Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Thomas Dickson

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Thomas Dickson
  235,95 kr.

  Både en historiebog, en opslagsbog og et snapshot af, hvor dansk design befinder sig lige nu. En rejse gennem tiden fra vikingeskibe og helleristninger til de nyeste møbler og f.eks. en brugervenlig rygbåren støvsuger. Bogen spænder over de fleste designområder, fra kongeligt porcelæn på storebæltsfærger, til telefonbokse, Ekstra Bladets layout og t-shirts fra Nørgaard på Strøget.

 • af Thomas Dickson
  118,95 - 231,95 kr.

  Denne bog fortæller om, hvordan design og arkitektur påvirker vores hverdag og livskvalitet ved at fortælle om alle de typer af formgivning der omgiver os, herunder også byer, bygninger og arkitektur. Men ikke mindst om, hvordan design kan give os livskvalitet gennem bl.a. form, farve, proportioner, funktion, lyd, dufte, nyt contra gammelt og brugsværdi contra oplevelsesværdi. Med masser af eksempler, og naturligvis rigt illustreret med både fotos og tegninger.Underholdende kapitler giver læseren indsigt i, hvorfor ting ser ud som de gør, ikke mindst om selve baggrunden for formgivningen af brugsgenstande, grafiske designs eller menneskeskabte miljøer. Desuden en indføring i de elementer og virkemidler, som arkitekter og designere bruger i deres arbejde.Bogens titel henviser Steen Eiler Rasmussens bogklassiker ’Om at opleve arkitektur’ fra 1957. Hans værk har været en grundbog for generationer af arkitekter og designere, samt ikke mindst interesserede lægfolk. Hvor Steens Ejler Rasmussens bog mest handlede om arkitektur, og kun lidt om design, er det i Thomas Dicksons bog omvendt. ’Om at opleve design’ handler om alle de typer af formgivning der omgiver os, herunder også byer, bygninger og arkitektur. Men ikke mindst handler den om, hvordan design kan give os livskvalitet.

 • af Thomas Dickson & Henrik Lund-Larsen
  385,95 kr.

  Den komplette historie om Arne Jacobsens virke som industriel designer. Med afsæt i værkerne, ikke-realiserede projekter, korrespondance og andre kilder beskrives hans vigtige arbejde på dette område.Projektet er ambitiøst idet, der ligger et stort forudgående researcharbejde bag. Forfatterne har været langt nede i arkiverne for at finde tegninger, fotos og breve, der tilsammen skaber billedet af Arne Jacobsen som en af Danmarks største designere. Bogen er rigt illustreret, udkommer i et generøst grafisk udstyr og forsynes med en omfattende samlet registrant over Jacobsens flere hundrede designprojekter.Arne Jacobsens møbler, lamper, tekstiler, ure, tabletop og bygningsapteringer står som markante fyrtårne i international designhistorie.

 • - Preparing for the 21st Century
  af Thomas Dickson
  1.335,95 kr.

  This volume provides an overview of the changes taking place in media education. It is aimed at educators and administrators in communication departments.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.