Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Vilhelm Hansen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  36,95 kr.

  En hvirvelvind fører det gode skib Mary og Rasmus Klump og vennerne i Tivoli. Her er fyldt med sjove forlystelser, musik og balloner. Midt i al virvaret møder de Mille, der ikke kan finde sin onkel, som er ballonsælger i Tivoli. Så er det jo godt, at Klump og vennerne er gode til at hjælpe. Men mon ikke også de selv får brug for hjælp, for hvordan skal de komme hjem?Rasmus Klump har været en kendt og elsket figur blandt børn og barnlige sjæle, siden den første tegneserie om den lille bjørn og hans venner udkom i 1951. Rasmus Klump elsker pandekager og sammen med hans venner Pingo, Skæg og Pelle tager han på eventyr jorden rundt ombord på det gode skib Mary.Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), skabte den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn. Rasmus Klump bor i dag i Tivoli i København.

 • af Carla & Vilhelm Hansen
  170,95 kr.

  En flot gavebog med 7 af de bedste billedbøger om Rasmus Klump og alle vennerne. Bogen indeholder følgende titler: Rasmus Klump og den røde bil, Rasmus Klump og pandekageskibet, Rasmus Klump på Kageøen, Rasmus Klump i Tivoli, Rasmus Klump har fødselsdag, Rasmus Klump og Tudeprinsen og Rasmus Klump hos Nisserne.

 • af Carla Hansen
  45,95 - 170,95 kr.

  Et flot samlebind med sjove og nostalgiske julehistorier af Carla og Vilhelm Hansen. Bogen vrimler med flittige nisser, som har travlt med juleforberedelserne. Der skal bages, hentes juletræ og klippes julestads, men der er også tid til en masse sjov og ballade. Læs fx om nissefars mislykkede ballon-flyvetur og togrejsen til Ugleskoven. Historierne er befolket med voksne nisser og af nissebørn og dyr, fx gris og hare. Sproget er friskt med sin helt egen humor og retter sig både mod voksne og børn. En rigtig julebog fra Nisseland, der hvor sneen altid er kridhvid – og altid nyfalden netop juleaften.

 • af Carla & Vilhelm Hansen
  159,95 kr.

 • af Carla & Vilhelm Hansen
  159,95 kr.

 • af Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  514,95 kr.

  Pixi - kvalitet!Pixier er for de små,pixier er for de lidt større,pixier er for dem, der ligehar lært at læse selv. Sælges i kolli 48 (8 stk. af 6 titler)Rasmus Klump har flyvegriller (8 stk.)Rasmus Klump og Måneraketten (8 stk.)Rasmus Klump passer ged (8 stk.)Rasmus Klum oplever noget mærkeligt (8 stk.)Rasmus Klump farer vild (8 stk.)Rasmus Klump på månen (8 stk.)

 • af Carla & Vilhelm Hansen
  40,95 kr.

  Baby Pixi® er pegebøger i det velkendte kvadratiske format - men lidt større og med papsider og blødt omslag - til de allermindste børn.Rasmus Klump siger godnat er fyldt med enkle hverdagsord og illustrationer, der knytter sig til den hyggelige puttetid og er nem at bladre i for små hænder.Fra ca. 6 mdr..

 • af Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  12,95 kr.

  Rasmus Klump, Pingo og Pelle er ude at gå en lang tur. Men pludselig er de faret vild, og der er ingen, der kan hjælpe dem med at finde hjem igen. Så de beslutter sig for at tegne et landkort, som kan hjælpe dem.Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), især er kendt som skaber af den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn.

 • af Carla & Vilhelm Hansen
  67,95 kr.

  Gå på opdagelse i Rasmus Klumps finurlige univers i denne enkle ordbog, hvor barnet kan lære at sætte ord på en masse genkendelige dyr og ting. Tag på besøg hjemme hos Rasmus Klump, på bondegården, i byen, på stranden og mange andre spændende steder.Fra ca. 12 mdr.

 • af Carla & Vilhelm Hansen
  197,95 kr.

