Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
I denne lille bog om akvavittens univers, sætter forfatterne drikken ind i en ny kontekst; drinks, cocktails og akvavit som ledsager til moderne mad.I Danmark har akvavit været en fast ledsager til årets store frokoster, men nu har akvavitten sprunget de faste rammer og er blevet et interessant element i de drinks og cocktails, som bartendere verden over langer over disken. Den dynamiske duo Poulsgaard og Urth har med deres tilsammen 40 års erfaring i den skandinaviske restaurationsbranche været dybt involveret i akvavittens genoprejsning. Deres budskab er, at vi skal være stolte af vores alsidige og fantastiske spiritusarv, og de viser i bogen, hvordan man kan overføre kærligheden til vores nationale spiritus til en moderne kontekst.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.