Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Bøger af Trine Bundsgaard

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Trine Bundsgaard, Sanne Søndergaard, Marianne Iben Hansen, mfl.
  65,95 - 171,95 kr.

  Historier, der får børn til at drømme stortPiger skal være yndige og dygtige. Piger skal være vilde og blodige. Piger skal være sjove og gakkede.Piger skal være lige præcis, som de er. Og det er missionen med Kampklar , som er ni historier om vilde, opfindsomme, modige, ja alle slags piger. Læs for eksempel om Freja, der udnævner sig selv til superhelt. Eller Alma, der bygger en rumraket.Historierne er skrevet af Sanne Søndergaard, Sanne Cigale Benmouyal, Ane Cortzen, Marianne Iben Hansen, Sophie Souid, Trine Bundsgaard, Geeti Amiri, Ida Rud Nielsen og Silja Okking. Fra 6 år. 

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 108,95 kr.

  Asta og Fanny skal med klassen på lejrskole. Det er ret sjovt, men deres lærer, Buller, har ikke helt styr på tingene - og pludselig bliver det hele lidt uhyggeligt. Men Asta får hjælp af Mads, som er en smule pinlig, men faktisk også ret sød.Læs mere om forfatteren, Trine Bundsgaard.

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 108,95 kr.

  Hr. Bibi er Astas nabo. Hans øjne lyser i mørke, og han har begravet sin kone i baghaven. Det siger Fanny i hvert fald. Asta er nødt til at undersøge sagen. Snart er hun viklet ind i løgnehistorier og spionage, og hun kan slet ikke rigtig finde ud af, om Fanny overhovedet vil være venner eller ej.Her er andet bind i en helt ny, smadder underholdende og meget velskrevet serie om Asta på 8 år og hendes hverdag med skolen, forældrene, den fjollede lillebror og ikke mindst – hendes bedste venner.Serien 'Bedste venner' fortæller med humor og følsomhed om mødet mellem Asta og Fanny. De to piger udvikler et varmt venskab, men tager også deres kampe – for de er begge to fulde af gode ideer og udstyret med en udpræget trang til at bestemme. Læs mere om forfatteren, Trine Bundsgaard.

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 108,95 kr.

   Asta har fødselsdag og mor og far spørger, hvad hun ønsker sig. Det eneste Asta ønsker sig er en hundehvalp, men der siger mor NEJ; en hund skal trænes og opdrages og fodres og luftes. Og den fælder og graver huller i haven. ”Nemlig,” siger Asta – ”og den logrer og bliver helt vildt glad, når man aer den.” Men nej, Asta må ikke få en hund, men på selve den store dag kommer hr. Bibi forbi og stiller hende et helt fantastisk forslag; han skal ha en hund, men har brug for en sød og dygtig hjælper …   6. bog i serien om Asta og hendes venner.

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 108,95 kr.

  Her er første bind i en helt ny serie om Asta på 8 år og hendes hverdag med skolen, forældrene, den fjollede lillebror og ikke mindst – hendes bedste venner.Asta er flyttet med sin familie til Fyn – og hun længes bare tilbage til sine veninder. Asta er tæt på at kvæle sin lalleglade lillebror, Bimmer, som bare synes, det er fantastisk med ny skole og nye venner. Men så begynder det at regne med umodne æbler, og Asta opdager, at nabopigen, Fanny, udspionerer hende. Og det vil hun selvfølgelig ikke finde sig i …'Asta og det store flytterod' fortæller med humor og følsomhed om mødet mellem Asta og Fanny. De to piger udvikler et varmt venskab, men tager også deres kampe – for de er begge to fulde af gode ideer og udstyret med en udpræget trang til at bestemme.Læs mere om forfatteren, Trine Bundsgaard.

 • af Trine Bundsgaard
  73,95 - 155,95 kr.

