Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Peter Nordahl

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  121,95 kr.

  Her er en hund der hedder Ib. Han slukker brandmanden, hjælper en and og speeder motoren op.Ib slukker brandmandenIb hjælper en andIb speeder motoren op

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  121,95 kr.

  Ib er de mindste børns heltemodige hundeven, som oplever lidt af hvert, der også vil få de voksne til at klukke. Der findes faktisk ikke det problem, Ib ikke kan finde en løsning på, og det ender altid med nogle rimeligt gode historier. Læs med i denne bog, og du vil se, at selv en lille hund kan tænke sig rigtig godt om og finde på mange finurligheder …I bogen er der også en Hunden Ib godnatsang.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib vil gerne med bussen, men buschaufføren siger: "Hunde kun ifølge med mennesker." Så må Ib gå ud af bussen igen. Bag ham står en dame med en stor indkøbstaske på hjul. Hun må heller ikke komme med bussen, hendes billet er for gammel. Ib får en ide. Damen stiger op i tasken, og Ib triller af sted med hende.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Hunden Ib er i Zoologisk Have. Dyrepasseren tror, at Ib vil fodre myreslugeren, og det må man ikke. Men Ib fodrer ikke myreslugeren, han fodrer myrerne, han er nemlig myrepasser.Hunden Ib er både bøger, apps, e-bøger, og en dukketeaterforestilling.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib ligger og sover, men vågner ved at der er noget udenfor, som blinker. Med en banan i tasken går Ib ud og ser, at det er fyrtårnet, der blinker. I en båd tæt ved sidder der en abe, som er stukket af fra zoologisk have. Aben skal til Afrika og som den søde hund, han er, giver Ib bananen til aben og ønsker ham en god rejse. Til højtlæsning for børn på 2-4 år.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Hunden Ib holder øje med en and, der ligger på æg i sin rede, og så kommer der en kat ... Ib må hjælpe anden! Hunden Ib er både bøger, apps, e-bøger, og en dukketeaterforestilling.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib har opdaget noget røg. Der er ild i en container og en brandmand er ved at slukke ilden. Men nu er der ved at gå ild i brandmandens bukser! Ib ser det og sprøjter vand på brandmanden, så ilden går ud.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib har slået sit telt op og skal til at gå i seng, men udenfor er der en skygge. Ib tager sin forsvarspind og lyner teltet op, men skygger viser sig at være en lille gris, der er blevet væk fra sin mor. Som den søde hund, han er, tilbyder Ib, at grisen kan sove i teltet ,og så skal Ib nok holde vagt udenfor, så grisen kan sove trygt.Til højtlæsning for børn på 2-4 år.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib skal hjælpe en mand med at grave ud til en kloak, så det er godt, at han har sin skovl og sin trillebør. Men han er næsten ved at græde af glæde, da manden læsser lidt jord op i Ibs trillebør. Og det bliver endnu bedre, da han selv får lov til at sidde i rendegraveren og betjene styrestængerne.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib kan ikke sove, for musen snorker. Ib går ud og lægger sig i haven. Men ude i haven er der alt for stille. Der er så stille, at Ib kan høre en muldvarp nede under jorden, og en bille, der kravler på noget bark. Til sidst må Ib gå ind og lægge sig i kurven sammen med musen igen. Det er alligevel bedre med den gode gamle snorkelyd.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib og musen leger gemmeleg. Ib leder og leder og tænker sig om og leder igen. Men han finder ikke musen. Til sidst lægger han sig i sin kurv. - Og nu er der en lille stemme, der siger 'Av' ...

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  74,95 kr.

