Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Siri Melchior

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  67,95 kr.

  Lili KUNNE have været Vitellos lillesøster, men det er hun ikke. Lili er helt sin egen.Lili er stor. Lili kan selv børste tænder. Helt alene ude på badeværelset.Ny original dansk småbørnsserie.

 • af Siri Melchior
  Stream i AppenFysisk bog

  Der bor et lille dyr i farmors have, og Rita synes bestemt, at det skal være hendes kæledyr. Rita og Krokodille prøver at lokke det lille dyr frem med en skål mælk og skiftes til at holde vagt. Men de falder begge to i søvn, og da de vågner, er der drukket af mælken, og små spor fører ind i buskadset.

  Stream i AppenFysisk bog
 • af Siri Melchior & Maria Rørbæk
  277,95 kr.

  Har du nogensinde hørt om sprogheksen? Det er en sjælden hekseart, der lever langt ude i skoven. Hvis du kommer for tæt på, kan sprogheksen forhekse dig, så dine ord kommer ud i forkert rækkefølge.En morgen er det gået galt for Annas og Antons farfar. ”Nu er det så, børn. Af med dagen og i gang med dynen,” siger han, da han vækker dem.De tre må skynde sig af sted for at finde sprogheksen og stjæle det tryllepulver, der kan få farfar til at tale normalt igen. Det virker nemlig kun, hvis han når at tage det, inden solen står højest på himlen …

 • af Siri Melchior
  43,94 - 187,95 kr.

  En dag ligger der en krokodille i Ritas badekar. Det virker, som om den har tænkt sig at blive boende; så Rita inviterer den straks på morgenmad. Krokodille må også gerne komme med hende på fisketur - hvis den altså kan sidde stille og lade være med at skræmme fiskene væk... Lydbogen er indlæst af Clara Oxholm.

 • af Siri Melchior & Maria Rørbæk
  277,95 kr.

  Har du nogensinde hørt om ordtrolden? Den har hår over hele kroppen, og den kan stikke med sin hale. Hvis man bliver stukket af en ordtrold, kommer man pludselig til at gentage en bestemt slags ord. Det kan for eksempel være engelske ord, bandeord eller ord, der begynder med L.En nat bliver Anton stukket. Da han vågner, vil han sige ’godmorgen marsvin’, men i stedet siger han ’godmorgen marsvin, marsvin’. Og når han vil sige ’hane’, bliver det til ’hane, hane’. Nu får Anton, Anna og farfar travlt. For hvad er det dog for en slags ord, Anton gentager? Og kan de nå at finde en modgift i tide?Ordtrolden er en selvstændig fortsættelse til Bogstavtyven af Maria Rørbæk og Siri Melchior. Bogen er en sjov og spændende fortælling om ord og sprog.

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  107,95 kr.

  Lili får besøg af sin ALLERBEDSTE veninde Molly. Lili og Molly ELSKER hinanden. Men det forhindrer dem ikke i at slås og skændes i vilden sky - lige indtil Molly skal hjem igen. Så er der kun kram og kærlighed i luften. Og Lili kan slet ikke vente, til hun skal se Molly igen.

 • af Siri Melchior
  177,95 kr.

  Rita og Krokodille skal ud og kælke. På bakken møder de Boris, som vil kælke om kap med dem. Men bakken er meget stejl, og Rita tør ikke rigtigt. Hun giver Krokodille skylden. Han bliver sur og lægger sig ned i sneen – og så går det stærkt! For pludselig glider de begge to ned ad bakken på Krokodilles mave! Rita er hunderæd. Men det er også sjovt – og de to venner vinder! Sammen.Den sjette bog i serien om Rita, en bestemt lille pige på fire år, der har en meget sulten og temmelig ustyrlig ven, Krokodille, som bor i badekarret.

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  68,94 kr.

  Lili kunne godt have været Vitellos lillesøster, men det er hun ikke - Lili er helt sin egen. Og i dag vil Lili have pizza. Mor og far siger nej. Og så må Lili jo selv lave sig en.

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  67,95 kr.

  Lili kunne godt have været Vitellos lillesøster, men det er hun ikke - Lili er helt sin egen. Og i dag er Lili med Mormor i zoologisk have. Vovvov må ikke komme med. Dyr må ikke komme ind og se på dyr. Lili ser en masse vilde dyr, men til sidst er mormor træt, og Lili må kun vælge et dyr mere, de skal se. Og hvad for et dyr vil mon Lili allerhelst se?

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  67,95 kr.

  Lili går på opdagelse i husets malerbøtter og giver alting nye farver - selv Vov vov får en tur med penslen.

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  67,95 kr.

  Lili KUNNE have været Vitellos lillesøster, men det er hun ikke. Lili er helt sin egen.Lili vil gerne gå en tur med Vovov.Mor siger, Lili er for lille.Det er Lili ikke ... Original dansk småbørnsserie.

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  67,95 kr.

