Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Sylvia Day

Bøger af Sylvia Day

Sylvia Day er en populær og elsket japansk-amerikansk forfatter. Hun blev født i 1973 og havde allerede som meget ung en stor interesse for litteratur og fortællinger. Sylvia Day har siden 2004 udgivet et utal af romaner, blandt andet bør nævnes ”Ask for it” fra 2006, der er en romantisk og erotisk novelle, som foregår i 1770´ernes England. Sylvia Day har fået meget ros for sine hede kærlighedshistorier og smukke fortællinger. Hun er den største internationale bestseller forfatter med over 20 fantastiske romaner solgt i mere end 40 lande, og hun har derudover også flere gange ligget nummer et på adskillige bestseller lister. I 2012 fik Sylvia Day sit egentlige gennembrud med den erotiske roman ”Blottet for dig”, der er den første bog i Crossfire-sagaen om Eva og Gideons hede kærlighedsliv. Bogen blev en kæmpe succes og er sidenhen blevet efterfulgt af fire ligeså succesfulde bind, hvoraf det sidste ”I et med dig” afslutter Crossfire-sagaen på smukkeste vis. Udover sine hjerteskærende fortællinger og hede kærlighedshistorier, har Sylvia Day også udgivet en del bøger inden for andre genrer. Under pseudonymerne S. J. Day og Livia Dare, har Sylvia Day både udgivet fantasy-bøger, historiske fiktioner og science fiction. Når det kommer til hede kærlighedshistorier og hjerteskærende fortællinger, er Sylvia Day en af vore tids mest dygtige og populære forfattere. Hendes bøger har grebet og bevæget millioner af læsere verden over, hvilket der er en helt klar grund til. Der sker nemlig noget særligt, når hendes sikre skrivestil og fantastiske fortællerevne, kombineres med kærlighedshistorier og hede plots.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Sylvia Day
  110,95 - 124,95 kr.

  "I et med dig" er den femte og afsluttende bog i Crossfire-sagaen, der igennem flere år har fulgt Eva og Gideons hede kærlighedsliv tæt. Det femte bind i serien er ikke mindre end tryllebindende! Efter den altomsluttende forelskelse og drømmebrylluppet med manden i hendes liv, sidder Eva tilbage med sit livs kamp, for hvordan agerer man i et ægteskab, der både føles som et helle fra stormen og den vildeste orkan? Hvordan lever man med et menneske, der kender ens dybeste og grimmeste hemmeligheder? Et menneske, i hvis lys man opdager alle sine fejl, men også al den skønhed man ikke selv kunne se? Eva ser kun en løsning, man må blive et med hinanden, stå sammen imod alle de mennesker, der ønsker at komme imellem ens kærlighed. Hun må være stærk, være det tilflugtssted og den klippe, som Gideon så mange gange før har været for hende. Eva er klar til kamp. "I et med dig" er endnu en forførende og hjerteskærende bog skrevet af den japansk-amerikanske forfatter Sylvia Day. Sylvia Day er en af vore tids mest dygtige og populære forfattere, når det kommer til hede kærlighedshistorier og hjerteskærende fortællinger! Hun er den største internationale bestseller forfatter med over 20 prisbelønnede romaner solgt i mere end 40 lande og har flere gange ligget nummer et på adskillige bestseller lister. Crossfire-sagaen om Eva og Gideon har grebet og bevæget millioner af læsere verden over, så riv en uge ud af kalenderen og lad dig bevæge af denne længeventede afslutning.

 • af Sylvia Day
  110,95 - 124,95 kr.