  En bog fyldt med korte historier til sengetid, læsetid - eller bare altid.I denne højtlæsningsbog får du 12 klassiske historier med Rasmus Klump og alle hans venner. Mød Pingo, Skæg, Mille, Pelle, Gøjen og Pildskadden og en masse andre karakterer fra Rasmus Klumps vidunderlige og legende univers.Fem minutter i godnat er korte historier, der passer perfekt til godnatlæsningen - eller til alle andre tidspunkter på dagen, hvor der lige er fem minutter tilovers.Fra ca. 4 årI samme serie:Fem minutter i godnat:  FrostFem minutter i godnat: DisneyFem minutter i jul: DisneyFem minutter i godnat:  Disney PrinsesserFem minutter i godnat: PixarFem minutter i godnat:  Peter PedalFem minutter i godnat: Peter PlysFem minutter i godnat: Disney GirlpowerFem minutter i godnat:  My Little Pony

 • af Carla & Vilhelm Hansen
  131,95 kr.

  En flot æske med ni papbøger om Rasmus Klump og alle hans venner – perfekt til de små hænder. Bøgerne er inddelt i emner med genkendelige ting fra barnets hverdag:  legetøj, mad, fødselsdag, udenfor, dyr, tøj, bondegård, tal og godnat. Bøgerne kan også bruges som klodser og puslespilsbrikker. Fra ca. ca. 1 år

 • af Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  36,95 kr.

  På vej tilbage til skibet Mary ser Rasmus Klump og vennerne en kæmpe røgsky. Inde i alt røgen finder de Futkarl, der elsker at lege i røgen fra lokomotivet. Desværre har Futkarl kun et enkelt stykke skinne at køre på, så vennerne bygger et stort hjul ud af skinnen, og så kommer der fart på.Dette er 14. bind i den originale samling om Rasmus Klump og alle hans venner. Med oplæsning af Lars Thiesgaard.Denne e-bog indeholder oplæsning og er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

 • af Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  36,95 kr.

  Rasmus Klump og hans venner er i gang med at bygge sandslotte nede på stranden, da albatrossen Albus dukker op. Han har en besked bundet rundt om benet: Pandekageskibet, der har lasten fuld af pandekagemel, er i havsnød! Det sidder fast i en masse alger - og hvis det ikke snart kommer fri, bliver der mangel på pandekagemel... Rasmus Klump og vennerne må være meget opfindsomme for at hjælpe pandekageskibet, men takket være Hvalen Valdes store appetit, et par badmintonketsjere og en kæmpe algepisker kan Rasmus Klump og vennerne spise nybagte pandekager til aftensmad. Rasmus Klump har været en kendt og elsket figur blandt børn og barnlige sjæle, siden den første tegneserie om den lille bjørn og hans venner udkom i 1951. Rasmus Klump elsker pandekager og sammen med hans venner Pingo, Skæg og Pelle tager han på eventyr jorden rundt ombord på det gode skib Mary.Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), skabte den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn. Rasmus Klump bor i dag i Tivoli i København.

 • af Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  36,95 kr.

  Klump og vennerne har været ude for noget af et stormvejr og befinder sig nu på Skildpaddeøen, hvor de mistede kontakten med skibet Mary.Klump og vennerne må derfor bygge et nyt skib, men først må de finde et sted at bo på Skilpaddeøen så længe. Med Klumps gode idéer og alle vennernes hjælp skal vi nok få vennerne til søs igen hurtigt. Dette er syvende bind i den originale samling om Rasmus Klump og alle hans venner.Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), især er kendt som skaber af den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn.

 • af Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  36,95 - 45,95 kr.

  Klump og Pingo finder et sjovt hjul og snart er de i fuld gang med at finde ud af hvad de skal bruge det til. Hjulet viser sig slet ikke at være et hjul, men et ror, og de beslutter sig for at bygge et skib. Det er ikke helt nemt, men det er lige en opgave for Klump, Pingo og alle deres venner. Dette er første bind i den originale samling om Rasmus Klump og alle hans venner.Med oplæsning af Lars Thiesgaard.Denne e-bog indeholder oplæsning og er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

 • af Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  36,95 kr.

