Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Pivinnguaq Mørch

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Peder Frederik Jensen, Thomas Skov, Pivinnguaq Mørch, mfl.
  147,95 - 213,95 kr.

  12 personlige fortællinger skrevet af 12 forfattere og kulturpersonligheder. Tekster om nutid og datid til minde om samtiden og til erindring i fremtiden. Alle skribenter har hentet inspiration i den nye virkelighed. Flere har skrevet om de nære relationer, såsom Thomas Skov, der på humoristisk vis reflekterer over det at blive sin egen far, mens StineStregen og Henriette Noermark på hver deres måde skriver om, hvor udtalt ensomheden og ens ikke selvvalgte livssituation som single blev under coronakrisen. Nadia Plesner og Madeleine Kate McGowan kigger mere ud mod det store udland. Og mon ikke det er det blik, alle har fået skærpet: Det nære er på en helt ny måde smeltet sammen med hele verden og dens udvikling. For første gang i nyere tid har vi nærmest alle et fælles projekt, som har koblet sig sammen med alle de udfordringer, verden står midt i: social ulighed, fødevare- og klimakrisen, flygtninge, ensomhed og psykiske udfordringer og identitet. Forfatterbidragene er skrevet af: Julie Maj Jakobsen, Peder Frederik Jensen, Nadia Plesner, Pivinnguaq Mørch, Uzma Akbari, Ida Rud, Marie Louise Tüxen, Thomas Skov, StineStregen, Chris Pedersen, Henriette Noermark og Madeleine Kate McGowan.

 • af Tukummeq Danielsen, Rosine Kreutzmann, Niviaq Korneliussen, mfl.
  118,95 - 184,95 kr.

  OBS! Kalaallisut!Ung i Grønland - ung i Verden er en samling noveller af og for unge. 10 unge grønlandske forfatterspirer fortæller medrivende om kampen for at finde et ståsted i tilværelsen, at tro på eget værd trods en barndom præget af svigt, den første hede kærlighed, kærlighed til en af eget køn, rejsen ud i verden for at udvide sin horisont og meget andet. De 10 forfattere er vinderne i den første Allatta! novellekonkurrence, som NAPA, Nunatta Atuagaateqarfia, NUIF og milik publishing udskrev i 2012. Ung i Grønland - ung i Verden var den første bog i Allatta!-serien og udkom i 2013. Nu er den tilgængelig som e-bog.

 • af Pivinnguaq Mørch
  93,95 kr.

  KALAALLISUT / PÅ GRØNLANDSKBogen består af en samling af 9 noveller og 14 digte – med eksistentielle temaer om livet og hverdagen og de udfordringer, man møder. I titelnovellen møder vi en midaldrende mand med passion for løb, som har svært ved at acceptere sin egen skæbne. En anden novelle tematiserer skyggesiden af den digitale tidsalder, hvor vi i Facebooks pseudovirkelighed finder ud af, at alt ikke er, hvad det giver sig ud for at være.

 • af Tukummeq Danielsen, Rosine Kreutzmann, Niviaq Korneliussen, mfl.
  118,95 kr.

  Ung i Grønland - ung i Verden er en samling noveller af og for unge. 10 unge grønlandske forfatterspirer fortæller medrivende om kampen for at finde et ståsted i tilværelsen, at tro på eget værd trods en barndom præget af svigt, den første hede kærlighed, kærlighed til en af eget køn, rejsen ud i verden for at udvide sin horisont og meget andet. De 10 forfattere er vinderne i den første Allatta! novellekonkurrence, som NAPA, Nunatta Atuagaateqarfia, NUIF og milik publishing udskrev i 2012. Ung i Grønland - ung i Verden var den første bog i Allatta!-serien og udkom i 2013. Nu er den tilgængelig som e-bog.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.