Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Synne Garff

Bøger af Synne Garff

Synne Garff er født i 1967, og er en dansk forfatter og kommunikationsrådgiver, hvor hun har arbejdet hos Jøp, Ove & Myrthu A/S. Hun er mor til fire drenge og gift med forfatteren Joakim Garff. Synne har indtil videre opnået en helt del i sin karriere, hvor det hele startede som sportsjournalist på DR. Efterfølgende blev hun i 1998 vært på TV2s Go’Morgen Danmark, og debuterede i 2002 som forfatter med børnebogen ‘Græskarbanden’. I 2011 modtog Synne i øvrigt Bibelselskabsprisen og blev herefter ansat som projektchef hos Bibelselskabet, hvor hun efterfølgende i 2013 fik stillingen som international chef med ansvar for fundraising til globale projekter. Synne har desuden en Cand. Phil. i italiensk fra Københavns Universitet, og har blandt andet også lavet frivilligt arbejde og været informationschef på internetportalen Sundhed Danmark fra 2001-2002.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Genfortalt af Synne Garff. Illustreret af Lilian Brøgger og Cato Thau-Jensen.
  af Synne Garff
  220,95 kr.

  ‘De Mindstes Bibel’ af Synne Garff er en fantastisk genfortælling om nogle af Bibelens største fortællinger målrettet børn i alderen 3-6 år. Bibelen er fortalt i ord og billeder, som Synne Garff i samarbejde med to af Danmarks allerbedste børnebogsillustratorer, Lillian Brøgger og Cato Thau-Jensen, har formået at skabe et uhøjtideligt sprog og sprudlende illustrationer om 50 af Bibelens allerbedste historier for de mindste børn. Bibelen indeholder et hav af nyttige historier, som er letforståelige men alligevel underfundigt, at selv de voksne kan læne sig tilbage og modtage en forunderlig læseoplevelse. ‘De Mindstes Bibel’ er egnet til oplæsning, hvor billederne og at lægge øre til gode historier går godt hånd i hånd, hvor bogen i øvrigt også byder på en masse overraskelser, som i høj grad vil vække børnenes nysgerrighed. Bogen indeholder desuden en række mindre opgaver til hjernecellerne rundt omkring i ‘De Mindstes Bibel’, som er udgivet for første gang i 2007. Bogen er en af Danmarks mest solgte børnebibler, som desuden har fået tildelt Den Danske Bogdesignpris for den bedste børnebog af Forening for Boghaandværk.

 • af Synne Garff
  167,95 kr.

  Hvordan får man mod på livet igen, når man har mistet et barn? Er blevet voldtaget eller tortureret? Har oplevet alvorlig sygdom? Eller måske selv har forfærdelige ting på samvittigheden? I bogen fører Synne Garff samtaler om tro, fortvivlelse og afmagt med forfulgte kristne, flygtninge, fængslede, aids-syge, børnesoldater, kirkeledere og traumeeksperter rundt om i Mellemøsten og Afrika. Da hun erfarer, hvordan metoden ”bibelsk sjælesorg” får traumatiserede mennesker til at genvinde livsmodet, begynder en personlig rejse for at forstå, hvad det er, de bibelske fortællinger kan, når de kombineres med psykologi og drøftes i grupper. Forfatter og præst Synne Garff er international chef i Bibelselskabet. Hun har i årevis rejst på kanten af krig, katastrofer, livstruende sygdom og religiøs fanatisme og har været vidne til megen lidelse. Læs hendes beretninger fra en verden, de færreste har adgang til.

 • - Jais Nielsens udsmykning til Sankt Elisabeth Søstrenes Hospital
  af Synne Garff & Dorthe Aagesen
  198,94 kr.

  Elisabeth-freskerne – Jais Nielsens udsmykning til Sankt Elisabeth Søstrenes Hospital portrætterer Jais Nielsen (f. 1885 -1961) maleren, keramikeren og en af Danmarks første kubister, der blev tildelt opgaven at udsmykke Sankt Elisabeths Hospitals hall på Amager med scener fra den hellige Elisabeths liv. Bogen beskriver indgående kunstværket på Sankt Elisabeth og Jais Nielsens forhold til kunsten og teologien, men er også en fortælling om den selvopofrende kongedatter af Ungarn, Elisabeth af Thüringen (f. 1207); en skildring om en af sin tids største humanitære aktivister, der har inspireret eftertiden og opnået status som skytshelgen inden for den katolske trosretning. Det er dette, Jais Nielsen portrætterede i sin frise, og som bogen gennem farverige og rørende illustrationer giver indblik i.