  Tilde er 13 og træt af sine forældre. Eller måske mest af sin far. Og af skolen og den stil, hun ikke har fået skrevet. Den kan Lucca heldigvis hjælpe med, hvis de altså kan få Ofelia til at holde op med at snakke om kager. Og så er der også søde Isak, som hele tiden dukker op. Tilde kan klare det. Selvfølgelig kan hun det! Tilde-bøgerne handler om tre pigers stærke venskab, om lektier og tankemylder, kagebagning og skænderier, hverdag og vildskab – og en hel del om at være forelsket. Første bog i serien Illustrationer af Solveig Agerbak

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 108,95 kr.

  Astas lillebror Bimmer fortæller ret gode løgnehistorier. Om alt mulig. Det er vildt skægt, indtil Bimmer fortæller Fanny en sær historie om Asta. Så er det pludselig ikke ret sjovt at være Asta.Læs mere om forfatteren, Trine Bundsgaard.

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 108,95 kr.

  Asta glæder sig - for hun skal være storesøster. Verdens bedste storesøster. Men da først babyen kommer, bliver det slet ikke, som Asta havde regnet med.9. bog i serien

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 108,95 kr.

  Hr. Bibi og Asta glæder sig til at få hund. De har snor, kurv og madskål klar. Nu mangler de bare det lille bæst. Asta kan næsten ikke vente, men så bliver hr. Bibi syg ...7. bog om Asta og hendes venner

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 108,95 kr.

  Sarah er ny i Asta og Fannys klasse, og de vil gøre alt for, at hun skal føle sig velkommen. Men skal hun være med til alting? Det synes Fanny, og måske er det, fordi Asta føler sig udenfor, at hun kommer til at sige noget om Sarah til Sally-Marie. Noget virkelig dumt. 11. bog i serien om Asta. En serie om glæden ved at have en ven. Masser af sjove og fine illustrationer af Lars Horneman

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 108,95 kr.

  Bæst er en sød hund, men han skal trænes og luftes – også selvom om det regner.Han gnaver i Astas (og endnu værre: i Fannys!) ting - men er det også ham, som har ædt den gamle nøgle, så Asta og Fanny ikke kan komme ind i Bittens hemmelige hule?8. bog i serien om Asta

 • af Alberte Winding, Kirsten Sonne Harild, Trine Bundsgaard, mfl.
  152,95 kr.

  Ælle Bælle Børnehave er til barnet, der skal eller er startet i børnehave. Bogen er spækket med gode børnehavehistorier. Fortællinger om at få en god ven, livet i en børnehave, at have en rigtig dårlig morgen, at være en af de store og om at blive hentet og skulle gå hele vej hjem, også selv om man har fået en hudafskrabning på knæet.

 • af Trine Bundsgaard
  73,95 - 178,95 kr.

  Tilde er 13 og temmelig forelsket i Isak. Men Lucca har opdaget, at han har en kæreste. Ofelia vil fikse det med en plan, som stikker helt af, og måske er Tildes mor ved at rykke hele familien til Århus. Som prikken over i’et kommer Tilde til at græde. Foran Isak. Midt på biblioteket! Tilde har styr på det. Selvfølgelig har hun det! Tilde-bøgerne handler om tre pigers stærke venskab, om lektier og tankemylder, kagebagning og skænderier, hverdag og vildskab – og en hel del om at være forelsket. Anden bog i serien Illustrationer af Solveig Agerbak

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 kr.

  Sjælenes Træ er anden bog i serien Feernes Ø. En magisk fortælling om kærlighed, mod og om at finde sin egen styrke. Den Gyldne Bog er forsvundet, Ayas og Nolis mor bliver taget til fange, og feernes eksistens er truet. Alt ser sort ud, men så dukker en yr-pige op og fortæller, at Aya bærer evnen til at redde feerne. Men kan Aya virkelig klare det helt alene? Bogen er fyldt med smukke illustrationer af Solveig Agerbak.

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 108,95 kr.

  Asta glæder sig til jul, men Fannys mor er syg, og måske er det meget alvorligt. Asta ved ikke, hvordan hun kan hjælpe Fanny - og er der overhovedet noget ved at holde jul, hvis Fannys mor er syg? Og hvad skal Asta stille op med Gregers og hans sære hunde-rensdyr? 10. bog i serien om Asta og hendes venner.