  Vennerne på skibet Mary er i gang med hovedrengøring, da Klump finder Professor Mogens i den ene skorsten. Professor Mogens er på jagt efter en møjsengøjser, men da professoren ikke ved, hvordan sådan en ser ud, er efterforskningen ret vanskelig. Klump og resten af vennerne er heldigvis klar til at hjælpe og de går sammen i land på jagt efter møjsengøjseren.Dette er 13. bind i den originale samling om Rasmus Klump og alle hans venner. Med oplæsning af Lars Thiesgaard.Denne e-bog indeholder oplæsning og er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

 • af Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  27,95 kr.

  Rasmus Klump og hans venner er i fuld gang med at lege, da de hører et svagt råb om hjælp nede fra stranden. De løber straks derned og finder en prinsesse i havsnød. Takket være det gode skib Mary kan de skynde sig at komme hende til undsætning! Derefter går vejen til Solsikke-Øen for at bringe prinsesse Nanna sikkert hjem til sine forældre... Rasmus Klump har været en kendt og elsket figur blandt børn og barnlige sjæle, siden den første tegneserie om den lille bjørn og hans venner udkom i 1951. Rasmus Klump elsker pandekager og sammen med hans venner Pingo, Skæg og Pelle tager han på eventyr jorden rundt ombord på det gode skib Mary.Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), skabte den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn. Rasmus Klump bor i dag i Tivoli i København.

 • af Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  27,95 kr.

  Rasmus Klump skal købe ind, men alt er udsolgt hos købmand Grisso. Slukøret sejler Klump, Pingo og Gøjen hjem. Men Gøjen holder udkig den forkerte vej, da en stor bølger fanger båden og "bum". Klump og vennerne er landet på en fremmed ø. Her møder de Tigerkat og bageren Sofus, der bager kager dagen lang... men suk! Der er ingen til at spise alle kagerne, og så må Klump og vennerne hjælpe bageren med at spise alle kagerne.Rasmus Klump har været en kendt og elsket figur blandt børn og barnlige sjæle, siden den første tegneserie om den lille bjørn og hans venner udkom i 1951. Rasmus Klump elsker pandekager og sammen med hans venner Pingo, Skæg og Pelle tager han på eventyr jorden rundt ombord på det gode skib Mary.Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), skabte den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn. Rasmus Klump bor i dag i Tivoli i København.

 • - Udvalgte danske science fiction-historier 1870-1920
  af Vilhelm Bergsøe, Johannes V. Jensen, Carl Muusmann, mfl.
  95,95 kr.

  Også i tidligere tider har danske forfattere været med, når det gælder science fiction. Denne antologi rummer seksten kortere og lidt længere historier skrevet af danske forfattere i perioden 1870-1920. Udvalget viser, at det ikke kun var i romanens form, forfatterne udfoldede sig, men at den korte form også tiltalte dem.Her er utopier, røverhistorier, fortællinger om opfindelser og opfindere, videnskabsmænd og opdagelser, visioner om styrbare luftskibe, liv på andre planeter, forbyttede hjerner, en tidsmaskine, en kyborgiseret futurist og meget andet – alt sammen mere end 100 år gammelt. Mange af de motiver, der har spillet en rolle i genrens senere udvikling, fandt deres moderne form i denne periode.Historierne er skrevet af kendte og ukendte, kanoniserede og glemte, nogle endda anonyme, og udvalget viser at forfattere fra mange hjørner af den danske litteratur mente, de kunne bruge genren til noget. Læst på historiens afstand udgør historierne ikke blot underholdende læseoplevelser i sig selv, men giver også et billede af hvad der optog danskerne i årtierne omkring forrige århundredskifte.

 • af Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  36,95 kr.

  I denne bog kan du møde Rasmus Klump og hans venner – Pingo, Pelle, Skæg, Mille, Pildskadden og Gøjen. De leger, klæder sig ud, tager på eventyr og spiser massevis af pandekager.Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), især er kendt som skaber af den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn.

 • af Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  36,95 kr.

  Rasmus Klump har travlt fra morgen til aften. Her kan I høre om alt det, han når at opleve på en helt almindelig dag. Tag med på bondegården, på fisketur, til fodboldkamp, på skattejagt og til havefest.Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), især er kendt som skaber af den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn.

 • af Carla & Vilhelm Hansen
  67,95 kr.