  Fanget af dig er den fjerde roman i Sylvia Days lystfulde serie om hedtiltrækning mellem den smukke Eva og den magtfulde rigmand Gideon.Der er lagt an til en blussende læseoplevelse med masser af heftigtlidenskabelige møder mellem Eva og Gideon. De forsøger at holde sammenpå deres helt nye ægteskab, som hurtig kommer under angreb frafortidens spøgelser og nutidens fordømmelse.Kendere af serien vil desuden får sig få sig lidt af en overraskelse heri fjerde bog.Sylvia Day er #1 på New York Times' bestsellerliste og #1 internationalbestsellerforfatter bag over 20 prisbelønnede romaner udgivet i over 40lande.Hun er #1 bestsellerforfatter i 23 lande, og der er trykt et tocifretantal millioner af hendes bøger.Filmselskabet Lionsgate har købt rettighederne til at filmatisere hendesCrossfire-serie til tv.

 • - En crossfire-roman
  af Sylvia Day
  102,95 - 111,95 kr.

  Tredje bind i pirrende erotisk bestseller-serie!Bundet til dig. En Crossfire-roman.Da Eva Tramell og Gideon Cross støder ind i hinanden i Crossfire-bygningen i New York, er kemien mellem dem øjeblikkelig og overvældende, men begge har de store følelsesmæssige ar og må kæmpe for et velfungerende romantisk forhold. Bundet til dig er den tredje bog i den stærkt erotiske serie om Eva og Gideon. Den første roman i serien er Blottet for dig, og den anden er Spejlet i dig. Crossfire-serien er øjeblikkelig blevet en kæmpe succes. Den er solgt til udgivelse i foreløbig 34 lande og røg ved sin udgivelse ind som nr. 1 på New York Times’ bestsellerliste.Om forfatteren: Sylvia Day har skrevet talrige storsælgende romaner inden for den romantiske genre. Hun er gift og mor til to. Før Day blev fuldtidsforfatter, har hun haft vidt forskellige job; lige fra medarbejder i en forlystelsespark til russisk sprogofficer for den amerikanske hærs efterretningstjeneste. Forløberen til Spejlet i dig, Blottet for dig, var hendes store internationale gennembrud.

 • - En crossfire-roman
  af Sylvia Day
  73,95 - 111,95 kr.

  Gideon Cross. Smuk og fejlfri på ydersiden, ødelagt og forpint indvendigt. Han var en lysende, brændende flamme, som fyldte mig med en mørk lyst. Jeg kunne ikke holde mig væk. Jeg ønskede ikke at holde mig væk. Jeg var afhængig af ham. Han opfyldte alt, hvad jeg nogensinde havde drømt om. Han var min.Min fortid var lige så voldsom som hans, og jeg var lige så ødelagt som ham. Det ville aldrig gå. Det var alt for svært, alt for smertefuldt … undtagen når det var perfekt. Øjeblikkene hvor altopslugende længsel og desperat kærlighed smeltede sammen til det mest vidunderlige vanvid. Da Eva og Gideon stødte ind i hinanden i Crossfire-bygningen var kemien mellem dem øjeblikkelig og overvældende. Begge har de store følelsesmæssige ar og må kæmpe for et velfungerende romantisk forhold.Spejlet i dig er den anden bog i den stærkt erotiske trilogi om Eva og Gideon.Om forfatteren: Sylvia Day har skrevet talrige storsælgende romaner inden for den romantiske genre. Hun er gift og mor til to. Før Day blev fuldtidsforfatter, har hun haft vidt forskellige job; lige fra medarbejder i en forlystelsespark til russisk sprogofficer for den amerikanske hærs efterretningstjeneste. Forløberen til Spejlet i dig, Blottet for dig, var hendes store internationale gennembrud.

 • af Sylvia Day
  73,95 kr.