 • af Synne Garff, Lars Bukdahl, Bent Lexner & mfl.
  147,95 kr.

  Hvad handler påsken om? Det giver Den Store Påskebog svaret på, samtidig med at familien bliver underholdt i hele højtiden. Forfatter til bestselleren De Mindstes Bibel, Synne Garff, har genfortalt påskens historie i en helt ny fortælling, der vil fænge hos både børn og voksne. Og der er noget for hele familien.

 • af Synne Garff
  63,94 kr.

  Ind under jul rammer en bølge af ulovligt fyrværkeri Danmark. Det er storforbryderen Von Mängel, der er på spil. Han sælger græskarlignende krysantemumbomber, som er livsfarlige!En lille dreng får sprængt armen af, og så går den vilde jagt igennem landet. Von Mängel jages helt ned til Sønderjylland, og da Græskarbanden er udstyret med mod, intelligens og dristighed, går det ikke stille af.Brødrene Simon og Andreas udgør sammen med deres far, Kristian, Græskarbanden.Scenen er Kriminalmagasinet Station 3, hvor faderen er studievært og uge efter uge konfronteres med forfærdelige forbrydelser, og handlingen udspiller sig flere forskellige steder i Danmark.

 • - Om moralsk skade i arbejdslivet
  af Synne Garff
  144,95 - 235,95 kr.

  AT FINDE VEJ TIL TRO, HÅB OG LIVSMODMoralsk skade er en naturlig reaktion på ekstreme hændelser som vold, undertrykkelse og svigt. Der er tale om en dyb lidelse, mennesker kan pådrage sig, når de befinder sig i situationer, hvor der er meget på spil, og tingene går galt. Når man arbejder i spændingsfeltet mellem liv og død, er man særlig udsat for at blive moralsk skadet. Skaden kan skyldes noget, man gjorde, noget, man var vidne til, eller noget, der blev gjort mod en. Det resulterer i følelser som skyld, skam, forargelse, vrede, sorg og tilbagetrækning fra betydningsfulde relationer. Det moralske kompas er blevet retningsforvirret. En indre krig er brudt ud. Moralsk skade kan true et menneskes identitet, meningen med tilværelsen; ultimativt true ens liv.Amerikanske forskere har påvist, at man med fordel kan inddrage religiøse og eksistentielle perspektiver i helingsprocessen. Terapi og medicin kan ikke altid stå alene, for mennesket er et åndeligt væsen, som har brug for at genvinde tro, håb og livsmod. DEN INDRE KRIG beskriver og diskuterer, hvordan livskvaliteten kan øges, og smerter lindres gennem den internationalt anerkendte metode bibelsk sjælesorg.I bogen inddrager Synne Garff nyere forskning, interviews og cases, citater af Søren Kierkegaard samt refleksions- og skriveøvelser til den læser, der længes efter sjælefred, når skaden er sket. Endelig anviser bogen veje til at forebygge moralsk stress og moralsk skade i arbejdslivet.

 • - De Mindstes Bibel på grønlandsk
  af Synne Garff
  237,95 kr.

  De Mindstes Bibel på grønlandsk.

 • - Med illustrationer af Peter Madsen
  af Synne Garff
  187,95 kr.

  Himmelhelten er lige dele bibelfortælling og roman, lige dele kulturhistorie og krimi, lige dele kærlighedsgyser og opstandelsesthriller, kort sagt lige dele underholdning og oplysning. Bogens forfatter, Synne Garff, har i 2011 modtaget Bibelselskabets Pris. Hun har i sit arbejde især fokuseret på at gøre Bibelen nærværende for børn og unge. Læs mere om Synne Garff.Bogen indeholder 15 farveillustrationer af Peter Madsen. Efter en familietragedie rejser 14-årige Sara rundt sammen med Jesus. Han gør et overvældende indtryk på hende. Samtidig drives Sara af et stærkt ønske om at finde sin far og at myrde den romerske officer, som slog hendes mor og bror ihjel. På rejsen kommer hun ud for en lang række dramatiske oplevelser og møder blandt andre joviale og hjælpsomme Judas, søde, rødhårede Miriam og tænksomme Gabriel, som Sara efterhånden udvikler varme følelser for. Efter at have været vidne til Jesus' liv skriver hun en beretning. Den gemmer hun til eftertiden under titlen: Saras evangelium.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.