Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Stinemaria Mollie Jensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Din vej til balance, ro og selvkærlighed
  af Stinemaria Mollie Jensen
  117,95 kr.

  Denne bog giver dig værktøjer til trin for trin at tackle din sensitive side. Gennem øvelser lærer du at sætte ord på, hvordan du er som sensitivt individ, og du får redskaber, der kan skabe balance, ro og selvkærlighed i din hverdag.Bogen indeholder syv trin, der guider dig gennem bevidstgørelse, anerkendelse, accept og mønsterbrud. Som hjælp til dette får du både fysiske og mentale øvelser og eksempler fra Stinemarias eget liv som særligt sensitiv.Det er en fantastisk ting at være sensitiv, når bare du sørger for at passe på dig selv, og denne bog vil inspirere dig til at se på dig selv med nye øjne.Uddrag fra bogen:Jeg har i mange år vidst, at jeg fornemmede, mærkede og følte meget. Så da udtrykket ”Særligt sensitiv” kom frem, føltes det ikke fremmed for mig. Men stadig har jeg åbenbart ikke helt villet erkende min sensitivitet alligevel, for det var først, da jeg var til et foredrag om HSP – highly sensitive persons, at jeg vågnede helt op.Jeg gik hjem og var rasende! Det var først til det foredrag, at det gik op for mig, at det ikke bare er følelser og fornemmelser, men at det rent faktisk ligger i vores DNA og vores nervebaner.Det gav mig en forklaring på, hvorfor jeg er så sensibel for temperatursvingninger og høje lyde, men jeg følte mig også fanget.Nervebaner og DNA?Jeg var rasende og ked af det i flere dage, indtil det gik op for mig, hvad der var på spil for mig: Erkendelsen af, at min sensitivitet ikke går over. Jeg vokser ikke fra den.Om forfatteren:Stinemaria Mollie Jensen er personlig mentor, kropsbehandler og Integrative Coach. Hun hjælper mennesker med at slippe gamle overbevisninger og uhensigtsmæssige handlemønstre og giver behandlinger for bl.a. tankemylder og uro. Hun lærer sensitive mennesker at skærme sig for de mange indtryk, der belaster krop og sjæl, så de kan bruge den gave, det i virkeligheden er at være sensitiv.

 • af Stinemaria Mollie Jensen
  92,95 kr.

  "Det føles, som om det hele sker på én gang. De høje brag. De mange skrig. Erkendelsen af, at der bliver skudt i Field's. Og derefter flodbølgen af løbende mennesker, der kommer mod os og forbi os. Instinktivt griber vi hinandens hænder og løber."I "En dag ad gangen. Livet efter skyderiet i Field's" fortæller Stinemaria om den skæbnesvangre dag i Field's og månederne efter, hvor livet for altid er forandret.Det er en historie om dødsangst, krisepsykolog og sygemeldinger, og om hvordan det påvirker et menneske at tro, livet slutter nu. For hvordan vender man tilbage til hverdagen med alle dens trivialiteter, når man har set døden i øjnene?Forfatter Stinemaria Mollie Jensen stod tæt ved skyderiet på 2. sal i Fields. Dette er hendes historie om at finde vej tilbage til sig selv efter at have oplevet dét, vi ikke troede ville ske i Danmark. Stinemaria er en af mange, der i dag stadig er påvirket efter skyderiet, og bogen indeholder derfor også historier fra 9 mennesker, der var i Field's den dag, og som har tacklet oplevelsen på forskellig vis. Stinemaria Mollie Jensen (f. 1974) er forfatter, coach, underviser og foredragsholder. Hun har skrevet flere bøger om emnet særlig sensitivitet, bl.a. SENSITIV MOR. FIND DINE STYRKER OG FORSTÅ DIG SELV og SÆRLIGT SENSITIV FRA A-Z. I bogen EN DAG AD GANGEN. LIVET EFTER SKYDERIET I FIELD'S fortæller hun om at befinde sig få meter fra skyderiet i Field's d. 3. juli 2022 og om tiden efter.

 • - Livet efter skyderiet i Field´s
  af Stinemaria Mollie Jensen
  107,95 - 207,95 kr.

