hund med en uimodståelig nysgerrighed og livsglæde. Denne historiesamling indeholder fem historier, der følger Ib og hans ubegrænsede energi, selvsikkerhed og mod.Fortællinger i denne samling:Ib Skruer støttehjulene aIb slukker brandmandenIb tænker sig om en ekstra gangIb læsser jorden afIb tager den skarpe sav Følg med Ib i disse hjertevarme fortællinger, der vækker glæden med eventyr og venskab. En perfekt samling for børn og dem, der bevarer et ungt sind.Med original musik og lydeffekter fra tv-serier!Hunden IbKom med på eventyr i den fortryllende verden af Hunden Ib; en fængende serie af Peter Nordahl, der omhandler Ib, en lille, hvid og nysgerrig hund fyldt med livsglæde. Hver historie i serien er et vidnesbyrd om Ibs oprigtighed og omsorgsfulde natur. Fra at tilbyde husly til en forvildet gris til at dele en banan med en undsluppen abe er Ibs eskapader hjertevarme og fyldt med værdifulde livslektioner for unge læsere.Peter Nordahl har skabt fængende fortællinger på tværs af genrer. I samarbejde med illustrator Rasmus Bregnhøi har Nordahl kastet sig ud i børnelitteraturen med titler som "Anna Redder en Gråspurv" og "Anna Redder en Humlebi". Hans serie "Hunden Ib" henvender sig til yngre læsere og demonstrerer Peter Nordahls talent for fantasifulde fortællinger.

 • af Peter Nordahl
  31,95 kr.

  Dyk ner i de hjärtevärmande äventyren med Hunden Ib, den lilla vita hunden med en oemotståndlig nyfikenhet och livsglädje. Den här sagosamlingen innehåller fem förtrollande berättelser som när Ib säger svingar lasso, åker buss och möter zombiesHäng med Ib i dessa hjärtevärmande berättelser om äventyr och vänskap. En perfekt samling för barn och de som vill behålla ett ungt sinne.Med originalmusik och ljudeffekter från den populära tv-serien!Peter Nordahl har skapat fängslande berättelser i flera olika genrer. Hans "Hunden Ib"-serie riktar sig till yngre läsare och visar på Peter Nordahls talang för fantasifullt berättande.

 • af Peter Nordahl
  31,95 kr.

  Dyk ner i de hjärtevärmande äventyren med Hunden Ib, den lilla vita hunden med en oemotståndlig nyfikenhet och livsglädje. Den här sagosamlingen innehåller fem förtrollande berättelser som när Ib hittar en pärla, är mycket grinig och sparkar boll. Häng med Ib i dessa hjärtevärmande berättelser om äventyr och vänskap. En perfekt samling för barn och de som vill behålla ett ungt sinne.Med originalmusik och ljudeffekter från den populära tv-serien! Peter Nordahl har skapat fängslande berättelser i flera olika genrer. Hans "Hunden Ib"-serie riktar sig till yngre läsare och visar på Peter Nordahls talang för fantasifullt berättande.

 • af Peter Nordahl
  46,95 kr.

  Dyk ned i de hjertevarme eventyr med Hunden Ib, den lille hvide hund med en uimodståelig nysgerrighed og livsglæde. Denne historiesamling indeholder fem historier, der følger Ib og hans ubegrænsede energi, selvsikkerhed og mod.Fortællinger i denne samling:Ib kan ikke holde det udIb går ud af bussenIb går ud til en zombieIb kan godt lide pølserIb tager sin lasso Følg med Ib i disse hjertevarme fortællinger, der vækker glæden med eventyr og venskab. En perfekt samling for børn og dem, der bevarer et ungt sind.Med original musik og lydeffekter fra tv-serier!Hunden IbKom med på eventyr i den fortryllende verden af Hunden Ib; en fængende serie af Peter Nordahl, der omhandler Ib, en lille, hvid og nysgerrig hund fyldt med livsglæde. Hver historie i serien er et vidnesbyrd om Ibs oprigtighed og omsorgsfulde natur. Fra at tilbyde husly til en forvildet gris til at dele en banan med en undsluppen abe er Ibs eskapader hjertevarme og fyldt med værdifulde livslektioner for unge læsere.Peter Nordahl har skabt fængende fortællinger på tværs af genrer. I samarbejde med illustrator Rasmus Bregnhøi har Nordahl kastet sig ud i børnelitteraturen med titler som "Anna Redder en Gråspurv" og "Anna Redder en Humlebi". Hans serie "Hunden Ib" henvender sig til yngre læsere og demonstrerer Peter Nordahls talent for fantasifulde fortællinger.

 • af Peter Nordahl
  46,95 kr.