  Gideon Cross kom ind i mit liv lige så pludseligt og uventet som et lyn i mørket.Han var uimodståelig - smuk og intelligent. Jeg var tiltrukket af ham, som jeg aldrig før har været tiltrukket af noget eller nogen i hele mit liv. Jeg længtes efter hans nærvær og berøring, selvom jeg var klar over, at det ikke ville føre til noget godt. Jeg var ufuldkommen og ødelagt, og Gideon vidste det. Han havde sine egne dæmoner at slås med. Hans kærlighed forandrede mig, og jeg bad til, at vores fortid ikke ville skille os ad.Blottet for dig er den første bog i den stærkt erotiske trilogi om Eva og Gideon. Eva begynder på sit nye job på et reklamebureau i New York. Bygningen, hvor reklamebureauet ligger, er ejet af Gideon Cross. Allerede da Eva og Gideon møder hinanden første gang, er kemien mellem dem øjeblikkelig og overvældende. Men begge har de store følelsesmæssige ar, og et almindeligt, sundt kærlighedsforhold er fremmed for dem. Blottet for dig udkom i USA i sommeren 2012 og blev øjeblikkelig en kæmpe succes; på ganske få måneder har romanen solgt ikke mindre end 1,7 millioner eksemplarer og skal udkomme i 34 lande. Bog 2 i Crossfire-serien, Spejlet i dig, udkommer på dansk i december 2012.

 • af Sylvia Day
  102,95 - 110,95 kr.

  Engang ville jeg have forsvoret, at jeg skulle ende her. Men nu er jeg faldet til. Et sted, jeg elsker, i et hjem, jeg selv har sat i stand, omgivet af nye venner, jeg forguder, og lykkeligt optaget af mit arbejde. Jeg er ved at slutte fred med fortiden og skabe fundamentet til min fremtid. Men så flytter Garrett Frost ind i huset ved siden af. Han er stædig og dristig, en rasende naturkraft, der forstyrrer mit livs sårbare balance. Jeg genkender de spøgelser, der hjemsøger ham, den sorg, der driver ham. Garrett udgør en risiko, lige meget hvilken tilstand han er i, men han er farligst, når han er såret. Jeg er bange for, at jeg er for skrøbelig til den storm, der raser i ham, for sart til at udholde smerten, der piner ham. Men han er for stålsat … og for selvsikker. Og nogle gange vinder håbet over selv den mest smertefulde fortvivlelse. Sommerfugl i frost er en ny selvstændig og sensuel kærlighedshistorie fra den internationale bestsellerforfatter Sylvia Day. Hendes bøger er udgivet i over 40 lande, trykt i millioner af eksemplarer og har ligget #1 på bestsellerlisterne i 28 lande. I 2013 var hun den sjette mest googlede forfatter i verden.

 • af Sylvia Day
  305,95 kr.

  THE MULTI-MILLION BESTSELLING CROSSFIRE SERIES - OVER 18 MILLION COPIES SOLD WORLDWIDEExperience the passion of Eva and Gideon's romance in the first four intensely sensual Crossfire novels : Bared to You, Reflected in You, Entwined with You, and the hotly anticipated number one bestselling Captivated by You. Bared to You Gideon Cross came into my life like lightning in the darkness - beautiful and brilliant, jagged and white hot. I was drawn to him as I'd never been to anything or anyone in my life. The bonds of his love transformed me, even as I prayed that the torment of our pasts didn't tear us apart . . . Reflected in You Gideon Cross was a bright, scorching flame that singed me with the darkest of pleasures. I couldn't stay away. He was my addiction. my every desire. We were bound by our need. And our passion would take us beyond our limits to the sweetest, sharpest edge of obsession. Entwined with You No one knows how much Gideon risked for me. How much I'd been threatened, or just how dark and desperate the shadow of our pasts would become. Entwined by our secrets, we tried to defy the odds. We made our own rules and surrendered completely to the exquisite power of possession . . . Captivated by You Gideon calls me his angel, but he's the miracle in my life. The vows we'd exchanged should have bound us tighter than blood and flesh. Instead they opened up old wounds, exposed pain and insecurities, and lured bitter enemies out of the shadows. We faced a terrible choice: the familiar safety of the lives we'd had before each other or the fight for a future that suddenly seemed an impossible and hopeless dream...

 • af Sylvia Day
  98,95 kr.