  "Jeg kan ikke huske, om det er bragene eller skrigene, der kommer først. Det føles, som om det hele sker på én gang. De høje brag. De mange skrig. Erkendelsen af, at der bliver skudt i Field´s. Og derefter flodbølgen af løbende mennesker, der kommer mod os og forbi os. Instinktivt griber vi hinandens hænder og løber."I "En dag ad gangen - Livet efter skyderiet i Field´s" fortæller Stinemaria om den skæbnesvangre dag i Field´s og månederne efter, hvor livet for altid er forandret. Det er en historie om dødsangst, krisepsykolog og lange sygemeldinger, og hvordan det påvirker et menneske at tro, at livet slutter nu. For hvordan vender man tilbage til hverdagen med alle dens trivialiteter, når man føler, man har set døden i øjnene og har ændret sit syn på verden? Stinemaria er 49- år og stod tæt ved skyderiet på 2. sal i Field´s. Dette er hendes historie om at finde vej tilbage til sig selv efter at have oplevet dét, vi ikke troede ville ske i Danmark. Stinemaria er en af mange, der i dag stadig er påvirket efter skyderiet, og bogen indeholder derfor også fortællinger fra 9 mennesker, der alle var i Field´s den dag, og hvordan de på forskellig vis har tacklet oplevelsen.

 • af Stinemaria Mollie Jensen
  92,95 kr.

  Særlig sensitivitet er ikke en diagnose, men et karaktertræk. Som særligt sensitiv er dit nervesystem ekstra følsomt overfor stimuli, og det resulterer ofte i stor empati, kreativitet og fordybelsesevne, men kan også gøre dig disponibel for overstimulering og stress, hvis du ikke respekterer din krops behov. I denne bog reflekterer forfatter Stinemaria Mollie over, hvad det betyder at være sensitiv, og hvordan man kan leve godt med sin sensitivitet. Hun giver både eksempler fra sit eget liv og deler erfaringer ud fra 34 personer, hun har været i samtale med om emnet. Bogen fungerer som et opslagsværk, hvor 38 ord, der relaterer sig til særlig sensitivitet, udfoldes. Du kan blandt andet slå op under "A" for alenetid, "L" for lydfølsom eller "S" for storrumskontor. Du kan også læse bogen fra ende til anden.Stinemaria Mollie Jensen er forfatter, coach, underviser og foredragsholder. Hun er også særligt sensitiv og har skrevet flere bøger om emnet, bl.a. SENSITIV MOR - FIND DINE STYRKER OG FORSTÅ DIG SELV og SÆRLIGT SENSITIV FRA A-Z.

 • af Stinemaria Mollie Jensen
  73,95 kr.

  SENSITIV MOR - FIND DINE STYRKER OG FORSTÅ DIG SELV er den første danske bog til sensitive mødre, der vil lære at bruge det sensitive personlighedstræk som en styrke.Hvordan finder den sensitive mor balancen mellem et aktivt familieliv og behovet for ro og fordybelse? I bogen får du kærlige råd til at håndtere den dårlige samvittighed og tvivl som ofte er hverdag for sensitive mødre. Bogen understreger også alle fordelene ved at være sensitiv som mor.Forfatter Stinemaria Mollie, der selv er særligt sensitiv, har interviewet 50 kvinder i alle aldre som sammen bidrager til en bredere forståelse af sensitivitet og moderskab. Stinemaria Mollie Jensen er forfatter, coach, underviser og foredragsholder. Hun er også særligt sensitiv og har skrevet flere bøger om emnet, bl.a. SENSITIV MOR - FIND DINE STYRKER OG FORSTÅ DIG SELV og SÆRLIGT SENSITIV FRA A-Z.

 • af Stinemaria Mollie Jensen
  308,95 kr.

 • - Find dine styrker og forstå dig selv
  af Stinemaria Mollie Jensen
  100,95 - 182,95 kr.

  Endelig kommer den første danske bog til mødre og kvinder generelt, der er klar til at bruge det sensitive personlighedstræk som en styrke - og dermed være den bedste mor for deres børn. I Sensitiv mor - Find dine styrker og forstå dig selv får du kærlige råd og værktøjer til bedre at håndtere din dårlige samvittighed, relationer, der kan støje, og dit følelsesliv i det hele taget. Alle ting, der er dagligdag for den sensitive mor.Bogen viser dig, hvordan sensitivitet kan tilføre uanede mængder af kærlighed, omsorg og overskud, når du også er opmærksom på at passe på dig selv og nære dine egne behov. Når du gør det, er du nemlig den bedste mor for dine børn.Forfatter, coach, underviser og foredragsholder Stinemaria Mollie er selv sensitiv og har interviewet 50 kvinder, der alle bidrager til en bredere forståelse af begrebet sensitivitet hos mødre. Bogen favner mødre i alle aldre og byder på personlige beretninger såvel som indsigter i viften af måder at være sensitiv på.

