Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Pia Kjærsgaard

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - 14 kloge bedsteforældre deler livsglimt og familiehistorier
  af Per Schultz Jørgensen, Hilda Heick, Samuel Rachlin, mfl.
  116,95 - 189,95 kr.

  Bedsteforældre fortæller ofte, at børnebørn kaster et nyt og uventet skær over livet. Familiens nye medlemmer er en gave, der spreder glæde og sætter tanker i gang. I Brev til mine børnebørn fortæller 14 kloge bedsteforældre hjertevarmt om det liv, der har formet dem, og giver erfaringer videre. Musiker og forfatter Elisabeth Gjerluff Nielsen pakker en rygsæk med gode minder og den danske sangskat, mens folketingspolitiker Bertel Haarder taler for frisind og folkestyre rundet af en opvækst i Sønderjylland efter Anden Verdenskrig, og familievejleder Lola Jensen tager pulsen på skiftende tiders børneopdragelse. Bogens breve oser af levet liv og tegner et mangfoldigt portræt af det 20. århundrede. En oplagt bog til alle bedsteforældre om dem, der vil hylde sammenholdet på tværs af genertionerne. Med plads til at nedskrive egne tanker og minder sidst i bogen. Mød: Ghita Nørby - Elisabeth Gjerluff Nielsen - Per Schultz Jørgensen - Lola Jensen - Bertel Haarder - Pia Kjærsgaard - Hilda og Keld Heick - Margrete Auken - Kjeld Holm - Annette og Jørgen Due Madsen - Margrethe Kähler - Samuel Rachlin

 • af Pia Kjærsgaard
  91,95 - 131,95 kr.

  Samarbejdet mellem Folketinget, De hjemløse og People’sPress om Jul på Borgen er efterhånden blevet en tradition. Pia Kjærsgaard har bedt en lang række af Folketingets politikere om at bidrage med deres julehistorie, ligesom medarbejdere på Christiansborg og en repræsentant for De hjemløse medvirker. I år med bl.a.:Lea Wermelin (S) Søren Pape Poulsen (KF) Pia Olsen Dyhr (SF) Britt Bager (V) Jan E. Jørgensen (V) Karsten Lauritzen (V) Ulla Tørnæs (V) Tommy Ahlers (V)

 • af Jette Meier Carlsen & Pia Kjærsgaard
  118,95 - 129,95 kr.

  Den 23. februar 2017 fyldte Pia Kjærsgaard 70 år. Det skete med glæde, fest og hyldest – og som formand for Folketinget. Pia Kjærsgaard er på toppen af en karriere, der i enestående grad har rummet konflikter, politiske dramaer og menneskelige oplevelser og udfordringer. Hun er hjemmehjælperen, der forandrede det politiske landskab i Danmark og gjorde Dansk Folkeparti stuerent og til det næststørste parti ved valget i juni 2015. Hun er dog først og fremmest en kvinde, der uden at gå på kompromis med sine værdier har skrevet danmarkshistorie og kæmpet for at få det hele med – også kærligheden. Bogen beskriver, hvem Pia Kjærsgaard egentlig er, hvad der har formet og drevet hende. Den fortæller hele den utrolige historie, frem til hun overdrog sit parti til Kristian Thulesen Dahl i 2012. Genudgivelse af bestselleren fra 2013 – med nyt forord.

 • af Pia Kjærsgaard
  91,95 - 129,95 kr.

  Jul på Borgen IV er en opfølgning på sidste års succes med julefortællinger fra Christiansborg. Ordet har været frit, så der er fortællinger om egne juletraditioner, om julens budskab, om anderledes juleoplevelser – og så selvfølgelig om det, julen også handler om: overraskelser. Ligesom sidste år går en del af overskuddet ved salg til hjemløseorganisationen Hus Forbi. Med julehistorier af:Christine Antorini, Socialdemokratiet Lasse Borggren, Hus ForbiStine Brix, EnhedslistenKristian Thulesen Dahl, Dansk Folkeparti Henrik Dam Kristensen, Socialdemokratiet Uffe Elbæk, AlternativetJakob Ellemann-Jensen, VenstreJosephine Fock, AlternativetThyra Frank, Liberal AllianceSøren Gade, VenstreKarsten Hønge, SFMarie Krarup, Dansk FolkepartiMartin Lidegaard, Radikale VenstreJacob Mark, SFMai Mercado, Det Konservative Folkeparti Brian Mikkelsen, Det Konservative Folkeparti Leif Mikkelsen, Liberal AllianceLotte Rod, Radikale VenstreTorben Schubert, overvagtmester

 • af Pia Kjærsgaard
  91,95 - 129,95 kr.

