Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Viveca Sten

Bøger af Viveca Sten

Viveca Sten arbejdede i mange år som chefjurist, indtil hun i 2008 debuterede som forfatter med Stille nu, den første krimi i Sandhamn-serien. Siden da er det blevet til hele ti bind i serien, og Viveca Sten er i dag en af Sveriges mest afholdte krimiforfattere. Viveca Sten tilbringer det meste af sin tid tre steder: hjemme i Stockholm, i Sandhamn i den stockholmske skærgård og på skisportsstedet Åre i de jämtlandske bjerge seks hundrede kilometer nord for Stockholm. Under coronakrisen befandt Viveca Sten sig netop med sin familie i Åre, hvilket inspirerede hende til at gå i gang med at skrive en helt ny krimiserie med det populære skisportssted som location. Se alle bøger af Viveca Sten nedenfor.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Viveca Sten
  97,95 - 187,95 kr.

  Efterforskeren Thomas Andreasson tilkaldes i sensommerens varme, da dele af et skelet findes på Telegrafholmen overfor Sandhamn. Beviserne peger på to kvinder, der forsvandt ti år tidligere. Men hvem blev faktisk begravet på øen? Nora Linde er sygemeldt efter en tragisk straffesag. Hun er plaget af mareridt og kan ikke stoppe med at dvæle ved sin fiasko. Men da hun hører om fundene på Telegrafholmen, prøver hun desperat at rette op på tingene. Mod al fornuft indleder hun en risikabel efterforskning udenom politiet. Venskabet mellem Thomas og Nora udsættes for vanskelige prøvelser, da skjulte hemmeligheder og skrøbelige familieforhold kommer frem i lyset. En person på øen kender sandheden. Hvor mange liv skal der ofres, før den afsløres? Hemmeligt begravet er tiende bind om juristen Nora Linde og kriminalinspektør Thomas Andreasson.

 • af Viveca Sten
  127,95 - 143,94 kr.

  Offermageren er første bind i Viveca Stens spændende nye krimiserie, der foregår i det store svenske skiområde Åre. Skisæsonen er netop startet i Åre, da et stivfrossent lig bliver fundet i en af liftene. Alt tyder på, at der er tale om et mord. Daniel Lindskog er nybagt far og politiassistent ved Åre Politi og bliver sat på sagen sammen med sin nye kollega Hanna Ahlander, der er blevet fyret fra sin stilling ved politiet i Stockholm. Sneen fyger, temperaturen falder, og flere er i fare for at miste livet. Hvor mange vil blive offer for den koldblodige morder, inden Daniel og Hanna har fået opklaret sagen? Offermageren er første bind i Viveca Stens dramatiske nye serie, Mordene i Åre, som udspiller sig i de populære skiområde i de jämtlandske bjerge langt oppe i Sverige. Som altid i sine krimier væver hun den storslåede natur sammen med stærke karakter og skaber en nervepirrende mordgåde, der tryllebinder læserne. Viveca Sten (f. 1959) er uddannet jurist og civiløkonom og arbejdede i mange år som chefjurist, indtil hun i 2008 debuterede som forfatter med Stille nu, den første krimi i Sandhamn-serien. Siden da er det blevet til hele ti bind i serien, og Viveca Sten er i dag en af Sveriges mest afholdte krimiforfattere og har solgt seks millioner bøger.

 • af Viveca Sten
  127,95 - 137,95 kr.

  Mina er blevet mishandlet af sin mand, Andreis  gennem en lang årrække. Hendes dage plages af angst for næste overfald og for deres søns sikkerhed. Andreis er leder af et af de største narkokarteller i Stockholm. Da Andreis slår Mina så hårdt, at hun bliver indlagt på hospitalet får anklageren, Nora Linde, hende overtalt til at forsøge at få Andreis dømt for økonomisk kriminalitet. Hun forsøger at overtale Mina til at vidne og gå i skjul med parrets søn. Mina ser til mens personer i hendes  omgangskreds bliver ofre for Andreis’ krig, men det får kriminalinspektør Thomas Andreasson trukket med ind i sagen. Men kan han beskytte Mina mod hendes mand, og kan Andreis mon blive  desperat nok til at forsøge at dræbe sin egen kone?

 • - Mordene i Åre
  af Viveca Sten
  127,95 - 143,94 kr.