  THE FIFTH AND FINAL BOOK IN THE DARKLY SENSUAL CROSSFIRE SERIES THAT HAS CAPTURED MILLIONS OF HEARTS AROUND THE WORLD - PERFECT FOR FANS OF FIFTY SHADES OF GREY The intensity of their love strips everything else away, but is it strong enough to endure?Gideon Cross. Falling in love with him was the easiest thing I've ever done. It happened instantly. Completely. Irrevocably. Marrying him was a dream come true. Staying married to him is the fight of my life. Love transforms. Ours is both a refuge from the storm and the most violent of tempests. Two damaged souls entwined as one.We have bared our deepest, ugliest secrets to one another. Gideon is the mirror that reflects all my flaws . . . and all the beauty I couldn't see. He has given me everything. Now, I must prove I can be the rock, the shelter for him that he is for me. Together, we could stand against those who work so viciously to come between us. But our greatest battle may lie within the very vows that give us strength. Committing to love was only the beginning. Fighting for it will either set us free . . . or break us apart.Heartbreakingly and seductively poignant, One with You is the breathlessly awaited finale to the Crossfire saga, the searing love story that has enthralled readers everywhere. ____________'A wonderful story written by a master storyteller' RT Book Reviews'Glamorous people, swanky settings, steamy sex and passionate married love make this a heartwarming, gratifying conclusion to the series' Publishers Weekly

 • - A Crossfire Novel
  af Sylvia Day
  95,95 kr.

  DISCOVER THE FIRST BOOK IN THE DARKLY SENSUAL CROSSFIRE SERIES THAT HAS CAPTURED MILLIONS OF HEARTS AROUND THE WORLD - PERFECT FOR FANS OF FIFTY SHADES OF GREYOvercoming her past made Eva strong. She's in control and she knows what she wants. When a seductive, powerful man enters her life, she won't back down easily . . . Gideon Cross came into my life like lightning in the darkness - beautiful and brilliant, jagged and white hot. I was drawn to him as I'd never been to anything or anyone in my life. I craved his touch like a drug, even knowing it would weaken me. I was flawed and damaged, and he opened those cracks in me so easily . . .Gideon knew. He had demons of his own. And we would become the mirrors that reflected each other's most private wounds . . . and desires.The bonds of his love transformed me, even as I prayed that the torment of our pasts didn't tear us apart . . .Intensely romantic, darkly sensual and completely addictive, Bared to You will take you to the very limits of obsession - and beyond.

 • af Sylvia Day
  37,95 kr.

  Novelle af Sylvia DayNicolas trækker Stephs navn i firmaets nisseleg, og nu gælder det bare om at finde den perfekte gave til den kvinde, han har fantaseret om i månedsvis. En aften finder han ved et tilfælde en sammenkrøllet ønskeseddel på gulvet, og Nicholas er ikke længere i tvivl om, at han får en glædelig jul. Ønskesedlen tilhører nemlig Steph, og det eneste, hun ønsker sig, er ham – på alle tænkelige måder.

 • - A Crossfire Novel
  af Sylvia Day
  98,95 kr.

  THE SECOND BOOK IN THE DARKLY SENSUAL CROSSFIRE SERIES THAT HAS CAPTURED MILLIONS OF HEARTS AROUND THE WORLD - PERFECT FOR FANS OF FIFTY SHADES OF GREY Eva and Gideon's new relationship is intense and all-consuming, but they are about to discover that dangerous secrets lie smouldering just beneath the surface. Gideon Cross. As beautiful and flawless on the outside as he was damaged and tormented on the inside. He was a bright, scorching flame that singed me with the darkest of pleasures. I couldn't stay away. I didn't want to. He was my addiction . . . my every desire . . . mine. My past was as violent as his, and I was just as broken. We'd never work. It was too hard, too painful . . . except when it was perfect. Those moments when the driving hunger and desperate love were the most exquisite insanity. We were bound by our need. And our passion would take us beyond our limits to the sweetest, sharpest edge of obsession . . .Intensely romantic, darkly sensual and completely addictive, Sylvia Day's Reflected in You will take you to the very limits of obsession . . .

 • af Sylvia Day
  111,95 kr.

  Thrillingly passionate paranormal romance from the No. 1 multimillion copy bestseller of the Crossfire series.

