Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af 3 Sevens

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jens Viktor Fraust
  147,95 kr.

  Evigt liv, at se ung og smuk ud hele livet er blandt det moderne menneskes højeste ønsker.Prisen for at få et meget længere end normalt liv med optimal helbred mens man har et udseende som et barn, beskrives i denne bog og selvom prisen har været kendt i tusinder af år er det kun få som kan betale prisen ved at praktisere en særlig videnskab.Den sande astrologi som passer med astronomi beskrives, da den spiller en nøglerolle i at forlænge ens liv betydeligt. Din sande astrologi giver ledetråde til en levemåde som kan forlænge dit liv, og helbrede næsten enhver lidelse og holde sygdom væk. Vejen til et meget længere end normalt liv er den helligeste hemmelighed, som kun få er indviet i og kan praktisere.Mange religiøse tekster, inklusiv Biblen, den hebraiske Genesis og Nasrayim beskriver selv at de er kodet i metaforer for at lade den som vil narre andre blive narret, for en selvisk person tager alt bogstaveligt og søger kun alt til sig selv på bekostning af alt omkring sig, både mennesker, dyr og naturen. Hemmeligheden gemt i religøse tekster er stort set den samme, og involvere Gnosis som er en videnskab til evigt liv for højt åndeligt interesserede, for kun de kan opnå Guds kongerige, mens de lever dette liv.Denne bog er det du har ledt efter, hvis du vil leve meget længe og blive kendt som den ældste i landsbyen med udseende som et barn.

 • af Jens Viktor Fraust
  117,95 - 127,95 kr.

  Bogen forklarer hvordan blodtyper videnskabeligt har stor sammenhæng med kost og ens personlighed, som kan bruges til at forstå sig selv bedre med. At forstå sig selv er vejen til at acceptere sit eget væsen, og det giver større indre ro som fører til et meget bedre mentalt og fysisk helbred. I dag fodres du med oplysninger om hvad er sund kost, men de råd kan potentielt gøre dig syg og forkorte dit liv væsentligt, og endda holde dine stærkeste egenskaber tilbage, som du selv og samfundet dermed går glip af. Kosten i børnefamilier og især vuggestuer bør revideres, for børns evne til at fordøje mad er meget forskellig, og det kan føre til at få af børnene viser tegn på psykisk sygdom, men i virkeligheden får de en forkert kost, som kendetegnes ved meget snot og vejrtrækning igennem munden som i sig selv forstyrre barnets personlighed. Problemer med fertilitet kan også skyldes forskelligheder i blodtyperne.

 • af Jens Fraust
  112,95 - 217,95 kr.

 • af Jens Viktor Fraust
  9,95 kr.

  Dette er historien om bueskytten der reddede en kvinde fra voldtægt i Botanisk have, Aarhus i 2016. Historien gik viralt og nåede helt til USA.

 • - The Book of
  af Jens Viktor Fraust
  117,95 kr.

  Få dit ungdommelige udseende, helbred og kreativitet tilbage med afkodet viden fra over 8.000 år gamle kendte fabler og mytologier, som i virkeligheden er kodet videnskab om kroppen.Den kun 54 siders e-bog giver dig redskaber som på bare 14 dage kan forbedre alt i din krop og dermed dit sind, og hele dit liv bliver bedre og bedre.Det bedste køb du kan gøre for dig selv.Om forfatteren(f. 1975) Jens Viktor Fraust har i 14 år forsket i naturlig helbredelse, psykologien af personligheder og spirituelle koncepter, med henblik på viden andre kan bruge til at helbrede sig selv med. Han er rådgiver og forfatter til mange sundhedsartikler baseret på videnskabelige undersøgelser. Han er også skaber af dokumentarfilm, og foredragsholder. Han er oprindeligt uddannet på handelsskolen og senere som elektriker, der viste sig at være en fordel til forståelse og forklaring af dybe spirituelle koncepter. Han er også uddannet Gatewayhealer, Reikihealer og Regressionsterapeut.

