Udvidet returret til d. 31. januar 2024
Suzan Daoud

Bøger af Suzan Daoud

Suzan Daoud er født den 1. april 1980 og kom til Danmark i 1992. Hun er stifter og formand for Fredensborg Multikulturel Kvindeforening. Hun er derudover rådgiver, forfatter, foredragsholder, underviser, coach, farmakonom og lægemiddelkonsulent - indenfor social- og sundhedsområdet, integration, flygtninge og frivilligt socialt arbejde. Suzan blev student i 1999 og færdiguddannet som farmakonom i 2002 og senere som lægemiddelkonsulent i 2008. Hun har siden været medlem af integrationsrådet i Fredensborg Kommune samt siddet i byrådet i Fredensborg Kommune, hvor hun var næstformand for Social- og Sundhedsudvalget og medlem af Fritids- og Erhvervsudvalget.

Suzan skrev sin første bog i 2013 ‘Vejen væk fra Baalbeck’ som er en personlig beretning om hendes unge liv. Hendes selvbiografi som senere i 2019 også blev udgivet i en revideret udgave. Hun har desuden skrevet en række læserbreve og indlæg.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Suzan Daoud
    197,95 kr.

    Den 11. november 1992 er en mærkedag i Suzan Daouds liv. Det var dagen, hvor hun og hendes familie landede i Danmarkefter et liv som palæstinensiske flygtninge i en libanesisk flygtningelejr i Baalbeck. Den dag i november fik Suzan og hendes familie overrakt nøglerne til ikke bare en ny lejlighed ... men også et nyt liv. Siden da har Suzan Daoud opnået mere, end hun nogensindedrømte om ville være muligt for den lille pige fra flygtningelejren.Hun har fået sig en uddannelse og et arbejde, er blevetgift og har fået tre børn, har involveret sig i frivilligt arbejde i sit lokalmiljø og er ikke mindst folkevalgt byrådsmedlem i Fredensborg Kommune. Undervejs har hun forsøgt at finde "hjem" – en ikke helt nemudfordring, når man er vokset op i Libanon, føler sig som palæstinenser i hjertet, men har skabt rammen for sig selv og sin familie i Danmark.

  • af Suzan Daoud
    87,95 kr.

    Den 11. november 1992 er en mærkedag i Suzan Daouds liv. Det var dagen, hvor hun og hendes familie landede i Danmark efter et liv som palæstinensiske flygtninge i en libanesisk flygtningelejr i Baalbeck.Den dag i november fik Suzan og hendes familie overrakt nøglerne til ikke bare en ny lejlighed ... men også et nyt liv.Siden da har Suzan Daoud opnået mere, end hun nogensinde drømte om ville være muligt for den lille pige fra flygtningelejren. Hun har fået sig en uddannelse og et arbejde, er blevet gift og har fået tre børn, har involveret sig i frivilligt arbejde i sit lokalmiljø og er ikke mindst folkevalgt byrådsmedlem i Fredensborg Kommune.Undervejs har hun forsøgt at finde "hjem" – en ikke helt nem udfordring, når man er vokset op i Libanon, føler sig som palæstinenser i hjertet, men har skabt rammen for sig selv og sin familie i Danmark.ANMELDELSER"Flot og modig bog om hendes vej fra flygtningelejren Baalbeck," skriver Frederiksborgs Amts Avis om Suzan Daouds "Vejen væk fra Baalbeck" - og tilføjer "rigtig god læsning.""[D]et er en lille fin bog om en vellykket integration, og om hvordan det er at vokse op i Danmark som flygtning, og det er en bog, som er god at få forstand af."-Anne Grete Jacobsen

Suzan har i øvrigt fået tildelt sig en række fornemme priser, som blandt andet i 2013 hvor hun modtog kulturelt samråds og Coloplast Fredensborgs integrationspris og i 2010 den palæstinensiske hæderspris. Derudover modtog hun i 2017 ‘Hamsaa Samaa Cultural Society’ hæderspris. Ligesom hun i 2016 var nomineret til ‘Årets person’ i Palæstina og nomineret til Danmarks ‘Fællesskabsprisen 2017’. I 2018 og 2019 var hun nomineret til ‘Årets ildsjæl’ i Fredensborg Kommune.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.