Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Tove Alsterdal

Bøger af Tove Alsterdal

Tove Alsterdal blev født i Malmø i 1960 og voksede op i Umeå og Stockholm.
I begyndelsen af 1980’erne begyndte hun at studere til journalist på Kalix Folkhögskola. Her gik også den senere verdenskendte krimiforfatter Liza Marklund, som Tove Alsterdal knyttede et nært venskab til. Faktisk så nært at Tove Alsterdal altid er den første til at læse og kommentere Marklunds succesfulde romaner.
Tove Alsterdal afsluttede sin uddannelse som journalist i 1985 og arbejdede herefter som journalist for en række store svenske medier. Men ikke kun aviser og magasiner fik glæde af Alsterdals talent for journalistik og ord. Hun er nemlig også blevet en populær dramatiker og har tilføjet både teater-, radio- og TV-produktioner til sit CV. I 2009 leverede hun for første gang manuskript til en spillefilm, som høstede stor ros.
Faktisk var det også et manuskript til en film som gav Alsterdal sin debut som forfatter.
Sidenhen har hun udgivet flere krimier og thrillere, og anmelderne bruger udtryk som storslået og fantastisk når de anmelder Tove Alsterdal, og det med rette. Tove Alsterdals krimier er i verdensklasse og du finder dem lige her.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - 1. Bind
  af Tove Alsterdal
  127,95 - 224,95 kr.

  KÅRET SOM ÅRETS BEDSTE SVENSKE KRIMI Olof var kun fjorten år, da han tilstod mordet på en lidt ældre pige, Lina. Treogtyve år senere drejer han af E4 i Ångermanland, ind på de små veje, der fører til hans barndomshjem. I badeværelset finder han sin far død, myrdet med en jagtkniv. Eira Sjödin er lige vendt hjem til sin barndomsby – for at arbejde ved politiet og for at tage sig af sin mor. Efterforskningen af mordet på Olofs far vækker hendes fortid til live. Eira var ni år, da Lina blev myrdet.Olof var drengen fra hendes mareridt.STORMFALD er første bog i en ny serie, der udspiller sig i Ådalen, det norrlandske skovland ved Ångermanelvens bred.

 • af Tove Alsterdal
  81,95 - 224,95 kr.

  Engang var Beckomberga Europas største psykiatriske hospital. Nu er fortidens spor næsten udslettet, og der er bygget eksklusive boliger i den gamle park. En af dem, der er flyttet ind, er Svante Levander. På vej hjem fra en sen indkøbstur bliver han stukket ned og dræbt. Hans ekskone, Eva, er fulgt efter ham den aften og bliver mistænkt for at have slået Svante ihjel. Der er kun ét vidne til forbrydelsen: en roma-tigger der synes at være forsvundet fra jordens overflade. Da nogle drenge kort efter finder menneskelige skeletrester i Beckomberga-området tæt ved det sted, hvor Svante blev dræbt, eksploderer rædslen i det nye boligområde. "Hun er Sveriges John Le Carré." Åsa Larsson ”… hun kan skrive menneskeligt armod frem, både på det private plan og i den skala, sande tragedier er gjort af.” Politiken, 4 af 6 hjerter "Læsere, der kender denne unikke forfatter, kan glæde sig til endnu en solid læseoplevelse. Alsterdal er en ener indenfor genren, hun deler beredvilligt ud af samfundsviden, historier om du og jeg og skaber unikke rammer til dem. Mere, og snart tak!" Bognørden.dk, 5 ud af 6 hjerter "...en ferm spændingskurve, der gøres vedkommende af, at Eva er let genkendelig for mange (kvindelige) læsere." JV.dk, 4 stjerner ★ ★ ★ ★ "Tove Alsterdal jonglerer med både hvide snit og mennesker på randen i sin nye krimi." Politiken, 4 hjerter "… en ferm spændingskurve, der gøres vedkommende af, at Eva er let genkendelig for mange (kvindelige) læsere …" Randers Amtsavis (JFmedier), 4 af 6 stjerner ★ ★ ★ ★ ”Alsterdal er med andre ord en af de krimiforfattere, der gør genren ære og hæver kvalitetsbarren. Hun formår at diske op med såvel spænding på højt niveau som indsigtsfulde hverdagsdramaer og udsynsfulde mellemfolkelige konflikter, og uden at det virker forceret eller falsk, formår hun at flette det hele sammen, så man tror på det som noget, der rent faktisk kunne ske.(…) VEND DIG IKKE OM er spændingslitteratur på højt plan.” Berlingske, 5 stjerner ★ ★ ★ ★ ★

 • af Tove Alsterdal
  143,94 - 224,95 kr.