 • af Jens Viktor Fraust
  147,95 kr.

  Vejen er dansk for et urgammelt spirituelt udtrykThe WayBogen forklarer om spirituel udvikling og mystiske begreber fra begyndelsen. Du vil lære hvilke tanker og følelser som påvirker kroppen, og hvor i kroppen, samt hvordan områder i kroppen påvirker hvilke tanker og følelser i sindet. Du vil lære hvordan at analysere kroppen og sindet. Der beskrives metoder til at håndtere følelser og hvordan at komme videre i livet. Det forklares videnskabeligt hvordan og hvorfor healing virker, og du lærer en nem metode til at heale andre og dig selv med. Det forklares hvordan den sande astrologi videnskabeligt har stor indflydelse på personligheden, og hvad astrologi gør for og ved dig. Templers skjulte egenskaber forklares, såsom at kunne vække de døde til live. Flere spirituelle mysterier bliver forklaret, så deres budskaber forstås. Du vil lære om hvad Livsenergien er, og mange flere spændende livsopløftende informationer, samt alvorlige emner om livet på Jorden. Vejen er en spirituel udvikling, som kan forstærke din sjæls personlighed tusinde gange, og vise dig en større verden, som hidtil var sløret af din egopersonlighed. At gå Vejen vil gøre dig til det stærkeste lys du kan blive, hvilket vil give dig stor selvtillid og et lykkeligt, kreativt, muntert samt længere end normalt liv med det mest optimale helbred, hvilket kan helbrede næsten alle typer lidelser.Antal sider; 333 siderForfatter Jens Viktor FraustOm forfatteren(f. 1975) Jens Viktor Fraust har i 13 år forsket i naturlig helbredelse, psykologien af personligheder og spirituelle koncepter, med henblik på viden andre kan bruge til at helbrede sig selv med. Han er forfatter til mange sundhedsartikler baseret på videnskabelige undersøgelser. Han er også skaber af dokumentarfilm. Han er oprindeligt uddannet på handelsskolen og senere som elektriker, der viste sig at være en fordel til forståelse og forklaring af dybe spirituelle koncepter. Han er også uddannet Gatewayhealer, Reikihealer og Regressionsterapeut.

 • af 3 Sevens
  160,95 kr.

  www.menhirgate.dk

 • - Fra mudderet til en lysende stjerne
  af Jens Viktor Fraust
  247,95 kr.

  Bogen forklarer om spirituel udvikling og mystiske begreber fra begyndelsen. Du vil lære hvilke tanker og følelser som påvirker kroppen, og hvor i kroppen, samt hvordan områder i kroppen påvirker hvilke tanker og følelser i sindet. Du vil lære hvordan at analysere kroppen og sindet. Der beskrives metoder til at håndtere følelser og hvordan at komme videre i livet. Det forklares videnskabeligt hvordan og hvorfor healing virker, og du lærer en nem metode til at heale andre og dig selv med. Det forklares hvordan den sande astrologi videnskabeligt har stor indflydelse på personligheden, og hvad astrologi gør for og ved dig. Templers skjulte egenskaber forklares, såsom at kunne vække de døde til live. Flere spirituelle mysterier bliver forklaret, så deres budskaber forstås. Du vil lære om hvad Livsenergien er, og mange flere spændende livsopløftende informationer, samt alvorlige emner om livet på Jorden. Vejen er en spirituel udvikling, som kan forstærke din sjæls personlighed tusinde gange, og vise dig en større verden, som hidtil var sløret af din egopersonlighed. At gå Vejen vil gøre dig til det stærkeste lys du kan blive, hvilket vil give dig stor selvtillid og et lykkeligt, kreativt, muntert samt længere end normalt liv med det mest optimale helbred, hvilket kan helbrede næsten alle typer lidelser.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.