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 108,95 kr.

  Bedste venner er en alvorligt sjov serie om sære naboer, irriterende små søskende og glæden ved at have en god ven.Bedsteveninden Silja kommer endelig på besøg. Asta har savnet hende, og det er vildt hyggeligt. Så dukker Fanny også op, og de tre piger laver loppemarked. Men på grund af et kasseapperat i plastik, Astas fine ring og en hemmelig ingrediens kommer det til at gå helt anderledes, end Asta havde tænkt sig.Læs mere om forfatteren, Trine Bundsgaard.

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 103,95 kr.

  Asta og hendes familie skal et år til USA. Asta glæder sig. Lidt i hvert fald. Men tanken om alt det fremmede skræmmer hende. Og hvordan skal hun få sagt farvel til Fanny?

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 122,95 kr.

  Tilde er 13 år og helt sikkert stadig vild med Isak. Men ellers er hun ikke så sikker på noget. For er Isak egentlig også vild med hende? Og hvordan skal det gå med klimademonstrationen, som Lucca er ved at arrangerer, når Ofelia hellere vil købe nyt tøj?Kan de overhovedet blive ved med at være venner, når de er så uenige om, hvad man skal gøre for kloden og hinanden?TILDE handler om tre pigers stærke venskab, om skoledage og tankemylder, klimakrise og skænderier, hverdag og vildskab – og en hel del om at være forelsket.

 • - Læs med dit barn
  af Trine Bundsgaard
  73,95 - 152,95 kr.

  Omars altan er en del af en ny serie af billedbøger Læs med dit barn, der er udgivet i samarbejde med Læs for Livet og Ordblindeforeningen. Seriens bøger fortæller gode og sjove historier på en let måde, hvor alle kan være med. Omar elsker træer og planter. Mor og far vil gerne have, at han leger med de andre børn. Men de andre børn larmer og spiller fodbold, og Omar vil hellere samle agern og kviste og blade – og gro sin egen skov på altanen. En dag møder han en pige med de samme interesser.Gyldendal ønsker at styrke læselysten – også i de børnefamilier, hvor forældre eller bedsteforældre er ordblinde. Bogen udgives i samarbejde med Læs for livet, der bruger bøger til at skabe social forandring og give udsatte børn og unge gode oplevelser og muligheder for bedre liv. Og i samarbejde med Ordblindeforeningen, der hjælper de mere end 300.000 ordblinde i DK og deres familier, og arbejder for at udbrede kendskabet til vilkår og muligheder for mennesker med ordblindhed.

 • af Trine Bundsgaard
  65,95 kr.

  Sofus og Viola ved godt, hvordan de små børn kommer ud afderes mors mave. Det er sværere at finde ud af, hvordan dekommer derind. Sofus' lillesøster påstår, at hun ved det hele,men hun siger bare: bolle, bolle, bolle. Hvem kan hjælpe dem med at finde ud af det?En sød, humoristisk bog om, hvordan man får børn. Sofus og Viola hører om både adopterede børn, en dreng med to mødre, om kunstig befrugtning og en mormor, der er født i Fredericia. Og så lærer de en masse nye, sjove, frække ord.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

 • - Fortællinger om graviditet, fødsel og moderskab
  af Trine Bundsgaard
  45,95 kr.

  Trine Bundsgaards Ammestuehistorier fortæller ingen skrøner. Tværtimod giver bogen en række virkelighedsnære fortællinger om graviditet, fødsel og moderskab. Ud fra samtaler med 12 mødre har forfatteren skrevet om graviditetens ventetid, om veer, og den befriende forløsning og mødet med det lille barn – og ikke mindst om hvordan det er at blive mor, med alt hvad det indebærer af glæde, stolthed, ansvar, angst og frustration.Ammestuehistorier er fortællinger om forventningernes møde med realiteterne. Kvinderne fortæller om at føle sig ensom og overvældet af arbejdet med at passe et lille barn, om at savne sin kæreste, om fornøjelsen ved at glemme sig selv og om kærligheden til det lille barn.Kvinderne tegner et nuanceret billede af moderskabets glæder og konflikter og viser at der er mange måder at være mor på og mange modstridende følelser forbundet med moderskabet. I modsætning til andre bøger om svangerskab og fødsler retter Ammestuehistorier fokus på kvinden og den omvæltning det er at blive mor.