  Ib vågner ved en hylende lyd. Der går en zombie rundt i haven, og den er sulten ...Men heldigvis spiser zombier ikke hunde.Hunden Ib er både bøger, apps, e-bøger, og en dukketeaterforestilling. Og en tv-serie på Ramasjang.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Ib tager den skarpe sav for at fælde træet, så han kan få fat i sin bold, der har sat sig fast. Men solsorten synes, det er synd for træet ...Hunden Ib er en bogserie for de mindste om en lille, hvid og nysgerrig hund med mod på livet, skrevet af Peter Nordahl og tegnet af Rasmus Bregnhøi.Ib er klog og selvsikker som et barn – og lige så modig. Han er også en oprigtig og omsorgsfuld lille fyr, der er god til at finde på. Han tager alt meget bogstaveligt, men bliver også opslugt af sin løbske fantasi.I Ib-bøgerne møder vi også Musen, som er Ibs gode ven. Den er sig selv, men også katalysator for Ibs selvbevidsthed. Vi møder også Rotterne, Katten, en abe, en gris, en solsort, en brandmand og mange flere.Ib-bøgerne er underholdning, som både børn og voksne kan nyde sammen. Med Ib oplever man både store og små historier om lykkelige uheld. Historierne kredser om temaer og udfordringer uden endegyldige løsninger.Ib er både trykte bøger, digitale lyt&læs-bøger, tegnefilm, apps og endda en dukketeaterforestlling. Ib-universet spejler børnenes egen leg. Ved at stimulere fantasi og facilitere fællesskabet, er oplevelser med Ib også oplevelser, der lever videre, når skærmene er slukkede og bøgerne lukkede.Ib har familiære bånd med Peter Plys og Mis med de blå øjne, som han deler en livsfilosofisk nerve med.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Hvem er stor og hvem er lille? Musen er i hvert fald lille, når den kører med støttehjul. Er Ib lille, fordi han kører på trehjulet? Og er det egentlig bedre at være stor end at være lille?Hunden Ib fås både som bog, app-spil, lyt&læs-e-bog - og der er endda lavet en dukketeaterforestilling med Hunden Ib.

 • - Årgang 2022 – Hemmeligheder
  af Peter Nordahl
  49,95 kr.

  Eileen Green vågner op på en opklaringsanstalt, hvor hun er blevet indlagt. Men hvorfor er hun der? En psykiater hjælper hende med at få hukommelsen tilbage, og Eileen Green kommer langsomt i tanker om Patricia Pink og hendes marsvin.Årgang 2022 er en novelleserie for de 13-16 årige. Fem kendte forfattere har skrevet en novelle hver, alle med samme tema, nemlig Hemmeligheder. Historierne er vidt forskellige, men favner på hver deres måde den sårbarhed, der tit følger med, når man har en hemmelighed – om den så er stor eller lille.

 • af Peter Nordahl
  67,95 - 297,98 kr.

  Årgang 2022 er en novelleserie for de 13-16 årige. Fem kendte forfattere har skrevet en novelle hver, alle med samme tema, nemlig HEMMELIGHED. Historierne er vidt forskellige, men favner på hver deres måde den sårbarhed, der tit følger med, når man har en hemmelighed - om den så er stor eller lille.Eileen Green vågner op på en opklaringsanstalt, hvor hun er blevet indlagt. Men hvorfor er hun der? En psykiater hjælper hende med at få hukommelsen tilbage, og Eileen Green kommer langsomt i tanker om Patricia Pink og hendes hvide hamster.Uddrag fra bogenEileen Green vågner. Det er lyst udenfor. Der vokser et bøgetræ, hvis krone forgrener sig indover stålhegnet. De perforerede loftsplader er beskidte. Der kravler en edderkop ud af et af de små huller. Den bevæger sig i korte ryk. Eileen Green genkender ikke rummet. Hun rejser sig, træder op på sengegavlen, støtter sig til væggen og maser edderkoppen med tommelfingeren. Der kommer et langt brunt mærke på loftpladen.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  121,95 kr.

  Lillejuleaften står for døren, så Ib og musen har købt små gaver til hinanden. De er på vej i seng i håb om, at gaverne vil vokse sig store til storejuleaften, da det banker på. En gammel dame, havmåge og en lille gris kommer for at fejre lillejuleaften – der er bare ét problem: man kan ikke danse om juletræet, når det ikke er jul! Ib er derfor smart og finder hurtigt en løsning ...

 • af Peter Nordahl
  320,95 kr.

