Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Det hele begynder med, at du får serveret en stor skål fyldt til randen med rygende varm fond. Der er smæk på smagen, fonden har en perfekt overflade med små fedtperler, nudlerne er spændstige og toppet med chashumarineret svinebryst eller kylling, et vuggende sojamarineret æg og andre toppings. Allerede fra den første mundfuld er du godt på vej til at blive afhængig.Ramen består af over 70 opskrifter med fokus på hjemmelavede fonder og ramennudler, men også retter som soba- og udonnudler, gyoza, okonomiyaki og tempura.
Tove Nilsson is a ramen addict. Every time she travels abroad, she is looking for her next ramen fix. Including 50 mouth-watering recipes, from homemade broth and noodles to complementary dishes and sides such as udon, gyoza, pickles, okonomiyaki, and tempura, this cookbook will transport you to the vibrant streets of Japan via your own kitchen.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.