  Med Mordene i Åre, har Viveca Sten givet os en ny dramatisk setting og et par fantastiske nye karakterer i efterforskerne Hanna og Daniel.Den anden bog i Viveca Stens nye serie, er en eminent opfølger til Offermageren, der lå #1 på krimi-bestsellerlistenDet er vinterferie i Åre. En frikirkelig sekt har fået et stærkt greb i de isolerede småbyer langs den norske grænse. Også i den unge kvinde Rebecka. Hun drømmer om at tjene Gud som trofast præstefrue, men bliver mere og mere isoleret, har ingen at betro sig til og begynder at frygte, at hun er i livsfare. Et mishandlet lig bliver fundet lige uden for byen. Offeret har ingen oplagte fjender, og politiet er på bar bund. Hanna Ahlander er stadig vikar ved Åre Politi, og håber på at blive fastansat, mens hendes kollega Daniel Lindskog forsøger at være både engageret familiefar og dedikeret efterforsker.Efterhånden som Hanna og Daniel kommer længere ned i sagen, graver de en mørk historie frem i en kompliceret efterforskning, som handler om overlevelse – for enhver pris. Om Offermageren:⭐️⭐️⭐️⭐️Jyllands-Posten⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bogens Liv⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Frk. West⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bogbanden⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mit lille bibliotek⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bechs booksVIVECA STEN er er en af Sveriges mest populære krimiforfattere. Hun debuterede i 2008 med kriminalromanen Stille nu og har siden udgivet ni bøger i serien, der foregår på øen Sandhamn i den svenske skærgård. Hendes bøger er oversat til flere sprog, har solgt samlet seks millioner og filmatiseret som TV-serie. Skyggedalen er den anden bog i serien fra Åre, første bind Offermageren udkom i januar 2020.

 • af Viveca Sten
  68,94 - 127,95 kr.

  Juristen Nora Linde har problemer på hjemmefronten. Hendes mand har været hende utro, så hun har søgt tilflugt og slikker sine sår i familiens sommerhus på øen Sandhamn. Men snart afledes hendes tanker, da en arm fra et menneske findes nedgravet i skoven. Det viser sig, at armen tilhører en ung pige, der har været forsvundet i månedsvis. Sagen trækker tråde tilbage til fortiden, til en families grumme skæbne, nedarvet skyld og skam, og der viser sig helt nye sider af Sandhamns historie.Uden skyld er tredje bog i serien om Nora Linde og kriminalinspektør Thomas Andreasson.

 • af Viveca Sten
  112,95 - 180,95 kr.

  Tredje bog i Viveca Stens nye serie, som fore-går i det bjergtagende og dramatiske vinter-landskab i det populære skiområde omkring Åre, 600 km nord for Stockholm.Viveca Stens særkende er hendes evne til at væve beskrivelserne af den vilde, storslåede natur sammen med stærke karakterer og opklaringen af en spændende mordgåde. Med sin nye serie, Mordene i Åre, har Viveca Sten fundet en ny dramatisk setting og givet os et par fantastiske nye karakterer i Hanna og Daniel, som man som læser i den grad har lyst til at følge. De to første bøger i serien, Offermageren og Skyggedalen udkom på dansk i henholdsvis februar 2021 og januar 2022. De har til sammen solgt over 400.000 eks. i Sverige.

 • af Viveca Sten
  90,95 - 147,95 kr.

  Det er midsommer weekend i Sandhamn. Festlige unge mennesker har overtaget broerne, musikken brøler og alkoholen flyder. I den store menneskemængde kollapser en ung pige. Hun er omtumlet, chokeret og det er uklart, hvad der er sket med hende. Nora er forelsket og glæder sig til at fejre midsommer med sin kæreste, Jonas og hans datter Wilma. Men weekenden bliver til et mareridt, da Wilma forsvinder i løbet af natten. Tidligt næste morgen findes et lig på stranden, og Wilma er stadig sporløst forsvundet. Noras barndomsven, kriminalinspektør Thomas Andreasson, kaldes til Skärkarlshamn for at opklare det mystiske mord. Det går hurtigt op for Thomas, hvor subjektiv sandheden kan være, da alle de implicerede har hver deres version af nattens begivenheder. Alt imens Nora og Jonas desperat leder efter Wilma. I kampens hede er Vivecas Stens 5. bind i Sandhamnserien

 • af Viveca Sten
  68,94 - 127,95 kr.