  Nord for polarcirklen, i det næsten forladte minesamfund Malmberget, er en mand spærret inde i en kælder og overladt til døden. 700 kilometer sydpå, i et forladt hus ved Offersjön, dybt inde i de ångermanlandske skove, findes en mand sultet ihjel.Eira Sjödin fra Kramfors politi i Ådalen involveres i efterforskningen, og da endnu en mand forsvinder, berører det Eira direkte. Hun er parat til at risikere alt for at finde ham. JORDSUG er opfølgeren til STORMFALD, der vandt Glasnøglen for Bedste Nordiske Kriminalroman.

 • af Tove Alsterdal
  81,95 - 127,95 kr.

  PÅ DEN SYDSPANSKE KYST gør en ung kvindelig turist et chokerende fund, da hun træder på liget af en afrikansk mand, der er skyllet op på stranden. Samtidig sniger en anden ung kvinde sig i land i den nærliggende havn. Hun har mirakuløst overlevet en illegal transport over havet. I New York forsøger Ally uden held at komme i kontakt med sin mand, Patrick, en kendt freelancejournalist, der er taget til Paris for at skrive om menneskehandel og slaveri. Da Ally modtager en mystisk pakke fra Patrick, trodser hun sin klaustrofobi og ­ flyver over Atlanten for at forsøge at finde ham. Det bliver en rejse ind i det mørkeste Europa og dybt ind i hendes egen fortid. KVINDERNE PÅ STRANDEN er en intens og dyster spændings roman. Tre kvinder, tre skæbner krydser spor over tre kontinenter. Det handler om kyniske bagmænd bag smukke facader, om mennesker der købes ogsælges, ændrer skæbne eller dør. Og om veje der fører hen, hvor ingen love længere gælder. “Hvis du kun skal læse én svensk krimi i sommer, skal det være KVINDERNE PÅ STRANDEN.” ★ ★ ★ ★ ★ ★ Berlingske “Det er vedkommende, ubehagelig og grum læsning, men også bare helt regulært spændende. Mere af det!” ★ ★ ★ ★ ★ ALT for damerne “Kvinderne på stranden er en rystende velunderbygget spændingshistorie om nutidens slaveri.” ★ ★ ★ ★ ★ Politiken “Den smukkeste kærlighedshistorie, den uhyggeligste thriller og den mest troværdige samfundsskildring, jeg har læst længe.” Litteratursiden.dk “Nervepirrende debut. Tove Alsterdal er en gave til krimielskere.” SØNDAG

 • af Tove Alsterdal
  107,95 - 125,95 kr.

  It's been more than twenty years since Olof Hagström left home. Returning to his family's house, he knows instantly that something is amiss. The front door key, hidden under a familiar stone, is still there. Inside, there's a panicked dog, a terrible stench, water pooling on the floor: the father Olaf has not seen or spoken to in decades is dead in the bathroom shower.For police detective Eira Sjödin, the investigation of this suspicious death resurrects long-forgotten nightmares. She was only nine when Olof Hagström, then fourteen, was found guilty of raping and murdering a local girl. The case left a mark on the town's collective memory--a wound that never quite healed--and tinged Eira's childhood with fear. Too young to be sentenced, Olof was sent to a youth home and exiled from his family. He was never seen in the town again. Until now.An intricate crime narrative in which past and present gracefully blend, We Know You Remember is a relentlessly suspenseful and beautifully written novel about guilt and memory in which nothing is what it seems, and unexpected twists upend everything you think you know.

 • af Tove Alsterdal
  143,94 - 297,95 kr.