  Nissefar og Lille Morten har travlt op til jul. De skal hente Bedstemor, så hun kan fejre julen sammen med hele nissefamilien i Kæmpehøjen. Men turen går ikke helt som planlagt … Bogen er tegnet og skrevet af Carla og Vilhelm Hansen, der står bag historierne om Rasmus Klump. Fra ca. 3 år.

 • af Carla & Vilhelm Hansen
  67,95 kr.

  Julen står for døren, og ferien er begyndt. Nisseole får for første gang lov til at dele juleinvitationer ud, og det bliver en begivenhedsrig tur rundt i Nisseland, hvor der er liv og glade dage overalt. Bogen er tegnet og skrevet af Carla og Vilhelm Hansen, der står bag historierne om Rasmus Klump. Fra ca. 3 år.

 • af Carla & Vilhelm Hansen
  67,95 kr.

  Gå på opdagelse i Rasmus Klumps finurlige univers i denne enkle papbog, hvor barnet kan lære at sætte ord på en masse genkendelige dyr. Tag på besøg i junglen, på bondegården, i havet og mange andre steder. Bogen kan både bruges til en snak om dyr og indeholder også en kort højtlæsningshistorie. Perfekt til en hyggelige læsestund.Fra ca. 12 mdr.I samme serie: Rasmus Klump – Min første ordbog

 • af Kim Langer, Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  38,95 - 55,95 kr.

  On joulukuun ensimmäinen päivä. Jouluaattoon on vielä 23 päivää aikaa! Mitä seuraavien päivien aikana mahtaakaan tapahtua? Paljon, jos kysytään Rasmus Nallelta! Huikea jouluinen seikkailu alkaa, kun kaneli loppuu kaupoista. Rasmus Nalle päättää toivoa kanelia joulupukilta. Sillä mitä joulu olisi ilman kanelia? Kirje pitäisi kuitenkin saada perille Pohjoisnavalle. Mutta miten? Vaikuttaa siltä, että Rasmus Nallen ystävineen pitää suunnata kohti joulupukin maata!Rasmus Nalle pelastaa joulun on ihastuttava jouluinen tarina, joka on kirjoitettu joulukalenterin muotoon.Rasmus Nalle on ollut rakastettu hahmo vuodesta 1951 lähtien, jolloin ensimmäiset Rasmus Nalle -sarjakuvat julkaistiin tanskalaisissa sanomalehdissä. Rasmus Nalle on perso letuille, ja hänellä on aina aikaa pitää lettukestit. Yhdessä ystäviensä Pingon, Pellen ja Kallen kanssa Rasmus seikkailee maailmalla Mary-nimisellä laivalla.Carla Hansen (1906–2001) oli tanskalainen kirjailija. Hän loi rakastetun Rasmus Nallen yhdessä miehensä, kuvittaja Vilhelm Hansenin (1900–1992) kanssa. Rasmus Nallea julkaistiin alun perin tanskalaisissa lehdissä sarjakuvana, mutta pian valloittavan nallen elämästä ryhdyttiin painamaan myös kirjoja. Nykyisin Rasmus Nalle tunnetaan ympäri maailman.

 • af Per Sanderhage, Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  34,95 kr.

  Kun Rasmus Nalle, Pingo ja Pelle lähtevät etsimään joulukuusta, sopivaa puuta ei tahdo löytyä. Ystävykset astelevat yhä syvemmälle ja syvemmälle metsään. Kuusi löytyy, mutta samassa alkaa sataa lunta. Ovatko he eksyneet? Rasmus Nalle ystävineen saa kuitenkin pian apua. He tutustuvat pikkuiseen tonttuun ja ennen kuin he huomaavatkaan, he ovat huikealla seikkailulla joulun taikamaassa. Rasmus Nalle ja tontut on viehättävä jouluinen tarina perheen pienimmille.Rasmus Nalle on ollut rakastettu hahmo vuodesta 1951 lähtien, jolloin ensimmäiset Rasmus Nalle -sarjakuvat julkaistiin tanskalaisissa sanomalehdissä. Rasmus Nalle on perso letuille, ja hänellä on aina aikaa pitää lettukestit. Yhdessä ystäviensä Pingon, Pellen ja Kallen kanssa Rasmus seikkailee maailmalla Mary-nimisellä laivalla.Carla Hansen (1906–2001) oli tanskalainen kirjailija. Hän loi rakastetun Rasmus Nallen yhdessä miehensä, kuvittaja Vilhelm Hansenin (1900–1992) kanssa. Rasmus Nallea julkaistiin alun perin tanskalaisissa lehdissä sarjakuvana, mutta pian valloittavan nallen elämästä ryhdyttiin painamaan myös kirjoja. Nykyisin Rasmus Nalle tunnetaan ympäri maailman.

