Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
”Og halsen af en svane” er efterfølgeren til Lone Landmands første madbog ”Hønsefødder & Gulerødder”. Denne bog er skabt sammen med Søren Sørøver, og ligesom den første bog består den af udvalgte opskrifter tilblevet over en årrække i Brandbygegaards køkken. Det er med andre ord de bedste forretter, salater, hovedretter, desserter, kager og syltede sager; dem der ikke må gå tabt eller svinde bort i evig glemsel. Her er fingernemme forretter som stegte grønne tomater, magtfuld pastinaksuppe, kyllingefrikassé, solgul kinesisk omelet, festsalat, uforglemmelig tærte med sølvbeder, hindbærpavlova, valnøddeboller, mangfoldighedsbrød, syltede rødløg, evolutionskage, magiske makronsnitter, chilipasta, kaffelikør og selvfølgelig den sjæleplejende æblekage. Blandt andet. Mad er ikke bare mad, og en opskrift er ikke bare en opskrift. Det afgørende er den omhu og omtanke, der lægges i valget af råvarer og i tilberedningen. Er hjertet med, bliver mad en gave, der indeholder så meget mere end næring til kroppen – mad kan skabe inderlig glæde, føre mennesker sammen og ændre verden.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.