  Et nyt liv på en malerisk vingård. Det er drømmen for Sonja og Daniel, et ægtepar i 50’erne, der trænger til en ny start. Vingården ligger i Bøhmen i Tjekkiet – det der engang var kendt som Sudeterland. Under renoveringen af den forfaldne vingård, der har stået tom i årtier, finder Daniel det mumificerede lig af en lille dreng med en Reichsmark fra 1945 i lommen. En dør til fortiden og til en brutal udrensning med rødder i Nazityskland åbner sig. BLINDTUNNEL er en stemningsfuld spændingsroman, hvor fortid og nutid fletter sig sammen i en fortælling om menneskelig brutalitet - og loyalitet. Tove Alsterdal giver et nyt perspektiv på en historie, vi alle troede, vi kendte, og stiller os spørgsmålet: Hvor langt vil vi gå for at redde os selv og minderne om dem, vi elsker? "Vellykket kombination af spændingsroman og fortælling om en af de mere oversete begivenheder i forbindelse med 2. verdenskrig, udrensningen af sudetertyskerne." Litteratursiden "Der er dømt storpolitik og familiestridigheder, og Tove Alsterdal folder på oplysende vis denne del af Europas historie ud via sine karakterer." Bogblogger.dk "… en tankevækkende, perspektivrig illustration af det tragiske i, at hævntørst og blinde vinkler får lov at dirigere vores liv. Hvor opløftende at møde en forfatter, der så kompetent inddrager historisk viden!" Svenskestemmer.dk "... velskrevet og indeholder overbevisende personer og miljøer." Bibliotekernes lektørudtalelse "Tove Alsterdal er en af Sveriges bedst kendte krimiforfattere." Søndag, 5 af 6 S'er "Alsterdal har på fremragende vis formået at blande thrilleren med den historiske roman, og udover at man med spænding kæmper sig frem til løsningen på hele dramaet, så er man samtidig blevet lidt klogere på et af de mørkeste kapitler i Europas nyere historie." Bogpusheren.dk, 5 af 6 stjerner "Tove Alsterdal har skrevet en skøn fortælling ... " Livetidukkehuset.dk

 • af Tove Alsterdal
  81,95 kr.

  Det er iskold vinter i Tornedalen i det allernordligste Sverige, da Lars-Erkki Svanberg, en gang Sveriges hurtigste skiløber, bliver slået ihjel med en økse på gården Rauhala. Længere sydpå vender Katrine hjem fra London. Hun har mistet sit job som korrespondent for Sveriges Radio, og hendes mor er forsvundet ind i demensen. Da Katrine går igennem morens ting, opdager hun, at moren i årtier har gemt på en hemmelighed om sin ungdom. Katrine må rejse til byen Kivikangas langt oppe mod nord, hvor der gemmer sig en familiehistorie, der strækker sig langt ind i det tidligere Sovjetunionen.BEGRAVET I STILHEDEN er en sort slægtskrønike og krimi, hvis historie strækker sig gennem hele 1900-tallet, fra Tornedalen og langt tilbage i historien i Sovjetunionen.

 • af Tove Alsterdal
  81,95 - 127,95 kr.

  En kold forårsnat styrter Charlie Eriksson ned fra en altan på 10. sal i Jakobsberg, en forstad til Stockholm. Hendes liv var et kaos af stoffer, kortvarige forhold og uopfyldte drømme, og politiet afskriver hendes død som selvmord. Charlies søster, Helene, er arkitekt og lever et stilfærdigt liv med mand og børn. Hun har for længst gjort op med sin fortid: moren der forlod dem, faren der blev alkoholiseret, søsteren der ikke kunne skelne mellem virkelighed og fantasi. Men da Helene finder ud af, at Charlie var i Buenos Aires kort tid før sin død, bliver hun nysgerrig.  I sin jagt på sandheden konfronteres Helene med en brutal del af Sydamerikas historie og kommer farligt tæt på skæbne­svangre hemmeligheder. Sporene leder tilbage til 1970’erne, hvor deres mor forelskede sig i en argentinsk flygtning og forsvandt.LAD MIG TAGE DIN HÅND er et familiedrama, en thriller om passion og bedrag, forbrydelse og forsoning."Den er noget nær fuldendt som kriminalroman, psykologisk thriller og familiedrama i én og samme bog - den er velskrevet, vedkommende og verdensklog.Berlingske ★ ★ ★ ★ ★Svensk krimi i superligaen: Nærværende, socialt bevidst, højdramatisk og ekstremt velresearchet.Altfordamerne.dk ★ ★ ★ ★ ★Lad mig tage din hånd vandt prisen som bedste svenske krimi 2014, og det forstår man godt: Den sammenfletter fermt familiedrama, samfundskritik og magtpolitik.WeekendavisenDet fænomenale ved bogen er fortællestilen. Bogen er insisterende og upåklagelig velskreven med sine intense beskrivelser af miljø og mennesker.Fyns Amts Avis ★ ★ ★ ★ ★Tove Alsterdal kan virkelig konstruere et kompliceret plot over flere tider og steder med dobbeltbundede personer og uventede udviklinger.Politiken ★ ★ ★ ★En krimi af de sjældne, med indsigtsfulde figurtegninger og masser af udsyn. Og et eksemplarisk præcist sprog.BTHun skriver vedkommende, har kant og er bare en sublim formidler.dette er sublim fortællekunstBognørden.dk ★ ★ ★ ★ ★Bedst blandt de bedste....Det er en stor, læsværdig historie, der ikke alene rummer en spændende handling, men i høj grad også en række flotte miljø- og personportrætter.Vejle Amts Folkeblad ★ ★ ★ ★

 • af Tove Alsterdal
  143,94 - 297,95 kr.