 • af Stinemaria Mollie Jensen
  97,95 - 308,95 kr.

  Kom med til Venedig og hør de skønne historier om at rejse alene, om at blive bedste rejsekammerater med sin mor samt en skør og skøn kærlighedshistorie, som strækker sig over næsten 30 år. Det hele er krydret med tips om, hvad du skal se, når du besøger Venedig: Byen med kælenavnet La Serenissima (den mest fredfyldte). Forfatteren fortæller: Det er en meget personlig bog med flere historier: 22 års kærlighed til Venedig, næsten 30 års kærlighed til min mand, at rejse med min mor og få et tæt forhold - og om at lære sig selv at kende og elske at rejse alene. Venedig står som kulisse gennem fortællingerne krydret med shoppingtips, seværdigheder og 3 ruter, hvor jeg tager dig i hånden gennem min yndlingsby til de bedste små pladser, broer, kager og udsigter.

 • - En opslagsbog om livsglæde, ansvar og følsomhed
  af Stinemaria Mollie Jensen
  147,95 - 237,95 kr.

  Dette er en opslagsbog til dig, der ved, at du er sensitiv. Du kan vælge at læse bogen fra ende til anden og blive inspireret, eller du kan slå op under lige præcis det emne, du har brug for viden om. Du bliver præsenteret for øvelser og erfaringer fra forfatterens eget liv som sensitiv - suppleret med problemstillinger og historier fra 34 sensitive mennesker. "Skal jeg fortælle i min datters børnehave, at hun er sensitiv?" "Hvad gør jeg, når jeg bliver overvældet af tankemylder og uro?" "Hvordan bliver jeg bedre til at sige fra og sætte grænser?" Dette og meget andet får du både inspiration og øvelser til i denne bog, hvor du blandt andet kan slå op under "A" for alenetid, "F" for ferie, "L" for lydfølsom og "S" for søvn. I alt 38 forskellige ord med relation til det at være sensitiv gennemgås.

 • af Stinemaria Mollie Jensen
  127,95 kr.

  Denne bog giver dig værktøjer til trin for trin til at tackle følelseslivet i din skilsmisse. Du får præsenteret Stinemarias egen personlige historie samt mulige aktører, du kan søge støtte hos. Vidste du f.eks., at både Foreningen Far og Mødrehjælpen støtter såvel fædre som mødre? Eller at en konfliktmægler kan gøre en kæmpe forskel? Dybest set gør vi som forældre vores bedste med de midler, vi nu engang har til rådighed. Og alle forældre vil sig selv og deres børn det bedste.Jo klogere du bliver på dig selv, jo bedre bliver du til at tackle og rumme mennesker og begivenheder omkring dig. Som f.eks. uenigheder med din eks om samvær, børn og opdragelse. Derfor er denne bog fokuseret på at give dig viden, inspiration og redskaber til dette og til at skabe ro i DIG.Uddrag af bogenJeg siger det med det samme: Hvis du ønsker dig en dramafyldt bog med ”han sagde” og ”hun sagde”, så er det ikke denne bog. For 10 år siden kunne jeg sagtens have skrevet den bog. Bogen om drama i kulissen mellem mor og far. Skilsmissen hvor alle vil barnets tarv, men er rygende uenige, og ingen giver sig. Meget er sket siden. Jeg tror i dag på, at vi selv skaber vores virkelighed. Derfor har jeg valgt en virkelighed med fred i relationen til min eksmand. Bevares, jeg kan stadig synes, at han er drønirriterende og en klaphat, men jeg lader det ikke styre mit liv, min energi og mit humør mere.Om forfatterenStinemaria er personlig mentor, kropsbehandler og skyggecoach. Hun støtter dig til at slippe gamle overbevisninger og mønstre og dermed tage 100% ansvar for dit eget liv, hvilket skaber ro i dig selv og i din familie.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.