  Dyredrama til de små, der altid ender godtAnna med den røde hue elsker dyr - og hun er altid parat, når et dyr kommer i vanskeligheder og skal reddes!En billedbog til de små om små dyr - med fakta om frøen sidst i bogen.Anna redder en frøAnna med den røde hue elsker at sidde ved det store vindue og kigge ud i haven. Og hun elsker dyr. Ude i haven sidder der en frø nede i den sorte spand. Den kan ikke komme op. Anna må redde den.Skøn lille dyreelsker-historie om Anna, der redder humlebien ud af stuen på en varm sommerdag. Dejlig varm og finurlig streg som vi kender det fra Rasmus Bregnhøi. Anbefales indkøbt til alle billedbogskrybberne.Lektørudtalelsen fra ANNA REDDER EN HUMLEBITitler i serien DER SKER NOGET MED ET DYRAnna redder en frøAnna redder en gråspurvAnna redder en humlebiAnna redder en natsværmer

 • af Peter Nordahl
  320,95 kr.

  Dyredrama til de små, der altid ender godtAnna med den røde hue elsker dyr - og hun er altid parat, når et dyr kommer i vanskeligheder og skal reddes!En billedbog til de små om små dyr - med fakta om natsværmeren sidst i bogen.Anna redder en natsværmerAnna med den røde hue elsker at sidde ved det store vindue og kigge ud i haven. Og hun elsker dyr. Det rasler inde i lampen. En natsværmer kan ikke komme ud. Bare den ikke kommer for tæt på lyspæren. Anna må redde den.Skøn lille dyreelsker-historie om Anna, der redder humlebien ud af stuen på en varm sommerdag. Dejlig varm og finurlig streg som vi kender det fra Rasmus Bregnhøi. Anbefales indkøbt til alle billedbogskrybberne.Lektørudtalelsen fra ANNA REDDER EN HUMLEBITitler i serien DER SKER NOGET MED ET DYRAnna redder en natsværmerAnna redder en humlebiAnna redder en frøAnna redder en gråspurv

 • af Peter Nordahl
  154,95 - 240,98 kr.

  William Nielsen cykler i skoven, da han opdager en blå nylonjakke. Den hænger på en gren. Og der er rodet op i bladene i skovbunden.Sådan begynder det for William Nielsen.Og det slutter først, da han finder ud af, hvad det er for en skikkelse, der bevæger sig inde i granskovene. Væk fra den blå nylonjakke.William Nielsen gør noget, som kun meget få mennesker gør. Og som ikke kan anbefales.

 • af Peter Nordahl
  101,95 kr.

  Dyredrama til de små, der altid ender godtAnna med den røde hue elsker dyr - og hun er altid parat, når et dyr kommer i vanskeligheder og skal reddes!En billedbog til de små om små dyr - med fakta om humlebien sidst i bogen.Anna redder en humlebiDet er sommer og Anna med den røde hue henter en is i den brummende kummefryser. Mens hun spiser isen, kan hun høre noget andet der brummer. Det er en stakkels humlebi, der har forvildet sig ind i stuen. Måske kan Anna hjælpe den ud?Skøn lille dyreelsker-historie om Anna, der redder humlebien ud af stuen på en varm sommerdag. Dejlig varm og finurlig streg som vi kender det fra Rasmus Bregnhøi. Anbefales indkøbt til alle billedbogskrybberne.LektørudtalelsenTitler i serien DER SKER NOGET MED ET DYRAnna redder en humlebiAnna redder en gråspurvAnna redder en frøAnna redder en natsværmer

 • af Peter Nordahl
  101,95 kr.

  Dyredrama til de små, der altid ender godtAnna med den røde hue elsker dyr - og hun er altid parat, når et dyr kommer i vanskeligheder og skal reddes!En billedbog til de små om små dyr - med fakta om gråspurven sidst i bogen.Anna redder en gråspurvAnna med den røde hue elsker at sidde ved det store vindue og kigge ud i haven. Og hun elsker dyr. En dag flyver en lille gråspurv lige ind i ruden. Den falder ned og bliver liggende. Anna må redde den.Skøn lille dyreelsker-historie om Anna, der redder humlebien ud af stuen på en varm sommerdag. Dejlig varm og finurlig streg som vi kender det fra Rasmus Bregnhøi. Anbefales indkøbt til alle billedbogskrybberne.Lektørudtalelsen fra ANNA REDDER EN HUMLEBITitler i serien DER SKER NOGET MED ET DYR:Anna redder en gråspurvAnna redder en humlebiAnna redder en frøAnna redder en natsværmer

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  67,95 kr.