 • - A Crossfire Novel
  af Sylvia Day
  98,95 kr.

  DISCOVER THE FIRST BOOK IN THE DARKLY SENSUAL CROSSFIRE SERIES THAT HAS CAPTURED MILLIONS OF HEARTS AROUND THE WORLD - PERFECT FOR FANS OF FIFTY SHADES OF GREY Eva and Gideon finally commit to their relationship, but can marriage contain a love with so much intensity? Gideon calls me his angel, but he's the miracle in my life. My gorgeous, wounded warrior, so determined to slay my demons while refusing to face his own.The vows we'd exchanged should have bound us tighter than blood and flesh. Instead they opened up old wounds, exposed pain and insecurities, and lured bitter enemies out of the shadows. I felt him slipping from my grasp; my greatest fears becoming my reality; my love tested in ways I wasn't sure I was strong enough to bear.At the brightest time in our lives, the darkness of his past encroached and threatened everything we'd worked so hard for. We faced a terrible choice: the familiar safety of the lives we'd had before each other or the fight for a future that suddenly seemed an impossible and hopeless dream . . .

 • af Sylvia Day
  98,95 kr.

  The Stranger I Married is an erotic tale of love and awakened desire in Victorian England . . . perfect for fans of E. L. James . . . They are London's most scandalous couple. Isabel, Lady Pelham, and Gerard Faulkner, Marquess of Grayson, are well matched in all things - lusty appetites, constant paramours, provocative reputations, and their absolute refusal to ruin a marriage of convenience by falling in love. It is a most agreeable sham - until a shocking event sends Gerard from her side. When, four years later, Gerard returns, the boyish rogue is now a powerful, irresistible man determined to seduce Isabel. He is not the man she married - but is he the one to finally steal her heart?Praise for Sylvia Day:'Move over Danielle Steel and Jackie Collins, this is the dawn of a new Day' Amuse 'Several shades darker and a hundred degrees hotter than anything you've read before' Reveal

 • - A Crossfire Novel
  af Sylvia Day
  106,95 kr.

  THE THIRD BOOK IN THE DARKLY SENSUAL CROSSFIRE SERIES THAT HAS CAPTURED MILLIONS OF HEARTS AROUND THE WORLD - PERFECT FOR FANS OF FIFTY SHADES OF GREY As Eva and Gideon face the demons of their pasts they also must accept the consequences of their obsessive desires . . .From the moment I first met Gideon Cross, I recognized something in him that I needed. Something I couldn't resist. I also saw the dangerous and damaged soul inside - so much like my own. I was drawn to it. I needed him as surely as I needed my heart to beat.No one knows how much he risked for me. How much I'd been threatened, or just how dark and desperate the shadow of our pasts would become.Entwined by our secrets, we tried to defy the odds. We made our own rules and surrendered completely to the exquisite power of possession.

 • - Featuring the Sunday Times bestselling author of Bared to You
  af Sylvia Day
  113,95 kr.

  Wicked showcases some of the best erotic writing, bringing together a collection of unashamed, wildly entertaining tales of sensual holiday encounters. This is the perfect sexy summer-reading collection and includes Magic Fingers by the international bestseller Sylvia Day, author of the Sunday Times bestseller Bared to You. It also includes stories by favourites such as Primula Bond and Alison Tyler, among others.

 • af Sylvia Day, Kristin Vayden & Minerva Spencer
  90,95 - 148,95 kr.

 • af Sylvia Day
  198,95 kr.

 • af Sylvia Day
  99,95 kr.

  Gideon und Eva sind zurückGideon und Eva - der reiche attraktive Geschäftsmann und seine junge Ehefrau sind verbunden durch ein verzweifeltes Verlangen, eine grenzenlose Liebe und das Versprechen für die Unendlichkeit. Mittlerweile hat Gideon sich ganz auf Eva eingelassen, und es scheint, als könnte sie nichts mehr trennen. Doch ihre Entscheidung für die Liebe war nur der Anfang. Für diese Liebe zu kämpfen wird sie entweder befreien ... oder zerstören.>

 • af Sylvia Day
  99,95 kr.