  Jul på Borgen III indeholder 25 fortællinger om julen skrevet af nogle af dem, som har deres gang på eller omkring Christiansborg. Det er vidt forskellige historier om traditioner, hemmeligheder, tro og håb og uventede hændelser. Men fælles for dem alle er julens budskab om fællesskab – uanset om den fejres med familien eller blandt fremmede, i barndomshjemmets tryghed eller i Afghanistans Helmandprovins. Med forord af Pia Kjærsgaard, formand for Folketinget. Med julehistorier af:Alex Ahrendtsen, Dansk FolkepartiMagni Arge, TjóðveldiLisbeth Bech Poulsen, SFMette Bock, Liberal AllianceAaja Chemnitz Larsen, Inuit AtaqatigiitHenrik Dahl, Liberal AlliancePia Olsen Dyhr, SFMaria Reumert Gjerding, EnhedslistenAleqa Hammond, uden for folketingsgrupperneMarianne Jelved, Radikale VenstreMogens Jensen, SocialdemokratietNaser Khader, Det Konservative FolkepartiMarcus Knuth, VenstreChristian Langballe, Dansk FolkepartiMogens Lykketoft, SocialdemokratietLars Løkke Rasmussen, VenstreRasmus Nordqvist, AlternativetSøren Pape Poulsen, Det Konservative FolkepartiUlla Sandbæk, AlternativetSjúrður Skaale, JavnaðarflokkurinPeter Skaarup, Dansk FolkepartiZenia Stampe, Radikale VenstreTroels Stigaard, chauffør for Folketingets formandMichael Tajo, Hus ForbiNicolai Wammen, Socialdemokratiet

 • af Pia Kjærsgaard
  91,95 kr.

  Julehistorier fra hele Danmark: fra landet, provinsen, storbyen, Færøerne og Grønland – og med afstikkere til Yorkshire og Paris. Jul på Borgen VI byder på tolv personlige fortællinger om det, defleste af os samles om hvert år: julen og dens traditioner. Medlemmer af Folketinget samt dets direktør fortæller om barndommens uspolerede juleglæde, om samvær og familie, om maden, træet og gaverne – kort sagt alt det, mange af os forbinder med julen. I flere af historierne møder vi også nogle af dem, der af forskellige årsager ikke kan se frem til en tryg familiejul. Det maner til eftertanke omkring julens budskab om næstekærlighed og omsorg for vores medmennesker – og om muligheden for at sprede lys og glæde til alle i højtiden.Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti har endnu en gang bedt folk med deres daglige gang på Christiansborg om at skrive hver en julehistorie. Igen i år går forfatternes honorar ubeskåret til hjemløseorganisationen Hus Forbi.

 • af Pia Kjærsgaard
  91,95 kr.

  Julen er lig med traditioner. Hvornår skal træet pyntes – og hvordan?Spiser vi flæskesteg eller and juleaften – eller begge dele? Går vi i kirke eller bliver hjemme og ser Disneys Juleshow? En række medlemmer af Folketinget, en ansat på Christiansborg og en sælger af Hus Forbi fortæller om deres egne juletraditioner. Der er hyggelige, sjove og overraskende beretninger om den traditionelle jul – og tankevækkende bud på, hvordan nye traditioner kan få os til at tænke nærmere over julens budskaber om lys, håb og fællesskab. Med julehistorier af:Mette Abildgaard, Det Konservative FolkepartiYildiz Akdogan, SocialdemokratietStine Andersen, Hus ForbiLiselott Blixt, Dansk FolkepartiTrine Bramsen, SocialdemokratietClaus Dethlefsen, folketingssekretærKaren Ellemann, VenstreEva Flyvholm, EnhedslistenRené Gade, AlternativetMagnus Heunicke, SocialdemokratietJan E. Jørgensen, VenstreEva Kjer Hansen, VenstrePeter Kofod, Dansk FolkepartiRune Lund, EnhedslistenRoger Courage Matthisen, AlternativetCarolina Magdalene Maier, AlternativetHolger K. Nielsen, Socialistisk FolkepartiKarin Nødgaard, Dansk FolkepartiNikolaj Villumsen, EnhedslistenForord af Pia Kjærsgaard.Forfatternes honorarer for bogen går ubeskåret til hjemløseorganisationen Hus Forbi.

 • - Kvinderådets festskrift for 100 års valgret
  af Christine Antorini, Gretelise Holm, Sanne Søndergaard, mfl.
  59,95 kr.

  Det kan opleves som en selvfølge, at alle danskere over 18 år har valgret, og at vi sammen bestemmer, hvilken politik landet skal styres med. Men det er ikke en ret, der er kommet af sig selv. De rettigheder, der øger ligestillingen, er opnået gennem kamp. Sådan er det, og sådan har det altid været. Kvinders stemmeret blev skrevet ind i den danske grundlov for 100 år siden. Det var resultatet af mere end tredive års kamp for kvinders deltagelse i det politiske liv. Danmark var dengang et foregangsland. En position som vi har kæmpet for, men ikke altid har kunnet fastholde i de forgangne 100 år. Øjeblikke af frihed er et festskrift om kvindeliv. Om arbejdsliv, ligeløn, økonomi, politik, teologi, kvinder i medierne, i billedkunsten og i musiklivet. Og om vold mod kvinder, seksualitet og kvinders ret til egen krop. Kvinderådet har opfordret 23 personer i forskellige fag og professioner med en aldersspredning fra 23 til 89 år til at skrive en grundlovstale. Alle er blevet bedt om at tage udgangspunkt i sig selv og egne erfaringer og derfra beskrive den udvikling, de har været igennem, stadig arbejder på og håber på for fremtiden. Der er langt fra enighed blandt forfatterne i alle spørgsmål om kvinders samfundsmæssige stilling og de ligestillingsudfordringer, som venter i fremtiden – men det er læsning til eftertanke.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.