  En ung mand findes hængende fra en lampekrog på sit kollegieværelse i Stockholm. På hovedpuden ligger et afskedsbrev. Kriminalinspektør Thomas Andreasson er tilbage i stolen efter en forbryderjagt, der nær kostede ham livet. Nu trygler den unge mands mor ham om at undersøge omstændighederne ved sønnens død, for hun er overbevist om, at han aldrig ville begå selvmord.Thomas bliver hurtigt overbevist om, at dødsfaldet næppe er selvforskyldt, men hvem bærer så skylden? Hævn, besættelse og mobning komplicerer efterforskningen, og grufulde hændelser fra fortiden dukker op. Thomas får hjælp af sin bedste ven, Nora Linde, der har slået sig permanent ned i Sandhamn med sine sønner efter at have forladt sin mand. I nat er du død er fjerde bog i serien om juristen Nora Linde og kriminalinspektør Thomas Andreasson.

 • af Viveca Sten
  180,95 - 236,95 kr.

  En uge i januar tager seks festglade studerende toget til Åre for at stå på ski. Allerede den første aften begynder tingene at gå skævt. Stemningen er trykket, og næste morgen findes en af dem død.Var det en ulykke eller et koldblodigt mord? Spørgsmålene hober sig op, og beskyldninger flyver gennem luften i den lille gruppe. Hvor godt kender de egentlig hinanden? Hvem taler sandt, og hvem lyver? Og er der overhovedet nogen, man kan stole på?Politikommissær Hanna Ahlander må afbryde en romantisk og særdeles luksuriøs weekendtur for at tage hjem og arbejde på sagen sammen med kollegaen Daniel Lindskog. Sagen kommer hurtigt til at berøre dem begge dybt, samtidig med at de også hver især har svære følelser, de kæmper med på privatfronten. Daniel og kæresten Ida er gået fra hinanden, og han har konstant dårlig samvittighed over for sin lille datter. Hanna derimod er på den ene side glad for sin nye betænksomme kæreste, men er han måske i virkeligheden lidt mere glad for hende, end hun er for ham?VILDLEDEREN er fjerde bog i Viveca Stens serie Mordene i Åre, der foregår i det bjergtagende og dramatiske vinterlandskab i det populære skiområde omkring Åre i det nordlige Sverige.

 • - Ti skærgårdsfortællinger
  af Viveca Sten
  127,95 - 137,95 kr.

  “Velskrevet og med mange fine sløjfer. Alle fans kan glæde sig over at lære personerne bedre at kende.” DAST MagazineHvordan lærte Nora og Thomas hinanden at kende, og hvorfor arvede Nora den legendariske Brandske Villa, Sandhamns måske smukkeste hus? Hvilke hemmeligheder ligger gemt i havets dyb og på en midsommeraften i skærgården?Juristen Nora Linde og kystbetjenten Thomas Andreasson har snart kendt hinanden i femogtredive år. Iskolde øjeblikke er historier fra og om deres Sandhamn, som ikke er blevet fortalt før.Ti kriminelle skærgårdsfortællinger om den ondskab, der lurer, hvor vi mindst forventer det. I familiens skød og mellem venner i den stockholmske skærgårds sommeridyl.”Spændende at læse sig ind i det glitrende skærgårdsmiljø, hvor man hele tiden fornemmer de lumske understrømme. Ingen kan rigtigt vide sig sikker i skærgården.” Tranås-Posten

 • af Viveca Sten
  115,95 kr.

  En varm sommermorgen flyder liget af en mand indhyllet i et fiskenet i land på Sandhams vestkyst, og godt en uge senere bliver en kvinde brutalt myrdet. Kriminalinspektør Thomas Andreasson bliver sat på sagen, men sporene er få. Hvilken tilknytning havde de to personer til Sandhamn? Hvilke hemmeligheder skjuler det lille samfund?Plaget af tabet af sin lille datter og et havareret ægteskab kaster Thomas sig ud i opklaringen og får uventet hjælp af sin barndomskammerat, Nora. Hun bor på øen om sommeren med sin mand og to børn og kæmper med at kombinere karrieren med rollen som småbørnsmor.Mens en morder går løs midt i sommeridyllen, øges presset på politiet hurtigt. Den skyldige må og skal findes, inden panikken breder sig på den lille ø, og yderligere liv går tabt.