 • af Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  34,95 kr.

  Kun Rasmus Nalle ystävineen löytää videokameran rannalta, he ovat haljeta innosta. Mitä kivaa kameralla voi tehdä? Voivatko he ehkä kuvata ihan oman elokuvan? Kaikki kannattavat ajatusta, ja pian Rasmus Nalle ryhtyy elokuvantekijäksi! Elokuvan kuvaaminen ei kuitenkaan ole yhtään niin helppoa kuin Rasmus Nalle ystävineen luuli. Mitä elokuvan tekemisestä mahtaa lopulta tulla? Rasmus Nalle tekee elokuvan on ihastuttava lastenkirja perheen pienimmille.Rasmus Nalle on ollut rakastettu hahmo vuodesta 1951 lähtien, jolloin ensimmäiset Rasmus Nalle -sarjakuvat julkaistiin tanskalaisissa sanomalehdissä. Rasmus Nalle on perso letuille, ja hänellä on aina aikaa pitää lettukestit. Yhdessä ystäviensä Pingon, Pellen ja Kallen kanssa Rasmus seikkailee maailmalla Mary-nimisellä laivalla.Carla Hansen (1906–2001) oli tanskalainen kirjailija. Hän loi rakastetun Rasmus Nallen yhdessä miehensä, kuvittaja Vilhelm Hansenin (1900–1992) kanssa. Rasmus Nallea julkaistiin alun perin tanskalaisissa lehdissä sarjakuvana, mutta pian valloittavan nallen elämästä ryhdyttiin painamaan myös kirjoja. Nykyisin Rasmus Nalle tunnetaan ympäri maailman.

 • af Per Sanderhage, Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  55,95 kr.

  Viehättävä kokoelma Rasmus Nallen seikkailuja!Voiko oman syntymäpäivänsä unohtaa? Ehkä, jos kyseessä on Rasmus Nalle! Päivä on täynnä hauskoja kommelluksia ennen kuin Rasmus ymmärtää, ketä tänään juhlitaan.Kun pieni tulipalo yllättää Rasmus Nallen ja Pingon, ystävykset päättävät perustaa paloaseman. Kaverukset ovat kuitenkin taipuvaisia toilailuun, eikä paloaseman perustaminen ole ollenkaan niin helppo juttu kuin he kuvittelivat. Rasmus Nalle ystävineen purjehtii aarresaarelle ja kohtaa siellä ihka oikeita merirosvoja. Miten Rasmus, Pingo ja Pelle pääsevät pinteestä, kun rosvot vievät heidän veneensä?Rasmus Nallen syntymäpäivä ja muita tarinoita sisältää seitsemän ihanaa kertomusta Rasmus Nallen maailmasta.Rasmus Nalle on ollut rakastettu hahmo vuodesta 1951 lähtien, jolloin ensimmäiset Rasmus Nalle -sarjakuvat julkaistiin tanskalaisissa sanomalehdissä. Rasmus Nalle on perso letuille, ja hänellä on aina aikaa pitää lettukestit. Yhdessä ystäviensä Pingon, Pellen ja Kallen kanssa Rasmus seikkailee maailmalla Mary-nimisellä laivalla.Carla Hansen (1906–2001) oli tanskalainen kirjailija. Hän loi rakastetun Rasmus Nallen yhdessä miehensä, kuvittaja Vilhelm Hansenin (1900–1992) kanssa. Rasmus Nallea julkaistiin alun perin tanskalaisissa lehdissä sarjakuvana, mutta pian valloittavan nallen elämästä ryhdyttiin painamaan myös kirjoja. Nykyisin Rasmus Nalle tunnetaan ympäri maailman.

 • af Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  34,95 kr.

