Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lad mig tage din hånd - Tove Alsterdal - E-bog

Bag om Lad mig tage din hånd

En kold forårsnat styrter Charlie Eriksson ned fra en altan på 10. sal i Jakobsberg, en forstad til Stockholm. Hendes liv var et kaos af stoffer, kortvarige forhold og uopfyldte drømme, og politiet afskriver hendes død som selvmord.  Charlies søster, Helene, er arkitekt og lever et stilfærdigt liv med mand og børn. Hun har for længst gjort op med sin fortid: moren der forlod dem, faren der blev alkoholiseret, søsteren der ikke kunne skelne mellem virkelighed og fantasi. Men da Helene finder ud af, at Charlie var i Buenos Aires kort tid før sin død, bliver hun nysgerrig.  I sin jagt på sandheden konfronteres Helene med en brutal del af Sydamerikas historie og kommer farligt tæt på skæbne­svangre hemmeligheder. Sporene leder tilbage til 1970’erne, hvor deres mor forelskede sig i en argentinsk flygtning og forsvandt. LAD MIG TAGE DIN HÅND er et familiedrama, en thriller om passion og bedrag, forbrydelse og forsoning. "Den er noget nær fuldendt som kriminalroman, psykologisk thriller og familiedrama i én og samme bog - den er velskrevet, vedkommende og verdensklog. Berlingske ★ ★ ★ ★ ★ Svensk krimi i superligaen: Nærværende, socialt bevidst, højdramatisk og ekstremt velresearchet. Altfordamerne.dk ★ ★ ★ ★ ★ Lad mig tage din hånd vandt prisen som bedste svenske krimi 2014, og det forstår man godt: Den sammenfletter fermt familiedrama, samfundskritik og magtpolitik. Weekendavisen Det fænomenale ved bogen er fortællestilen. Bogen er insisterende og upåklagelig velskreven med sine intense beskrivelser af miljø og mennesker. Fyns Amts Avis ★ ★ ★ ★ ★ Tove Alsterdal kan virkelig konstruere et kompliceret plot over flere tider og steder med dobbeltbundede personer og uventede udviklinger. Politiken ★ ★ ★ ★ En krimi af de sjældne, med indsigtsfulde figurtegninger og masser af udsyn. Og et eksemplarisk præcist sprog. BT Hun skriver vedkommende, har kant og er bare en sublim formidler. dette er sublim fortællekunst Bognørden.dk ★ ★ ★ ★ ★ Bedst blandt de bedste. ...Det er en stor, læsværdig historie, der ikke alene rummer en spændende handling, men i høj grad også en række flotte miljø- og personportrætter. Vejle Amts Folkeblad ★ ★ ★ ★

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771463620
 • Udgivet:
 • 13. Marts 2015
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Lad mig tage din hånd

  Beskrivelse af Lad mig tage din hånd

  En kold forårsnat styrter Charlie Eriksson ned fra en altan på 10. sal i Jakobsberg, en forstad til Stockholm. Hendes liv var et kaos af stoffer, kortvarige forhold og uopfyldte drømme, og politiet afskriver hendes død som selvmord.
   Charlies søster, Helene, er arkitekt og lever et stilfærdigt liv med mand og børn. Hun har for længst gjort op med sin fortid: moren der forlod dem, faren der blev alkoholiseret, søsteren der ikke kunne skelne mellem virkelighed og fantasi. Men da Helene finder ud af, at Charlie var i Buenos Aires kort tid før sin død, bliver hun nysgerrig.
   I sin jagt på sandheden konfronteres Helene med en brutal del af Sydamerikas historie og kommer farligt tæt på skæbne­svangre hemmeligheder. Sporene leder tilbage til 1970’erne, hvor deres mor forelskede sig i en argentinsk flygtning og forsvandt.

  LAD MIG TAGE DIN HÅND er et familiedrama, en thriller om passion og bedrag, forbrydelse og forsoning.

  "Den er noget nær fuldendt som kriminalroman, psykologisk thriller og familiedrama i én og samme bog - den er velskrevet, vedkommende og verdensklog.
  Berlingske ★ ★ ★ ★ ★

  Svensk krimi i superligaen: Nærværende, socialt bevidst, højdramatisk og ekstremt velresearchet.
  Altfordamerne.dk ★ ★ ★ ★ ★

  Lad mig tage din hånd vandt prisen som bedste svenske krimi 2014, og det forstår man godt: Den sammenfletter fermt familiedrama, samfundskritik og magtpolitik.
  Weekendavisen

  Det fænomenale ved bogen er fortællestilen. Bogen er insisterende og upåklagelig velskreven med sine intense beskrivelser af miljø og mennesker.
  Fyns Amts Avis ★ ★ ★ ★ ★

  Tove Alsterdal kan virkelig konstruere et kompliceret plot over flere tider og steder med dobbeltbundede personer og uventede udviklinger.
  Politiken ★ ★ ★ ★

  En krimi af de sjældne, med indsigtsfulde figurtegninger og masser af udsyn. Og et eksemplarisk præcist sprog.
  BT

  Hun skriver vedkommende, har kant og er bare en sublim formidler.
  dette er sublim fortællekunst
  Bognørden.dk ★ ★ ★ ★ ★

  Bedst blandt de bedste.
  ...Det er en stor, læsværdig historie, der ikke alene rummer en spændende handling, men i høj grad også en række flotte miljø- og personportrætter.
  Vejle Amts Folkeblad ★ ★ ★ ★

  Brugerbedømmelser af Lad mig tage din hånd  Find lignende bøger
  Bogen Lad mig tage din hånd findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.