  Eine atemberaubend schöne Dämonenjägerin und zwei sexy Brüder - so heiß war der Kampf zwischen Gut und Böse noch nieIn Eves Privatleben geht es drunter und drüber: Abel ist verliebt in sie, sie fühlt sich zu Abel hingezogen, doch ihr Herz gehört Cain, der - seit er zum Erzengel befördert wurde - für niemanden mehr Liebe empfinden kann außer für Gott. Zwar kann auch er der verführerischen Eve nicht widerstehen, doch sie will mehr als nur körperliche Leidenschaft. Als ob das noch nicht genug wäre, gerät Eve auch beruflich in Turbulenzen ...

 • af Sylvia Day
  99,95 kr.

  Eine atemberaubend schöne Dämonenjägerin und zwei sexy Brüder - so heiß war der Kampf zwischen Gut und Böse noch nieNachdem Eve ihren ersten Einsatz als Dämonenjägerin überstanden hat, wird sie von ihren Vorgesetzten in eine Art Trainingscamp für Gezeichnete gesteckt. Hier soll sie lernen, mit ihren neuen Superkräften richtig umzugehen, damit sie ein vollwertiges Mitglied im Kampf gegen das Böse sein kann. Doch dann geraten Eve und die anderen Gezeichneten in Schwierigkeiten: Eves Gefährten werden einer nach dem anderen getötet. Und es hat den Anschein, als könnte Eve diesmal nicht mit der Hilfe von Cain und Abel rechnen ...

 • af Sylvia Day
  99,95 kr.

  Eves erster FallEvangeline Hollis, genannt Eve, ist eine ganz normale junge Frau - bis ihr eines Tages ein heißer One-Night-Stand mit einem attraktiven Fremden zum Verhängnis wird: Eve wird für ihre Verfehlung mit dem Kainsmal gezeichnet und muss künftig auf Dämonenjagd gehen. Ihr neuer Boss, Reed Abel, ist unglaublich penibel und verboten sexy. Als wäre es noch nicht genug, dass sich Eve nun tagtäglich mit ihrem lästigen Chef und mordlustigen Dämonen herumschlagen muss, taucht auch noch der geheimnisvolle Alec Cain auf - Abels Bruder und der Mann, der einst Eves Herz gestohlen hat. Für Eve beginnt die aufregendste und gefährlichste Zeit ihres Lebens. Und das liegt nicht nur an den Dämonen ...

 • af Sylvia Day
  99,95 kr.

  Ein Spion, zwei junge Damen, eine verhängnisvolle LiebeLynette Baillons Zwillingsschwester Lysette starb bei einem Unfall. Das zumindest glaubt sie, bis der verführerische Spion Simon Quinn sie auf einem ausschweifenden Maskenball mit Lysette verwechselt. Lynette will alles daran setzen, ihre Schwester zu finden, doch sie weiß nichts von der skandalösen Affäre ihrer Mutter Maguerite mit Philippe de Saint-Martin, die wie ein dunkles Geheimnis auf den Schwestern lastet. Sie will Klarheit schaffen und lässt sich auf ein gefährliches Spiel mit dem leidenschaftlichen Quinn ein. Doch der hat ganz eigene Pläne mit der schönen jungen Frau.

 • af Sylvia Day
  99,95 kr.

  London, 1780. Die junge und schöne Amelia Benbridge ist verlobt mit Lord Ware. Auf einem festlichen Ball sieht sie einen Mann mit weißer Maske, der sie fasziniert, und wider besseren Wissens folgt sie ihm in den dunklen Park des Anwesens. Er stellt sich als Graf Montoya vor, und die Anziehung zwischen den beiden ist unmittelbar und überwältigend. Doch er scheint ein dunkles Geheimnis vor ihr zu verbergen. Und Amelia ist vergeben ...

 • af Sylvia Day
  99,95 kr.