 • af Viveca Sten
  115,95 kr.

  Det er sommer på Lökholmen, en lille ø ud for Sandholm, hvor en flok børn er samlet på sommerlejr. Men pludselig forsvinder et barn, og panikken stiger blandt både børn og voksne. Sagen om det forsvundne barn lander på Thomas Andreassons bord. Han er tilbage i politiet og må lægge sine bekymringer på hjemmefronten til side og kaste sig ud i en desperat eftersøgning. Er det en bådulykke, en kidnapning eller et resultatet af mobning, der ligger bag barnets forsvinden? Mens Thomas er involveret i efterforskningen, begynder Nora Linde den sværeste rettergang, hun hidtil har ført. En direktør har begået underslæb i millionklassen og vil gøre hvad som helst for at undgå en dom. I sandhedens navn er en fortælling om grådighed og desperation. Og om hvor udsat et menneske – og specielt et barn – kan være.

 • af Viveca Sten
  115,95 kr.

  En solrig julidag er farvandet ud for øen Sandhamn fyldt med både. Startskuddet til Nordeuropas største havkapsejlads Gotland Rundt affyres, og en stor sejlbåd lægger sig hurtigt i spidsen. Skipperen er Oscar Juliander, næstformand i det svenske sejlselskab og en kendt advokat og respekteret familiefar. Men af tilsyneladende uforklarlige årsager sakker båden pludselig agterud. Det viser sig, at det skyldes mord midt på åbent hav.Thomas Andreasson og barndomsveninden Nora Linde bliver sat på sagen om den myrdede Oscar Juliander. De sætter sig for at kortlægge hans liv, og den efterforskning leder dem ind i overklassens stuer. Og der findes både skjulte motiver, hemmeligheder og løgne bag den polerede overflade.

 • af Viveca Sten
  158,95 kr.

  Secrets, vengeance, and a brutal murder unsettle an idyllic winter paradise in a blood-chilling novel of suspense by the acclaimed author of Hidden in Snow and the Sandhamn Murder series.In the Swedish ski resort of Åre, crime is rare. Certainly nothing so brutal as the murder of Johan Andersson, a former Olympic skier found bound and beaten to death in the forest. According to his distraught wife, he didn't have any enemies in the world. To Detective Inspectors Hanna Ahlander and Daniel Lindskog, the crime proves otherwise. But what could have provoked such rage? And in whom?As Hanna and Daniel search for answers, Rebecka Ekvall, a vulnerable pastor's wife, is trapped in an abusive marriage. Isolated from her congregation, she's afraid of her husband and even more fearful for her life. Because Rebecka carries a fateful secret. But she isn't the only one in Åre with something to hide.As Hanna and Daniel continue to untangle the dark histories of a growing list of suspects, they realize that Johan's murder is just the beginning of a disturbing case about survival and revenge--at any cost.

 • af Viveca Sten
  127,95 kr.

  Hvordan gik det til, da Nora og Thomas lærte hinanden at kende? Hvorfor arvede Nora egentlig den legendariske Brandske Villa, Sandhamns måske smukkeste hus? Hvilke hemmeligheder gemmer sig i havets dyb for en uskyldig sejler, og er det virkelig sikkert at fejre midsommer i skærgården? Viveca Stens bestsellerserie af kriminalromaner har sat Sandhamn og den stockholmske skærgård på verdenskortet, og millioner af læsere følger Nora Linde og Thomas Andreassons eventyr både i bøgerne og gennem den populære tv-serie, der bygger på dem. Mens uhyggen stiger i bogens samling af minikrimier, lærer vi flere af indbyggerne i Sandhamn at kende, og Viveca Sten afslører nye sider af de hovedpersoner, der igennem en årrække har fængslet læsere i mere end tredive lande. Med det naturskønne Sandhamn som udgangspunkt viser Viveca Sten igen, at ingen kan vide sig sikker i skærgården.

 • af Viveca Sten
  115,95 kr.