  Dyk ned i de hjertevarme eventyr med Hunden Ib, den lille hvide hund med en uimodståelig nysgerrighed og livsglæde. Denne historiesamling indeholder fem historier, der følger Ib og hans ubegrænsede energi, selvsikkerhed og mod.Fortællinger i denne samling:Ib køber fiskefrikadellerMusen vågnerIb får en speciel gaveIb går lidt vækIb undersøger sagenFølg med Ib i disse hjertevarme fortællinger, der vækker glæden med eventyr og venskab. En perfekt samling for børn og dem, der bevarer et ungt sind.Med original musik og lydeffekter fra tv-serier!Hunden IbKom med på eventyr i den fortryllende verden af Hunden Ib; en fængende serie af Peter Nordahl, der omhandler Ib, en lille, hvid og nysgerrig hund fyldt med livsglæde. Hver historie i serien er et vidnesbyrd om Ibs oprigtighed og omsorgsfulde natur. Fra at tilbyde husly til en forvildet gris til at dele en banan med en undsluppen abe er Ibs eskapader hjertevarme og fyldt med værdifulde livslektioner for unge læsere.Peter Nordahl har skabt fængende fortællinger på tværs af genrer. I samarbejde med illustrator Rasmus Bregnhøi har Nordahl kastet sig ud i børnelitteraturen med titler som "Anna Redder en Gråspurv" og "Anna Redder en Humlebi". Hans serie "Hunden Ib" henvender sig til yngre læsere og demonstrerer Peter Nordahls talent for fantasifulde fortællinger.

 • af Peter Nordahl
  31,95 kr.

  Dyk ner i de hjärtevärmande äventyren med Hunden Ib, den lilla vita hunden med en oemotståndlig nyfikenhet och livsglädje. Den här sagosamlingen innehåller fem förtrollande berättelser som när Ib köper fiskkakor, får en speciell gåva och löser fall.Häng med Ib i dessa hjärtevärmande berättelser om äventyr och vänskap. En perfekt samling för barn och de som vill behålla ett ungt sinne.Med originalmusik och ljudeffekter från den populära tv-serien!Peter Nordahl har skapat fängslande berättelser i flera olika genrer. Hans "Hunden Ib"-serie riktar sig till yngre läsare och visar på Peter Nordahls talang för fantasifullt berättande.

 • af Peter Nordahl
  31,95 kr.

  Dyk ner i de hjärtevärmande äventyren med Hunden Ib, den lilla vita hunden med en oemotståndlig nyfikenhet och livsglädje. Den här sagosamlingen innehåller fem förtrollande berättelser som när Ib säger godnatt till en gris, matar myror och hjälper en anka. Häng med Ib i dessa hjärtevärmande berättelser om äventyr och vänskap. En perfekt samling för barn och de som vill behålla ett ungt sinne.Med originalmusik och ljudeffekter från den populära tv-serien!Peter Nordahl har skapat fängslande berättelser i flera olika genrer. Hans "Hunden Ib"-serie riktar sig till yngre läsare och visar på Peter Nordahls talang för fantasifullt berättande.

 • af Peter Nordahl
  46,95 kr.

  Dyk ned i de hjertevarme eventyr med Hunden Ib, den lille hvide hund med en uimodståelig nysgerrighed og livsglæde. Denne historiesamling indeholder fem historier, der følger Ib og hans ubegrænsede energi, selvsikkerhed og mod.Fortællinger i denne samling:Ib gynger højtIb finder en perleIb går langtIb tæmmer en lang, høj boldIb er ret sur Følg med Ib i disse hjertevarme fortællinger, der vækker glæden med eventyr og venskab. En perfekt samling for børn og dem, der bevarer et ungt sind.Med original musik og lydeffekter fra tv-serier!Hunden IbKom med på eventyr i den fortryllende verden af Hunden Ib; en fængende serie af Peter Nordahl, der omhandler Ib, en lille, hvid og nysgerrig hund fyldt med livsglæde. Hver historie i serien er et vidnesbyrd om Ibs oprigtighed og omsorgsfulde natur. Fra at tilbyde husly til en forvildet gris til at dele en banan med en undsluppen abe er Ibs eskapader hjertevarme og fyldt med værdifulde livslektioner for unge læsere.Peter Nordahl har skabt fængende fortællinger på tværs af genrer. I samarbejde med illustrator Rasmus Bregnhøi har Nordahl kastet sig ud i børnelitteraturen med titler som "Anna Redder en Gråspurv" og "Anna Redder en Humlebi". Hans serie "Hunden Ib" henvender sig til yngre læsere og demonstrerer Peter Nordahls talent for fantasifulde fortællinger.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.