  Lili KUNNE have været Vitellos lillesøster, men det er hun ikke. Lili er helt sin egen.Lili kan lide mad.Lili kan lide al slags mad.Især en ganske særlig slags mad.Ny original dansk småbørnsserie.

 • af Siri Melchior
  177,95 kr.

  Rita har glædet sig til at se alle mulige dyr i zoologisk have sammen med Krokodille. Men han vil hellere bare finde krokodille-bassinet. Da Rita kommer over for at hente sin bedste ven, kan hun slet ikke finde ham – han ligner jo alle de andre krokodiller. Men Rita ved lige, hvordan hun skal lokke sin bedste ven tilbage.Den femte bog i serien om Rita, en bestemt lille pige på fire år, der har en meget sulten og temmelig ustyrlig ven, Krokodille, som bor i badekarret.

 • - Historier for de små
  af Søren Jessen, Sven Nordqvist, Sally Altschuler, mfl.
  186,95 kr.

  Højtlæsning. Findes der noget bedre? Familien sammen om gode historier, der vil blive fortalt og genfortalt i årevis. I denne bog finder du fem af de bedste, nye højtlæsningsbøger. Mød en dreng, der er bange for alt, to myr, der holder så uendeligt meget af hinanden, en trold, der laver sprogballade, hr. Babel, der næsten bygger et tårn – og ikke mindst verdens dejligste hest. Rigtig god læsning.Indhold: Ordtrolden af Maria Rørbæk & Siri Melchior, Hr. Babels tårn af Sally Altschuler & Sven Nordqvist, Jeg elsker dig hest! af Zenia Johnsen & Stine Spedsbjerg, Bange for alt af Søren Jessen, og Storemye & Lillemyr. Bjerget i skoven af Siri Melchior.

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  67,95 kr.

  Lili kunne godt have været Vitellos lillesøster, men det er hun ikke - Lili er helt sin egen. I denne 11. bog om Lili keder hun sig bravt alene i sin have. Men så kan hun høre en, der griner som en dum unge i haven ved siden af - og der er et hul i hækken ...Bøgerne om Lili fås også som e-bøger.

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  68,94 kr.

  Lili kunne godt have været Vitellos lillesøster, men det er hun ikke - Lili er helt sin egen. I dag har Lili været i cirkus. Hun har set en fantastisk cirkushund. Nu skal Vovvov være lisså fantastisk.Bøgerne om Lili fås også som lyt&læs-e-bøger.

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  67,95 kr.

  Billedbog til de mindste.Lili bliver uvenner med Vovov. Vovvov bider Lili. Lili Bider Vovvov. Men det er ikke sjovt at være uvenner. Lili og Vovvov bliver gode venner igen.

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  117,95 kr.

  Lili synes, det er på tide at Vovvov har fødselsdag. Hun vil gerne give ham en gave. Hun tæller alle de ting, hun kan finde på at give hunden - og de er tegnet så barnet selv kan tælle med fra 1-10. Til sidst beslutter hun sig for at give hunden det hele på en gang. Og undervejs er der lige så meget fest og ballade, som der plejer at være i Lilis liv.

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  147,95 kr.

 • af Siri Melchior
  151,95 kr.

  En både nuttet og skæv billedbog om hunden Polka, der finder ud af, at man ikke behøver at ligne hinanden for at kunne lege sammen - at  det faktisk tit er en fordel at have mange forskellige slags venner.Polka går rundt i parken og leder efter nogen at lege med. Der er mange hunde, som gerne vil lege med Polka, men Polka synes, at der er et eller andet galt med dem alle sammen. Endelig dukker den helt rigtige legekammerat op - men det viser sig, at det også er ret sjovt og endda ret nyttigt at have venner, der ikke lige ligner én selv.En bog om diversitet, tolerance og venskab - helt i børne- og hundehøjde.

 • af Kim Fupz Aakeson, Rikke Schubart, Brødrene Grimm & mfl.
  72,95 kr.

  Den ideelle godnatbog for piger i den lyserøde alder: 3-5 år. Her er en samling af de allersjoveste prinsessehistorier. Bogen indeholder 5 historier:- Kim Fupz Aakeson: Prinsessen der altid havde ret. Indlæst af Kim Fupz Aakeson.- Brødrene Grimm: Askepot. Indlæst af Maria Garde.- Siri Melchior: Spøgelset der ville være prinsesse. Indlæst af Annette Grunnet.- Brødrene Grimm: Tornerose. Indlæst af Maria Garde.- Rikke Schubart: Prinsessen der brokkede sig hele tiden. Indlæst af Lars Thiesgaard.

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  67,95 kr.

  Lili kunne godt have været Vitellos lillesøster, men det er hun ikke - Lili er helt sin egen.Lili synes Vovvov er et kedeligt dyr.Hun vil hellere have et spændende dyr.Så Lili graver en fælde.LILI GRAVER EN FÆLDE er en del af serien om pigen Lili og hunden Vovvov.

