Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Sofie M. Rodam

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - 24 personlige historier
  af Mimi Harteg, CAMILLA, Sissel Moody, mfl.
  187,95 kr.

  Tabuer skinner som neon, imens vi forsøger at holde os skjult. Vi er tavse om vores diagnose i samtalen ved spisebordet, i skolen, på arbejdspladsen og til fritidsaktiviteterne. Vi maskerer og gør, hvad vi kan for at holde neonlyset væk og være i den verden, der har svært ved at rumme og acceptere os. Men hvordan skal verden lære at rumme os, hvis vi ikke føler, at vi har mulighed for til at give udtryk for, hvem vi er?Denne bog indeholder 24 unikke historier, som har psykiatrien tilfælles. I de hudløst ærlige og stærke fortællinger fra virkeligheden får du mulighed for at forstå det, som du ikke kan se. Læs om OCD, skizofreni, skizoaffektiv, psykoser, bipolaritet, spiseforstyrrelser, anoreksi, bulimi, ADD, ADHD, depression, selvskade, selvmordsforsøg, selvmordstanker, autisme, stress, dissociation, amnesi og angst. Få indblik i hvordan vi navigerer og finder vej rundt i en hverdag med medicin, indlæggelser, kampe og håb.Formålet med antologien er, at minoriteters stemmer bliver hørt. Fordi tabuer får os til at lukke os inde og holde os skjult. Tabuer gør relationer utrygge. Denne bog kan åbne op for dialog, dybere forståelse og accept.

 • - Murens Vogter 3
  af Sofie M. Rodam
  144,95 - 207,95 kr.

  Cat er død. Rico har samlet alle syv medaljoner. Jason har forrådt Dana, som nu er blevet fængslet uden sine magiske kræfter og kun med Milo som selskab. For båndet mellem de to er der stadigvæk, og det vokser sig kun stærkere og stærkere for hver dag, der går.Rico kan endelig starte sin plan med at nedbryde Muren og overtage den menneskelige verden. Dana ved, at kun hun kan stoppe ham, men hvordan skal hun kunne redde nogen som helst uden sin magi?

 • af Sofie M. Rodam
  130,95 - 194,95 kr.

  Vogternes Hus er brændt ned. Vogterne er døde, og Modstandsgruppen har taget medaljonerne. Dana er på flugt med en lille gruppe af Beskyttere, og det er nu deres opgave at få medaljonerne tilbage. Dana er den sidste Vogter. Hun er nu nødt til at få sine kræfter under kontrol og genvinde Beskytternes tillid. Det er dog lettere sagt end gjort, for hvordan skal hun kunne få sine kræfter under kontrol, når hun lige så stille begynder at miste kontrollen over sig selv? Milo har kun en opgave. At skaffe den sidste medaljon, koste hvad det vil. Er han i stand til at bevise sit værd til Modstandsgruppen, eller vil hans følelser for Dana stå i vejen for ham? Uddrag af bogen ”Hey!” De vender alle deres hoveder i retningen af råbet. Det er sygeplejersken. Han må være fulgt efter hende. Dana rømmer sig og vender sig imod ham. ”Jeg beklager støjen, jeg faldt og …” ”I må ikke tage de ting,” siger han og afbryder hendes forklaring. Hun rynker forundret panden, og det går op for hende, at det ikke er hende, han ser på. Det er Cat. Hun står bomstille. Dana kan se panikken i hendes øjne. ”Hey, jeg snakker til dig!” Han kommer tættere på, og Danas hjerte hamrer imod hendes ribben. Der er ikke nogen steder at løbe hen.Om forfatteren Sofie M. Rodam blev født i 2000 og er vokset op i en lille by på Midtfyn. Hun har altid været fascineret af det skrevne ord, og så snart hun blev introduceret til alfabetet, begyndte hun at skrive sin første bog. Første bind i serien om Dana, Murens vogter, udkom i 2020.

 • af Sofie M. Rodam
  143,95 kr.

  For tusind år siden i en tid før menneskenes frygt for det overnaturlige levede mennesker og eventyrvæsner sammen. Frygt og misundelse begyndte at fylde menneskene, og det drev dem til mord. De overnaturlige måtte flygte for deres liv, indtil en gruppe mennesker sluttede sig til dem. De skabte medaljonerne, som hjalp dem med at bygge Muren. De skabte Vogternes Råd, og opgaven som Vogter gik i arv til deres børn, børnebørn eller oldebørn. Da Mona Skov dør, er den næste Vogter i rækken hendes barnebarn Dana.Danas liv er på mange måder ligesom alle andres. Hun går i gymnasiet, har en syg mormor og er forelsket i sin bedste veninde. Tingene vender dog hurtigt, da Danas mormor dør og efterlader sin plads som Vogter til hende. Er Dana i stand til at opgive alting for at redde andre? Og kan hun leve op til de krav, der nu bliver hende stillet? Uddrag af bogen”Dana, hold nu op,” siger Eva og rejser sig også, da datteren bevæger sig ud af stuen. Dana stopper og vender sig om.”Måske er jeg blevet skør, mor,” siger hun, hendes stemme er ved at boble over af vrede, og hun kan mærke tårer brænde i hendes øjenkroge. Det hader hun. At hun græder, når hun er vred. ”Måske har jeg en skrue løs. Måske er jeg blevet komplet sindssyg af sorg. Men i det mindste så anerkender jeg, hvad der er sket. I det mindste så lader jeg mig selv være ked af det. Jeg forsøger ikke at skjule det.” Hun råber nu. Mens hun snakker, springer spyttet fra hendes læber, men hun er ligeglad.”Mormor er død. Din mor er død, og du opfører dig, som om ingenting er sket. Som om det bare er et lille bump på vejen. Hvis du spørger mig, er det dig, der har brug for hjælp, ikke mig.” Om forfatterenSofie M. Rodam blev født i 2000 og er vokset op i en lille by på Midtfyn. Hun har altid været fascineret af det skrevne ord, og så snart hun blev introduceret til alfabetet, begyndte hun at skrive sin første bog.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.