  Der lang erwartete vierte Teil der Bestsellerserie!Komm her, mein Engel.Eva und Gideon haben sich das Ja-Wort gegeben. Sie waren überzeugt, dass nichts sie mehr trennen kann. Doch seit der Hochzeit sind ihre Unsicherheiten und Ängste größer denn je. Eva spürt, dass Gideon ihr entgleitet und dass ihre Liebe in einer Weise auf die Probe gestellt wird, wie sie es niemals für möglich gehalten hätte. Plötzlich stehen die Liebenden vor ihrer schwersten Entscheidung: Wollen sie die Sicherheit ihres früheren Lebens wirklich gegen eine Zukunft eintauschen, die ihnen immer mehr wie ein ferner Traum erscheint?

 • af Sylvia Day
  92,95 kr.

  Als Stacey Daniels den attraktiven Bad Boy Connor trifft, kann sie es kaum glauben: Noch nie in ihrem Leben hat sie einen schöneren Mann gesehen! Sie ahnt nicht, dass Connor ein Dream Guardian ist, der Frauen in ihren Träumen beglückt. Schnell findet Stacey heraus, dass Connor auch im wahren Leben ein Meister der sündigen Sinnesfreuden ist, und sie erlebt die aufregendste Zeit ihres Lebens. Doch Connor kommt aus einer anderen Welt - einer gefährlichen Traumwelt, mit der nun auch Stacey in Berührung kommt ...

 • af Sylvia Day
  99,95 kr.

  Maria Winter ist jung, reich und schön. Trotzdem wird sie die »eiskalte Witwe« genannt, denn ihre beiden Ehemänner starben einst unter mysteriösen Umständen. Es hält sich das hartnäckige Gerücht, dass Lady Winter an ihrem Tod nicht ganz unschuldig ist. Tatsächlich treibt aber ihr Stiefvater Lord Welton ein perfi des Spiel mit ihr. Als er Lady Winter auf den Piraten Christopher St. John ansetzt, der die Todesfälle undercover aufklären soll, stimmt sie widerwillig zu. Doch schon bei ihrer ersten Begegnung spürt sie ein nie gekanntes Verlangen ...

 • af Sylvia Day
  99,95 kr.

  Lady Elizabeth Hawthorne und Marcus Ashford, Earl of Westfield, verbindet eine leidenschaftliche, aber auch leidvolle Vergangenheit. Sie waren einst verlobt, bis Elizabeth Marcus der Untreue verdächtigte und ihn verließ. Nun, vier Jahre später, kreuzen sich die Wege der beiden erneut. Marcus, der Agent im Dienste der Krone ist, soll Lady Elizabeth beschützen, da ein Unbekannter sie bedroht. Beide fühlen sich erneut magisch voneinander angezogen. Aber können sie die alten Verletzungen vergessen?

 • af Sylvia Day
  99,95 kr.

  Wenn das Verlangen stärker ist als alles andere ...Als der Marquess of Grayson Lady Isabel vor vier Jahren um ihre Hand bat, war er ein schöner und lebenslustiger Mann. Dann verschwand er spurlos. Nun, da er wieder auftaucht, ist er eine gequälte Seele mit dunklen Geheimnissen. Er spricht nicht darüber, was in der Zwischenzeit geschehen ist. Allerdings ist da nun auch eine neue, glühende Leidenschaft zwischen ihnen. Hat Isabel genug Vertrauen zu diesem Fremden, um sich ihm auszuliefern?

 • af Sylvia Day
  99,95 kr.

  Je länger das Sehnen, umso süßer die ErfüllungLady Jessica Sheffield erwischt den attraktiven Alistair Caulfield dabei, wie er im Wald eine verheiratete Gräfin befriedigt. Seitdem herrscht eine verstörende Spannung zwischen ihnen, und sie vermeidet jede weitere Begegnung. Sieben Jahre später treffen die beiden wieder aufeinander und kommen sich näher. Das anfängliche Knistern schlägt bald wilde Funken der Leidenschaft, und die beiden ergeben sich ihrem starken Verlangen ...

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.