Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Yayo Kawamura

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Yayo Kawamura
  119,95 kr.

  Til alle små dyrelskere! En smuk, sjov og dejlig papbog for de allermindste med små kighuller, så I sammen kan gætte og overraskes over, hvem der gemmer sig på næste side.FORÆLDREGUIDEPerfekt til sprogstimulering og dialogisk læsning:Leg kuk-kuk-leg ved at tage hænderne op foran øjnene, så der er en aktivitet for barnet, når I vender siden.Lad barnet føle hullerne i bogen, så den taktile sans bliver aktiveret og stimuleret. Tal om og gæt på hvilket dyr, der mon gemmer sig på næste side. Hvad siger dyret? Siger det noget? Hvor bor det? Tal om farver og tæl alt det, der kan tælles.

 • af Yayo Kawamura
  301,95 kr.

  Pepe og Milli leger og nyder de forskellige årstider. Der er mange forskellige gøremål at kigge på og snakke om i Kawamuras farverige, enkle illustrationer.Styrk finmotorikken og gør det til en leg at lære om vejr og vind!Klassisk pegebog med klapper og flytbare elementer i meget kraftig kvalitet.

 • af Yayo Kawamura
  301,95 kr.

  Pepe og Milli er på marked og køber 1, 2, 3, osv af de forskellige varer i boderne. Mængden vises ved siden af tallet også med en terning, så man kan tælle både 'øjne' og varer, når man skal lære mængder og tal at kende. Der er mange forskellige let genkendelige ting at kigge på og snakke om i Kawamuras charmerende og farverige, enkle stil.Klassisk pegebog med klapper og flytbare elementer i meget kraftig kvalitet.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.