Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Bogen består af en række personlige samtaler med danskere i alle aldersgrupper, som fortæller om, hvordan det er at have senfølger tæt inde på livet i hverdagen, og hvad der har hjulpet dem videre i livet. Det er en bog fyldt med stærke og ærlige fortællinger om op- og nedture, når man er ramt af senfølger.I bogen fortæller de om følelser som angst, afmagt og ensomhed samt om bekymringer for, hvad fremtiden vil bringe – eksempelvis i forhold til, om man bliver rask igen og kan bevare sit job.Bogen indeholder også enkle og brugbare råd til, hvordan man kan tilrettelægge sin hverdag, så der bliver plads til restitution og samvær med familie og venner. Rådene kommer fra dem, som har senfølgerne inde på livet, og som allerbedst kan forklare, hvad der har virket for dem.Bogens forfattere besøger også lægen, psykologen, arbejdssociologen og fysioterapeuten, som bidrager med deres faglige refleksioner omkring sygdommen, og hvordan senfølgeramte bedst støttes i at komme videre i livet.
What is it like to be affected by dementia at a young age, and how does a dementia diagnosis change your life? In very personal conversations, eight Danes talk about how dementia has changed their lives. They talk about the confusion, frustration, sadness, and loneliness that often accompanies a neurological disorder. But it is also a book about the new dimensions of life that arise when dealing with a deadly disease.Steen Kabel is a journalist and dementia expert. He has worked in the field of dementia for more than 25 years and in that context has been close to many people diagnosed with dementia and their families. He also works with competence development of employees in the field of dementia, teaches dementia and is the author of a number of other books on dementia. Learn more at www.stenenkabel.dk.
I "I demensens skygge" fortæller otte unge om, hvordan det er at leve livet med en far eller mor, der har demens. Hvad det er for tanker, der går gennem hovedet, når du får at vide, at din far eller mor skal dø af sygdommen? Hvad der sker den dag, hvor din forælder ikke længere kan genkende dig og huske dit navn. Og hvordan forklarer du dine venner, hvordan du har det? Det er nogle af de tanker, følelser og oplevelser, som de unge sætter ord på i bogen. Steen Kabel er journalist og demensfaglig ekspert. Han har arbejdet på demensområdet i mere end 25 år og har i den sammenhæng været tæt på mange yngre og tidligt diagnosticerede mennesker med demens og deres familier. Han arbejder desuden med kompetenceudvikling af medarbejdere på demensområdet, underviser i demens og er forfatter til en række andre bøger om demens. Se mere på www.stenenkabel.dk.
Hvordan føles det som ung familie at have demens tæt inde på livet? Hvordan skaber man sig en ny hverdag, når én i familien har fået en demensdiagnose? Disse spørgsmål besvares åbent, ærligt og velvilligt af yngre demensramte og deres børn, ægtefæller og andre nærtstående pårørende. "Demens forandrer livet" er ikke en udgivelse, der indeholder fageksperters viden. Derimod rummer den personlige oplevelser og erfaringer, som yngre familier selv har gjort sig efter et familiemedlem har fået en demensdiagnose. Det er blevet til en helt unik håndbog formidlet af dem, der bedst ved, hvordan det er at leve med en demenssygdom tæt inde på livet. Steen Kabel er journalist og demensfaglig ekspert. Han har arbejdet på demensområdet i mere end 25 år og har i den sammenhæng været tæt på mange yngre og tidligt diagnosticerede mennesker med demens og deres familier. Han arbejder desuden med kompetenceudvikling af medarbejdere på demensområdet, underviser i demens og er forfatter til en række andre bøger om demens. Se mere på www.stenenkabel.dk.
Hvordan er det at blive ramt af demens i en ung alder, og hvordan forandrer en demensdiagnose dit liv? I otte personlige portrætter beretter en række danskere om, hvad demens har betydet for dem. De fortæller om den forvirring, frustration, sorg og det savn, der ofte følger med en demenssygdom. Men de fortæller også om en ny dimension af livet, der kan opstå, når man er nødt til at forholde sig til et liv med dødelig sygdom. Steen Kabel er journalist og demensfaglig ekspert. Han har arbejdet på demensområdet i mere end 25 år og har i den sammenhæng været tæt på mange yngre og tidligt diagnosticerede mennesker med demens og deres familier. Han arbejder desuden med kompetenceudvikling af medarbejdere på demensområdet, underviser i demens og er forfatter til en række andre bøger om demens. Se mere på www.stenenkabel.dk.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.