  Rasmus Nallella on aikamoinen ongelma. Hänen pitäisi kaataa kuollut puu, mutta puussa on Pipsa-linnun pesä. Pipsan pesälle pitää löytää uusi kotipaikka. Se on helpommin sanottu kuin tehty. Pipsa on nimittäin hyvin tarkka siitä, millainen paikka on hänen pesälleen sopiva! Onnistuuko Rasmus Nalle keksimään ratkaisun Pipsan pesäpulmaan?Rasmus Nalle on oikea unikeko! Rasmuksen äiti ei pidä siitä, ettei Rasmus herää ajoissa kouluun. Rasmus saa huikean idean. Voiko sänkyyn ehkä kiinnittää pyörät? Sillä tavoin koulumatka sujuisi sutjakkaasti ja Rasmus voisi nukkua pidempään. Mitä Rasmuksen projektista mahtaa tulla?Rasmus Nalle 1 – Rasmus Nalle auttaa Pipsaa sisältää kaksi hurmaavaa tarinaa Rasmus Nallen maailmasta.Rasmus Nalle on ollut rakastettu hahmo vuodesta 1951 lähtien, jolloin ensimmäiset Rasmus Nalle -sarjakuvat julkaistiin tanskalaisissa sanomalehdissä. Rasmus Nalle on perso letuille, ja hänellä on aina aikaa pitää lettukestit. Yhdessä ystäviensä Pingon, Pellen ja Kallen kanssa Rasmus seikkailee maailmalla Mary-nimisellä laivalla.Carla Hansen (1906–2001) oli tanskalainen kirjailija. Hän loi rakastetun Rasmus Nallen yhdessä miehensä, kuvittaja Vilhelm Hansenin (1900–1992) kanssa. Rasmus Nallea julkaistiin alun perin tanskalaisissa lehdissä sarjakuvana, mutta pian valloittavan nallen elämästä ryhdyttiin painamaan myös kirjoja. Nykyisin Rasmus Nalle tunnetaan ympäri maailman.

 • af Carla Hansen & Vilhelm Hansen
  34,95 kr.

  Kun Rasmus Nalle ystävineen on jännittävällä seikkailulla keskellä merta, tapahtuu jotain yllättävää. Ankkuri on jäänyt kiinni pohjaan! Voi ei, mikä nyt avuksi? Onnistuvatko ystävykset irrottamaan ankkurin? Kaverukset yllättyvät entistä enemmän, kun heille selviää, mihin ankkuri on jäänyt kiinni. Onko merenneitoja todellakin olemassa? Ja mitä tämä merenneito heistä haluaa?Rasmus Nalle ja Pingo leikkivät piilosta, kun Pingo huomaa jotain omituista. Mitä ovat nuo pikkuiset eläimet, jotka vilahtavat niin nopeasti piiloon? Rasmus Nalle ja Pingo ryhtyvät etsimään pieniä mystisiä eläimiä. Pian heille selviää, että he ovat kohdanneet jotain perin jännittävää – ihka oikeita hämyeläimiä! Mitä ne oikein ovat?Rasmus Nalle 2 – Kalle ja merenneito sisältää kaksi vauhdikasta tarinaa, joissa seikkailee Rasmus Nalle kumppaneineen.Rasmus Nalle on ollut rakastettu hahmo vuodesta 1951 lähtien, jolloin ensimmäiset Rasmus Nalle -sarjakuvat julkaistiin tanskalaisissa sanomalehdissä. Rasmus Nalle on perso letuille, ja hänellä on aina aikaa pitää lettukestit. Yhdessä ystäviensä Pingon, Pellen ja Kallen kanssa Rasmus seikkailee maailmalla Mary-nimisellä laivalla.Carla Hansen (1906–2001) oli tanskalainen kirjailija. Hän loi rakastetun Rasmus Nallen yhdessä miehensä, kuvittaja Vilhelm Hansenin (1900–1992) kanssa. Rasmus Nallea julkaistiin alun perin tanskalaisissa lehdissä sarjakuvana, mutta pian valloittavan nallen elämästä ryhdyttiin painamaan myös kirjoja. Nykyisin Rasmus Nalle tunnetaan ympäri maailman.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.