  Da isen på Ångermanelven bryder op sidst i april, dykker en gruppe marinarkæologer ned i det iskolde vand for at undersøge et gammelt skibsvrag. Ved vraget finder de knogleresterne af et menneske.Sagen lander på den højgravide politiassistent Eira Sjödins skrivebord. Det viser sig, at liget stammer tilbage fra 1960’erne, en tid med store drømme og voldsomme politiske konflikter. Eira må søge hjælp hos sin egen demente mor, der var ung i 60’ernes Ådalen.DYBHAVN er en del af Ådalenserien, der udspiller sig i det norrlandske skovland ved Ångermanelvens bred. Første bog i serien, STORMFALD, vandt Glasnøglen for Bedste Nordiske Kriminalroman.

 • af Tove Alsterdal
  117,95 kr.

 • af Tove Alsterdal
  197,95 - 297,95 kr.

 • af Tove Alsterdal
  124,95 kr.

  Es sollte ein Neuanfang werden. Doch es wird eine Reise in die Vergangenheit. Sonja und Daniel wollen ihre Ehe retten und erfüllen sich einen Traum: Das schwedische Paar kauft ein Weingut in Tschechien und wandert dorthin aus: Das Anwesen liegt seit dem Zweiten Weltkrieg brach, verströmt jedoch eine betörende Magie. Bei ihren Aufräumarbeiten entdecken sie ein Kellergewölbe mit Flaschen aus den Kriegsjahren. Und die mumifizierte Leiche eines kleinen Jungen mit weißer Armbinde. Die Polizei hat kein Inte-resse, der Sache nachzugehen, aber mithilfe der Anwältin Anna erfährt Sonja mehr über die bewegte Geschichte des Dorfes, die Annexion der Gebiete durch Hitler, das Leid der Bevölkerung. Doch dann wird Anna ermordet und Daniel als Verdächtiger verhaftet. Sonja begreift, dass der Schlüssel in der Vergangenheit liegen muss. Und dass manche Dinge für immer verborgen bleiben sollen.Tove Alsterdal wurde 1960 geboren. Sie zählt zu den renommiertesten schwedischen Spannungsautorinnen. Ihre Romane erscheinen in 20 Ländern und wurden mehrfach ausgezeichnet, u. a. mit dem Schwedischen Krimipreis.

 • af Tove Alsterdal
  117,95 kr.

  Una facoltosa coppia svedese decide di trasferirsi in Repubblica Ceca per superare la routine e cercare di salvare un matrimonio ormai al collasso. Sonja e Daniel scelgono, a questo preciso scopo, di stabilirsi in una località vinicola dei Sudeti, dove sperano di poter avviare una florida azienda. La loro nuova casa, circondata dai vigneti, sembra così offrirsi perfettamente quale scenografia per una nuova giovinezza. Una notte, però, Daniel fa una scoperta sconcertante: nella grande cantina in cui si conserva il vino esce allo scoperto l’ingresso di quello che parrebbe un tunnel segreto. Sonja decide di andare in esplorazione, incappando così nel cadavere mummificato di un ragazzo che stringe fra le dita un marco tedesco del 1943. È l'inizio di un'indagine domestica che, ben presto, finirà per scontrarsi con le autorità locali, poco inclini a riportare alla luce un passato doloroso, che affonda le radici nell’occupazione nazista della Boemia.Tove Kerstin Alsterdal nasce a Malmö nel 1960. Dopo aver studiato giornalismo alla Kalix Folkhögskola, esordisce nel 2009 con il thriller "Corpi senza nome", grazie al quale inizia a emergere come uno dei nomi più importanti all’interno del variegato panorama noir scandinavo. Vincitrice in ben due occasioni del prestigioso Premio Svedese per la Letteratura Gialla (2014 e 2020), nel 2021 si è aggiudicata anche il premio Glasnyckeln per il romanzo "Rotvälta". Dei suoi sette romanzi sono stati tradotti in italiano "Quella notte gelida a Stoccolma" (Newton Compton, 2015) e "Il tunnel dei morti" (SEM, 2020).

 • af Tove Alsterdal
  107,95 kr.

 • af Tove Alsterdal
  197,95 - 284,95 kr.

 • af Tove Alsterdal
  117,95 kr.

  An unputdownable thriller set in the dark underbelly of Europe, perfect for fans of I AM PILGRIM. Into the darkness they fall...

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.