Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre er en af Frankrigs bedst sælgende krimiforfattere og har med sine serie om kriminalkommisær Camille Verhoeven revet tæppet væk under franskmændende og nu også os danskere. Pierre Lemaitre hovedpersoner og karakterer er dybt uforudsigelige og handlingen ikke altid synderligt sympatisk - men netop DET gør læse- og lytteoplevelsen helt speciel! Man er fanget fra side 1!
Pierre Lemaitre debuterede med serien første bind, " Irene" som 55 årige, men faktisk var det 2. bind, "Alex" som udkom først her i Danmark.

“Glem alt om skandinaviske krimier – fransk krimi er det nye sort” – skrev Shortlist magazine, om franske Pierre Lemaitres krimi Alex.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Pierre Lemaitre
  184,95 kr.

  En selvstændig fortsættelse af Vi ses deroppe, som blev hædret med Le Prix Goncourt i 2013 og fik strålende anmeldelser. Paris, 1927. Det bedre borgerskab i Paris sørger over bankmanden Marcel Péricourts død, og hans datter Madeleine står til at overtage hans store bankimperium som eneste arving. Syv år forinden begik hendes bror selvmord - en plaget mand med svære skader i ansigtet efter at have kæmpet i første verdenskrig - og hendes mand sidder fængslet efter en svindelskandale af nationale dimensioner. Men overtagelsen kommer ikke til at foregå uden konflikter, udfordringer og økonomisk ustabilitet, og Madeleine må kæmpe med stor modstand, korruption og grådighed fra flere kanter. Hun må bruge al sin snilde og intelligens for at overleve og genopbygge sit liv. Hvilket viser sig at være en svær opgave, når der i Frankrig ulmer små bål af had, der truer med at antænde hele Europa og lede frem mod anden verdenskrig. Den franske presse: "Endelig! Endelig er fortsættelsen af Vi ses deroppe her. Læseren bliver ikke skuffet. Fantastisk." - Paris Match "En perfekt orkestreret menneskelig komedie." - Le Journal du Dimanche "Mesterlig." - Femina "En episk roman fuld af flamboyante karakterer og altopslugende spænding." - Le Figaro Magazine "Bekræfter en stor romanforfatters store talent." - L'Express "Skrevet med overbevisning, med rasende talent." - L'Obs Pierre Lemaitre (f. 1951) bor i Paris og har i mange år undervist i litteratur. I 2013 blev han hædret med den største litterære pris i Frankrig, prix Goncourt, for sin første historiske roman, Vi ses deroppe.

 • af Pierre Lemaitre
  137,95 - 157,95 kr.

  En stærk og mørk fortælling om en skæbnesvanger hændelse, der sætter en kæde af begivenheder i gang og for altid påvirker en ung mands liv. I en lille fransk provinsby Beauval forsvinder den seksårige dreng Rémi sporløst en decemberdag i 1999. Hele byen er chokeret og endevender sammen med politiet de omkringliggende skove - uden held. Især 12-årige Antoine er dybt rystet, for det er ham, der uforvarende har slået den lille dreng ihjel efter en episode ude i skoven. Det er ham, der i panik har gemt liget af drengen i en gammel træstamme i stedet for at løbe efter hjælp. Hvordan kan Antoine leve med den frygtelige sandhed? Hvordan påvirker det hans liv? Med tre nedslag i Antoines liv (1999, 2011 og 2015) beskriver Pierre Lemaitre Antoines indre fængsel, hans tanker om skyld, retfærdighed og de konsekvenser, ulykken har haft for hans liv. Det er en fortælling om en menneskelig tragedie på flere planer. "En roman mørk af skam og fortrydelse." - Lire "Spændingen holder lige til sidste linje." - Le Figaro "Et nyt lille mesterværk kan tilføjes Lemaitres bestsellerliste." - Notre Temps "En bog, der knuger og ikke giver slip." - Télè Loisirs "Lemaitre er fabelagtig god til at overraske og formidle menneskets kompleksitet." - Pleine Vie

 • af Pierre Lemaitre
  93,95 - 119,95 kr.

  IRÈNE er en pre-quel til krimien ALEX. Her hører vi mere om Camille Verhoevens personlige historie.Kriminalkommisær Camille Verhoeven er lykkelig: Han er gift med den dejlige Irène og sammen venter de deres første barn. Men hans tilværelse bliver vendt fuldstændig på hovedet, da han skal opklare et yderst voldsomt mord. Kun Camille ser forbindelsen i den umotiverede vold - drabsstedet ligner en scene beskrevet i en krimi af James Ellroy. Der er så mange detaljer, der stemmer overens, at det ikke kan være en tilfældighed. Pressen får nys om sagen, men det er, som om de ved mere, end Camille fortæller dem. Da de iscenesatte mord fortsætter med mere og mere bestialske litterære referencer, udvikler sagen sig til at blive personlig for Camille. Med pressen på sidelinjen og hele offentligheden som vidner skal han forsøge at udmanøvrere en særdeles udspekuleret morder, der hele tiden er et kapitel foran. Kun én kan komme sejrrig ud af duellen; ham, der har mindst at miste ...IRÈNE vandt i 2006 debutprisen ved Festival du Cognac og er i år nomineret til CWA International Dagger Award 2014.