  Sommer i Sandhamn. Nora Linde holder ferie fra jobbet som anklager hos Bagmandspolitiet med kæresten Jonas og deres lille datter Julie. Men idyllen spoleres, da rigmanden og storkapitalisten, Carsten Larsson, flytter til øen. Han har et blakket ry, der hviskes i krogene om hans lyssky forretninger med russerne, og det hus, han er ved at bygge ud til vandet og den smukke strand på sydsiden af øen, er alt for luksuriøst. Kapitalistsvin, siger naboerne og klager over, at huset ikke passer ind i ø-miljøet.Byggeriet forløber heller ikke smertefrit. Er ulykkerne og de mærkelige hændelser tilfældige eller udtryk for bevidst sabotage? Da Carsten Larsson inviterer til indvielsesfest, ender det i en katastrofe. Hvem kan man stole på, når man er uvenner med de fleste? Thomas Andreasson undersøger sagen. Han er Noras bedste ven, og i krise. Det er næsten tyve år side, han begyndte i politiet, og han bliver mere og mere i tvivl om, han orker at blive ved. Fortsætte med at grave efter de mørke kræfter, der rører sig i sommerparadiset. Og denne sag bliver den sværeste, han endnu har prøvet kræfter med.

 • af Viveca Sten
  197,95 kr.

 • af Viveca Sten
  107,95 kr.

 • af Viveca Sten
  107,95 kr.

 • af Viveca Sten
  88,95 kr.

  På den lille ø Sandhamn raserer en voldsom snestorm, men på trods af de farlige forhold, rejser en skræmt kvinde den sidste båd til skærgårdsøen. Da man den 26. december finder et lig på stranden ved Seglarhotellet, må vicepolitikommisær Thomas Andreasson forkorte sin juleferie. I den intense skærgårdskrimi "Farlige forhold" befinder Thomas sig snart i midten af en besynderlig sag, der involverer en kendt krigskorrespondent, fremmedfjendske grupperinger og en snu morder. Samtidig er Thomas' veninde Nora fanget i en hel anden kattepine, da hendes faglige ære sættes på spil."Farlige forhold" er sjette, selvstændige bind i Viveca Stens forrygende krimiserie om vicepolitikommisær Thomas Andreasson og juristen Nora Linde.

 • af Viveca Sten
  55,95 - 106,95 kr.

  Deel 6 in De Sandhamn-reeks, de ijzersterke Zweedse thrillerserie met wereldwijd meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren, bekend van de tv-serie.Op tweede kerstdag wordt het lichaam van een gerenommeerd oorlogsjournaliste aangetroffen onder een laag sneeuw, op slechts enkele meters afstand van haar hotel op Sandhamn. De moordenaar is zo berekenend te werk gegaan, dat de lijkschouwer de wrede daad bijna over het hoofd ziet. Rechercheur Thomas Andreasson breekt zijn kerstvakantie af om de zaak op te pakken. Maar hij en Nora Linde komen voor ingewikkelde keuzes te staan: als ze de waarheid aan het licht willen brengen, wat komt er dan nog meer mee naar boven?Viveca Sten gaf een glansrijke carrière als juriste op om zich op het schrijven te richten – en werd bestsellerauteur. Ze werd bekend met het bloedstollende Stille wateren, deel 1 in een reeks psychologische thrillers die zich afspelen op het Zweedse eilandje Sandhamn, waar Sten en haar familie al jarenlang hun zomers doorbrengen. De reeks De Sandhamn-moorden is geconcentreerd rond rechercheur Thomas Andreasson en advocate Nora Linde en heeft vele internationale prijzen gewonnen, waaronder de Franse Le Prix Polar voor beste vertaalde thriller. Wereldwijd zijn van de serie meer dan 5,5 miljoen exemplaren verkocht, en er werd een populaire tv-serie van gemaakt.

 • af Viveca Sten
  91,95 - 106,95 kr.