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 217,95 kr.

  Naja har fået et nyt skateboard. Det er ret cool. Og det ligner Lynets på en prik. Har Najas far virkelig købt det af en skater? Eller er Naja fuld af løgn?Lix: 9LET-tal: 16

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 222,95 kr.

  Luna Lineas mor er sjov.For det meste.Men ikke altid. Og slet ikke lige nu.Lix: 9Let-tal: 15

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 222,95 kr.

  Luna Linea og Lui sidder i fru Olsens æbletræ. Under træet står en hund i vejen. Den har hvide skarpe tænder. Knivskarpe. "Jeg er ikke bange," siger Luna Linea. "Det er jeg," siger Lui.Læs også Luna Linea vil have roLIX: 9LET-tal: 16

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 222,95 kr.

  Luna Linea læser en god bog. Men mor vil vaske op. Hun bliver ved og ved. Og så får Luna Linea nok. Hun går sin vej ...Trine Bundsgaards serie om den bestemte pige Luna Linea, tegnet af Niels Bo Bojesen, som mange børne kender fra Vitello-serien, er vældig populær hos både piger og drenge i indskolingen.LIX: 9

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 kr.

  Luna Linea er sulten. Lækkersulten. Hun må have sukker. Nu. Men mor siger nej. Helt nej. Færdig.Trine Bundsgaards serie om den bestemte pige Luna Linea, tegnet af Niels Bo Bojesen, som mange børne kender fra Vitello-serien, er vældig populær hos både piger og drenge i indskolingen.LIX: 12

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 222,95 kr.

  Luna Linea og Lui er venner. De bedste venner i verden. De kan klare alting sammen. Lige indtal Maja begynder at drille: "I er kærester. I er klamme."Trine Bundsgaards serie om den bestemte pige Luna Linea, tegnet af Niels Bo Bojesen, som mange børne kender fra Vitello-serien, er vældig populær hos både piger og drenge i indskolingen.LIX: 8

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 222,95 kr.

  Luna Linea sover hos Lui. I en hule. Der er vildt hyggeligt. Og lidt for mørkt ...Det er ikke altid let at indrømme, at man er mærkeræd. Slet ikke når man er en stor skolepige. I denne bog skal Luna Linea overnatte hos sin bedste ven Lui, fordi mor skal ud og danse. De bygger en hule på Luis værelse, men da de skal sove, synes Luna Linea alligevel, at der er lige mørkt nok ...Trine Bundsgaards serie om den bestemte pige Luna Linea tegnet af Niels Bo Bojesen, som mange børne kender fra Vitello-serien, er vældig populær hos både piger og drenge i indskolingen.LIX: 8

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 222,95 kr.

  Lix 9, Let-tal 17En letlæst sidehistorie til den populære serie om Asta af Trine Bundsgaard.Asta keder sig i det nye hus. Hun savner også sine venner. Og hun trænger til kage. Ingen vil gå med,og så går Asta bare selv. Det går fint, indtil hun går den forkerte vej ...Find gratis læseforståelsesopgaver under fanen ”Ekstramaterialer” nedenfor

 • af Trine Bundsgaard
  45,95 - 217,95 kr.

  Rudi gider ikke skate, så han inviterer Naja med hen til sin hule. Eller faktisk er det Rudi og Ali B's hule. Og ali B synes ikke det er verdens bedste ide ... Andet bind i trilogien om Asfaltpatruljen.Velegnet til Guidet Reading.LIX 10

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.