Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Specialday

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - special edition, blå
  af Specialday
  234,95 kr.

  Titel: Mine Første År, Forfatter: Specialday, Udgivelsesår: 2021-10-30, Forlag: Specialday, Sprog: dan

 • af Specialday
  182,95 kr.

  Mormor – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver mormor, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt.

 • - Minder og gemmer
  af Specialday
  397,95 kr.

 • af Specialday
  182,95 kr.

  MORFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver morfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt.

 • af Specialday
  207,95 kr.

  FARMOR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver farmor, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt.

 • af Specialday
  47,95 kr.

  Har du brug for ekstra plads i ’Min Barndom - minder og gemmer’ har du mulighed for at købe ekstra udklipssider. Du får 10 stk. sider lige til at sætte ind i bogen og dermed mere plads til udklip, tegninger og kære minder.

 • af Specialday
  182,95 kr.

  FARFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver farfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt.

 • - minder og gemmer
  af Specialday
  182,95 kr.

  'MINE FØDSELSDAGE – minder og gemmer' giver dig mulighed for at holde fast i nogle af de særlige øjeblikke fra barnets fødselsdage igennem tiden. Med få ord og billeder kan I med årene skabe jeres helt egen skattekiste, som vil blive værdsat mange år frem. Hvordan og med hvem blev fødselsdagen fejret og hvilke fødselsdagsønsker blev opfyldt? Indsæt billeder fra dagen og skab en ny tradition med en årlig tegning eller et hånd- og fodaftryk. Skriv også højdepunkterne fra året der er gået, så I kan se tilbage på alle milepælene i barndommen. Det er muligt at starte med at udfylde bogen fra hvilken som helst alder, så man kan se tilbage og mindes alle de sjove og særlige fødselsdagsfejringer. Bogen har plads til i alt 12 fødselsdage, som hver indeholder:– Så mange år blev jeg– Sådan blev jeg fejret– Et billede fra min fødselsdag– Mine ønsker– Det fik jeg i gave– Dagens menu– Et billede, en tegning eller et hånd- og fodaftryk– Dato, højde og vægt– Sjove ting jeg har sagt eller gjort– Ting jeg har gjort for første gang i år– Det elsker jeg– Et tilbageblik på året der er gåetAfslutningsvis i bogen er der plads til særlige gemmer som for eksempel fødselsdagshilsner fra gæster, noter, anekdoter og billeder.

 • - minder & gemmer
  af Specialday
  342,95 kr.

  'Mine første år – minder & gemmer' i album format er en helt unik og smuk illustreret barnets bog der skal indeholde alle de fantastiske minder fra barnets første tid. Der er plads til alt lige fra tanker og følelser under graviditeten, babys første fodaftryk og den lille bløde hårlok til alle de vidunderlige billeder og dyrebare minder, man skal huske at skrive ned, inden tiden flyver væk med dem. Albummet indeholder desuden masser af gode ideer til aktiviteter og lege med baby samt gode råd til forældre om nogle af de små og store udfordringer livet med en lille ny byder på. Bogen er inddelt med faner i kategorier der kommer rundt om hele barnets udvikling ligesom de 5 smarte lommer i bøgerne er geniale til opbevaring.‘Mine første år – minder og gemmer’ kommer i et rosa, blå og cremefarvet omslag - indhold i bøgerne er det samme uanset omslag.

 • - Graviditetsjournal
  af Specialday & Rudolph Care
  322,95 kr.

  Du er gravid. Din mave vokser. Dit humør er måske ikke til at regne med – det ene sekund griner du, det næste tudbrøler du. Det er helt ok, du er i gang med at skabe et menneske. Det er ikke så lidt. Det kan føles vidunderligt, som en lyserød sky eller som en uventet, ukendt blå nuance i dit sind. Fuld af liv møder dig der, hvor du er i din graviditet. Spækket med spørgsmål, der inviterer dig til at reflektere – og notere, alt fra første livstegn og forandringer i kroppen til tanker om fødslen. Bogen byder også på en masse viden og erfaring fra eksperter, og berører emner som bækkenbund og underliv, yoga, søvn, hudpleje, velvære og mad. Læs bogen fra ende til anden, eller hop og spring i den. Tag, hvad du kan bruge af gode råd, og svar på de spørgsmål, der taler til dig. Fuld af liv er din bog. Bogen er blevet til i et samarbejde mellem Specialday og Rudolph Care.

 • af Specialday
  197,95 kr.

  Mine – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til et familiemedlem.bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et, levet liv. undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt.

 • - memories & treasures
  af Lénart & Bjerring
  347,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.