  Deel 5 in De Sandhamn-reeks, de ijzersterke Zweedse thrillerserie met wereldwijd meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren, bekend van de tv-serie.Het is de langste dag van het jaar en dat betekent het langste feest van het jaar op Sandhamn. Nora Linde viert voor het eerst midzomer met haar nieuwe liefde Jonas. Maar de volgende ochtend blijkt dat zijn dochter Wilma niet thuis is gekomen, en even later wordt er een lichaam op het strand gevonden – van een andere tiener. In een wirwar van elkaar tegensprekende verhalen probeert Nora Linde samen met rechercheur Thomas Andreasson de waarheid te vinden – maar dat is nog niet zo gemakkelijk als er drank en drugs in het spel zijn geweest, en haar prille geluk met Jonas ondertussen niet onbreekbaar blijkt te zijn.Viveca Sten gaf een glansrijke carrière als juriste op om zich op het schrijven te richten – en werd bestsellerauteur. Ze werd bekend met het bloedstollende Stille wateren, deel 1 in een reeks psychologische thrillers die zich afspelen op het Zweedse eilandje Sandhamn, waar Sten en haar familie al jarenlang hun zomers doorbrengen. De reeks De Sandhamn-moorden is geconcentreerd rond rechercheur Thomas Andreasson en advocate Nora Linde en heeft vele internationale prijzen gewonnen, waaronder de Franse Le Prix Polar voor beste vertaalde thriller. Wereldwijd zijn van de serie meer dan 5,5 miljoen exemplaren verkocht, en er werd een populaire tv-serie van gemaakt.

 • af Viveca Sten
  91,95 - 106,95 kr.

  Deel 4 in De Sandhamn-reeks, de ijzersterke Zweedse thrillerserie met wereldwijd meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren, bekend van de tv-serie.Net wanneer het stof in het leven van de pas gescheiden Nora Linde is gaan liggen, wordt ze door rechercheur Thomas Andreasson gevraagd om te helpen bij een zaak: de student Marcus Nielsen lijkt zelfmoord te hebben gepleegd, maar zijn moeder weet zeker dat het moord is. In zijn huis is bovendien onderzoeksmateriaal aangetroffen dat leidt naar een verdonkeremaande geschiedenis rondom de militaire legerplaats Korsö, op een klein eiland voor de kust van Sandhamn. Als er nog een lijk met Korsö in verband gebracht kan worden, rijst de vraag of daar in het verleden iets gebeurd is wat niet aan het licht mag komen. Nora Linde en Thomas Andreasson moeten haast maken in hun onderzoek, voor dit rookgordijn nog meer slachtoffers eist.Viveca Sten gaf een glansrijke carrière als juriste op om zich op het schrijven te richten – en werd bestsellerauteur. Ze werd bekend met het bloedstollende Stille wateren, deel 1 in een reeks psychologische thrillers die zich afspelen op het Zweedse eilandje Sandhamn, waar Sten en haar familie al jarenlang hun zomers doorbrengen. De reeks De Sandhamn-moorden is geconcentreerd rond rechercheur Thomas Andreasson en advocate Nora Linde en heeft vele internationale prijzen gewonnen, waaronder de Franse Le Prix Polar voor beste vertaalde thriller. Wereldwijd zijn van de serie meer dan 5,5 miljoen exemplaren verkocht, en er werd een populaire tv-serie van gemaakt.

 • af Viveca Sten
  69,95 - 106,95 kr.

  Deel 3 in De Sandhamn-reeks, de ijzersterke Zweedse thrillerserie met wereldwijd meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren, bekend van de tv-serieHet idyllische eilandje Sandhamn is altijd een veilig toevluchtsoord geweest voor advocate Nora Linde. Dus als ze ontdekt dat haar man is vreemdgegaan, zoekt ze troost in Sandhamn, al is het dan midden in de winter. Ze hoopt in alle rust te kunnen nadenken over haar relatie, maar dan stuiten haar kinderen terwijl ze spelen in het bos op een afgehakte arm. Door deze gruwelijke ontdekking kruisen de wegen Nora Linde nogmaals die van Thomas Andreasson, als blijkt dat het lichaam toebehoort aan een vermissingszaak die hij enkele maanden daarvoor had opgegeven.Viveca Sten gaf een glansrijke carrière als juriste op om zich op het schrijven te richten – en werd bestsellerauteur. Ze werd bekend met het bloedstollende Stille wateren, deel 1 in een reeks psychologische thrillers die zich afspelen op het Zweedse eilandje Sandhamn, waar Sten en haar familie al jarenlang hun zomers doorbrengen. De reeks De Sandhamn-moorden is geconcentreerd rond rechercheur Thomas Andreasson en advocate Nora Linde en heeft vele internationale prijzen gewonnen, waaronder de Franse Le Prix Polar voor beste vertaalde thriller. Wereldwijd zijn van de serie meer dan 5,5 miljoen exemplaren verkocht, en er werd een populaire tv-serie van gemaakt.

