Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Thorkild Bjørnvig

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Mit venskab med Karen Blixen
  af Thorkild Bjørnvig
  72,95 - 189,95 kr.

  Digteren Thorkild Bjørnvigs opsigtsvækkende erindringsbog der beskriver hans tætte og foruroligende venskab med Karen Blixen. En forbindelse, der efter fire år endte med et brud og fik personlige omkostninger for dem begge. PAGTEN fortæller om et utroligt venskab, en platonisk kærlighedshistorie mellem den karismatiske forfatterinde og den begavede lyriker.

 • - Digte fra Samsø af Thorkild Bjørnvig
  af Thorkild Bjørnvig, Naja Kjærgård Laursen & Thore Bjørnvig
  297,95 kr.

  "Kun grønne høje og havet" er en samling af Thorkild Bjørnvigs digte fra Samsø, hvor forfatteren boede de sidste godt 30 år af sit liv. En række af digtene stammer fra Bjørnvigs efterladte papirer og har aldrig tidligere været udgivet. Digtene er suppleret af et efterord skrevet af Thorkild Bjørnvigs yngste søn, Thore Bjørnvig. Derudover indgår en række private fotografier af Bjørnvig-familiens liv på Nordsamsø.

 • af Thorkild Bjørnvig
  72,95 kr.

  Digte, hvori den snart 75-årige forfatter gør op med livet, byder døden velkommen og går tur med minderne.

 • - miljødigte 1980-90
  af Thorkild Bjørnvig
  72,95 kr.

  Digte om den katastrofale fare, som naturen og miljøet er bragt i på grund af menneskets tanketomme misbrug og udnyttelse, lige siden den græske sagngud Epimetheus mistede kontrollen over alt ondt.

 • af Thorkild Bjørnvig
  43,94 kr.

  Den danske forfatter Thorkild Bjørnvig (1918-2004) udgav i 1960 en samling essays, Begyndelsen. Han aflæste kritisk og præcist den moderne civilisations splittelse, bl.a. i det banebrydende essay om "Den æstetiske idiosynkrasi".

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.