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  67,95 kr.

  Lili kunne godt have været Vitellos lillesøster, men det er hun ikke – Lili er helt sin egen.Lilis mor har en symaskine.Man kan sy alt med en symaskine.Og Lili må helt sikkert godt låne den.

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  67,95 kr.

  Lili KUNNE have været Vitellos lillesøster. Men det er hun ikke. Lili er helt sin egen.Lili skal i seng selvom hun slet ikke er træt. Mor siger det er noget de voksne bestemmer. Mor siger at Lili er lille og træt.Når Lili bliver rigtig stor bestemmer hun nemlig selv.Lili drømmer om at være større. Være stor. Rigtig stor.Når Lili bliver rigtig stor bestemmer hun nemlig selv ... Original dansk småbørnesserie.

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  68,94 kr.

  Lili KUNNE have været Vitellos lillesøster, men det er hun ikke. Lili er helt sin egen. Kim Fupz Aakeson har skabt en pige, der er som de fleste små børn VIRKELIG er, og Siri Melchiors streg er lige så vild og uregerlig og fuld af sødme som Lili selv. I Lili holder fest, skal mor og far til fest, og Lili skal passes af mormor, og det IKKE okay!

 • af Siri Melchior
  43,94 kr.

  Rita har glædet sig til at se alle mulige dyr i zoologisk have sammen med Krokodille. Men han vil hellere bare finde krokodille-bassinet. Da Rita kommer over for at hente sin bedste ven, kan hun slet ikke finde ham – han ligner jo alle de andre krokodiller. Men Rita ved lige, hvordan hun skal lokke sin bedste ven tilbage.Den femte bog i serien om Rita, en bestemt lille pige på fire år, der har en meget sulten og temmelig ustyrlig ven, Krokodille, som bor i badekarret.Bogen er indlæst af Clara Oxholm og indeholder også lydeffekter.

 • af Kim Fupz Aakeson & Siri Melchior
  174,95 kr.

  Jørgen og Else har skabt verden lige som de syntes den skulle være. Men det er som om der mangler noget. Flere bjerge? Verdenshave? Bananpalmer?Hvad med om vi lavede et lille menneske? foreslår Jørgen så.Uh, siger Else. Men det skal ikke være et stort groft menneske.Nej, Nej, siger Jørgen. Det skal være en fin lille sag, et lille menneske. Et menneskebarn.En alternativ skabelsesberetning om at lave et menneskebarn.

 • af Siri Melchior
  169,95 kr.

  Far elsker sin mobiltelefon. Det gør mor også. Deres mobiltelefoner kan finde vej og se film og læse nyheder. De bruger dem hele tiden. Og når jeg spørger dem om noget så hører de ikke efter.Mormors mobil er ikke så god. Men hun siger, at hun har mig til at finde vej og underholde hende. Hun siger, det er sjovere at snakke sammen end at glo på en skærm.En dag får mormor en ny mobiltelefon, der er endnu mere moderne end mors og fars. Mormor får pludselig travlt med sin nye mobiltelefon.

 • af Siri Melchior
  320,95 kr.

  Far elsker sin mobiltelefon. Det gør mor også. Deres mobiltelefoner kan finde vej og se film og læse nyheder. De bruger dem hele tiden. Og når jeg spørger dem om noget så hører de ikke efter.Mormors mobil er ikke så god. Men hun siger, at hun har mig til at finde vej og underholde hende. Hun siger, det er sjovere at snakke sammen end at glo på en skærm.En dag får mormor en ny mobiltelefon, der er endnu mere moderne end mors og fars. Mormor får pludselig travlt med sin nye mobiltelefon.Chamerende fotælling med noget på hjertet. Melchiors sødmefulde og muntre illustrationer er, som vanligt, en fornøjelse at gå på opdagelse i, og børn vil fint kunne spejle sig i den letforståelige og hverdagsnære handling. Der er en tydelig, løftet pegefinger i fortællingen, men med humor formår Melchior at levere sin morale uden at fremstå belærende.LEKTØRUDTALELSENJeg er ikke tidligere stødt på ret mange børnebøger om søskendeforholdet efter børnene er blevet lidt større. Og jeg må sige, at selvom mine forventninger til denne bog ikke var så høje, og jeg tænkte, at den måske ville kede mine børn, så er Magnus og Mini en genial søskendebog. Det er en rigtig god højtlæsningsbog, som jeg synes, du skal læse med dine søskendebørn. Der er ikke ret meget tekst, men masser af fine illustrationer, der visuelt minder lidt om Mumi-universet, og alle størrelser kan være med.Bogblogger.dk om første bind i MAGNUS OG MINI

 • af Siri Melchior
  333,95 kr.

  MATHILDE vil så gerne have et kæledyr, men det er hendes forældre ikke med på. Men så finder MATHILDE en nullemand under sengen, og NULLE viser sig at være et godt kæledyr ... NULLE vokser bare lidt hurtigt!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.