 • af Viveca Sten
  55,95 - 106,95 kr.

  Deel 1 in De Sandhamn-moorden, de ijzersterke Zweedse thrillerserie met wereldwijd meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren, bekend van de tv-serie.Sandhamn, een idyllisch eilandje vlak voor de kust van Stockholm, heeft maar een kleine bevolking van zo’n 120 mensen, maar in de zomer verandert het in een drukbevolkt paradijs voor zeilers en liefhebbers van zee en zon. Als een vakantieganger op een hete ochtend in juli zijn hond uitlaat op het strand, treft hij, verstrikt in een vissersnet, een toegetakeld lichaam aan. Het blijkt te gaan om een jonge man die al lange tijd vermist was en alles lijkt te wijzen op een ongeluk. Tot er een week later in een Bed & Breakfast nog een lichaam wordt gevonden. Als dat een familielid van rechercheur Thomas Andreasson blijkt te zijn, staat alles op losse schroeven. Welke geheimen liggen er verborgen op dit kleine eiland?Rond verschijnen stond Stille wateren een tijdlang op nummer 1 in de lijst bestverkochte boeken op Amazon. Bovendien werd het boek bekroond met de Franse Prix Polar voor beste vertaalde thriller.‘Sten blijft een schrijfster van wereldklasse: haar vertelkunst en spanningsopbouw zijn weergaloos. Ook de ontknoping laat weer lang op zich wachten en is zeer verrassend.’ ***** Crimezone.nl Viveca Sten gaf een glansrijke carrière als juriste op om zich op het schrijven te richten – en werd bestsellerauteur. Ze werd bekend met het bloedstollende Stille wateren, deel 1 in een reeks psychologische thrillers die zich afspelen op het Zweedse eilandje Sandhamn, waar Sten en haar familie al jarenlang hun zomers doorbrengen. De zesdelige reeks De Sandhamn-moorden is geconcentreerd rond rechercheur Thomas Andreasson en advocate Nora Linde en heeft vele internationale prijzen gewonnen, waaronder de Franse Le Prix Polar voor beste vertaalde thriller. Wereldwijd zijn van de serie meer dan 5,5 miljoen exemplaren verkocht, en er werd een populaire tv-serie van gemaakt.

 • af Viveca Sten
  55,95 - 106,95 kr.

  Deel 2 in De Sandhamn-reeks, de ijzersterke Zweedse thrillerserie met wereldwijd meer dan 5,5 miljoen verkochte exemplaren, bekend van de tv-serie.De jaarlijkse zeilwedstrijd van het eiland Gotland staat op het punt te beginnen als het lichaam van Oscar Juliander wordt aangetroffen, een gerenommeerde advocaat én vicepreseident van de Koninklijke Zweedse Zeilbond. Doodgeschoten op zijn eigen jacht. In hun zoektocht naar wat er gebeurd is krijgen rechercheur Thomas Andreasson en advocaat Nora Linde te maken met een elitaire wereld waar macht en reputatie belangrijker zijn dan de waarheid. Als er vervolgens nog een lid van de zeilbond wordt vermoord, wordt het een race tegen de klok. Zal de moordenaar gevonden worden voor er nog iemand uit hogere kringen de dood vindt?Viveca Sten gaf een glansrijke carrière als juriste op om zich op het schrijven te richten – en werd bestsellerauteur. Ze werd bekend met het bloedstollende Stille wateren, deel 1 in een reeks psychologische thrillers die zich afspelen op het Zweedse eilandje Sandhamn, waar Sten en haar familie al jarenlang hun zomers doorbrengen. De reeks De Sandhamn-moorden is geconcentreerd rond rechercheur Thomas Andreasson en advocate Nora Linde en heeft vele internationale prijzen gewonnen, waaronder de Franse Le Prix Polar voor beste vertaalde thriller. Wereldwijd zijn van de serie meer dan 5,5 miljoen exemplaren verkocht, en er werd een populaire tv-serie van gemaakt.

 • af Viveca Sten
  107,95 kr.

 • af Viveca Sten
  107,95 kr.

 • af Viveca Sten
  107,95 kr.

 • af Viveca Sten
  162,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.