 • af Pierre Lemaitre
  140,95 kr.

  Alex Prévost bliver brutalt overfaldet på åben gade og smidt ind i en hvid varevogn. Hendes kidnapper efterlader hende nøgen i et bur flere meter over jorden i en forladt fabriksejendom. Dagene går, og tiden er ved at rinde ud. Bliver det sulten, tørsten eller kulden, der gør det af med Alex først?Bortset fra et enkelt usikkert øjenvidne har kriminalkommissær Camille Verhoeven ingen spor at gå efter – ingen identitet på ofret, ingen savnede og ingen mistænkte. I takt med at han langsomt afdækker den unge kvindes usædvanlige historie, står det klart for Camille, at det ikke er noget almindeligt offer, han leder efter. Inden længe bliver det at redde Alex’ liv den mindste af kriminalkommissær Verhoevens mange udfordringer."Glem alt om skandinavisk krimi; fransk krimi er det nye." Shortlist Magazine

 • af Pierre Lemaitre
  92,95 kr.

  Camille Verhoeven returns - but will he be in time to stop a dangerous killer?

 • - The Heart-Stopping International Bestseller
  af Pierre Lemaitre
  106,95 kr.

  The acclaimed, worldwide bestselling second book in the Brigade Criminelle Trilogy, reissued in a stunning new package to tie in with Lemaitre's standalone thriller Blood Wedding

 • af Pierre Lemaitre
  117,95 - 217,95 kr.

 • af Pierre Lemaitre
  163,95 kr.

 • af Pierre Lemaitre
  165,95 kr.

  Mathilde was a member of the French resistance, who both impressed and horrified everyone with her cool capacity for violence. But now she's 63 and starting to lose her memory and behave erratically. This is a potentially dangerous situation, since Mathilde now makes her living as a contract killer...

 • af Pierre Lemaitre
  127,95 - 195,95 kr.

 • af Pierre Lemaitre
  127,95 - 185,95 kr.

 • af Pierre Lemaitre
  147,95 kr.

 • af Pierre Lemaitre
  137,95 kr.

 • af Pierre Lemaitre
  107,95 - 172,95 kr.

  A darkly compelling workplace thriller from the master of French Noir

 • af Pierre Lemaitre
  106,95 kr.

  Three days at the edge of the new millennium, one moment of madness and one young life's course altered forever. A dazzling new thriller from the master of noir.

 • - Book Three of the Brigade Criminelle Trilogy
  af Pierre Lemaitre
  106,95 kr.

 • - The Gripping Opening to The Paris Crime Files
  af Pierre Lemaitre
  106,95 kr.

  The first Camille Verhoeven investigation - a prequel to the acclaimed and bestselling Alex. Commandant Verhoeven is on the trail of a murderer with literary aspirations.

 • - Prize-winning historical fiction by a master of suspense
  af Pierre Lemaitre
  127,95 kr.

  The Prix-Goncourt winning masterpiece by the writer who brought you Alex, Irene and Camille

 • af Pierre Lemaitre
  106,95 kr.

  A gripping standalone psychological thriller about marriage, manipulation and murder by the internationally bestselling author of Alex

 • af Pierre Lemaitre
  119,95 kr.

  Fransk bestseller - vinder af Goncourtprisen 2013. En gribende skæbneberetning om to overlevende soldaters kamp for et værdigt liv i 1920’ernes Paris. Frankrig, november 1918. Første verdenskrig raser, og rundt om i skyttegravene sidder i titusindvis af bange unge mænd. Kort før våbenhvilen er en realitet, kæmper soldaterkammeraterne Albert Maillard og Édouard Péricourt for deres liv på slagmarken. Mirakuløst overlever begge, men ikke uden mén, og hjemme i Paris må de to soldater sammen hutle sig igennem tilværelsen. Albert har intet at vende tilbage til, og Édouard har vendt sin privilegerede familie ryggen efter utallige operationer og et stigende misbrug af morfin. Drømmen om et bedre liv og et ønske om retfærdighed og hævn får dem til at udtænke et svindelnummer af gigantiske proportioner, som vil sætte landet på den anden ende, hvis det opdages.  Vi ses deroppe er historien om to mænd, der overlevede første verdenskrigs uhyrligheder og efterfølgende følte svigtet fra staten, samfundet og familien. Og det er historien om genopbygningen af et land, der mistede over en million landsmænd i krigen. Om moral, korruption og patriotisme – og om drømme og overlevelse.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.