  Hunden Ib kører om kap med en rotte i sin racerbil. Rotten kalder Ibs bil for en legetøjsbil. Det er bestemt ikke en legetøjsbil, for den har skivebremser, forklarer Ib. Og bremser er gode at have, når vejen pludselig drejer og der står et træ … Til højtlæsning for børn på 2-4 år.

 • af Peter Nordahl & Rasmus Bregnhøi
  43,94 kr.

  "Kan du godt lide pølser?" spørger slagterens kat. "Ja," siger Ib. Ib er en hund, og en hund kan godt lide pølser.I Lyt&læs-udgaven af "Ib læsser jorden af" læser forfatteren teksten højt samtidig med, at børnene kan bladre i bogens sider og de flotte illustrationer. Men man kan også vælge at læse teksten selv og se på billederne.

 • af Peter Nordahl
  74,95 kr.

 • af Peter Nordahl
  32,95 kr.

  Ib spiller kamp på fodboldbanen. Da han tæmmer en lang høj bold, bliver han tacklet af en modstander. Heldigvis er der straffe.Ib er de mindste børns heltemodige hundeven, som oplever lidt af hvert, der også vil få de voksne til at klukke. Der findes faktisk ikke det problem, Ib ikke kan finde en løsning på, og det ender altid med nogle rimeligt gode historier. Du kan også møde Ib som bøger, tegnefilm og spil.

 • af Peter Nordahl
  32,95 kr.

  Det er sommer og Ib nyder at gå en tur. Pludselig ser han noget, der skinner i vejkanten. Ib er de mindste børns heltemodige hundeven, som oplever lidt af hvert, der også vil få de voksne til at klukke. Der findes faktisk ikke det problem, Ib ikke kan finde en løsning på, og det ender altid med en rimelig god historie. Du kan også møde Ib som bøger, tegnefilm og spil.

 • af Peter Nordahl
  32,95 kr.

  Ib er klar til at tage på eventyr. Musen vil gerne med. Det må den gerne, hvis den vil bære Ibs rygsæk. Men rygsækken er tung, og Musen vil ikke være med mere. Først kan Ib ikke forstå det.Ib er de mindste børns heltemodige hundeven, som oplever lidt af hvert, der findes faktisk ikke det problem, Ib ikke kan finde en løsning på, og det ender altid med en rimelig god historie. Du kan også møde Ib som bøger, tegnefilm og spil.

 • af Peter Nordahl
  32,95 kr.

  Ib keder sig. Han går hen på legepladsen og sætter sig på en gynge. Han gynger højt. Megahøjt. Så højt, at han snurrer rundt om overlæggeren.Ib er de mindste børns heltemodige hundeven, som oplever lidt af hvert, der også vil få de voksne til at klukke. Der findes faktisk ikke det problem, Ib ikke kan finde en løsning på, og det ender altid med en rimelig god historie. Du kan også møde Ib som bøger, tegnefilm og spil.Denne udgave af e-bogen er indlæst af forfatteren.

 • af Peter Nordahl
  32,95 kr.

  Ib hører en lyd i haven. Han tager sin forsvarspind og går derud. Det er en zombie. Og den er sulten. Heldigvis har Ib noget hummus i køleskabet.Ib er de mindste børns heltemodige hundeven, som oplever lidt af hvert, der også vil få de voksne til at klukke. Der findes faktisk ikke det problem, Ib ikke kan finde en løsning på, og det ender altid med en rimelig god historie. Du kan også møde Ib som bøger, tegnefilm og spil.Denne udgave af e-bogen er indlæst af forfatteren.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.