Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Søren Boy Skjold

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Leif Becker Jensen, Thomas Thurah, Jonas Nygaard Blom, mfl.
  296,95 kr.

  Sproget i de elektroniske medier har fokus på, hvad der er et godt og virkningsfuldt sprog. Bogen indledes af kapitler om sproget, henholdsvis den basale grammatik og det journalistiske sprog. Herefter følger kapitler om sproget på de forskellige digitale platforme: radio, tv, internet og i det tværmediale felt, herunder i de sociale medier. Bogens sidste del sætter fokus på metatekster, dvs. de mange teksttyper, der ikke i sig selv er journalistiske, men derimod handler om journalistikken.  Bogen er blevet til i et samarbejde mellem landets tre journalistuddannelser; Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Center for Journalistik på Syddansk Universitet og journalistuddannelsen på Roskilde Universitet samt Danmarks Radio. Bogen er skrevet til de studerende på landets journalist- og kommunikationsuddannelser, der lige nu forbereder sig på et professionelt liv i en udfordrende, kompleks, men især mulighedsrig medievirkelighed.

 • af Claus Leick & Søren Boy Skjold
  88,95 kr.

  Dit budskab skal være klart. Det skal dit sprog også. Bogen er ikke fyldt mange og meget lange forklaringer - mere konkrete redskaber og eksempler. Korte afsnit, som du kan bruge lige fra du sætter dig foran den tomme computerskærm, til du afleverer den færdige tekst. Hvad skal du overveje, før du skriver? Hvordan opbygger du din tekst? Hvilke krav skal du sætte til de ord og sætninger, du bruger? Praktisk, konkret og kontant.Bogen indgår i serien "De små grå", som også omfatter "Fjern fejlene" og "Styr kommaet".

 • af Claus Leick & Søren Boy Skjold
  128,95 kr.

  Dit budskab skal være klart. Det skal dit sprog også. Bogen er ikke fyldt mange og meget lange forklaringer - mere konkrete redskaber og eksempler. Korte afsnit, som du kan bruge lige fra du sætter dig foran den tomme computerskærm, til du afleverer den færdige tekst. Hvad skal du overveje, før du skriver? Hvordan opbygger du din tekst? Hvilke krav skal du sætte til de ord og sætninger, du bruger? Praktisk, konkret og kontant. Bogen indgår i serien "De små grå", som også omfatter "Fjern fejlene" og "Styr kommaet".

 • - Maratonløb - inspiration og gode råd
  af Roger Buch & Søren Boy Skjold
  127,95 kr.

  Inspirerende portrætter af meget forskellige mennesker, der løber halv- og helmaraton. Forskellige livssituationer og aldre. Nogle siger, at maratonløn er usundt og uden mening - men når du er i mål, giver det mening.Bogen er fuld af gode, praktiske råd og fif.Muntert illustreret.

 • - De Små Grå
  af Claus Leick & Søren Boy Skjold
  132,95 kr.

  Bogen præsenterer i kort form tips og værktøjer til mennesker, der har brug for at tage ordet som oplægsholdere, undervisere, debattører eller mødedeltagere.Bogen er særligt tiltænkt dem, der er knap så erfarne med at tage ordet, og dem, der vil blive bedre til at nå deres målgruppe.Bogen beskriver de enkelte faser: Når du forbereder dig, lige før du skal på, og mens du taler.De gode råd sikrer, at du som taler bliver forstået bedre og husket længere.Praktisk, konkret og kontant.Bogen indgår i serien "De små grå", som også omfatter "Fjern fejlene", "Styr kommaet" og "Skriv klart!".

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.